Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csináltam karaktert millerre, most arra várok, hogy beengedjen. Remélem nem lesz ez gyakran így, mert akkor inkább nézek másik szervert.
cobalton is terranok-nál vagyunk.

tény hogy egy szerveren csak 1 karid lehet. tehát ha a millerre vagy a cobaltra jössz terranok-hoz akkor oda más karaktert nem hozhatsz már.

http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee

és szerintem a fegyverek és stb is csak a szerverre szól,és maximum elöfizetés néljül csak 3 karid lehet

szerverek között nics mozgás ha megcsináltada pl.a milerre a karidat az ott is marad ha csak nem törlöd ki és csinálsz ujat, késöbb majd biztosan lesz szerver váltos cuc de csak pénzért
Ha magyarokkal akarsz játszni gyere amillerre a terra oldalra (piros) vagy a cobaltra ott nem tudom pontosan melyik oldalon vagyunk

Tegnap kipróbáltam a játékot. Létrehoztam egy karaktert, de nem igazán figyeltem, melyik szerver, stb.

Itt most hogy mûködik: minden szerverre új karaktert kell-e létrehozni, illetve a kilockolt új felszerelés csak egy szerverre szól-e?
Vagyis lehet-e a karaktert szerverek között szabadon mozgatni?
Krinyo
Szerintem erre még csak ne is gondolj. Egyrészt gusztustalan, másrészt kibannolnak.

lesz külön felülete minden qoutfitnek és lesz egy toborzó része is a fórumnak
Kornan
Kéne egy olyan rész az oldalra vagy akár ide ha vhogy ki lehet függeszteni, ami leírja/megmutatja melyik szerveren hány magyar van és, hogy van-e valamilyen szervezett közösség. Szóval, hogy az újak el tudják dönteni, hova csatlakozzanak.

Akkor jelenleg van egy TR csoport milleren és van egy cobalton, ahogy a hsz-ekbõl kivettem. Egyenlõre én is akkor TR-el játszok Cobalton, habár késõbb szeretnék egy Vanu karaktert is.
Snomag
Altalaban ez nem szokott megengedett lenni :p

MaskimXul
Ha ilyen hozzáállással indítasz magyar PS2 fórumot, akkor biztos jó híre lesz majd a hazai PS2 közösségnek..<#kocsog>
hm... illegális az xp farm (ugyan azt a karit ölni újra meg újra összedolgozva valakivel, vagy két géppel)? Tud errõl valaki valamit?

Egyébbként 2 met=odus van ha bárkit érdekel a lassúbb ha leraksz egy sundyt vagy agy galaxyt és annál spawnolsz a haver az ellenséges frakcióból meg gyújti az xp-t. Hátránya hogy mások is spawnolhatnak ott és ez idõnként halálos kimenetelû lehet.
A gyorsabb pedig az ha hárman álltok össze 2 medic akik egymást élesztgetik és egy ellenséges frakciójú engineer (a lõszer miatt, de tõlem ha elfog késelhettek is, vagy lehet egy szundy utánpótlásként a közelben). Ezzel mindenki jól jár, a két medic kapja az xp-t az élesztésért az ellenséges frakciójú játékos meg a killekért (kb 1000 cert / óra)
MaskimXul
AM délelõtt, PM délután. Nem nehéz.
A dupla SC ajánlat már megy? sose tudok ki igazodni ezeken az am és pm jelöléseken. 😊

Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]

ok, holnapra összehozok valamit aztán iderakom a címet, biztosan fog kelleni segítség a feltöltéshez
ha kell valamibe help akkor szívesen segítek ha tudok.

http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee

mondjuk én már nekiláttam egynek, csak nem jut rá egyelõre elég idõm a cp farmolás mellett. A leírás része azért is necces mert a pontos adatok még nincsenek, meg hibásak a statok pl a fegyvereknél. De a fórumos részt össze tudom gyorsan hozni.
ha csinálnék egy kisebb weboldalt a planetside 2 nek és hozzá egy fórumot érdekelne valakit?

annyi segítség kellene hozzá max hogy egy jobb angolos az eredeti oldalról pár dolgot lefordítana. + fórumhoz moderátor jogot kapna.

