23037

A Wargaming új MMO játéka
-
carp3tm0nster #14703 Egy valamit nem értenek meg a retardáltak. TE egy csatahajóban ülsz, aminek az a dolga, hogy szétcsapjon mindenkit a fő tüzérséggel...
Érdemes lenne elolvasniuk a Musashi végső csatáját az acélmonstrum oldalon,hogy rájöjjenek,hogy működik egy BB és hogy mit áll ki...
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2017.04.04. 08:57:13 -
Persze, hogy minden 2. lövés kigyújt az teljesen normális ... -
Milyen sok CA használó van :D -
carp3tm0nster #14700 Done! :)
overpen gondolatok :) -
Ezt megírhatnád nekik :) -
carp3tm0nster #14698 Mivel inkább BB-vel szeretek menni és azzal sem hátulról campelve idegesít, mikor 60% overpen a lövések aránya, mert az RNGesus ma úgy döntött. Apropó overpen: teszemazt megyek egy Nagato-val (8x410, ugye) és beledurrantok egy CA oldalába valahol a vízvonal, vagy alatta és mondjuk jó napom van és kapok 8x overpent, minimális sebzéssel. Namost, van ugye 8x410mm lyuk a CA egyik oldalán és (mivel overpen) 8x410mm lyuk a másik oldalon. Itt vajh, miért nincs flooding? :D
-
Darun #14697 Ezt a pozitiv hozzáállást szeretném tőled gyakrabban látni! xD De azért most feldobtad az estémet xD -
carp3tm0nster #14696 Hátha megszán minket az RNGesus... -
Darun #14695 Ha a győzelemsorozatot abbahagyjátok háromnál, a bukóból miért mentek négyet? -
carp3tm0nster #14694 Tegnap 5 meccsből 4 győzelem, abba is hagytam. Ma 4 meccsből 4 bukó. Erről beszélünk... -
carp3tm0nster #14693 Nem a 3 a lényeg, hanem hogy nyersz zsinórban. Innen tudom,hogy az után orbitális szopatás jön. -
Darun #14692 Ezek közül egyik sem magyarázat arra, hogy miért hagyjátok abba 3 győzelem után. -
carp3tm0nster #14691 Óvatos duhaj vagyok. Vannak hajók, amiket húzni kellene de egyszerűen egy nyertes meccsnél többet nem is akarok vele menni.
Ha meg bukó, akkor már eleve rossz szájízzel indulok neki a többinek. -
Darun #14690 Igen, de ha meg se várod az első vereséget, hanem 3 győzelem után már feladod... Én ilyenkor átlag 8-10 csatából kb 3 hajót nem tudok elsőre leszorzózni, azokat hagyom is, mert másodszorra se fog menni, de a többire meg jól jön az xp. -
carp3tm0nster #14689 Azért hagyjuk abba, mert öreg WG-s játékosként tudjuk, hogy a sorozatos nyerés után orbitális nagy bukássorozat következik. Ez a tapasztalat... -
Prof William #14688 Elindult már a Április 1 -i event? Mire jó az a tengeraltjáró? -
Kotomicuki #14687 A szösz tudja, de ha -2 tier-esek és a lőtávjuk min. -2 km-ről indul, akkor azért meggondolandó, hogy nekimenjenek-e a 1,5-2x akkora HP-vel bíró "nagyoknak"... (akárcsak a wot-ban)
Ha nekimennének, akkor tudna a csapat "hősies" másik oldala kill-hegyeket előállítani a már jól megtépett ellenfél kárára - csak ezt nagyon nem szokták díjazni, még a játékmotor sem...! ...és ezen "hősies" eredményeket mindenki magának tulajdonítaná, pedig az érdem a társaké volna!
Amúgy, a foglalásoknál is bejöhet a lamming train, mert úgy nagyobb a túlerő és sokkal kevesebb kárt tud okozni 1-1 ellenfél. Kivéve, ha a gyávákat feltartja 1-2 romboló és közben a másik oldalt tönkreveri a túlerő - ebben a formában semmit sem ér a csordaösztön.
Sajnos, el kell tudnunk fogadni, hogy a wot-tal egyetemben, ezt is "közösségi játékká" züllesztette le a wg: most már nem nagyon lehet egyedül hősködni benne és ha nem tart veled a megfelelő számú "kíséret" az adott oldalra, akkor te is jobban teszed, ha beállsz a kondába és velük együtt röfögsz. -
Plata #14686 Mert addig kell abbahagyni amíg jól megy. 
