23037

A Wargaming új MMO játéka
-
ikarus44 #14943 Én meg pont jól jártam, mert néhány napja dobott egy 50k free xp-s konténert a játék. (Meg már volt úgy kb. 5000) szóval ki free xp-ztem a Kongo-t, meg a Hosho-t, mert Nem lett volna sok kedvem sem a Kawachi-hoz, sem a Myogi-hoz, mert állítólag gyatra hajók, így ez pont kapóra jött. Meg amikor végül megvettem a Hosho-t akkor meg már pont érvényes volt az akció, így 450k credit maradt a zsebemben. 
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.22. 19:49:31 -
Darun #14942 Nekem meg sikerült egy eszméletlen jó kört mennem Ranger-el, végre ki lett fejlesztve a Lexi, erre nézem hogy csak T7-ig van kedvezmény a cv-kre. Persze a Rjudzsóval meg még kéne 50k xp, szóval esélytelen. Hogy a Warship állandóan beszopat ezekkel az akciókkal :/
A cv-k főleg attack konfignál néha úgy csinálják, hogy lebombáznak, megvárják mig eloltod a tüzet, aztán jön a következő bombázó vagy a torpedóvetők. De gondolom a szemfülesebbek figyelnek arra, hogy a csapattársak ki gyújtanak ki, és akkor nem kell csali bombázó se. -
ikarus44 #14941 Végre egy jobb csata, PVP-ben. 
A másik hordozóval jól eggyütműködtünk, a vadászaink folyton együtt voltak, így az amcsi vadászok sem okoztak gondot. (2 Hosho-1 Hosho, 1 Langley volt a felállás)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szegény Kaiserre pont úgy dobta a torpedókat a második TB egység, hogy már elhasználta a lékre a javítóját kb. negyed HP-ról süllyedt el. Még én is sajnáltam, mert ismerős érzés volt
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2017.05.22. 17:30:40 -
Darun #14940 Tegnap a Tirpitzel még majdnem a 80% HP-m megvolt, amikor kaptam egy ammoreccs-t. Ma felraktam a Bismarck-ra az új festést és rögtön a csata elején szintén ammoreccs. Még szinte el sem kezdődött a csata. Úgy érzem a szerencse valahogy elkerült. -
Darun #14939 Azt hittem hogy nehezebb lesz összeszedni az eventből a gyűjtögetős bigyákat a jutalom camokért. Igaz hogy minden ládában kettő is van, de már a harmadik küldinél meg lett az összes (az utolsó hármat a duplikátokból váltottam be. Pont a Bismarck volt az a hajó, aminél gondolkodtam a prém camo-n, de most hogy a Tirpitz másodlagos lőtávját is felhozták, még azon is gondolkodtam hogy a Bismarck-ot nem tartom meg. De hát Bismarck, ez olyan mint a WoT-ban a Ferdinand. Vagy a Tigris.
Tegnapelőtt eldobtam az 5 citadelles task-ot, mert akárhogy próbáltam 4 volt a max. Erre tegnap az első csatában, bejön az Iowa elé két Mo. Az első 3 citadelltől megmakkant, a második kapott kettőt, aztán rám fordult és leütközött :D Most már csak azért se veszem vissza. -
ikarus44 #14938 Hát mindenesetre az a kemény 24 db gép biztos megtanít majd óvatosan játszani 
"Itt semmilyen modul nem kompatibilis. Pl ha megnézed, a japánoknál is elég sok ugyan olyan torpedóvető van, még sem kompatibilisek egymással. Ugyan ez igaz a lövegekre, stb. Szóval ezen nem fogsz tudni spórolni."
Sejtettem :( -
Darun #14937 Igazából nagyon radnom sztem ez a repcsizés is. Volt már a fullos Rangerem vadászai megütköztek az ellenség Ranger vadászaival. Minden vadászom meghalt, közben ő vesztett kb 2 gépet. A következő fordulóban ugyan ez, csak akkor az ő gépei hullottak el előbb. Semmilyen hajó nem volt a közelben, tehát kizárt hogy légvédelem besegitett volna. A japánoknál alacsony szinten a vadászok kb azért vannak, hogy lefoglald vele az ellenfél vadászát, közben a bombázók meg a torpedóvetők átmenjenek. Senki nem tud annyi vadászt feldobni, hogy minden rajod lefogják. Minden meccs elején érdemes elgondolkodni azon, hogy kicsapd az ellenfélnél lévő cv-t, megspórolva ezzel magadnak pár vadásztámadást. Figyeld mindig hogy kinek milyen erős a légvédelme, a sajátok fölé próbáld húzni az ellenfél vadászait, igy van esélyed túlélni velük. A támadókkal meg egy hajóra fókuszálj és egyszerre támadj, hogy megoszd a légvédelem tüzét.
