A Wargaming új MMO játéka
-
Scharnhorst #16118 Én általánosságban beszéltem a klánokról nem pedig a tiéteket vettem figyelembe.
Most a Gamescom és a WoWs születésnap miatt volt leárazva a T8-T10, de ha egész évre vetíted a leárazásokat akkor évente kb. van 4 alkalom mikor a T8-T10 le van árazva (győzelem nap és a karácsony még) viszont a T5-T7 leárazás minden hónapban van valamilyen formában szóval szerintem felesleges az a fejlesztés. Pláne, hogy amint írták a leírásban a kedvezmények nem adódnak össze hanem mindig az aktuálisan nagyobb %-ot veszi figyelembe.
Az xp-ről szólván meg az a 3% nem oszt nem szoroz mert nem sietek sehova, másrészt ha igen akkor ott a festés ami 50%-t vagy 100%-t ami azért jóval többet nyom a latba.
Nem hozom fel, hogy ki mikor kezdte mivel a korábbi ládák száma nem releváns a gyűjtésnél mivel azokért nem kap senki olajat. A jövő a lényeg, hogy ki mennyit szed majd és a vezető, hogy hogyan tudja összefogni az embereket úgy a közösség érdekében történő fejlesztésekkel, hogy abból ne legyen sértődés, hogy bizonyos embereknek pont nem az kell ami fejlesztve lesz.