23037
banner
A Wargaming új MMO játéka
  • pajer_csaba
    Érzésre a Yorick a legutolsó a sorban. Az Amagi is csak azért előzi meg, mert utána ott az Izumo, amit nagyon szeretnék. A Myoko-ban vonz a sok ágyú és a jobb képességek az Aoba-hoz képest. A Gneisenau-ra meg a róla szóló elalélások és persze az utána jövő Bismarck miatt költenék. Ez az érzelmi alapú érvelésem. :/
  • Trucker39
    Jó a kérdés. Én úgy dönteném el, hogy melyik nemzet, melyik típusú hajója tetszik leginkább. Illetve még az befolyásolná a döntésemet, hogy hová szeretnék a későbbiekben eljutni.
  • pajer_csaba
    Van tíz millió kreditem. Szerintetek melyikbe lenne érdemesebb befektetnem?

Gneisenau, Myoko, Yorick vagy Amagi
  • pajer_csaba
    Úgy legyen, ámen! :)
  • Caliph
    hát a kezdetektől fogva free xps,doublonért nem vehető,azt hogy meddig tartják bent nem tudom,remélem örökké mert akkor valamikor pár év múlva nekem is meglesz :D
  • pajer_csaba
    Megnéztem a Missouri árát... á, csak cirka 750 000 freeXP, mi az... sz@ré-hugyé utánavágják az embernek... :D

Annyi kérdésem azért óvatosan volna, hogy ez állandó, vagy csak időszakos akció dublon helyett?
  • Kronos79
    Kösz! Akkor itt is a T8 a pénznyomda.
  • Caliph
    Missouri ver mindent,free xpből megvehető,azután t8 prémek,és igy lefelé
  • Kronos79
    WG-ék jobban nyomják itt, mint a WoT-ban. Ott egy kemény 10%-os kupont kaptam a Löwéhez 15k csatára, itt meg alig 600-ra megdob egy 30%-os kuponnal bármire. Ó és ez utóbbi egy hétig használható, a Löwés egy napos volt.

Mindjárt pár kérdés is. Melyik hajóval, hajókkal lehet jól keresni? Itt is a T8-as prémek a legjobban keresők?
    Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2017.10.12. 15:52:20
  • Darun
    Tegnap a második csatám, T6 stock angol bb és T8-as cv!
  • Tono34
    T7 angol BB, T8 csata, és kib....tt T9 cv ........ Miért??????

• Darun
    Én tegnap úgy kezdtem, hogy 2 vereség. Elfogytak a reportok, gyorsan kiléptem. Éjfél után még egy próba, 2-2. És olyan meccseket buktunk el, hogy pl Gnevy-vel rámentem rögtön a meccs elején az ellenfélnél a foglaló 2 dd-re. First blood, a másikat is leszedtem egy kicsit, de persze őket támogatta egy harmadik dd, 2 ca meg 3 BB.

Kb elsőként haltam meg, 12k sebzés szóval nem voltam valami epic, még is második lettem. Ilyenkor jön a szokásos kérdés: mit csináltak azok, akik a meccs végéig nem haltak meg?
    A másik remek csata Edinburgh-el volt. Igaz, ott top tier voltam, viszont amikor meghaltam (kb a 12. percben) két killünk volt, az a kettő amit én csináltam. Lesebeztem egy Farragut, akit a csapat a meccs végéig nem volt képes megölni. Ráadásul az egész csapat a térfelünkön kempelt, tehát még azt sem lehet mondani, hogy idiótán lerássultuk az ellenfelet, mert nem. Jah, egyébként másodiknak haltam meg, de ebben a meccsben is kb első vagy második lettem. (mit csinált közben a csapat?)
  • Malachit
    Pont ezért rakták be már elsőnek a sorban
  • Tono34
    Este én sem álltam a helyzet magaslatán, de a csapataim sem.. 10 meccs 2 győzelem. Nehéz szülés lesz az 5 győzelem megszerzése.
  • pajer_csaba
    :D :D :D :'D