Itt semmilyen modul nem kompatibilis. Pl ha megnézed, a japánoknál is elég sok ugyan olyan torpedóvető van, még sem kompatibilisek egymással. Ugyan ez igaz a lövegekre, stb. Szóval ezen nem fogsz tudni spórolni.
Anno mikor megvettem az első japó cv-t, én is PvE-be vittem kipróbálni, de a cvk használatát úgy is éles helyzetekben fogod majd megtanulni. Mindig figyeld az ellenséget, sokat lehet tőlük tanulni. -
ikarus44 #14936 Ma kipróbáltam a random meccset is pár sikeres PVE kör után, de lehet még visszamegyek, mert még nem igen érzem. Az összes meccsben elvesztettem a gépeimet, readásul, az egyikben kb. félidőnél. És nem is igen tudom mit kezdhetnék vele még, mert a vadászaim mintha nem is lennének. Még egy másik Hoshovel szemben is kikapnak, pedig már a fejlettek vannak.
A Furutakát egyáltalán nem bírtam leszorzózni... Már a tököm kivan vele, szóval az is forralta az agyvizemet.
De legalább a Bayern meglett.
Itt nincs olyan a moduloknál, hogy az egyik hajón kihúzottat, lehet a másik hajón is használni? Mert a Bayern radarjánál feltűnt hogy a fejlesztett lőtáv is ugyanúgy 16.5 km, mint a Königen, tehát lehet, hogy ugyanaz a kettő, és azért nem szívesen fizetnék ki még egyszer több százezer creditet. -
Darun #14935 Tegnap mentem egy kört a Rjúdzsóval, az ellenfélnél szintén az, csak neki már meg volt a 4-es skill is a kapitányára. Ráadásul a meccs elején nagyon kapkodtam, elvesztettem a vadászaimat is, meg két torpedóvető rajt. Gondolom az ellenfelem sokkal jobb volt nálam... bár volt egy szitu, amikor a vadászait manualba ráküldte az enyémekre, akik épp egy másik raját támadták, nekem mind a két gépem meghalt, neki egyik se. Ezek szerint a manual fire is szelektál már ellenség és barát között? Nah mindegy. A csata vége előtt valaki megköszönte hogy nem csináltam semmit... mondjuk egy vadász rajjal elég nehéz, főleg úgy hogy az egész csapat szépen a térkép teljes hosszában szétnyújtott arcvonalon harcolt. Azért kicsit kellemetlenül éreztem magam, mert tényleg bennem is az volt, hogy nem csináltam semmit, aztán a meccs végén még is én lettem az első.
Egyébkénét tegnap főleg csatahajóztam a küldik miatt, a cv-t csak a spottolós task miatt vetem elő. Volt egy csata ahol szintén ilyen 40k körül sebeztem, jó gyorsan meghaltam (asszem Tirpitz kör volt) azt ott is kiderült hogy a T9-esek semmit nem csináltak, pontban első lettem.
