23037

A Wargaming új MMO játéka
-
Ember ez csak egy gameplay :D
Mégis mit vártál? Lehozzom a holdat neked? -
Kétszer rálőni egy felrobbant hajóra, nem rossz... 
Amúgy mit szerettél volna ezzel mutatni? -
Füsti Lea gameplay
Végül második lettem. Most a vasárnap valahogy adja. Tegnap nagyon nem ment. -
Ez vicc, megint a teljesd képernyő tele volt torpedókkal. Hihetetlen komolyan. minek adtak ennyi torpedót annak a dd-nek? erősen nerfelni kéne őket, baszsák meg a WG-nél már -
Kész a küldi is. Érdekes ez a fekete szín a hajón. -
Közben csak ez a bugos, mert már a következőt is úgy jelezi, hogy teljesítve.
Küldi
Utoljára szerkesztette: Tono34, 2017.07.23. 19:08:19 -
"dönkerk" hajónál stage 2, lőjj 10 citadellt. Ezt a küldit rosszul számolja, már kb 15-nél tartok.
7/10-nél kezdtem az előbbi csatát, csata végén 7/10... lőttem 3 citet. -
carp3tm0nster #15256 Épp most mentem egy kört Izumo-val. Ellen Hindenburgja, minden egyes HE salvoval 3300-at csapott belém, ugye kb 10 másodpercenként És még a tűz is. Hova? Minek még az is? -
Megoldás lehetne, ha kevesebb ideig égne vagy nem okozna ekkora HP veszteséget. -
carp3tm0nster #15254 Ezt írtam anno én is, oszt hogy le lettem hurrogva már. Bezzeg a HE Spam és a konstants fire dmg az nem gond... -
Akkor oldják meg az overpent.... üssön egy bazinagy lyukat a hajóra és kezdjen el merülni :) -
pajer_csaba #15252 Nahát, én is! :D :D :D -
BigaC #15251 Nem baj, ilyenkor átülök a Hindenburgba vagy Baltimore-ba és leégetek egy Izumót vagy akármit, hogy megnyugodjak :D -
pajer_csaba #15250 Hát igen, több szempontból is. Én pl a videókból csak egy-egy ötletet lesek el, nem konkrét stratégiákat, az van sajátom. :-P Amúgy is, a japánok nem véletlenül ejtették ezt a koncepciót a Yamato tervezésekor (ugyi az Izumó egy korai Yamato-terv, mint az köztudott, Safranek...). A legnagyobb gondsz szerintem vele a mérete. Egyserűen olyan kib*szott nagy, hogy csak az nem találja el, aki nem akarja... Néha még az is. :/ (ugyan ez áll a Yamato-ra is... az Iowa legalább gyors) -
carp3tm0nster #15249 Hasonló a helyzet velem is. Annyi többlettel, hogy mivel tök gagyi a légvédelme a CV-k semmi perc alatt szétszednek, illetve egy Yamato szemből is simán belédver így 8-10k-t. Plusz az égés, ugye... -
BigaC #15248 Megnéztem egy videót, hogy játsszunk az Izumóval. Gyakori tanács, álljunk szemben, tolassunk, védjünk egy helyet, elölről erős a páncél és előre néznek a lövegek. Kb. 5 perc alatt leégettek a szemben lévő cirkálók, a tűzgyújtónak mindegy, hogy állsz, merre haladsz. Sose fogok elérni a Yamato-ig... :( -
carp3tm0nster #15247 Nem fognak vele csinálni semmit. A "hivatalos álláspont" szerint ott a repair, azzal vissza lehet tápolni az elveszett HP-t. Aham, volt meccs mikor 11-szer égtem, 40k HP égett le. Éljen! -
Darun #15246 Nem lehet. Én még azt is el tudom képzelni, hogy direkt csinálják. Most is tűzsebzős küldi van. Tegnap már csak 10k kellett volna hozzá, mondom megyek egy kört a Kutuzovval, hátha összejön pár kill is, jó lett volna a másik küldihez. 100k felett sebeztem, ebből 75k volt tűzsebzés. Cserébe az összes killem lelopták. Délután az utolsó kört Kagero-val mentem. Egy Edingurg pont elkapott radarral, búcsúzóul még megkináltam két torpedóval. Több mint 15k flooding sebzést okoztam neki. Amikor eltaláltam és eltűnt spottról, volt neki kb 2k élete. Mikor legközelebb spottolódott, már 20k felett volt. Mocsok táp ez a javitás rajta. -
Jól felhúztam magam... csatahajóval .. HE spam állandóan. Nem hiszem, hogy ez ellen nem lehet valamit tenni. Minden egyes salvo kigyújtott, valamelyik dupla tüzet okozva.
Persze remek csapatnak hiába jelzi az ember, hogy lőjjék ezeket a szarokat áááá, az összes hajó 1 dd-t keres és lő..
-
Darun #15244 Tegnap asszem az utolsó csatám volt, 3 detonation. És egyik se én voltam :D Az utolsó, asszem az ellenfél Atlanta-ja volt, kb 1-2000 HP volt benne. Jót röhögött is. De tegnap nekem is beadta megint a 200 HP-s citadell-t.
