1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
Zero 7th #852 A bázisnak egy szobája annyi poligon, mint az egész hegység, nem csoda, ha bent lassul le a játék.
Nem kifejezetten követem már egy ideje a konkrét technológiai hókuszpókuszt a videokártyákkal kapcsolatban, de rémlik valami ilyesmi, hogy nemrég jött be olyan okosság, hogy ami nem látszik, azt nem számolja a kártya.
Az a baj, hogy nem emlékszem, hogy ezt a kártya tudja, a driverek, vagy egy konkrét grafikus engine..?
Nálam egyébként a videokártya sokkal erősebb, mint a processzor alatta, tereptől nem lassulok, üres bázison sok az FPS, de ha ~100 ember rohangál meg lövöldözik körülöttem, akkor játszhatatlanná válik.
Mondjuk annyiból mindegy, hogy szerintem úgyis skippelem ezt a játékot, ha már két hét után meg kell erőltetnem magam, hogy játsszak vele, az nem sejtet sok jót... -
bagalas #851 Én akkor is az új gépre szavazok magamnak. Amúgy is ki akartam próbálni a Skyrimet 100 grafikus moddal ultra high-on :D
a rövidített látótávolság tényleg segíthet de elég illúzióromboló. Viszont kiváncsi vagyok hogy akkor ezekszerint a pálya másik végén a hegyeket akkor is számolja amikor egy bázison belül vagyok? csak mert többnyire a bázosokon belüli közelharcokban akad be a játék éppen annyira hogy ne tudd a célkeresztet szinkronizálni a célponttal. -
Zero 7th #850 Az 50% render az, ami igazán odabasz a látványnak. Ezerszer inkább 100% render és minden low, mint hogy azt húzzam le.
Egyébként nem is értem, mi a francnak rakták bele azt a lehetőséget, ha leveszi az ember a felbontást ugyanaz történik, csak "hardveresen" mosódnak össze a pixelek a monitor nem natív felbontása miatt. -
philodox #849 Ja, most már a tömegjelenteknél sokszor befigyel a CPU-limit nagyjából 40 FPS környékén.
És hát mivel az Outcasters outfit van olyan népes, hogy egymaga kiállítson egy 30+ tankos zergvonatot, általában tömegjelenetek mennek a képernyőn! :) -
philodox #848 Nekem egy core i5 2500k muzsikál 8 giga rammal és nincs külön videókártya. Ez azt jelentette, hogy a játékban beállítható minimum beállításokkal 1366*768 felbontásban 50%-os render mellett kaptam üresjáratban 30-40 körüli fpst (ALT+ szerint, tehát nem fraps-szal mérve), ami harcokban lement a játszahatóság határa alá.
És tényleg gond volt mindent felismerni, ha messze volt, akkor azért, ha közel volt, akkor nehéz volt követni.
Mióta a látótávot 1000 m-re állítottam és kívülről kikapcsolam az árnyékokat, 75% renderrel, közepes beállításokkal (nem minden, de a fontosabbak) nem igazán megy 25 alá (bár nézegetni nem szoktam, viszont sokkal folyamatosabb a megjelenítés). Felismerhetőek a célpontok, követhető a mozgás... Az 50% render LOW beállításokhoz képest meg ég és föld a különbség.
Fontos megjegyezni, hogy a SOE kiadott egy közleményt arról, hogy a kliens adatainak, vagy a tőled feltöltött adatok megváltoztatására lesújt a banhammer, de külön kiemelték, hogy az .ini fájlok szerkesztése, a fraps és a teamspeak/ventrillo minden pluginjével együtt továbbra is használható. -
BladeW #847 Nálam is nagyon lassú volt, ezért uninstalltam, aki esetleg kipróbálná az alábbi változtatásokat, írja meg, hogy mennyit javult a dolog. Nem akarom 2x feleslegesen leszedni... -
philodox #846 Akinek nem nagyon hasít a játék a konfigja miatt, olvassa el ezt a blogbejegyzést.
A végén van a lényeg! :)
Planetside 2 lassú gépeken -
bagalas #845 A 30 FPS már sztem bőven jó, Azt még el lehet viselni ha rohansz egy bázis felé meletted 6 tank 50 gyalogos feletted 4 repcsi az ellenfelnél ugyanennyi és akkor leesik az FPS 20ra. na bumm.