Snomag
kijavitotta magat egy kesobbi kommentben 😉

A fegyverek áráról annyit hogy vagy te vagy nagyon eltévedve, vagy nekem mutat egész más számokat a SOE oldala...
Jelenleg 1000 SC = 10$ + adó = 2200 Ft (kipróbáltam, most vettem egy ilyet)

Tehát a 700 SC-s fegyver nem 150 hanem 1500 Ft... úgy tûnik benéztél egy nullát...

Kornan
Oké, ma csináltam ott TR karaktert, akkor felveszlek. Az én nevem ott : Imperator.
Krinyo
Btw köszi a játékot, milleren szétcsaptuk az ellent.

Krinyo
Úgy tudtam, hogy adja, de ezek szerint nem. Premiummal 2 sec a bejutas, rosszabb esetben 7.

Jockey
alpha squad nem adja a gyors bejutast?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

üdv emberek

a cobalt szerveren TERRAN oknak létrehoztam a HUN HADTEST nevû outfit-et
azért hoztam létre hogy aki szeretne több magyarral együtt bolyongni harcolni meg tehesse.

a nevem KaileeAdmiral vegyetek friendlistre vagy ide a planetside fórumára is írhattok
ez itt a fórum linkje

kifli
eddig bármien játékban (cs1.6, css, csgo, bf3) ahol néztem mindenütt 100 de inkább 120 fölött van a pingem amerikába (florida). Speedtestel 145 a ping. Maximum jó a lagkompenzáció, de ettõl még csúszkálnak a dolgok azért ekkora pingel.
Krinyo
Semmi köze a millerhez, premium elõfizuval lehet bejutni 2 sec alatt.

nem érted ,nem az us szerverre mész hanem az a a felület jön le attol még tudsz bárhova máshova menni

MaskimXul
Keleti parti szerveren játszottam a bétával kb 2 hónapot. Sem akkor, sem most nem volt problémám a pinggel, ugyanúgy lõhetõek az emberek mint EU szerveren.
kifli
Usa szerverekre, nemhiszem hogy jobb lenne a ping, mint az eu szerverekre
MaskimXul
Ez.

Tono te már bent vagy a magyar outfitben? mert mingyárt megyek be azán be tudlak lehet hivni

Tono34
10 perce kalkulálja a belépéshez szükséges idõt ... türelem rózsát terem 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

akkor neked van egy jo ötletem ,én se szeretem használni a steamet de nem is kell elvileg a játékhoz ha jo helyrõl töltöd le
Ha regisztrálsz a soe.com-ra onnan az amcsi felhasználos felületet kapod ami sokkal jobb a hirek szerint mint az europai psg-s és igy már meg is lenne oldva a problémád nem kell steam és játszani is tudsz

Tono34
buflakbacsi666 v Buf? ez 2 jön elõ Buflak keresésre

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

MaskimXul
Én biztos nem. Van ugyan steamem de szinte soha nem használom. Buflak néven vagyok fenn, vegyél fel aztán majd ha egyszer eszembe jut, akkor belépek és leokézom 😊
Tolunk most egy jo kis csatát milleren tr oldalon?

Tono34
Ezt speciel nem onnan szedtem, vagyis volt onnan is, de az nem mûködött.

Jockey
alpha squad ide vagy oda, feloraja nem tudok belepni pedig elvileg senki nincs elottem, miller..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Maak
Steamen ti nem vagytok meg nekem? Tono? Bufi?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

kifli
én nem fizetek semmiért, és elég jól el tudok játszogatni, alap fegyverekkel is le lehet lõni a többieket, és ígyis tudok jármûveket vásárolgatni. De én még új vagyok, úgyhogy a többiek biztos jobban tudják
Tono34
Voltam pár percet játékban próbaképpen, voltak érdekességek.

Snomag
miller lehalt ugylatom

MaskimXul
Nem, minden cuccot meg lehet szerezni ingyen is. Persze ha fizetsz, akkor gyorsabb.
Tono34
Megy az nélküle is Pedro .. újra együtt lenne a csapat 😊

Maak
Csao, leszedtem, felraktam, elinditottam, de ez pay2win kategoria? Mert akkor nem is gorcsolok vele tovabb pedig igeretes.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tono34
Eu - Miller - TR - Tono34

kifli
én cobaltra regeltem, tr-be.
gagax
Köszi szépen 😊 amint rákerestem meg is találtam 😄 köszi szépen még 1x a tippet 😄 hol érdemes játszani és kit kell keresni magyarok közül ? 😄

kifli
Megis van LINK
MaskimXul
Ezt kell az ini végére írni:
environment=psg