1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
kailee #892 http://ipon.hu/hir/a_soe_hosszu_tavu_tervei_a_planetside_2_vel/23253
itt vannak a tervek mik lesznek majd még benne és ha így nézzük akkor vígan elfog lenni 2025 ig.
Hackert én meg még nem nagyon láttam a játékba. -
#891 2125? maradjunk a 2012-nel es kezdjenek valamit a speed meg egyeber hackerekkel es csalokkal, mert igy felevet sem fog kibirni a jatek.. -
EnxTheOne #890 2025-ig? lol. az nem sok egy kicsit?
Bár mintha olvastam volna valamit hogy a legjobb texturák még nicsnenek benne, de egy mmo-t 12 évig? Föleg ugy hogy fps, és nem is cell shaded
:D -
philodox #889 Tekintve, hogy a Planetside 2-t 2025-ig tervezi futtatni a SOE, a barátnő meg lehet, hogy 12 nap múlva sem lesz sehol, szerintem nem kérdés, melyik a jobb befektetés hosszú távon! :) -
#888 Meg ne lássa ezt a kommentet, a végén Ő dob téged xd -
bagalas #887 nem elég hogy kevés az FPSem még barátnőm is akkor látogat meg amikor épp jó csata van. Tegnapelőtt mikor senki nem volt fenn akkor bezzeg nem jött át.
Jövő héten meglesz az új gépem esküszöm hogy dobom :D -
#886 En a ma esti csata utan csak ennyit szeretnek mondani: -
#885 Én nem szoktam farmolni, mert inkább csak játszom, de észrevettem, hogy ha leraksz egy buszt akkor az is ad elég sokat, ha jó helyre rakod. -
EnxTheOne #884 Köszönöm a válaszokat.
És liberatora szerintetek melyik a job bombázo ágyu?
c150 dalton: elvileg erösebb de csak 1 lövetü
c105 zepher: 6 vagy 7 lövetü, de gyengébb -
bagalas #883 Ugyanaz vonatkozik rá mint a Liberatorra. Nekem is volt egyszer egy nagyon jó köröm tankkal de azóta se sikerült újra.
Na persze, mindenképpen érdemes megpróbálni, és ha nem is sikerül a 15 perces CD alatt dobálhatod a lőszert meg rezzelgethetsz. :D -
Chob #882 Van más jó módszer is. Nekem pl. leginkább a tankokkal ment a farm. Engineer + Prowler/Magrider és amennyiben jól tudod használni a tankot akkor azzal nagyon jön az xp és a cp is. Én Magriderrel 1.5 óra alatt nem haltam egyszer sem és öltem kb 100-at, nemb eszélve a javításról. -
bagalas #881 2: Tipp
Ahogy észrevettem két lehetőséged van a gyors XPre
Ha jó sok FPSed van és van egy kis érzéked akkor roll infi, keresd a tömeget és szedd a fejeseket.
Ha kevesebb az FPSed akkor roll engi keresd a tömeget, lehetőleg ilyen lövészárok szerű állóhábrút és dobáld a lőszert. Pörgeti neked az XPt közben tegyél le egy turretet és oszd az áldást.
Ha nagyon kevés az FPSed akkor roll medic, keresd a tömeget és rezzelgess meg healel. A rezzelgetés jobb egyébként. Felkapod 20%HPra szegény delikvens instant meghal megint és te felrezzeled megint.
Ezzekkel a módszerrekkel 2-3 óra alatt megvan a 100 CP (talán több is) persze ha találsz megfelelő húsdaráló helyet.
A Liberatoros bombázást én személy szerint azért nem javaslom mert 10ből1x fogsz találni olyan helyet ahjol viszonylag nyugodtan tudsz írtani. Vagy szétkapnak 1 perc alatt, vagy nincs kit lőni. Persze amikor jó akkor nagyon jó. -
#880 1, A liberatort lehet felszerelni igazan bombazonak. Jobban birja a loveseket is, meg szepen lehet vele osztani az aldast, jo magasrol.
2, Nagyon valtozo. Volt mar olyan, hogy 3ora alatt megvolt (bar nekem van boostom) de neha meg akar 10ora is lehet, ha az pocsoreszek. -
EnxTheOne #879 Még nem játszottam a játékal és lenne pár noob kérdésem :D
1:
Szerintetek melyikel elhet a legobban bombázni?
-A vadász gépekel (rakéta, dual photon), mert ehez elég 1 ember
-Illetve a liberatoron is van 2db ágyu, a c150 dalton és a 105zepher.
2:
100 ert pontot átlagosan mennyi idö alatt lehet gyüjteni? Minden jo fegyver drága :D -
#878 Ez mondjuk igaz, habár nem tudom mennyit jelent az, hogy x játék melyik kártyát támogatja. -
philodox #877 Én is ezt használom ha be kell lőni valaminek a teljesítményét nagyjából. És arra is tekintettel kell lenni, hogy 10% passmark pont (és ez igaz lehet egy csomó benchmarkra) különbség alatt nagyjából egyenlőnek illik tekinteni a kártyákat.