-
Darun #14685 Ezt mondjuk sose fogom (szintén) megérteni... ha egyszer jól megy, miért kell abbahagyni? Én pont hogy akkor próbálom nyomatni, amikor jól megy. Ha meg folyton jönnek a vereségek, 3 után szépen lelépek. Vagy a hajó vagy a repcsi, de a kettő közül az egyik majdnem mindig jól megy. Akkor a másikat hanyagolom. Sajnos itt akkor nem szokott menni, amikor kétszeres szorzó vagy valami jó event van. Most is, az első csatám Akatsukival volt, kraken, conf., double s., 2x d.s. Pedig a rombolózás továbbra sem megy, ráadásul a csata elején beszorultam középre. Ha jól rémlik az ellenfélnek több rombolója is volt és naná hogy egy Kagero-t kaptam elsőre szembe (mert ugye mi más jönne, ha nem a legnehezebben detektálható hajó?) Ennek örömére rögtön mg is vettem a Kagero-t én is... elindultam foglalni, szembe két romboló, persze nekem se jött segiteni senki, szét is torpedóztak.
Sajnos ez továbbra sem csapat játék, legalább is a Random csata semmiképp. Vagy bejön a lemming taktika, vagy szépen felmorzsol az ellenfél. Egyébként meg WG játék, a játékosok zöme a WoT-ból jött át, nem kell csodálkozni azon, ha a csaták döntő többségében semmi segitségre nem számithatsz. Sőt! Jellemző hogy az embernek a második után már elfogy a daily report limit. -
Tirion #14684 2 hónapja nem játszottam, belogolok: elindulunk 7-en A hoz....arra jön 3 db ellenség az összes rajtam kívül megfordul és elindul C hez.........engem megbasznak......GG
ebben a játékban játszik az összes szellemi fogyatékos retard akit a világ valaha PC elé engedett játszani -
carp3tm0nster #14683 Tegnap én is mentem egy naggyon jó kört Bismarck-kal. Előzőleg akkor mentem, mikor nem indult el a Ranked Season 6... -
Plata #14682 Nem lehet vele kezdeni semmit sem még.
Tegnap mentem 3 csatát.
Három marha jó win lett,abba is hagytam gyorsan.
New mexicoval szinte nem tudtam mellé lőni.Destroyert 12 kilóméterről is hazavágta 1 sorozattal.Repülők meg nem találtak el se bombával se torpedóval.
Lehet pár hónap kihagyás kell két csata közt és akkor mindig nyerek. -
Prof William #14681 Pár napja nem léptem be. Azt hiszem ezt meg kell lesnem. :) -
direkt húzzák a communityt,megint lehet vitázni a tengeralattjárókról -
Darun #14679 Igen. Az áprilisi eventhez lesz, ha minden igaz. -
kaptam egy tengeralattjárót? áprilisi tréfa?:D
-
Kotomicuki #14677 Hát, ha a találati arányt, annak javítását/rontását is fizetéshez kötik (pl. zászlók, festések) - ebbe beleértve a prémium időszak alatt és/vagy prém-hajóval szerzett többlet XP-t a kapitánynak, amivel több skill-t tud aktiválni magának (ill. már eleve többel is indul, ha fizetve van érte) - , akkor bizony-bizony előfordul, hogy ha vki nem hajlandó perkálni az így jár...
Én sem fizetek érte, de néha már túlzásba viszi a "játék" az ellenfelek körül megjelenő vízoszlopokat, miközben magát az ellenséges hajót egy találat sem éri -> ilyen a p2w! (...és igen, érzem a különbséget, mert "érdekesmód" az ellenfélé néha kis "csomagban" jön, mind az összes lövedéke és sokkal nagyobb arányban sebeznek, mint én -> ez is egy válasz lehet a "síkhülye" csapattársakra...) -
Prof William #14676 A másodlagos fegyverzetet félvak, bekokózott részeg csimpánzok kezelik.