De amikor 15 FPSed van natúr bemész egy bázisra szembejön egy ellenség és mikor utánarántanád a fegyvert miközben 5 méterre tőled jobbra balra táncol de van összesen 8 FPSed és mire elhuzod a célkeresztet jobbra addigra ő már baloldalon van csak te még az előző framet látod és nem tudsz reagálni... ééés közben még a recoilra is rohadt nehéz egyensúlyozni... na hát az rohadt fusztráló.
Az egész tárat kilövöd rá és el sem találod. mondjuk heavy vagy ő meg light és még mindig élsz, kilősz rá mégegy tárat de még így sem találtad el rendesen.
Ha nagyon leveszed a grafot akkor meg ki se lehet venni az a bázisok faltexturájából hogy ott van. Még ha mozog akkor is nehéz. Többször jártam úgy hogy a dobt tetjén bokor valójában nem bokor volt, máskor meg próbáltam tagelni de mégis bokor volt :D és amíg tagelni próbáltam addig megkéselt egy infli... mert low grafon azokat se lehet kiszúrni stealthbe :D
-
McCarvick #844 Én AMD Phenom II X4, ATI HD6850, és 4gb rammal tolom és az fps-em 25-40között mozog. A grafot nem húzom le mert élvezhetetlen lenne a játék. Inkább megyek átlagba 30fps-el szép grafon mint gagyi grafon nagy fps-el. -
Basara #843 alt+f -
#842 fraps -
#841 fpst hogy lehet kiiratni? -
Lemming #840 Nekem 0.8 a K/D. N00b sz*r vagyok aki sose játszott még FPS-el.
Azért más az hogy a toplista élén álló emberke 500+ K/D-vel valószínű rakétázgat repülővel és fut mint a nyúl mikor ránéznek, vagy hogy meghalok 5ször mire kinyírok egy tankot gyalog. :)
Egyébként az én Q8200/6Gb ram/4870 kombóm is 15-20 körül hozza a játékot (Low, etc, 85% render).
Bétában ez közelebb volt a 30hoz.
Ígyjárás. -
kailee #839 McCarvick
igen vannak outfittek tr eknek
van egy a milleren és van egy a malloryn mind2 outfitben magas létszámmal vannak jelen.
én a Malloryn vagyok KaileeGeneral a nevem.
Milleren aszem Snomag -
bagalas #838 A windows élményindex szerint a legnegnébb pontja a gépemnek a VGA. Aero teljesítményre és 3d alkalmazásra is 6,4et adott. Ezzel szemben a memória 7,8-at a CPU 7,9-et ért el.
az a gond hogy a HD6670esem középkategóriás míg a te 6850es high kategoria. Amennyire én tudom az első szám az a generációt jelzi. A második szám pedig a teljesítménymutatószám. a 6200as az irodai a 6400as a videónézegetős a 6600as a medium amivel játszani és lehet és a 6800as pedig a high end. A harmadik szám a finomhangolt teljesítmény, huzhatóság, állíthatóság, extra support erre arra.
az utolsó szám általában 0.
EZ azt jelenti hogy egy 5870es kártya egy high end kategóráis extrém gamer kártya míg a 6670es egy középkategórás jól tunigolható kártya de sosem lesz olyan erős mint egy 6850es de még annyira sem mint egy 5800as széria.
Tegnap levettem midnent lowra és a rendering qualityt is 50%ra. Így még nagyobb csatákban is van 20 FPSem de a játék annyira ronda hogy nem egy bázis tetjén álló ellenfelet már nem lehet kivenni a pixelekből és emelett 5 perc játék után fáj tőle a szemem.
A hivatalos fórumon azt írták hogy a Sony fáradhattatlanul dolgozik az optimalizáláson. Azt mondják hogy a high end PCken is csak 40 FPSt hoz a játék fullon tehát, bár ezt így nem mondják, gyk félkész grafikus motorrral adták ki a játékot, gondolom mert kelett már a pénz. Ha minden igaz 2-3 hónap mulva az én konfigomon is lehozza a 40 FPSt 100 rendering melett de én azt nem várom ki.
