23037
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Prof William
    Kösz már aktiváltam is. Holnap majd meglesem. Most nézem az új japán prémium hajót a Tier VIII -as KII-t. Annyira nem nyűgöz le hiszen ez még csak nem is létező hajó csak "planned".

• Sendrov
    worldofwarships.eu weboldalon jobb felső sarokban jelentkezz be, majd ugyanott a nevedre klikkelve előugrik egy ablak és ott klikk az ablak alján lévő "activate wargaming code" szövegre
  • Prof William
    Hova kell beírni?
  • Sendrov
    Köszönöm! Ugyanazokat kaptam, mint ti.
  • Caliph
    köszi a tippet,nekem is azt adott amit neked
  • ikarus44
    Ajánlanám azok figyelmébe akik esetleg még nem tudják: W8O45W<------ szülinapi konténert ad. (nekem 30 zászlót, 10 festést, és kollection darabot adott, de volt akinek goldot is állítólag)
  • Trucker39
    Szavazzatok!
    Legyen vagy ne legyen klán zászló a játékban.
  • Darun
    Én úgy vettem észre, hogy a jobb oldali jutalmas "láda" csak a küldis olajat mutatja, a konténert járót nem. Az éjjel megnéztem hogy zártuk az első napot, és már meg is van az első fejlesztésre való. Csak tartson ki ez a lelkesedés! :)
  • BigaC
    Hozzáadódik, a klánnál meg is tudod nézni a névsorban, hogy te mennyit adtál eddig a közösbe.
  • Prof William
    Szóval 10 olaj jár 2 nyertes csatáért és 10 jár azért is ha kinyitunk egy ládát.

Te tegnap 3 nyertes csata és egy láda után, akárhogy is néztem csak 10 olajat kaptam összesen. Az olaj amúgy azonnal hozzáadódik klánhoz, vagy nekem kell "odaadni?"
  • UnknownPlayer
    Spy klán: Játékon belül SPY névre bedobja a Sea Pirates c. klánt.

A feltétel: 30:000 átlag sebzés, és 50% W/L ratio.

Egyelőre a terv, hogy egy nagyon jó kikötőbázist hozzunk létre, amely számunkra eléggé profitáló majd. Clan war terv egyelőre nincs a tervek között, hiszen nemrég alakult meg. Jelentkezni lehet WG_Blackbeard kalózkapitánynál.

Aki pedig WG_ előtaggal regisztrál új fiókot, az automatikus felvételt nyer a klánba.

Sok szerencsét kalózok!
  • Tono34
    Jó kezdés, nem is tudom merjek-e még játszani..

Replay

• Beaver70
    Jelentkeztünk, privátban küldtem a neveket.
  • Trucker39
    Jöhettek hozzánk is ha megfelel. [STW] Steel Wolves így keressetek rá.
  • Beaver70
    Keresünk (2 fő) olyan klánt, ahol természetesen van még hely. valamint
    - nincs semmilyen mindennapos kötelezettség
    - nem akarnak kláncsatázni
    - az átlagéletkor 30-35+
    - szórakozásból játszanak
    - szép, papásan építgetik a bázisukat
  • Trucker39
    Közben elindult a szerver.
  • Trucker39
    Egyetértek. A mi kis csapatunk is hasonló célt tűzött ki maga elé. Nagyon nehéz időt találni, hogy az mindenkinek megfeleljen. Mindenki akkor és úgy játszik, ahogyan tud. Ha van szakasz társ azzal, ha meg éppen nincs, akkor egyedül. Az olajgyűjtögetés miatt talán érdemes klánban lenni. A versenyszerű klán csatákat meg meghagyom a profiknak. Én nem szeretnék már ilyen dolgok miatt a maradék hajamtól is megválni.
  • BigaC
    Én is így vagyok vele, egy baráti, szabálymentes (illetve egy van, köszönj, ajánlott: legyél fater :) ) klánban vagyok, mindenki akkor játszik, amikor kedve tartja. (T-F-K). Öreg vagyok én már a +szabályokhoz, katonás klánokhoz, és a többi klánnal való megmérettetés sem vonz. Tökéletesen megfelel pár jó hangulatú szakaszozás, ebből az olaj-bázis dologból majd meglátjuk, mi lesz.
  • Malachit
    Hajrá, sok sikert a toborzáshoz. :) Jelenleg részemről csak kikapcsolódás az egész, a klán is amiben vagyok baráti. Elég volt nekem a WOT-ban a HUNS és a ZWACK-ban tolni a szekeret. :) Igaz jó múltkor, mikor mentem pár kört a WOT-ban, rám írt valaki, hogy: Jéé, újra alakult a HUNS?? Visszaírtrtam neki, hogy csak véletlen kitaláltam a klántemetőből :D
  • Darun
    Pont jókor :D
  • PzPuma
    Üdv Kapitányok!
    A Hungarian Naval Force toborzást tart soraiba!
    Ha szeretnél egy rendszeresen kláncsatázó, fokozottan aktív flotta tagja lenni, köztünk a helyed!
    Csapatunk rendszeresen részt vesz nemzetközi versenyeken, napjainkat ezeknek a csatáknak a megvívása és az ezekre való felkészülés teszi ki.
    Ha meguntad a magányos farkas szerepét, vagy új szintre szeretnéd emelni a játékban eltöltött idődet, nincs más dolgod mint jelentkezni a honlapunkon!
    Utoljára szerkesztette: PzPuma, 2017.09.20. 23:00:33
  • Trucker39
    Még mindig sokan nem léptek be az FB csoportunkba. [STW] klántagok! Aki nem használ FB-t rendben, megértem, aki igen és a klános dolgokat szeretné hol megbeszélni, vagy csak kíváncsi valamire, az lépjen be ( adat egyeztetést ne feledjétek ).

