A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16230 Szerintem én kicsit korábban kezdtem a Brayent, és engem elsőre T8 ellen dobott be, szóval neked mákod lehetett. Mondjuk idén ez az összes új hajómra igaz, az első öt csatából legalább a fele T+2 volt.
Elvileg némi javulás lehet év elejéhez képest, mert szoktam nézegetni a tier összetételt és volt olyan, hogy a csata elején úgy indultunk 3 tier hátránnyal, hogy nem volt szakasz (tehát nem jöttek be trollok) Vagyis az alap MM-be még belfért a 3 tier hátrány, ami ugye már alapból pofátlanság, de hát nah. Egy ideje viszont csak T2 különbséget látok, nyilván a troll szakaszok kivételek.
Én egyedüli T5-ös voltam csatában, talán képem is van róla, bár abból az elmúlt több mint két évben készült pár ezer, nem fogom most kikeresni.
Érdekes egyébként, hogy azt rögtön szóvá tették a cseten, hogy troll szakasz, meg ötös hajó (pedig ugye a Kongo gyors, a lőtávja pedig meghaladja a 7-es BB-két is) de az senkinek nem szúrt szemet, hogy két hetes dd-t rakott be ellenem.
A csatát egyébként megnyertük, szerencsére a cv ügyes volt és spottolt/fedezett. Viszont a képen is látszik, hogy középre indultam, de senki nem jött támogatni, ezért inkább C-re mentem. Ez ugye azt jelenti, hogy az ellenfél rögtön két pontot tudott foglalni, mi meg csak egyet. Már rég befoglaltam, a gyökerek még mindig jöttek C-re. A poén egyébként, hogy az ellenféltől egy Torpitz és egy Carolina bekempelte magát B-re, a sziget mögé. A Carolina meg is állt. Akkor még szoros volt a kűzdelem, úgy gondoltam egy full HP-s bb-t megérek, ezért rárássoltam. Hat torpedó kellett hogy megmakkanjon, én meg épp csak, de túléltem. Egyébként csapatelső lettem, nyilván ez inkább a szerencsének köszönhető, mivel nem vagyok egy nagy dd-s, de azért még is, hatos rombolóval nyócasok ellen...