A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14685 Ezt mondjuk sose fogom (szintén) megérteni... ha egyszer jól megy, miért kell abbahagyni? Én pont hogy akkor próbálom nyomatni, amikor jól megy. Ha meg folyton jönnek a vereségek, 3 után szépen lelépek. Vagy a hajó vagy a repcsi, de a kettő közül az egyik majdnem mindig jól megy. Akkor a másikat hanyagolom. Sajnos itt akkor nem szokott menni, amikor kétszeres szorzó vagy valami jó event van. Most is, az első csatám Akatsukival volt, kraken, conf., double s., 2x d.s. Pedig a rombolózás továbbra sem megy, ráadásul a csata elején beszorultam középre. Ha jól rémlik az ellenfélnek több rombolója is volt és naná hogy egy Kagero-t kaptam elsőre szembe (mert ugye mi más jönne, ha nem a legnehezebben detektálható hajó?) Ennek örömére rögtön mg is vettem a Kagero-t én is... elindultam foglalni, szembe két romboló, persze nekem se jött segiteni senki, szét is torpedóztak.
Sajnos ez továbbra sem csapat játék, legalább is a Random csata semmiképp. Vagy bejön a lemming taktika, vagy szépen felmorzsol az ellenfél. Egyébként meg WG játék, a játékosok zöme a WoT-ból jött át, nem kell csodálkozni azon, ha a csaták döntő többségében semmi segitségre nem számithatsz. Sőt! Jellemző hogy az embernek a második után már elfogy a daily report limit.