banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Igazából nagyon radnom sztem ez a repcsizés is. Volt már a fullos Rangerem vadászai megütköztek az ellenség Ranger vadászaival. Minden vadászom meghalt, közben ő vesztett kb 2 gépet. A következő fordulóban ugyan ez, csak akkor az ő gépei hullottak el előbb. Semmilyen hajó nem volt a közelben, tehát kizárt hogy légvédelem besegitett volna. A japánoknál alacsony szinten a vadászok kb azért vannak, hogy lefoglald vele az ellenfél vadászát, közben a bombázók meg a torpedóvetők átmenjenek. Senki nem tud annyi vadászt feldobni, hogy minden rajod lefogják. Minden meccs elején érdemes elgondolkodni azon, hogy kicsapd az ellenfélnél lévő cv-t, megspórolva ezzel magadnak pár vadásztámadást. Figyeld mindig hogy kinek milyen erős a légvédelme, a sajátok fölé próbáld húzni az ellenfél vadászait, igy van esélyed túlélni velük. A támadókkal meg egy hajóra fókuszálj és egyszerre támadj, hogy megoszd a légvédelem tüzét.

Itt semmilyen modul nem kompatibilis. Pl ha megnézed, a japánoknál is elég sok ugyan olyan torpedóvető van, még sem kompatibilisek egymással. Ugyan ez igaz a lövegekre, stb. Szóval ezen nem fogsz tudni spórolni.
    Anno mikor megvettem az első japó cv-t, én is PvE-be vittem kipróbálni, de a cvk használatát úgy is éles helyzetekben fogod majd megtanulni. Mindig figyeld az ellenséget, sokat lehet tőlük tanulni.