167
Önismereti teszt
-
#87 ISTJ...igaz is..:D -
#86 Anyu beszél hozzám pont, vmiről ami a TV-ben megy, én pedig pont ezt olvasom éppen. Erre kapásból nyomok neki egy 'hmmm'-t...majd egy gyors 'loading' az agyban, és elkezdek szakadni a röhögéstől :DDDDDD
Egyébként félelmetes, minden igaz rám.
-
#85 INTJ mindkettőn.
-
#84 Mert nem menő
Se CIA ügynök, se diktátor nem lesz belőlem már soha -
#83 ENTP feltaláló lettem:) az elemzés meg durván igaz. FBI-ügynök, CIA-ügynök,nemzetközi kém. kedvenc ajánlott szakmák+a profi gördeszkás:) -
Neoncsoves #82 ISTJ
de a Humor résznél leírt nem igaz :D... meg vannak dolgok amik nem egészen igazak amit leír... meg munkánál nem ajánlott a szerző, filmrendező... pedig szerintem mindkettőben tudnék egy átlagos teljesítményt hozni, ha nem átlagfelettit :)
egyébként jó oldal, köszi -
#81 72-est csináljátok, abban vannak a legkönnyebben eldönthető kérdések.
A többiben sok olyannal találkoztam, amikre nehéz válaszolni, sokszor a körülményektől függ az adott állítás helyessége.
Talán a 88-as még jó lehet, de magamra nézve kissé bizonytalannak tartom, sosem dolgoztam még alkalmazottként :D -
#80 INTP 94-est töltöttem csak ki...
Hát majd elválik, 1-2 dologban nem értek egyet a jellemzéssel (bár lehet úgyvan, csak nem érzem hogy úgyvan :P)
Aztán van ami eléggé illik rám :D
a munkák nagyából passzolnak, ezek közt gondolkodtam énis... -
#79 ISTJ, de szerintem ez inkabb hangulat teszt, mint szemelyiseg teszt -
#78 94 kérdés alapján: I N T J
Féljetek mert javasolt foglalkozás a diktátor! -
ntex #77 Mitől lenne gáz? :D -
SFKS #76 ENTJ :) -
#75 ISFJ - Protector... ez elég gáz eredmény asszem -
extramagascsaj #74 vagy a teszt...vagy te :P
[viccel] -
#73 nem ajánlott munka: grafikus és számítógép szakértő
Programtervező Informatikusnak készülök, emellett webdesignnel és képek szerkesztésével foglalatoskodom.
Már van egy Informatikai hálózattervező és felügyelő papírom.
Szeretem amit csinálok :D tehát ezt a részét kicsit elbaszarintotta a teszt számomra. -
TomBond #72 ISTJ -
#71 STFU, JA NEM. -
#70 ISTJ -
ntex #69 Írtam lentebb is, vannak egyszerű IGEN/NEM tesztek is ide :)
72 Kérdés teszt
88 Kérdés teszt
Próbáld ki ezeket is hátha ezek pontosabb választ adnak :) -
#68 A 20-as alapján INTJ jött ki, helyenként nem éreztem igaznak, (ezért is) jöhet a nagyobb kérdéscsoport. A "Humor" részén jókat nevettem ( sok-sok igazság van benne). :D -
#67 -
extramagascsaj #66 looool
-
#65 ESFP
mindig is tudtam! -
Unreal1942 #64 Kiestem -
ntex #63 Én pont ISFJ vagyok XD -
extramagascsaj #62 Hehe...akkor ilyeneket kellene keresnem?
A legjobb párosítás: ISFJ, ENFJ, ENTJ, INFJ, ENFP, INFP :D
Kitöltetem már pár pasival :D:D:D -
extramagascsaj #61 Megcsináltam és nem találtam meg a foglalkozást...így csináltam a 2. legfontosabbat számomra...de sok válaszlehetőségnél egyáltalán nem éreztem magamra igaznak egyet se...így meg sem lepett,h rossz eredmény jött ki...azért köszönöm. -
#60 Üdv a diktátorok klubjában -
ntex #59 Elvileg a magánélet résznél ott van az is hogy az adott típushoz melyik típusú emberek illenek. :D -
Fbn Lx #58 pacsiii
legpontosabb teszt amivel valaha találkoztam, egyszerűen ószom
barátnővel is kitöltettem már régebben, ő meg enfj. kb. soha nem volt még olyan dolog az életben, amiben valaha egyetértettünk volna, ami nem is zavarna, ha a nézeteit és érveit legalább logikusan építeni fel, de abszolút ellentmondásos.
az ő válasza erre az, hogy nekem nem jó a logikám, és jaj de idegesítő
meglehetősen zseniális párosítás vagyunk -
#57 -
#56 Kitöltöttem és megnéztem az ajánlott foglalkozásokat:
... rendszergazda...
OMG! Még jó hogy az vagyok XD -
#55 Asszem ez volt az :> Szerencsére nekem 60% felett jött ki, aztmondják az már rohadt jó. -
extramagascsaj #54 Érdekelne. :) -
#53 mindenkinek I-s jön ki? :)
ESFJ, ESTJ -
Unreal1942 #52 ISTP és 90% ban igaz is. -
#51 Jók az ilyen tesztek és ami meglepő hogy az esetek 99%-ban jól jellemzik az embert. Volt egy hasonló, ami megadja %-ban hogy mennyire vagy alkalmas egy adott állástípusra. Ha gondoljátok megkérdezem nővéremet hogy hol is volt =)
+fav -
#50 Engem anno egy szakertő valahova Einstein és Tony Stark közé tett -
#49 INTP-ENTP
Kedvfüggő :) -
#48 ISTP
Ajánlott foglalkozások között: bár tulajdonosa...Pff :D