Jövő héten veszek egy Asrock Extreme3 lapot egy CoreI7 3820-al és egy GTX680asssal vagy egy HD7970-essel. 350-re számolom bruttó. Már mondtam is öcsémnek hogy fél évig el fogok maradni a rezsivel :D -
#837 Nemtom, nekem is olyan gépem van és kb annyi,40 az fps ha maxra rakom, amúgy olyan 60 körül van médiumon.Videokártyám nem annyira jó, csak egy ATI 6850-es. Volt olyan nap amikor sok killel 5.00 fölött volt a K/D, de ez annyira nem érdekel, mert nem mondja meg egyértelműen milyen jó játékos vagy, hisz különböző helyzetekben sokkal másabb nehézségek vannak. Lehet csinálni 0 halált is, ha nagyon óvatos vagy, de van ahol 1.0 extrém jónak számít. -
McCarvick #836 Akit érdekelne Ceresen egy TR outfit Szaab néven keressen. -
37lz55 #835 van, krutyifixN a nevem keress meg felveszlek -
bagalas #834 Én is elértem a 10es szintet, nyilván tudok ölni embereket de kissé idegesít hogy beleeresztek egy tárat, túléli, megfordul és 2 golyótól halott vagyok. Persze kiskillezném csak 8 FPSel nem lehet.
Nem baj december elején jön a fizetést megyek veszek új gépet -
McCarvick #833 Vagy akár közösen csinálni valakivel. -
McCarvick #832 engem TR outfit érdekelne Ceresen. -
#831 Engem az érdekelne hogy a ceresen van vagy tervezi valaki nc outfit létrehozását? -
#830 Nem nagy szám a 10-es szint, de 3-4 napja kezdtem játszani a játékkal, és 10-es lettem, viszonylag jó k/d-vel. Szóval nem kell feltétlen 1000cp hogy tudj lelőni embereket :) -
McCarvick #829 Helló!
Valamelyik EU szerveren van magyar outfit? Így random emberekkel nem olyan nagy élvezet, hogy nem lehet kommunikálni. -
#828 Egy ilyen tipusu jatekba a K/D aranyt nezni, elegge kinyirja a jatek lenyeget szerintem.
Legjobb lenne ha kivennek ezt belole. -
Aarch #827 A Vicc csak annyi, hogy láttam egy videót ahol a srácnak i7-es procija van és 40 fps-e volt max :D. Nevetséges. Bár Ultrán játszott, de mai csúcs gépe van és nehogy már ennyire megegye a gépet ez a game, annyira nem néz ki jól. Low-on meg nem fogok játszani, mert úgy úgy néz ki mint egy '95-ös játék. :d -
bagalas #826 jah hogy 15-20FPSel nem lehet érvényesülni? én 30 perce mondogatom magamnak hogy mekkora retard vagyok, aztán most hogy így írod, megnéztem egy rendes gameplay veidót ahol 40FPS van... és rájöttem mitől vagyok szar... nekem 8-10 FPSem van, mediumon. 60%os renderingel. az a vicc hogy mindent felhuzok maxra és a renderinget 60%on hagyom akkor is 8-10 FPSem van.
nevetséges:D
AMD A8 3870(HD6650) crossfire HD6670 +8giga ram. -
Aarch #825 Ha lesz új gépem 2-3 héten belül, akkor megyek és jelentkezek a Devil Dogs outfitbe, reroll amcsi szeróra, de amég 15-20 a max fps-em sajnos nem tudok elérni nagyobb célokat a játékban. BF3-ban 1.5-1.8 KD-m van, meg átlagban 1-1.5, de az fps lagg miatt itt nem megy. Nagyon proci igényes a játék. Bagalas: A light assault egyéni meglátásom szerint jelenleg a leggyengébb class a játékban, vagyis ő adja a legkevesebb pluszt a csatákhoz. Egy medic-hez, engi-hez vagy egy Heavy asaulthoz(követő rakétavetővel), nem veheti fel a versenyt sztem. De hangsúlyozom egyéni vélemény. Mindenesetre a light assault mókás, mert bármilyen magasról le lehet vele ugrani, mondjuk egy tankra és c4 és boooom. -
bagalas #824 Én Light Assaultot erőltetm tudja a fene miért... és 1000 CP azért a fegyverért... beleőszülök... szintezni lehet így is.. 10 szint nem nagy szám de sztem nem is jelent semmit. a CP az ami igazán számít és 10 szinting kb 100at kapsz az meg még egy C4re sem elég.
a Light assault meg ott van kb armor nélkül egy kicsit sebző fegyverrel se robbanószer se gránát csak egy jump pack. sztem mazonak kell lenni hozzá :D -
#823 cobalton, én kb egyedül jutottam el kezdőként pár nap alatt 10-es szintre. Combat medic enginer, vagy hevy assault voltam. Így kezdőként, hogy ezzel a karakterrel játszottam először, 1,2 körül van a k/d-m. Nem olyan lehetetlen küldetés ez.
Ja és természeteyen alap fegyókkal. Cp ami összejött, azt pedig sunderere fordítottam leginkább. (mobil spawn point, regenerálódás, rövidebb újraépíthetőség)
Nem nagyon éreztem úgy pl hevy assaultal, hogy nem lenne elég a fegyverem. -
bagalas #822 szar így egyedül ez a játék amúgy... minden killre 5 halál jut, főleg light assaultal nehéz így... sosem lesz elég CP egy rendes fegyverre amikor meg már megvan és lehetne rendesen ölni akkor meg már minek?
a végén még felidegesítem magam rajta:D -
bagalas #821 a Devil Dogs videót lemagyarosíthatod. Elég hangulatos :D
-
philodox #820 Hát igen, nagyjából egyezik a véleményünk a sajtóról. Látjuk, hogy miért nem terjed a játék híre rajtuk keresztül.
A kérdés viszont nem az, hogy hogy nem tejed a hír, hanem az, hogy hogyan terjeszthetjük! Na erre dobjon valaki egy jó ötletet!
Kezdésnek néhány jól sikerült videó magyar szöveggel hasznos lenne. -
bagalas #819 Pedig 15 éve mikor megvettem az 576kbyte újságot még olyan menő cikkek voltak benne a Dune2000 előzetesről meg a Knights and Merchants-ról :D
oh a régi szép idők. na mind1
Tudja valaki hogyan lehet egérmozgást bindelni?
Fel akarom cserélni a repcsiknél a fordulást a csavarral tehát, hogy egérrel forduljon jobbra balra és az A-D vel forogjon tengely körül. -
#818 a magyar gamer sajtó egy nagy rakás szar és akkor még nagyon finom voltam. 37lz55 jól írta , gyk fizetett hirdetés megy rajtuk. :( -
37lz55 #817 nagyobb magyar portálok szinte már csak fizetett hirdetéseket írnak, 0 objektivitással sokszor -
kailee #816 hát ha jártok olyan helyeken fórumokon akkor lehet róla ott írni és akkor nyilván több emberhez jut el az információ. -
philodox #815 Ahhoz képest, hogy mennyire forradalmi előrelépés az állandó térképeken folyó ilyen komoly intenzitású FPS, a magyar gamer sajtó online és offline is teljesen hallgat róla. Esetleg kitettek egy-egy hírt, hogy elindult a beta, itt egy videó, itt a trailer...
Pedig igazából ezzel kellene elárasztani a világot, mert bár jó játék a COD 143. epizódja, de tíz éve már mindenki az eredetiség hiányát fájlalja. Hát tessék, most itt van egy új koncepció, technikai előrelépés, és nincs róla egy korrekt cikk magyarul.
Pedig még ingyen is adják...
Szerintetek mit lehetne tenni azért, hogy több emberhetz eljusson a játék? -
#814 A Jammersnél mivel már lassan indokolja a létszám, lassan át fogunk állni a több squadra osztott küzdelmekre. Így kicsit egyszerűbb lesz a sokfős támadások levezetése, egyszerűbb felosztani a célpontokat, valamint a több spawn beacon se jön rosszul ;)
A hangulat persze nem változik, csak tegnap este már lehetett látni, hogy az a felállás ami 6 emberrel még jól működik, 14nél már problémásabb.
És persze világuralomra törünk
... Ja és igen, gratula a két túlélőnek a tegnapi flash versenyen :D
-
#813 Játékos nyílvántartás kérdőívbe került outfit is, ha valaki szeretné, hogy az is ottlegyen, akkor csak adja hozzá magát mégegyszer outfitel együtt, és a duplán szereplőket majd törlöm...