banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Lényegében engem is csak a T8-as árcsökkentés érdekel. De az is utolsó prioritás, mivel nincsenek anyagi gondjaim. Egyébként azt azért remélem figyelted, hogy ebben a játékban az árazások viszont inkább magas tierben vannak, most is csak T7 felett voltak leárazva a hajók.
    Az a +3% tényleg nem tűnik soknak, de azért T8 felett már meg lehet vele spórolni pár kört a kövi hajóig. Sok kicsi...
    A javitási költséggel úgy vagyok, T8 felett már minden hajón van -10% szerviz költség signal. És hát... ha véletlenül meg is szorulnék anyagilag, van pár prém hajóm, signalokkal hamar össze lehet farmolni a pénzt. Illetve eddig a heti küldiből is ki lehetett húzni 1 millát, ezt most levették félre. (nem is értem miért)
    Szóval nekem még az a kevés xp boost jönne leginkább jól, de a klántagok többsége inkább anyagi gondokkal kűzd, szóval nekik meg a többi fejlesztés jönne jól.
    Fejlesztés tekintetében egyébként vannak alternativ lehetőségek is, pl mindenki a saját maga által gyűjtött olaj mennyiségének megfelelő arányban "dönthet" a klán készletéről.
    Ami meg a napi konténer mennyiséget illeti, nézd meg a tagok csatánkénti átlag xp értékét, meg hogy hány csatát mentek. Most a hétvégén a 3xk-t jóval túlszaladtam, de nem jellemző hogy ennyit vacakolnék. Ha meg nagyon nem érzem a játékot és az RNG sem szeret, akkor 2k után kiszállok. (és mielőtt felhoznád, tudom hogy a csataszám mellett fontos az is, ki mikor kezdett el játszani) De ha pontos képet akarsz kapni, megkérjük a tagokat hogy irják be, összesen hány konténert szereztek eddig és azt leoszthatod 10 hónapra.