A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16252 Én tegnap úgy kezdtem, hogy 2 vereség. Elfogytak a reportok, gyorsan kiléptem. Éjfél után még egy próba, 2-2. És olyan meccseket buktunk el, hogy pl Gnevy-vel rámentem rögtön a meccs elején az ellenfélnél a foglaló 2 dd-re. First blood, a másikat is leszedtem egy kicsit, de persze őket támogatta egy harmadik dd, 2 ca meg 3 BB.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kb elsőként haltam meg, 12k sebzés szóval nem voltam valami epic, még is második lettem. Ilyenkor jön a szokásos kérdés: mit csináltak azok, akik a meccs végéig nem haltak meg?
A másik remek csata Edinburgh-el volt. Igaz, ott top tier voltam, viszont amikor meghaltam (kb a 12. percben) két killünk volt, az a kettő amit én csináltam. Lesebeztem egy Farragut, akit a csapat a meccs végéig nem volt képes megölni. Ráadásul az egész csapat a térfelünkön kempelt, tehát még azt sem lehet mondani, hogy idiótán lerássultuk az ellenfelet, mert nem. Jah, egyébként másodiknak haltam meg, de ebben a meccsben is kb első vagy második lettem. (mit csinált közben a csapat?)