Elvileg holnap jön a javítással a klán kikötő és lehet olajat gyűjtögetni.

Klán FB csoport: Link
  • ikarus44
    Végre, egy jó meccs a Gneisével, ja nem a Myokoval... De azért a nap fénypontja volt így is
  • Blacus27
    Scharnhorst, hát ez az biztos lesz civakodás a fejlesztésel kapcsolatba, aki napi 2-3 konténert összeszed és pont elelntétes fejlesztések lesznek mint ami neki jó lenne, hát nem tudom ..........
  • Prof William
    Nem sietünk sehova. Idő meg van mint a TENGER: :)
  • Scharnhorst
    Én általánosságban beszéltem a klánokról nem pedig a tiéteket vettem figyelembe.
    Most a Gamescom és a WoWs születésnap miatt volt leárazva a T8-T10, de ha egész évre vetíted a leárazásokat akkor évente kb. van 4 alkalom mikor a T8-T10 le van árazva (győzelem nap és a karácsony még) viszont a T5-T7 leárazás minden hónapban van valamilyen formában szóval szerintem felesleges az a fejlesztés. Pláne, hogy amint írták a leírásban a kedvezmények nem adódnak össze hanem mindig az aktuálisan nagyobb %-ot veszi figyelembe.

Az xp-ről szólván meg az a 3% nem oszt nem szoroz mert nem sietek sehova, másrészt ha igen akkor ott a festés ami 50%-t vagy 100%-t ami azért jóval többet nyom a latba.

Nem hozom fel, hogy ki mikor kezdte mivel a korábbi ládák száma nem releváns a gyűjtésnél mivel azokért nem kap senki olajat. A jövő a lényeg, hogy ki mennyit szed majd és a vezető, hogy hogyan tudja összefogni az embereket úgy a közösség érdekében történő fejlesztésekkel, hogy abból ne legyen sértődés, hogy bizonyos embereknek pont nem az kell ami fejlesztve lesz.
  • Darun
    Lényegében engem is csak a T8-as árcsökkentés érdekel. De az is utolsó prioritás, mivel nincsenek anyagi gondjaim. Egyébként azt azért remélem figyelted, hogy ebben a játékban az árazások viszont inkább magas tierben vannak, most is csak T7 felett voltak leárazva a hajók.
    Az a +3% tényleg nem tűnik soknak, de azért T8 felett már meg lehet vele spórolni pár kört a kövi hajóig. Sok kicsi...
    A javitási költséggel úgy vagyok, T8 felett már minden hajón van -10% szerviz költség signal. És hát... ha véletlenül meg is szorulnék anyagilag, van pár prém hajóm, signalokkal hamar össze lehet farmolni a pénzt. Illetve eddig a heti küldiből is ki lehetett húzni 1 millát, ezt most levették félre. (nem is értem miért)
    Szóval nekem még az a kevés xp boost jönne leginkább jól, de a klántagok többsége inkább anyagi gondokkal kűzd, szóval nekik meg a többi fejlesztés jönne jól.
    Fejlesztés tekintetében egyébként vannak alternativ lehetőségek is, pl mindenki a saját maga által gyűjtött olaj mennyiségének megfelelő arányban "dönthet" a klán készletéről.
    Ami meg a napi konténer mennyiséget illeti, nézd meg a tagok csatánkénti átlag xp értékét, meg hogy hány csatát mentek. Most a hétvégén a 3xk-t jóval túlszaladtam, de nem jellemző hogy ennyit vacakolnék. Ha meg nagyon nem érzem a játékot és az RNG sem szeret, akkor 2k után kiszállok. (és mielőtt felhoznád, tudom hogy a csataszám mellett fontos az is, ki mikor kezdett el játszani) De ha pontos képet akarsz kapni, megkérjük a tagokat hogy irják be, összesen hány konténert szereztek eddig és azt leoszthatod 10 hónapra.
  • Scharnhorst
    Én sem szerzek meg minden nap két dobozt, mert ha nincs kedvem játszani 1 hétig akkor nem játszom.
    Viszont ha valamilyen motiváció van akkor szerintem a napi 12,5k xp szorzókkal nem elérhetetlen. Az is bele van számítva, hogy vannak elvetemültebbek akik minden nap kiszedik a 3 dobozt meg az is aki napi 1-et.
    Azt is hozzá kell tenni, hogy a klán tagjaitól függően vannak tök értelmetlen fejlesztések. Nekem pl: teljesen értelmetlen lenne a T5-T8-ig tartó ár csökkentő fejlesztő. Pont a lényeg a T9 és T10 nincs benne ahol tényleg fontos lehet 1-2 millió :D :)
    A másik a nemzetenkénti 3% plusz xp. Na bumm ki vagyok vele segítve.
    Az igazi lényeg szerintem a 10%-os javítási költség a különböző hajókra. Az meg sarkítva de fele az összes fejlesztésnek szóval nem lehetetlen.

