Az öregedés vége, avagy az élet 90 felett kezdődik
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes a cikk. Az egyik fele tudományos kísérleteket és azok eredményét írja körül, a másik fele pedig táplálkozástörténet, illetve táplálkozás-szakértõi tanácsadás. A kettõ között viszont hiányzik a kapocs (magyarázat) - szerintem.
#7 Prof William: Ja, végre itt a magyarázat, a halhatatlanságra. <#idiota>#idiota> Bár Sauron elég rendesen leépült, a végén már csak egy szem maradt belõle.
Biztos csak a jó maiák nem öregednek.
#7 Prof William: Ja, végre itt a magyarázat, a halhatatlanságra. <#idiota>#idiota> Bár Sauron elég rendesen leépült, a végén már csak egy szem maradt belõle.
Biztos csak a jó maiák nem öregednek.
"az halálozások szám hirtelen megtorpant"
A cikkben fellelhetõ nagy mennyiségû nyelvi hiba sürgõs korrigálásra szorul.
ganfalf aláz
A Gyûrûk Urában is azért több ezer éves Gandalf mert egy idõ után megállt az öregedésben még éppen a szenilitás és az általános elgyengülés beállta elõtt. Az eredmény látszik is filmekben.
itt az igazság, meg kell halnunk mert minél tovább élünk annál több ember fog élni a földön és nagyobbak lesznek a társadalmi és gazdasági feszültségek. pl. korlátozott élelmiszer készletek, hosszú életû nyugdíjasok eltartása stb.
De jó.. egy öröklét vár ránk pelenkában, szenilitásban. Milyen szép aranykor.
Mi lesz velünk ha még többen leszünk? Már így is kezd elfogyni minden, hát még ha majd a halhatatlan bébiket is el kell látni. Jó lenne ha még az öregség elõtt a "hasznos" korban megállna az öregedés, de így is, úgy is meg fog ugrani a létszám.
Valahogy nagyon nem szeretnék egy ilyen világban élni. Ha nem lesz születésszabályozás, akkor az egész csak rémálom lesz.
Mi lesz velünk ha még többen leszünk? Már így is kezd elfogyni minden, hát még ha majd a halhatatlan bébiket is el kell látni. Jó lenne ha még az öregség elõtt a "hasznos" korban megállna az öregedés, de így is, úgy is meg fog ugrani a létszám.
Valahogy nagyon nem szeretnék egy ilyen világban élni. Ha nem lesz születésszabályozás, akkor az egész csak rémálom lesz.
Én húst hússal eszem. Úristen, most mi leszek? Matuzsálem?
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Nem tudtam mire akar kimenni a cikk, aztán rájöttem. Gyak egy paleo-diéta reklám.
<#nyes>#nyes>
Mondjuk én is megint elkezdtem pár hete, és jó gyorsan fogyok is anélkül, hogy állandóan éhes lennék, meg a fogyózás lenne az életem középpontjában.
Csak azt szeretném hozzátenni, hogy adott népesség robbanásszerû növekedése visszavezethetõ valamilyen kultúrnövény meghonosítására. Pl Európa északabbi részének a felemelkedését a XVII. szd.-tól kezdõdõen szintén valahogy a burgonya elterjedése is lehetõvé tette.
A gond az, hogy a legtöbb kultúrnövény gyakorlatilag szénhidrát bomba, bersze pont ez biztosítja hogy adott földterületen elég energiát állítsanak elõ, szinte bármennyi ember számára. Persze ez nem azt jelenti, hogy ezek az emberek egészségesek is lesznek, mert úgy tûnik a civilizációs betegségek lényege nem más, mint az extra méretû szénhidrát bevitel és nem több. Cukorbetegség, elhízás, érrendszeri betegségek stb.
<#nyes>#nyes>
Mondjuk én is megint elkezdtem pár hete, és jó gyorsan fogyok is anélkül, hogy állandóan éhes lennék, meg a fogyózás lenne az életem középpontjában.
Csak azt szeretném hozzátenni, hogy adott népesség robbanásszerû növekedése visszavezethetõ valamilyen kultúrnövény meghonosítására. Pl Európa északabbi részének a felemelkedését a XVII. szd.-tól kezdõdõen szintén valahogy a burgonya elterjedése is lehetõvé tette.
A gond az, hogy a legtöbb kultúrnövény gyakorlatilag szénhidrát bomba, bersze pont ez biztosítja hogy adott földterületen elég energiát állítsanak elõ, szinte bármennyi ember számára. Persze ez nem azt jelenti, hogy ezek az emberek egészségesek is lesznek, mert úgy tûnik a civilizációs betegségek lényege nem más, mint az extra méretû szénhidrát bevitel és nem több. Cukorbetegség, elhízás, érrendszeri betegségek stb.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
← ElőzőOldal 2 / 2