Volt viszont egy vicces csatám Bismarckkal. Top tier voltam, 6-os cv-k voltak. Az egész csapatom a jobb oldalra illetve középen ment. Balról jött egy Bismarck és kiszúrta az Independence-ünket. El is kezdte lőni, mire gyorsan felé fordultam és magamra vontam a tüzet. Egész kellemes kis közelharc lett a dologból, közben két társam még támogatott, gyorsan kivégeztük a magányos támadót. Közben a megmaradt hajóink elkezdték foglalni a bázist, de a jobb oldalon mondanom sem kell átjött egy Tirpitz meg egy Eugen (mert ugye a lemmingtrain mindig halni megy) Az ellenséges cv megnyuvasztotta a foglaló hajóinkat, a mi anyánk meg pont belefutott a német párosba. Erre vissza fordultam, mondom ha már egyszer megvédtem az anyát, megvédem még egyszer. Foglalni úgy se értem volna be. A végén a két ellenséges német is megmakkant, a cv-nk meg túlélte, büszke is voltam magamra, hogy rajtam kivül csak az az egy hajó élte túl, akit védtem. Az ellenfélnek is kettő maradt, viszont 6 ponttal ők vezettek és lejárt az idő. Ez volt az első olyan csata ahol mindkét csapatban csak compliment-et osztottam. (meg miután megöltük a Bismrackot, neki is megköszöntem, mert rég nem volt már részem normális közelharcban) Tegnap egyébként sikerült 2 Krakent is összelőnöm, büszke is voltam magamra, az 5 citadell viszont sehogy nem akart összejönni.
Én és az RNG:
Königgel Buddy ellen. első salvo, 1 hit, 1200 sebzés. Második salvo, 1 hit, 1200 sebzés. Harmadik salvo, 1 hit, 1200 sebzés. Ekkor kapott egy másik hajótól is, maradt neki 1000 élete. Mondom bekaphatod kötsög rng, most már úgy is meg lesz. Negyedik salvo, 1 hit, citadell. Persze amikor már csak 1000 élete van és a sima hit is megölné, akkor beadja a citadellt. És ilyen már nagyon sokszor előfordult.
A másik kraken Texassal lett, csóri cv nem láthatott még Texast, mert egyesével küldte rám a gépeit.
Mentünk Königgel is egy szakasz kört, betett egy majdnem full T5-ös meccsbe. Az ellenség egyik közel full HP-s New York-ja ammorack-et kapott a cv első torpedójától. Gondolom az instant 40+ sebzés kicsit megdobta a pontjait, mert a végén első lett. -
ikarus44 #14934 Hát, hála a jó égnek, már megvan a fejlesztett radar, a torpedók (Bár sok hasznát nem veszem nekik, mert állandóan ki tudják kerülni gondolom hamar észreveszik, vagy nem tudom) meg a 203-as löveg, de nagyon nem akaródzik menni. Na mindegy most lehet jegelem egy időre, mert most kihasználva hogy 50%-os kedvezmény van rá megvettem a Hosho-t. Azzal meg PVE-zek, hogy még ki nem tanulom, addig ne szívassam a csapattársakat. -
Darun #14933 A legrosszabb hajó talán az egész játékban. A stock Furutaka-val hajózni igazi horror élmény. Még majdnem a rombolók is messzebb ellőnek, nincs torony forgás, se légvédelem, a torpedóinak a lőtávja nevetséges, ráadásul csak hátrafelé tudsz lőni. A német 280-asok előbb betöltenek mint ennek az egy 200-asa. Ráadásul már jó messziről észrevesz mindenki. -
ikarus44 #14932 A Furutaka másnak is szenvedős volt? Mert én valahogy nagyon nem érzem, hogy is kéne játszani. Esküszöm, hogy vonza a lövedékeket, mert akárhogy próbálok fordulózni, állandóan találnak, és persze állandóan citadell... Van eddig 35 csatám vele, de ez esküszöm nem tudom hogy van vele 21k átl. dmg-em... -
Már "csak" 250k xp a Missouri. -
ikarus44 #14930 És a kövi patch-ben, meg gyorsan bekerülne az üzemanyag is, hogy léket lehessen lőni neki
-
davidbog #14929 De 4 féle csomagban lehet kapni csak 5 nap késéssel jönnek egymás után az egyre olcsóbbak. -
Darun #14928 A következő körben automatikusan összerak egy anyahajóval, akinek kötelező téged támadnia és automatikusan javithatatlan kormánylapátot lő.
A hétvégén az utolsó csatámban 2 Kaga harcolt egymás ellen, meg volt nálunk egy Hood is. (ugye ez még a pöccs előtt volt)
Ha már Hood, nem úgy volt hogy 3-4 féle csomagban is lehet majd kapni? A 30k-t kicsit sokallom érte. -
Prof William #14927 Lehetne egy játékmechanikai szabályt bevezetni.