Nyilván lesz pénzért vehető olajoshordó vagy doboz. Tutira lesznek türelmetlenek akiknek minden egyből kell és fizetnek érte.
  • Darun
    :D A gold noobok! :D

Azért a napi 2 konténer talán kicsit merész. Legalább is az alapján, hogy páran (saját bevallásuk szerint) heti 1-2 alkalommal játszanak csak. Ennek ellenére én sem tartanám annyira vészesnek a helyzetet, bár azt még nem tudni, az eventek alatt mennyi olajat lehet majd bányászni.
  • Trucker39
    Úgy legyen. Nekem a hozzászólásokban az tetszett, hogy egyből megkérdezték olyan WG mentalitásos módra, Hogy ugye lehet majd pénzért is venni olaj tárolókat? Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb lehet... doublonért. Mert az jó. Nos, nem a játékosoknak, de ne akadjunk meg apró részleteken.
  • Scharnhorst
    A klán bővítését leszámítva 5000 olaj a legnagyobb. Ha úgy számolsz, hogy 30 fős klán minden tagja átlagosan napi 2 dobozt tud nyitni akkor a napi 600 olaj megvan. Az azért nem olyan rossz szerintem. Plusz ha még jönnek ehhez eventek akkor nem gáz. Nyilván nem 1 hónapra kreálták ezt a bázisépítést.
  • Darun
    Nem akarok okoskodni, meg "én megmondtam", de sejthető volt, hogy a tagoknak keményen meg kell majd dolgozni minden egyes fejlesztésért. És a fejlesztői oldalról ez érthető is, hiszen több nyersanyag szükséglet => nagyobb klán létszám => több játékidő => több valós pénz.
  • Trucker39
    Mondjuk a fjlesztési árak azért ott vannak a szeren. Ha egy ládát nyitok naponta, az 10 olaj. Csatahajók dokkja (-10 szervíz költség) 5 ezer! olaj.
    A kedvencem... a klán alap létszáma 30 fő. ha szeretnénk, hogy a klány 40 fős lehessen, 20 ezer olajat kell letenni az asztalra. További 10 fő létszám emelésért még 100 ezer!! (ezek hülyék) olajat kell össze gyűjteni.
  • Trucker39
    Úgy látom, hamarosan érkezik a klán kikötő. Akinek még kedve van közös helyre gyújtögetni az olajat, az még időben csatlakozzon egy klánhoz.

Clan bases
    Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.09.18. 17:02:48
  • Darun
    Ma rögtön az első (bukó) csatára meg lett a 2k-s konténer. Úgy gondoltam, mivel az event miatt bőven meg van a napi három, az első mindig Try Luck lesz. Rögtön be is adta az SC-t, 50k free xp volt benne. Ennek kifejezetten örültem. A másik két SC-t valamelyik kampányos task adta, az elsőben 25 Red Dragon signal, a másodikban 100 égés elleni signal volt. Csak én emlékszem rosszul, vagy sima signalból régen tényleg többet adott az SC?
  • ikarus44
    Én kis butus, mondjuk inventory-t nem néztem. Igazából úgy is lényegtelen, mert nem viszek DD ágat amúgy sem (és nem is mostanában tervezem) De azért megtartom hátha egyszer lesz Z-23-mam.
  • Darun
    Ha nem kaptál semmit, akkor sztem irj a supportnak, mivel a jutalmakat rögtön oda is adja, amint meg van a kollekció.
  • Trucker39
    Értelek. valami kínai évfordulós eseményre igazították anno, ha jól emlékszem.
    Közben meg is találtam. Hold új év ünnepére lehetett megszerezni.
    Link
  • Scharnhorst
    Az S.Dragont a kínai holdújévkor levő eventben lehetett megszerezni, nincs animés kötődése.

Megkaptad a camot ott van az inventorydban, ha nincs meg a Z-23 akkor másképp nem látod.
  • ikarus44
    Azt hiszem kicsit félreértettük egymást :) azt tudom hogy a HSF egy anime (az egyik kedvencem) én az S. Dragon-ra gondoltam :)

Másik: Most tulajdonképpen mit lehet nyerni az évfordulós Collectionon nyerni? Mert én is kigyüjtöttem a Z-23 camot, de semmit sem kaptam.