banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Nézőpont kérdése. Én inkább adok ki pénzt olyan hajóra, ami nincs a tech tree-ben. Pl Arizona-t nem tartom érdemesnek arra hogy fizessek érte, mikor a MExico sztem jobb. Ugyanakkor pl mentem valamelyik nap egy kört Texas-al T7-ben, T7-es CV ellen. A japó gépek olyan messze lekerültek, mintha leprás lennék :D Az csak hab a tortán, hogy csata előtt megnéztem az összes ellenséges hajót, mindnek gyengébb volt a légvédelme, mint az enyém. Beleértve a T7 BB-ket is. Szóval a Texas mellett meg sztem a NY-t tök felesleges megtartani, mert hát.... Ha nem lett volna meg küldiből, az Emden-ért sem adtam volna ki pénzt. A az P.Eugen-ben sem látok fantáziát. A Tirpitz meg már akkor meg volt, amikor német ágról még szó sem volt, ráadásul azoknak a torpedóknak nagyon sokszor hasznát vettem. Kivétel még az Indianapolis, ami különbözik ugyan a tech tree 7-estől, de abban sem látok fantáziát. Meg a HE spam sem vonz annyira, hogy megvegyem a Belfast, akkor már inkább legyen torpedóm. Bár pl a Leanderrel nem tudom hogy sikerült e már valamit kitorpedóznom.

A Bismarcknak sztem majd az lesz a kontrája, hogy a T4-es CV automatikusan megtorpedózza és instant kormánylapát, amit javitani sem lehet. Viszont csak akkor hal meg, ha az ellenfél csapata rálemmingel.