És ha már overpen-citadelleknél tartunk... Ma asszem Bismarck-al lőttem 2 v 3 overpent. 7k sebzés. Azt meg hogy? Máskor a sima hit-re nem ad ennyit! Vannak egyébként olyan hajók, amiknek közelről nem lehet citadellt lőni. Ha jól emlékszem, a Bismarck is ilyen. Meg talán a Yamato is. De pl a közelről rálősz valami angol cirkálóra, jó esélyed van rá hogy arra se adja be. Van most ez a Dunkörk (a hajó) küldi. Az első feladatnál az utolsó meccsen 4 citadellt lőttem. Most az a feladat hogy lőjek tizet. Sztem az event végéig egyet sem fog beadni, nem hogy tizet!
Beaver: egy jó tanács, saját tapasztalat alapján: 5 vereség zsinórban, játék off. Illetve ha három csaátból nem sikerül leszorzózni egy hajót/tankot/repcsit, akkor azt arra a napra hanyagolom. Bár mostanában már kettő után is. Illetve 3-4 vereség után lépek. (jah, kezdek én is egyre türelmetlenebb lenni) -
tbundy #15243 nekem 7ből 1 win, utolsó 3 csatám T10ben a csapatunkból legalább 1 detonálás volt az első pár percben... köszi RNG nekem is elég volt mára -
pajer_csaba #15242 Zsinórban négy nyertes csata, egymás után, Randomban. Szerintem a csúcson kell abbahagyni (mára)... -
carp3tm0nster #15241 Rankedben Fuso-val ma csak nyertes kör, R11-ről már csak egy kellene az R9-hez. De hihetetlen,hogy mekkora a random. Van amikor 60-70% overpen, van amikor meg 130k dmg... Ez az szerintem ami rettentően megöli a játékot, az eszméletlen mértékű random.
Kedvencem mikor én 10-10km full salvo-ból 3-4k dmg, míg az ellen 20Km-ről két citadelt lő nekem. Totál hihető... -
pajer_csaba #15240 Én egy Gay-Kongo-val jártam így, bár itt nem torpedókról volt szó. Csávókám (vagy csajszikám) egyszerűen magasról szart mindenkire, úgy rongyolt át mindenen és mindenkin, ahogy neki jólesett. Legázolt engem (NY), egy cirkálónkat, és az egyik rombolónkat. Majd ezt megcsinálta még kétszer. Emellett csapatösszesítésben utolsó helyen végzett. Nem szoktam ilyet, de ezúttal jelentettem a francba... -
Beaver70 #15239 Jókor mondod.
-
Alapszabály. sose játssz hétvégén :D -
Beaver70 #15237 A mai délutánra a katasztrófa szó nem túl kifejező. 16 vereség Ranked Battle-ben egymás után. Ilyen még sosem volt. -
Darun #15236 2 vagy 3 hete volt egy iszonyat rossz szériám, 3 nap alatt 8 v 9 vereség rankeden, de a nyerési arányom még igy is 54% körül volt. Ebből kiindulva ha lassan is, de eljutnék az egyes szintre, de félek hogy közben kitépném az összes hajam, a folyamatos szopóágak miatt. -
Beaver70 #15235 Csak irigyelni tudlak. Engem nem hoz össze a sors győztes csapattal. Legalábbis az említett 15-20 %-ban. Az meg Ranked Battle-ben elég sovány. -
Darun #15234 Én most egy Rankedet mentem Gallant-al, hogy meg legyen a konténer. Először is, 4-4 romboló volt, nekem volt a legjobb camo-m. Felesbe mentünk a két foglaló pontra. Mondjuk nekem kellett volna az ellenségére menni, lévén... de a saját volt közelebb. Igen, a rombolóknak elég sok dolguk van. Egyrészt ugye spottolni az ellent, másrészt elrejteni a társakat. A másik két rombolónak elvesztettük, de további veszteség nélkül lehoztuk a meccset. Egyszer álltam csak füstbe, amikor az ellenfél Fuso-ja vissza akarta foglalni a pontjukat. Jó játékos lehetett, mert két salvomat is elkerülte, de végül ő is meghalt.
Ugyanakkor randomba... Bismarck, T9-es meccs. A végén hatan voltunk három hajóra. A csata elején belemmingeltünk, igy az ellenfél kettő, mi egy ponttal inditottunk Neighbors pályán (fentről kezdtünk és C-t foglaltuk). A Kageronk közben szépen lement A-ra és nyugisan befoglalt. A két cirkálónk befoglalta B-t... majd nem törődve a mellettük lévő, füstben álló Akizukival, ők is elindultak A-ra, amit már majdnem teljesen befoglalt a Kagero. És nem értette a két cirkáló, hogy miért kaptak reportot. Ugyanis közben az Akizuki elfoglalta C-t, majd lejött B-re. Hiába szerdük ki a Fricit, a Tirpitz túl messze volt, a két cirkáló persze meghalt. És a végén beirja az Ibuki "jah ezért?". Hát öcsém, eléggé időbe észrevetted, hogy a hátunkba engedtetek egy dd-t. Hiába öltük meg őt is, lejárt az idő és mivel az ellenfélnek volt több pontja, vesztettünk. Undoritó hajó egyébként ez az Akizuki. 3 sec alap töltési idő, 8 cső, szinte megállás nélkül lőtt rám, majdnem le is égetett. Ráadásul lelőtte a spotteremet is.
