A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #14935 Tegnap mentem egy kört a Rjúdzsóval, az ellenfélnél szintén az, csak neki már meg volt a 4-es skill is a kapitányára. Ráadásul a meccs elején nagyon kapkodtam, elvesztettem a vadászaimat is, meg két torpedóvető rajt. Gondolom az ellenfelem sokkal jobb volt nálam... bár volt egy szitu, amikor a vadászait manualba ráküldte az enyémekre, akik épp egy másik raját támadták, nekem mind a két gépem meghalt, neki egyik se. Ezek szerint a manual fire is szelektál már ellenség és barát között? Nah mindegy. A csata vége előtt valaki megköszönte hogy nem csináltam semmit... mondjuk egy vadász rajjal elég nehéz, főleg úgy hogy az egész csapat szépen a térkép teljes hosszában szétnyújtott arcvonalon harcolt. Azért kicsit kellemetlenül éreztem magam, mert tényleg bennem is az volt, hogy nem csináltam semmit, aztán a meccs végén még is én lettem az első.
Egyébkénét tegnap főleg csatahajóztam a küldik miatt, a cv-t csak a spottolós task miatt vetem elő. Volt egy csata ahol szintén ilyen 40k körül sebeztem, jó gyorsan meghaltam (asszem Tirpitz kör volt) azt ott is kiderült hogy a T9-esek semmit nem csináltak, pontban első lettem.
Volt viszont egy vicces csatám Bismarckkal. Top tier voltam, 6-os cv-k voltak. Az egész csapatom a jobb oldalra illetve középen ment. Balról jött egy Bismarck és kiszúrta az Independence-ünket. El is kezdte lőni, mire gyorsan felé fordultam és magamra vontam a tüzet. Egész kellemes kis közelharc lett a dologból, közben két társam még támogatott, gyorsan kivégeztük a magányos támadót. Közben a megmaradt hajóink elkezdték foglalni a bázist, de a jobb oldalon mondanom sem kell átjött egy Tirpitz meg egy Eugen (mert ugye a lemmingtrain mindig halni megy) Az ellenséges cv megnyuvasztotta a foglaló hajóinkat, a mi anyánk meg pont belefutott a német párosba. Erre vissza fordultam, mondom ha már egyszer megvédtem az anyát, megvédem még egyszer. Foglalni úgy se értem volna be. A végén a két ellenséges német is megmakkant, a cv-nk meg túlélte, büszke is voltam magamra, hogy rajtam kivül csak az az egy hajó élte túl, akit védtem. Az ellenfélnek is kettő maradt, viszont 6 ponttal ők vezettek és lejárt az idő. Ez volt az első olyan csata ahol mindkét csapatban csak compliment-et osztottam. (meg miután megöltük a Bismrackot, neki is megköszöntem, mert rég nem volt már részem normális közelharcban) Tegnap egyébként sikerült 2 Krakent is összelőnöm, büszke is voltam magamra, az 5 citadell viszont sehogy nem akart összejönni.
Én és az RNG:
Königgel Buddy ellen. első salvo, 1 hit, 1200 sebzés. Második salvo, 1 hit, 1200 sebzés. Harmadik salvo, 1 hit, 1200 sebzés. Ekkor kapott egy másik hajótól is, maradt neki 1000 élete. Mondom bekaphatod kötsög rng, most már úgy is meg lesz. Negyedik salvo, 1 hit, citadell. Persze amikor már csak 1000 élete van és a sima hit is megölné, akkor beadja a citadellt. És ilyen már nagyon sokszor előfordult.
A másik kraken Texassal lett, csóri cv nem láthatott még Texast, mert egyesével küldte rám a gépeit.
Mentünk Königgel is egy szakasz kört, betett egy majdnem full T5-ös meccsbe. Az ellenség egyik közel full HP-s New York-ja ammorack-et kapott a cv első torpedójától. Gondolom az instant 40+ sebzés kicsit megdobta a pontjait, mert a végén első lett.