Planetside 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, látod itt tér el a véleményünk, kempelni is, kempelõdni is rühellek. Ez minden, csak nem élvezetes. Fõleg nem órákon keresztül.
Már szedem le a rendes verziót.
de 12 fõs squadba elég jó szokott lenni
A tamadas/vedekezes meg nagyon helyzetfuggo. Rendszeresen futok bele tobb oran at tarto csatakba (foleg a tech planteknel) de persze vannak jo nagy zergelesek is :p
Az biztos, hogy ha egyedul maszkalsz, akkor sokmindenrol lemaradsz, mivel minimalisan tudsz csak hozzatenni a csatak kimenetelehez. Ezert kell egy csapat, mert amellett, hogy remekul el lehet szorakoztatni egymast a hulyesegekkel, jobban bele tudtok szolni a kuzdelembe. Persze sokszor egy squad sem eleg, de ott mar azert lehet taktikazni es ugy maris mas a jatekelmeny.
Pl, ha nagyon vedenek, akkor donthettek ugy, hogy beveszitek az outpostokat a bazis korul, vagy elszigetelitek oket teljesen, igy biztositva, hogy elobb utobb biztos elfogy az utanpotlasuk, vagy galaxy droppal olyan helyrol tamadtok, ahol nem szamitanak ra, stb stb...
Nekem nincs kedvem órákon keresztül esni-kelni, bõ tizenöt másodperc átlag élettartammal...
A kérdésedre a válasz részemrõl: a harc értelme ebben a játékban a harc maga (mert marha élvezetes <#nevetes1>#nevetes1><#violent>#violent> ).
Nekem is lenne egy kérdésem. Mivel átmegyek a millerre. így kezdem ugye elölrõl a fejlõdést. Vennék már az elején egy fegyvert, hogy azt fejlesztgessem. Melyik a legjobb fegyver (automata nem shotgun) a light infnek? Elsõsorban a pontosság a fontos, hogy ne játsszak ponyvaregényeset az ellennel. (terran)
Mert én még nem láttam normális csatát a játékban. Jellemzõen MINDENHOL legalább háromszoros túlerõ van. Ha támadunk, akkor az úgy néz ki, hogy kempeljük körben a bázist, meg lövöldözzük a szerencsétleneket, akik ki merik dugni az orrukat az energiapajzsok mögül. Néha kijön egy-egy tank, ami él vagy három másodpercet, aztán annyi. Aztán elõbb-utóbb a miénk lesz a hely, nincs esélyük fordítani a szituáción.
Védekezés meg ugyanez, csak fordítva. Lespawnolok, lelövök két-három embert a spawnhely környékén ha szerencsém van, aztán úgyis lelõnek. Mivel háromszoros túlerõ van legalább, ezért bármit csinálok, nem oszt, nem szoroz. Megállítani nem lehet õket, mert ahhoz legalább negyven emberen kéne átverekednem magam, hogy eljussak a sundererig, amibõl spawnolnak. Aztán ebbõl elõbb-utóbb az lesz, hogy már a spawnhelyrõl sem lehet kijönni, aztán elfoglalják úgyis.
Egyszer direkte körbespawnolgattam a pályán, hogy megnézzem mi a helyzet. Egyik bázisnál mi voltunk 66-33% elõnyben, tõle öt hexre délre meg az ellenség kb ugyanilyen arányban. Van ennek értelme, hogy két (három) kurvanagy horda kering a pályán úgy, hogy soha a büdös életben nem találkoznak..?
Valamiért azt hittem, hogy tényleg lesznek nagy csaták, de ez patkányvadászat, nem háború.
Mondjuk nem tudom miért gondoltam, hogy más lesz, mindenhol így viselkedik a public nép, megy a legkisebb ellenállás irányába, amint kicsit rázósabb lesz a helyzet, inkább fület-farkat behúzva menekül az átlag vérpistike, minthogy harcolna becsülettel...
Elég csalódott vagyok. Több lenne ebben a játékban, de ez így szar.
Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]
Unable to download IDS_UNABLETODOWNLOAD
http://ps2hun.boards.net
Jelenlegi helyzet akkor:
MALLORY - TR
MILLER - TR
CERES - NC
LITHCORP - VS (*1)
(*1) (csak találomra lett választva, egyenlõre senki nem jelezte, hogy itt játszik, ha valaki jelzi, hogy valahol vannak vanu játékosok, akkor inkább oda kéne menni)
TERRAN OUTFITEK:
Mallory szerver(kb 13-25 fõ(*2)) - Hungarian Legion outfit
Miller szerver(kb 16 fõ) - Jammers outfit
Jammers: Snomag vagy Krinyo játékosok valamelyikét kell felvenni a játékon belül.
Hungarian Legion: Marton21, KaileeGeneral, Imperator játékosok valamelyikét kell felvenni a játékon belül. Illetve Márton steam ID-je: olom21, ha steammel játszotok.
(*2)Annyit még meg kell jegyezni, hogy állítólag kb 25 játékos jelezte, hogy belép, de jelenleg csak 13 embert látok az outfit listában. Még csak tegnap alakult ha jól tudom.
NC OUTFITEK:
Jelenleg nincs!
De a Ceres nevû szerveren vannak többen is. Én is ott vagyok. Fõként most Terrannal játszok akkor, de néha benézhetek Ceresre is ha valaki csinál egy outfitet. A karakterem neve Ceresen: Locarno. Felvehettek barátnak ott ha gondoljátok.
VANU OUTFITEK:
Jelenleg nincs!
Én korábban a Lithcorp nevû szervert javasoltam, és lehet, hogy vannak itt páran. Még nem kreáltam Vanu karaktert, egyenlõre elég a terran és nc. Viszont késõbb mindenképp szeretnék és lehet néha ott is játszanék.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
már elég régi láma vagyok az online fps iparban (quake world 1997)
de egy kezemen meg tudom számolni az ilyen kaliberû játékokat
Carmack meg az unreal engine-sek tudtak 0 input lagot kódolni... nemtom honnan szedték a fejlesztõket...
az nem érdekel hogy ezer helyrõl vannak "összelopva" benne ötletek, ha így tudják megcsinálni
TR - COBALT
VS - LITHCORP
Tessek, ha igy regel mindenki akkor jol megleszunk😊
Swedish people are albino monkeys
Kosz. :p
Par ismeros a napokban fog karaktereket csinalni es akkor inkabb magyarok mellett harcoljunk mint ellenuk. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
szerintem jó ez így hogy:
TR - miller (krinyóékkal)
NC - ceres
Vanut nemtom van valahol magyar közösség a fenti kettõ szerveren kívül?
persze az nem garantált hogy mindenki egyszerre ér rá.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"Azt, hogy hosszútávon, hogy lesz azt nehéz megmondani, ez nem sima mmo-rpg"
Attól függetlenül, hogy ez egy fps, totál ugyanaz a koncepció mint a többi mmo-ban. Megjelenés körüli hájp miatt rengetegen akarnak játszani, utána szépen lassan kihullanak az emberek. Emlékszem mi volt a diablo 3 körül is...
De még mindig jobb várni a nagy csatákra, mint bolyongani az üres mapon.
Btw szerintem nem lesz karaktermozgatás, ugyanúgy ahogy ps1-nél sem volt. De ha mégis lenne, az tuti, hogy nem a low pop serverekrol, hanem max a millerrol, woodmanrol a tobbi kis szerverre.
A Jammers outfit meg szepen lassan gyarapodik. Mi biztos, hogy ott fogunk maradni, szoval aki gondolja meg, nyugodtan irjon ra Krinyora, vagy ram es bevesszuk. Tegnap is mar egy eleg jo kis csapatot sikerult osszehozni 😉.
Azt, hogy hosszútávon , hogy lesz azt nehéz megmondani, ez nem sima mmo-rpg. Mondjuk nyilván 5 év múlva már lehet kevesebb szerver lesz, de azt nem hinnem, hogy megcsinálják, hogy törlik karaktereket anélkül, hogy lehetõséget adnának a karakter mozgatásra.
A cobalt szerveren amit létrehoztam Terran HUN Hadtest-et megszüntettem és átmentünk a Mallory szerverre ITT pedig a HUNGARIAN Legion outfitet hoztuk látre szintén Terranoknak.
fórumon ugyan abba a topicba amint eddig megtalálok.
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee