banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Én eleve nem láttam olyant, hogy kettőnél több francia lett volna. Igaz hogy csak három meccset mentem. Elvileg a 1-2 azokból sem lenne rossz, mivel meg tudnák védeni a konvojt a repcsiktől. A fő probléma az, hogy a csapat általában nincs összehangolva. Nekem minden meccsen 20+ lelövésem volt, mert eleve arra mentem, amerről a gépek jöttek, plusz próbáltam őket követni, de sajnos egyedül nem megy valami hatékonyan. (úgy meg főleg nem, hogy rögtön a meccs elején 2-3 aknára fut). Egyébként két végigszenvedett meccsből meg lehetne tanulni hogy mikor/honnan/hány ellenfél jön és aszerint reagálni, de volt olyan meccs ahol az egyik romboló teljesen előre ment az evak pontra, semmi hasznát nem vettük.

Más is tapasztalt olyant, hogy bebugolt a 2000 base xp-s küldi? Mentem kb 2-3 csatát, fel is ment a mutató 1700-ra, direkt megnéztem háromszor a kritériumokat, mielőtt elinditottam a következő csatát. Mentem egy Ranked kört Dánkörkkel, aztán egy Randomot Gallant-al és semmi. Egyik csatában szerzett xp-t sem adta hozzá, pedig mindkét hajó T5 felett van, a kiirás szerint a Ranked és Random csata is játszik, de semmi.