Ettől függetlenül láttam ma egy "remek" célérzékkel rendelkező csapattársat. Fél HP-s cirkálóval 12 kilométerről szúrt ki egy anyahajót. Folyamatosan tüzelve közeledett fel és közben egyszer sem találta el. A végén már 3! kilométerről sorozata de csak 1-2 lövedék talált be. És végül az anyahajó kilőtte.
Azt hittem elaludtam játék közben és álmodok de nem... -
Darun #14675 Idei első csatám Iowa-val: 218 lövés a másodlagos fegyverzettél és 2 azaz KETTŐ találat. másodlagos moddal. Az mi a r*kos kutyaf*sza??? -
Darun #14674 Nézőpont kérdése. Én inkább adok ki pénzt olyan hajóra, ami nincs a tech tree-ben. Pl Arizona-t nem tartom érdemesnek arra hogy fizessek érte, mikor a MExico sztem jobb. Ugyanakkor pl mentem valamelyik nap egy kört Texas-al T7-ben, T7-es CV ellen. A japó gépek olyan messze lekerültek, mintha leprás lennék :D Az csak hab a tortán, hogy csata előtt megnéztem az összes ellenséges hajót, mindnek gyengébb volt a légvédelme, mint az enyém. Beleértve a T7 BB-ket is. Szóval a Texas mellett meg sztem a NY-t tök felesleges megtartani, mert hát.... Ha nem lett volna meg küldiből, az Emden-ért sem adtam volna ki pénzt. A az P.Eugen-ben sem látok fantáziát. A Tirpitz meg már akkor meg volt, amikor német ágról még szó sem volt, ráadásul azoknak a torpedóknak nagyon sokszor hasznát vettem. Kivétel még az Indianapolis, ami különbözik ugyan a tech tree 7-estől, de abban sem látok fantáziát. Meg a HE spam sem vonz annyira, hogy megvegyem a Belfast, akkor már inkább legyen torpedóm. Bár pl a Leanderrel nem tudom hogy sikerült e már valamit kitorpedóznom.
A Bismarcknak sztem majd az lesz a kontrája, hogy a T4-es CV automatikusan megtorpedózza és instant kormánylapát, amit javitani sem lehet. Viszont csak akkor hal meg, ha az ellenfél csapata rálemmingel. -
Mentem most nemrég egy frusztrált, de number 1-es helyezlsű N Carolina meccset, mindösszesen 1 citadella hitem volt... köszönjük RnG
NC meccs -
Prof William #14672 Kellene egy ilyen játékmechanikai szabály. :)
A Bismarck mindig egy lövéssel lövi ki a Hoodot de cserébe következő csatában mindenképpen elsüllyed. :)
Amúgy ha itt a Kaga akkor idővel jöhet majd az Akagi is. Mégis csak két ikonikus hajóról van szó. -
davidbog #14671 Pláne abból a szempontból, hogy ez a két hajó egyedüli hajók az osztályukban. Szóval ha valaki szeretne velük játszani akkor meg kell vennie, nem várhatja meg amíg bekerülnek a ship treebe, mert nem fognak bekerülni és a testvérhajóik se kerülnek be mert ilyenek nem léteznek.
A Hood meglepett, én már fél éve a Vanguardot várom tier 8 premiumnak.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2017.03.26. 12:28:56 -
Darun #14670 Az jó, mert pár napja megvettem a Bismarckot :D Gyorsan át is képeztem rá a Spee kapitányát, meg kihasználva az akciós modulokat, fel is cicomáztam. Aztán a második csatában én voltam az egyetlen nyolcas hajó a csapatban :D Persze utolsó lettem (ami részben köszönhető az 1000 körüli pingnek) viszont nem halt meg senki a csapatból. Azért a fejlődést nem a Hood-okra szándékozom alapozni. -
-
csak ha egy Bismarck találja el xD -
Prof William #14667 És a Hood speciális prém képessége az lesz hogy az első találattól azonnal felrobban? :) -
carp3tm0nster #14666 A Kaga-nak már eleve bele kellett volna kerülnie a japán ágba, mivel eléggé szép helye van a hajózás történetében. Valszeg már induláskor tudták,hogy prém hajó lesz? -
WG mocskosul meg akarja már lékelni a bankkártyákat, úgy néz ki. Eljövendő prémek.
-
Mentem egy rankedet, természetesen pensával.
Itt meg lehet nézni, aki akarja, mákom is volt természetesen.Ranked 14-es..