XD
    Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2017.10.11. 18:42:18
  • pajer_csaba
    "Egyébként igy lehet jól elbaszni a winrate-t" - hát én, kérlek szépen, biztos, hogy nem baszom el a winrate-met, mivelhogy nem érdekel. A csata kimenetele csapatmunka, amit tudok megteszek, aztán vagy győzünk, vagy nem. Kár rajta rugózni. :)
  • pajer_csaba
    Bayern-nel várom a catakezdést, beköszönök, good luck, stb, közbe a mellettem álló Leander belém ereszt egy full salvot. Kérdem wtf, avagy kissé illedelmesebben "ez mi vót?" - no válasz, jön a second sorozat. Mondom, tegyük már helyre kicsit a dolgokat, HE, félsortűz, barátunk kétszáz méterről csaknem nullázódik, de azért egy utolsót ráröffent, mire detonationnal kimúlik. Ja, amúgy a csatát fölényesen nyertük.
  • Darun
    Nekem hétfőn sikerült kb 8 v 9 meccsből 2 győztes csatát kihozni. Igazából a negyedik meccs végén már kiléptem volna, mert egyrészt elfogyott a napi report, másrészt zsinórban 3 lose után rögtön ki kell lépni, de a német feladatot meg akartam csinálni. Kinomban már lementem T4-be, de ott is lose volt. A két győztes csatát a Frici és végül a Bismarck hozta. Egyébként igy lehet jól elbaszni a winrate-t, mikor szopó ágon vagytok, akkor azért 8-10 meccsen keresztül szopatjátok magatokat, ha meg nyertek, 3 meccs után kiléptek azzal a szar dumával, hogy a csúcson kell abbahagyni.
  • Prof William
    Én már a felénél feladtam volna. :)
  • BigaC
    ilyen se volt még, hogy csak vereséget menjek, de tegnap sikerült, kb 10-12 csata és mind bukó...
  • Master91
    figyelembe vettem amiket írtatok, vettem is cuccost a hajóra meg 1 pontot még elszortam kapitányra
    ugyan úgy aláz 1v1-be a másik langley figheter

az egész köcsög játék 1 mocsok random. fej/írás, és megvan ki szop a körbe

wot 2
  • Trucker39
    Biztos, hogy jól van minden beállítva?
    Nemrégiben vissza is vásároltam, alacsonyszintű CV-s küldetések miatt. Nem tűnik olyan rossznak most sem. Bombázni hajó hosszában, Torpedózni, meg kicsit elé állítani az automatát. Sok mindent nem lehet vele csinálni, hiszen se strafe, se manuális dobás nincs szegényen. Olyan lehet, hogy az ellenfél kapitányának a+1 repülőgép ki van húzva. Így már biztosan létszámfölénybe kerül veled szemben

Én ezekkel a beállításokkal használom:

Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.10.10. 19:31:44
  • Darun
    Biztos akarsz szenvedni cv-vel?
  • pajer_csaba
    Túl kell élni... én feladtam a random-csatát a Langley-vel... Inkább co-op-battle-ban nyomtam, így lett meg a Bouge. Azzal már néha lehet jó köröket kifogni randomban is.
  • Master91
    Van 1f.sszopó langleyem, és undorító

a bombázással 0 sebzés majdnem mindig. hajó mellé esnek a malacok, röhej
    a fighterek kihúzva a modulba. kapitánynál skill "dogfighting expert"
    és az ellenfél langley fighterei alázták az enyémeket
    fél hp-val simán megúszta, nekem az osztagom oda

hogy?
  • carp3tm0nster
    Ma mentem 3 csatát, mind a hármat nyertük. Ilyenkor szoktam abbahagyni, de fülembe csengtek Darun szavai, hogy nyomik vagyunk, ha ilyenkor abbahagyjuk. Így hát mentem még négyet-ötöt és b@szki, mindet megnyertük. 100% winrate mára :D
  • Darun
    Nem igazán értem, mire gondolsz. A küldik hetente jönnek, de az első sort három hétig lehet csinálni. A hétvégén nekem is alig volt időm játszani, de két nap alatt meg lett az első heti küldisor. Szóval nem igazán tudom elképzelni, mit nem lehet ezen behozni. A másodikat még be se rakták.
  • ikarus44
    Én is megpróbáltam volna megszerezni, a Revolotion Oktober-t, de erre nem meghalt a gépem.... Annyit meg nem tudok játszani, hogy visszatudnám hozni az elvesztett napokat. Na mindegy, valszeg úgysem játszottam volna sokat vele.
  • Prof William
    Tegnap a Gnewyvel volt egy remek csatám. Elfoglaltam egy pontot és megvédtem egy Fubuki ellen. Majd jókora mázlival másfél kilométerről -az egyetlen mód hogy Orosz Destrókkal képes hatásosan torpedózni tudj - mind a 6 halacskát beleengedtem egy csatahajó oldalába. El is süllyedt.
    Majd alig 30 másodperccel később megadtam a kegyelemdöfést egy alig 500 HP-s Akatsukinak.