Tegnap, szintén Gallantal, olyan Rankedet mentem, hogy megöltük az összes ellenfelet és egy hajót sem vesztettünk. Sőt! Tegnap 6-8 meccset mentem, mind győztes volt. -
Rank 11-nél állandóan megállok, nincs kedvem ilyenek miatt bosszankodni. Az addig beérkezett rewardokat köszönöm, de valahogy 11 után agyblokkolt játékosokat kapunk?
Most pl. elkezdtük a francia ágat, sima randomban, kieresztem a torpedókat úgy is megszívja az ellen mert arra fog jönnö pontosan, és erre fel oldalt ment egy társ Karlsruhe, és SZÁNDÉKOSAN ráfordította a kormányt a torpedóim felé. + full sebességgel ment. Az ilyen emberek miért élnek a Földön? de most komolyan? rárántotta a torpedóim felé a nyavalyás hajóját... Csak néztem, baszsák meg. mi volt ez. pont haverral mentem divisionben.... szemtanúja volt ő is. Komolyan hihetetlenek az emberek.... Ebben leli az örömét hogy a WG emiatt megbüntetett? vagy mi? valaki mondja már el? és ki az a hülye aki szándékosan mondjuk csapatokat öl le? -
Beaver70 #15232 Ranked Battle-ben aberrált, dilettáns idióták vannak, akiknek fingjuk nincs a játékról. A csatahajók vagy max lőtávról lövöldöznek a pálya széléről, nehogy megkarcolódjon a festés a hajón vagy azt hiszik sérthetetlenek és bemennek a sűrűjébe. Rombolók nem derítenek fel, így csak azt látjuk, hogy jönnek a lövések minden oldalról csak nem látjuk honnan lőnek. Ha el lehetne veszíteni a rank 12 is, akkor tuti rank 10-ről már visszaestem volna 15-re, 16-ra. Iszonyat frusztráló, hogy mások seggfejsége miatt nem lépegethet előre az ember. 2 hete 15-20%-os a győzelmi arányom. Csak engem szívat a játék vagy más is jár hasonló cipőben?
Utoljára szerkesztette: Beaver70, 2017.07.22. 18:55:29 -
Darun #15231 Lehet hogy azt a frissitést rakták fel, amit épp most töltök le (az éjjel hajóztam, szóval kizárásos alapon ma délelőtt kellett fellőniük, gondolom valami komolyabb probléma lehetett, ha hétvégén kell peccselni a játékot) -
Rammsch31n #15230 Valahogy megszűnt a gond... erre a szerver hal le... mi folyik a WG-nél? -
Rammsch31n #15229 Én értem, hogy promózzák a Dunkirk filmet, de miért nem tudok bemenni a kikötőbe? látok 2 hajót és ennyi... azokkal mit kell kezdeni? -
Darun #15228 Nah igen, még operation-re vagy szakaszra se nagyon sikerült összejönni, nem hogy egy ilyen versenyre. Persze a jutalom kecsegtető, de igy esélyünk nem sok, annyi se lenne. -
Nem lenne rossz, de sajna szerintem a csaták időpontjai biztosan nem lennének jók.
+ nem ártana összecsiszolódni sem. -
carp3tm0nster #15226 Nem érdekel ez minket?
King Of The Sea
-
Darun #15225 Én eleve nem láttam olyant, hogy kettőnél több francia lett volna. Igaz hogy csak három meccset mentem. Elvileg a 1-2 azokból sem lenne rossz, mivel meg tudnák védeni a konvojt a repcsiktől. A fő probléma az, hogy a csapat általában nincs összehangolva. Nekem minden meccsen 20+ lelövésem volt, mert eleve arra mentem, amerről a gépek jöttek, plusz próbáltam őket követni, de sajnos egyedül nem megy valami hatékonyan. (úgy meg főleg nem, hogy rögtön a meccs elején 2-3 aknára fut). Egyébként két végigszenvedett meccsből meg lehetne tanulni hogy mikor/honnan/hány ellenfél jön és aszerint reagálni, de volt olyan meccs ahol az egyik romboló teljesen előre ment az evak pontra, semmi hasznát nem vettük.
Más is tapasztalt olyant, hogy bebugolt a 2000 base xp-s küldi? Mentem kb 2-3 csatát, fel is ment a mutató 1700-ra, direkt megnéztem háromszor a kritériumokat, mielőtt elinditottam a következő csatát. Mentem egy Ranked kört Dánkörkkel, aztán egy Randomot Gallant-al és semmi. Egyik csatában szerzett xp-t sem adta hozzá, pedig mindkét hajó T5 felett van, a kiirás szerint a Ranked és Random csata is játszik, de semmi. -
Flamu - Graf Zeppelin