A Bismarck bármikor egy lövéssel detonationt tud okozni a Hoodnak, de cserébe ezt követően javíthatatlanul tönkremegy a kormánylapátja és a következő csatájában mindenképpen elsüllyed. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.05.19. 15:44:43 -
carp3tm0nster #14926 Már látom azt a trollkodást a chat-en, ha valaki összehoz egy detonation-t egy Hoodnak :D -
:D -
carp3tm0nster #14924 Vajon ha meglátnak egy Hood-ot a csatában a derék Bismarck playerek, akkor azonnal onehitelni akarják? :D -
Party Hard #14923 Üdv keresem magyar közösségemet ts használattal lehetőleg 20+ os társaság személyében. De vállalok gélymer óvóbácsizást is. 2-6 hajóim vannak. -
Lehet kapni a Hood-ot ... csak bazinagy csomagban kb 30e Ft. -
BigaC #14921 szép! nekem is hamarosan meglesz, de gyűjtöm a free XP-t is, hogy legalább a B testtel induljak. -
Mai Izumo, elsőre :) Flamu a csapatomban volt.
Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
GeoTrasher #14919 Hali!
Kipróbálnám ezt a saját zene hallgatást, de a res-ben megcsinálva a userMusic mappát és bemásolva a fájlokat nem történik semmi.
Mit tolhattam el? Nálatok megy ez?
Amúgy tegnap közvetlen a Nürnberg megszerzése előtt mentem egy 99 500-as kört a Königsberggel, 3 killel, 8 gyújtással meg vagy 150 találattal. Nagyon nem is tudtam magamhoz térni, mert eddig szinte folyamatosan lőtték a citadelláimat a papír mögött, de most végszóra ez fasza lett. Kiváncsi vagyok a Nürnbergre! -
kevesled? :D
Amúgy így tartják életben a low tier csatákat,mert ahhoz hogy legyen credited t10ben játszani ahhoz bizony prem fiók , prem hajó,vagy kisebb tierben farmolás kell
pont mint a tankosnál
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.05.18. 12:44:04 -
T8-10 hajók javítási költségeivel igazán csinálhatnának már valamit.... -
Nem, ezt egy körben kell. -
Több meccs alatt is össze lehet szedni a base xp-t -
Érdekes követelmény az új küldinél... 2500 base xp .. :D
Múltkori Yugumo-s kör jó lenne :D
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.05.17. 20:16:34 -
10km-es, bár szeretem egy kicsit közelebbről indítani (8 körül). -
BigaC #14912 Ez 10 vagy 8 km-es torpedóval történt? Most raktam vissza a 10-est, mert a 8-assal nem nagyon volt szerencsém. -
Mostanában ritkábban játszom rombolóval, de kellett a küldihez (cv-vel meg szökő évente).
Csatahajóval szeretek leginkább játszani :)
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.05.16. 12:15:57 -
carp3tm0nster #14910 Az ilyen kis sunyik miatt sírunk mi, BBsek :D
(Ne vedd bántásnak! :) ) -
Micsoda Yugumo köröm volt :)
Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Scharnhorst #14908 Az ehavi patchez ígérték most a Kagát amit kb. 2 hónapja szivárogtattak ki. Szóval ha ilyen tempót tartanak akkor 2 hónap, de lehet, hogy több is lesz. -
Ezek mikor érkeznek? -
carp3tm0nster #14906 Vagy folyamatosan álmodok, vagy részeg vagyok :)
De tény. A legjobb mikor mondjuk 2 vs 3 az arány, és nálunk az a kettő elmegy egy pontra... -
ikarus44 #14905 Engem csak az zavar mióta a Kőniggel játszom, állandóan vagy a hordozók csapnak ki, vagy a láthatatlan rombolók... Pedig nem lenne rossz csatahajó, de így nem sok sikerélményem van vele.
Bár múltkor jól elszórakoztam egy Mutsuki-val, mert pont sikerült mindig kifordulni a torpedói elöl, ert annyira közel jött, hogy felspottolódott, mindig. Végül 2 sorozat HE, meg a másodlagosaim kicsapták. Utána be is írta a chatbe, hogy nem így tervezte
-
Ezt mikor álmodtad? :D
Az előbb pl nálunk 4 DD (3 shima, 1 benson) vs 5 DD (1 gearing, 1 khaba, 2 shima, 1 kagero)