És még a csatát is túléltem. Rögtön az első csatából megvolt a láda. :)
  • Tono34
    Mai 2. győzelem (8csatából):
    Replay

• Trucker39
    Épp a Bismrck-l nem szoktam megilyedni, ha T10-be tesz. Bizsony hogy sebzi rendesen azokat is. természetesen kísérőhajó szerepkörben kell menni. magyarán kinézed a környékeden a legnagyobb hajót, lehetőleg olyat aki még klántag is és még szakaszban is tolja. Az biztosan nem fog egyedül császkálni. melléjük szegődsz és ütöd azt aki túl közel jön.
  • Scharnhorst
    A Yamamoto-s küldi váltásoknál csak nagy tierű feladatok vannak és nyilván a gyorsabb elkészülésük miatt aki teheti T10-be megy. Így ilyenkor garantáltan el kell feledni a T8-at mert mindig T10 lesz. Mással kell menni ennyire egyszerű.
  • GeoTrasher
    Én a Bismarckal szinte csak T10-be kerülök. Top hajóként olyan 5/1 lehet az arány. Kibaszott szörnyű, már átálltam HE-re mert egyszerűen semmi esély...
    Pedig mennyire örültem, hogy sikerült megszerezni.
  • Darun
    Szerintem én kicsit korábban kezdtem a Brayent, és engem elsőre T8 ellen dobott be, szóval neked mákod lehetett. Mondjuk idén ez az összes új hajómra igaz, az első öt csatából legalább a fele T+2 volt.
    Elvileg némi javulás lehet év elejéhez képest, mert szoktam nézegetni a tier összetételt és volt olyan, hogy a csata elején úgy indultunk 3 tier hátránnyal, hogy nem volt szakasz (tehát nem jöttek be trollok) Vagyis az alap MM-be még belfért a 3 tier hátrány, ami ugye már alapból pofátlanság, de hát nah. Egy ideje viszont csak T2 különbséget látok, nyilván a troll szakaszok kivételek.
    Én egyedüli T5-ös voltam csatában, talán képem is van róla, bár abból az elmúlt több mint két évben készült pár ezer, nem fogom most kikeresni.
    Érdekes egyébként, hogy azt rögtön szóvá tették a cseten, hogy troll szakasz, meg ötös hajó (pedig ugye a Kongo gyors, a lőtávja pedig meghaladja a 7-es BB-két is) de az senkinek nem szúrt szemet, hogy két hetes dd-t rakott be ellenem.
    A csatát egyébként megnyertük, szerencsére a cv ügyes volt és spottolt/fedezett. Viszont a képen is látszik, hogy középre indultam, de senki nem jött támogatni, ezért inkább C-re mentem. Ez ugye azt jelenti, hogy az ellenfél rögtön két pontot tudott foglalni, mi meg csak egyet. Már rég befoglaltam, a gyökerek még mindig jöttek C-re. A poén egyébként, hogy az ellenféltől egy Torpitz és egy Carolina bekempelte magát B-re, a sziget mögé. A Carolina meg is állt. Akkor még szoros volt a kűzdelem, úgy gondoltam egy full HP-s bb-t megérek, ezért rárássoltam. Hat torpedó kellett hogy megmakkanjon, én meg épp csak, de túléltem. Egyébként csapatelső lettem, nyilván ez inkább a szerencsének köszönhető, mivel nem vagyok egy nagy dd-s, de azért még is, hatos rombolóval nyócasok ellen...
  • ikarus44
    Az biztos, hogy módosítva lett, mert amikor Május-Júniusban a Königet, és a Bayernt húztam akkor az esetek 75-80%-ban vagy saját vagy +1 tieresek voltak. Ellenben mind a Gneisével, mind a Myokoval is rendszeresen mentem T5-ös hajók ellen. Igaz T9-is rakott fel elég sűrűn.
    Ellenben a Bismarck eddigi 8 csatájából mind T10-ben volt. Bár elég vicces volt egy Montanába 35k-t, és 2 cit.-et belelőni 1 salvobol. Gondolom nem is akarta elhinni, hogy egy 8-as hajó lőtte meg.
  • Tono34
    Volt oly csatám egyedüli T6 hajóval T8-ban :)
  • Darun
    Akinek esetleg vannak még kétségei a fair MM-el kapcsolatban, annak itt van ez, elrettentésül (avagy, amikor hatos dd-ként kapsz ellenfélnek két hetest, kösz WG):
  • Zoli105
    De tessék ha saját tierbe kerülök :D (történelmi pillanat a héten az első hogy saját tierbe kerültem :D )
    Amúgy régen nem így volt ! Kongoval szinte csak tier5-ben voltam (még mikor kijött az első ARP-s küldi sorozat ), mikor módosítottak az mm-en ennyit !???? azt tudom hogy a Tier 8 az esetek 80%-ban tier 10 :(
  • PrasCo
    Az MM-tábla miatt van ez, a T4 még prot. mm-ben játszik +-1, így az öt beszopja a harci péniszt. A hét jellemzően elvegetál, a nyolcas megint sűrűn be van húzva T10-be. Ez ilyen.
  • Trucker39
    Napok óta ez van nálam is. Mondjuk t10 hajóval nem mentem, mert addigra elfogyott vagy az idő, vagy a kedv. Alacsonyabb szinten viszont dzinte mindig a +2 tier büntetésben kellett játszanom.