167
Önismereti teszt
-
IXEMGabeo #167 ja valamit valtozik az ember:D -
#166 Nekem is az. INFJ. :)
Nézd csak, régebben már kitöltötted és akkor egy betű eltérés volt: #125 -
#165 Úgy látom a 4%-ot egyedüli rekorderként tartom eddig.. -
kamionosjoe #164 “PARANCSNOK”
(ENTJ-A)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Parancsnok személyiségű emberek született vezetők. Karizmatikusak, magabiztosak, és olyan tekintélyparancsoló a kisugárzásuk, hogy egész tömegek egy emberként állnak mögéjük egy-egy cél érdekében. Ellentétben érzékenyebb Főszereplő beállítottságú társaikkal, a Parancsnokok kérlelhetetlenül racionálisak. Éles eszüket használva és belső eltökéltségüktől vezérelve megállíthatatlanul menetelnek céljaik felé. Talán jó is, hogy a népességnek mindössze 3 százalékát teszik ki, különben teljesen eluralkodnának az emberiség többi, félénkebb és érzékenyebb típusai fölött. Az is igaz azonban, hogy nekik köszönhető mindennapi életünk számos, nélkülözhetetlen eszköze és intézménye. -
IXEMGabeo #163 ja igen nalam is 1% jott ki -
IXEMGabeo #162 vedougyved...
valakinek valami mas kategoria kijott eredemenykent? -
#161 Azért lehet egy csipetnyi valóságalapja ezen tesztnek.
A védőügyvéd pozició sokszor illik rád itt.
Ezt egy vérbeli mediátornak elhiheted..
(INFP-A aki vagyok..)
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.11. 19:20:42 -
#160 Kíváncsivá tettetek. Nekem a "védőügyvéd" lett, kevesebb, mint 1%... -
Fbn Lx #159 büszke INTP már olyan tíz éve, amikor először kitöltöttem -
#158 Közben a párom is kitöltötte. Neki 2%...
Tuti kamu, bár vannak érdekes részek az értékelésekben.
Kicsit a horoszkópok jövendöléseit juttatja eszembe. Ott is néha eltalál valamit, máskor meg akkora orbitális baromságokat hord össze, hogy most akár ötösöm is lehet a lottón...
Bár a lehet az nem ugyanaz mint a tuti lesz.
-
#157 A legkevésbé lényeges infó, a nyolcvanas években készül Amerikában a statisztika. :P
Az enyémre kevesebb mint 1%-ot írnak, tuti hülyeség. -
#156 -
#155 Nem is rossz.
Idézet az én eredményemből:
" A népesség csupán 4 százalékát teszik ki, ezért sajnos sokan félreértik őket."
Szerintem ez telibe talált..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.08.09. 21:27:44 -
#154 MBTI teszt -
Köszi -
#152 szia!
ahogy látom, átköltöztek ide:
lélektanitípusok -
#151 Sziasztok!
A bannerban lévő linkek csak nekem nem működnek?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Rehom #150 -
#149 Érdekes, most kitöltöttem a 72 kérdésest, és INTJ lett... mondjuk nem tudom nyáron melyiket csináltam meg. Viszont ez az INTJ illik rám nagyon, főleg a humor részében az írások^^ -
ntex #148 Nem tudom, nálam csak a tesztek vannak ott, a kép a "class" leírásokkal nincs meg nálam -
#147 Volt valami kimaradás, ctrl+f5 segít a bajban. -
#146 +1 -
#145 Nálam tökéletesen mutatja :) -
ntex #144 Eltűnt a bannerünk :O -
#143 HOUSE wááá ez nagyon nagy :D House amúgy is példaképem, hát még hogy betették az én 4 betűm felé...:D -
#142 -
#141 20:istp, 94:intj -
#140 ISTP -
#139 ISTP -
Renegade #138 20,94: ESTP, szvsz jó, mert összesen csak egy mondattal nem értettem egyet :-) -
ntex #137 -
#136 NYAU
De majdnem. :D -
IXEMGabeo #135 szerintem ő Borat:D -
#134 te biztos, egy összetett személyiség vagy. vagy talán skizofrén? ;) -
#133 4,72,94 kérdésest próbáltam...Mindre más jött ki...És igaz is!
Némelyik kérdésben nincsenek megfelelő válaszadási lehetőségek,v csak nem értem:P
De a jellemzéseket átnézve,amiket a teszt adott ki,vannak benne jók de kb. érzésre azt mondanám,h 20-40% között illenek rám,a többi mind nem jellemző,az egy másik típusban van benne..Amiket elolvasgattam,főleg az I-vel kezdődőket(ISTJ,INTP,INFJ amiket olvastam bőveben) és össze tudnám a 3-ból rakni a rám jellemző dolgokat,de amúgy nem találok olyat,amire biztosan azt tudnám mondani,h na ez én vagyok.Érdekes,olyan fos vagyok,h egyik kategóriába sem illek.... -
Knabb #132 4-20-72kérdéses mind ISFP
És igaz is... -
Tsol #131 A 20 kérdéses INTJ a 94-es ISTJ. -
IXEMGabeo #130 sejtem neked melyik 4 betű jött ki:)
MIAU
szinte 100%:D:D:D -
#129 Most a 4 kérdéses verzió után jöttem rá, melyik betű nagyjából mire vonatkozik. :)
És így már azt is értem, miért ingadozik az utolsó betű... hangulatfüggő és szitufüggő az életben is, hogy hogy állok a dolgokhoz azon a csoporton belül.
De a többi stabil 85% körül. :D -
#128 Nekem is ingadozik, egy külföldi verzión (kérdések megegyeznek egyébként) INFJ jött ki (itt meg INTJ).