A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15244 Tegnap asszem az utolsó csatám volt, 3 detonation. És egyik se én voltam :D Az utolsó, asszem az ellenfél Atlanta-ja volt, kb 1-2000 HP volt benne. Jót röhögött is. De tegnap nekem is beadta megint a 200 HP-s citadell-t.
És ha már overpen-citadelleknél tartunk... Ma asszem Bismarck-al lőttem 2 v 3 overpent. 7k sebzés. Azt meg hogy? Máskor a sima hit-re nem ad ennyit! Vannak egyébként olyan hajók, amiknek közelről nem lehet citadellt lőni. Ha jól emlékszem, a Bismarck is ilyen. Meg talán a Yamato is. De pl a közelről rálősz valami angol cirkálóra, jó esélyed van rá hogy arra se adja be. Van most ez a Dunkörk (a hajó) küldi. Az első feladatnál az utolsó meccsen 4 citadellt lőttem. Most az a feladat hogy lőjek tizet. Sztem az event végéig egyet sem fog beadni, nem hogy tizet!
Beaver: egy jó tanács, saját tapasztalat alapján: 5 vereség zsinórban, játék off. Illetve ha három csaátból nem sikerül leszorzózni egy hajót/tankot/repcsit, akkor azt arra a napra hanyagolom. Bár mostanában már kettő után is. Illetve 3-4 vereség után lépek. (jah, kezdek én is egyre türelmetlenebb lenni)