167
Önismereti teszt
-
#127 az nem baj, ha van egy-két nem egyértelmű vonás (betű), hiszen szerencsére változatosabbak vagyunk annál, hogy csak és kizárólag 16 féle ember szaladgáljon a világban :) -
#126 INFJ és INFP között ingadozok.
Utolsó betű nagyon határértéken van mindig. -
IXEMGabeo #125 72-es szériában INTJ jött ki:) most 61%-ot kapott az N...fura ez, a T és a J mindig biztos, most pl az I betű 90%-ról visszaesett 72%-ra... -
#124 Amúgy érdekes, hogy az utolsó 2 betűre nekem mindig elég bizonytalan eredmény jön ki, általában 45 vs 55 vagy 40 vs 60 körüli százalékok.
Az első két betű elég határozott IN, 70% körüli. Megnéztem mind a 4 típust, ami ezzel az első két betűvel kezdődik, és mindegyikben találtam igazat magamra vonatkozólag.
Egyébként INTJ jön ki mindig, és valahogy úgy érzem az igazi énem olyan is :)
Valszeg a többi típus pont ennek köszönhetően mutatkozik sokszor bennem, próbálok mindig a körülményeknek megfelelően viselkedni, gondolkodni, mert ... mindegy -
IXEMGabeo #123 hopp viszont a 94 kérdésesnél ISTJ jött ki a fene tudja ezt...:)
S most 67%-al nyert az N felett... -
IXEMGabeo #122 INTJ jött ki nekem a 20 kérdésesből...nem semmi, pedig aztán tőlem nagyon messze áll a diktátor, mérnök szerep... -
#121 Heh, szántam rá egy kis időt, és mind a 4, mind a 94 kérdéses teszt ISTP-t dobott. -
#120 -
ntex #119 Észrevettük, köszi :D Valahogy így képzeltem el -
#118 Jajj, nem is mondtam hogy a bannerban az összes felirat kattintható, így gyorsan eljuthat bárki, bármelyik jellemzéshez ;) -
F1re #117 ESTJ és ESTP, de az ESTP talán közelebb áll -
ntex #116 Én nem ismertem a többit, ezt is ismerősöm mutatta és mikor kitöltöttem és elolvastam mit "dobott" azt mondtam hogy aztak*rva :D -
#115 jé, jó kis topic, az MBTI-t szeressük. Az egyik legegyszerűbb, már jól használható személyiségvizsgáló eszköz, nem véletlen hogy konzekvens eredményeket kaptok/kapunk - ez különbözteti meg a szirszar Cosmopolitanes, horoszkópos és hasonló "tesztektől" :) -
ntex #114 Én mindegyiken ISFJ... Poén tényleg :D -
#113 Többet is megcsináltam, mindegyiken INFP vagyok.. és amiket leír abszolút igaz, jó teszt! -
#112 Hm. Megcsináltam a 20 kérdéses tesztet.
ISTJ jött. Ami igaz is -
#111 A 94 kérdésesre már ENTP jött ki. -
#110 ENTJ és ESTJ jött ki. -
#109 INTP -
ntex #108 Az jó lenne, meg a tesztek linkjeit kéne belevarázsolni a bannerbe sztem. Mind az 5nek -
#107 Öhm, lehet tudnék adni olyan kódot, hogy a szövegekre kattintva az illető rögtön eljut a jellemzésekhez :) Ha igény van rá, legyártom ehhez a bannerhoz :) -
ntex #106 Na a banner már fent van :D -
#105 Lehet csak éjjel tudok nekiállni, most épp sok dolgom van, de valszeg meglesz. -
Fbn Lx #104 hajrá -
ntex #103 Én ehhez nem értek :D Csak egy ötlet volt :P -
#102 már tegnap megcsináltam a rövid tesztet, de a 94 kérdésesre csak most volt időm. kicsit meglepődtem, de ugyanaz jött ki...
SHOW ME YOUR WAR FACE! :DDD
-
#101 Gyárthatok egy ilyet akár...
Megpróbálom megoldani a "Bejelentkezve: Felhasználónév" sniffelésével, hogy egy reggel egyszer lehessen csak szavazni, bár bevallom őszintén még nem próbálkoztam ilyesmivel, a JS kód iframe-be kéne, hogy tudjak külső domainre AJAX-olni, viszont az iframe-ből meg valahogy ki kéne ugranom a külső DOM-ba...
Na mindegy, hamarosan jelentkezem a fejleményekkel. -
ntex #100 Meg be kéne rakni a tesztek linkjeit is oda... -
ntex #99
Ez bannerbe pl. és a típusok alatt lennének a %-ok szavazás után? -
#98 kéne valami összesítő szavazótábla, mint a nagy szavazó topicban -
Fbn Lx #97 asszem megállapíthatjuk hogy az sg--n az ISTJ a domináns személyiség
már 10en vagytok ha jól számolom :D -
#96 ESTP
ebből se sokat adott ki még,úgy látom -
yeeenky #95 I S T J -
#94 94 kérdéssel is Protector... ehh. -
#93 94 kérdéssel is ISTJ lett:D Zsír ez az oldal -
#92 Mondjuk még csak a 20 kérdésest csináltam meg, de gyanítom a másiknál is bejönne:D Mindjárt kipróbálom -
ntex #91 Királyság Nem hittem volna hogy ennyi embernek igazat fog mondani -
#90 ISTJ vagyok, és abszolút beletrafált, szinte szóról szóra igaz rám, amit leírnak az oldalon.. 1-2 apróság van ami nem stimmel, de tényleg elhanyagolható. Durva -
#89 ESTJ azért inkább jellemzőbb. :) De inkább ennek a kettőnek a keveréke. -
#88 ISTEN jött ki nekem