Az ár/érték arányban erősen rögzült a tény, hogy azonos összegből AMD kártyát érdemes venni, mert jobban jársz. Ez nagy átlagban igaz lehet, de aki a PS2 miatt gondolkodik kártyacserén, az vegye figyelembe, hogy egyelőre a játék erősen nVidia-preferált. Az Radeon-ok egyelőre valamelyest szopóágon vannak. -
#876 Én amikor vettem ezt a gépet másfél éve, akkor többek közt ezt az oldalt használtam, hogy kiderítsem melyik éri meg. Meg van még sok adat ami jól jöhet a választáshoz
-
Basara #875 Ránéztem a leaderboardra Planetside universe-en. Már van valaki aki BR 50-es. o.O Wtf -
McCarvick #874 Köszi, ez úgy gondolom hasznos lehet pár embernek. -
philodox #873 Ja. szerverstátusz-figyelőhöz link.
http://www.planetside-universe.com/server_status.php
-
philodox #872 Planetside 2 szerverstátusz-figyelő.
Most a Miller az egyetlen magas... :)
Egyébként a graf. beállításokról. A motor végtelenül skálázható (hogy nagyobb néptömegeket elérjen), az 1024*768 low 50% rendertől az 1920 fölötti (?) full részletességig... és akkor a legdurvább texturákat ki is kapcsolták, tehát van tartalék a motorban az elkövetkező évekre.
A végén még úgy fog kinézni, mint a cinematic trailer! :) -
McCarvick #871 Oké, BioRetek névvel fog menni az üzi :D -
#870 Persze, hogy van. Majd uzenj ram (kb 7tol leszek ingame) es beveszlek. -
McCarvick #869 Esetleg van lehetőség hozzátok csatlakozni? Mert ha igen akkor csinálnék egy karit Milleren. -
#868 8korul Jammers gyulekezo aki raer :) -
McCarvick #867 Kis grafikai állítás után, az fps-em most már 40felett van és 30alá nem megy, nem sokat állítottam rajta, rendert levettem 90%-ra, a növényzetet minimumra és az árnyékot is levettem. Szerencsére jó beállításokkal bír és lehet kísérletezni hogyan jó. -
McCarvick #866 Szerintem úgy lenne érdemes az outfitek egyenruháit megcsinálni, hogy csak egy logót lehessen rátenni. Így elkerülnék az említett össze-visszaságot. -
Basara #865 Valaki probálta már az ati beta drivert planetside2-vel? A leírásban csak crossfire-t említik de kiváncsi vagyok, hogy sima kártyán is javit e az fpsen. -
#864 nálam is van ilyen néha, ilyenkor elkezdem rángatni az egeret, egy darabig villog, és helyrejön... -
Lemming #863 Érdekes. Launch után két nappal találkoztam ezzel, 2 napot szívtam vele, majd elmúlt.
ILyen esetekben Alt-tabolgattam (mivel windowed fullscreen nem para ha lefagy), illyetve render quality állítás / visszaállítás reseteli az enginet, lehet használ.
Az is egy tipp, hogy ez lokális és helyzetfüggő, meg lehet próbálni eltűnni onnan majd vissza(ez csak tipp, egyszer mintha ez is segített volna).
Egyébként azon a héten épp szar volt a gép és kellett szerelgetnem amúgy is, de nem biztos hogy van köze a jelenséghez. -
Zero 7th #862 Köszönöm, akkor nem vergődök hogy megoldjam. :) -
#861 Ez igaz, hello kittyre nem gondoltam :)
Vizuálisan már így is kicsit kaotikus a játék. -
Basara #860 Nem, ez egy program hiba amire egyszer már azt hitték, hogy kijavították de most startnál visszatért. :) Azt írták amint megtalálják mi okozza patchelik. -
Zero 7th #859 Gyáá, de hülye vagyok, másodszor basztam el a hozzászólás linkelését. Így nem csoda, ha nem tudtok segíteni. :D
Nem a 723-as hozzászólás, hanem a #726 os!!
Vagy inkább:
Az egyébként miért lehet, hogy olyan 10 perc játék után elkezd baszódni a grafika? Eltűnik MINDEN, CSAK a skyboxot meg a 3Dmap ikonjait látom (foglalható pontok ikonjai, emberek neve és a fejük fölötti kis háromszögek), meg leesik 5 alá az FPS. Ha forgolódok, bevibrál a világ, és még tíz perc, és elmúlik, de elég idegesítő MINDEN játék 10 percét vakon tölteni.
Memóriagond? Csak négy giga van a gépben most. -
Zero 7th #858 Én meg azt nem értem, milyen felháborodásról beszélsz, én csak közöltem a tényeket. Azt, hogy nálam hogy fut, hogy nem tapasztalok grafikai lassulást a bonyolult geometria miatt, csak a nagy tömeg a gond.
A másik fele, hogy nem a gépem a kiegyensúlyozatlan, hanem a játék gépigénye. Érthető okokból, tisztában is vagyok vele, hogy miért megy szarul, számítottam is rá, és nem is nagyon zavar. Ami zavar, az a tök érthetetlen "minden eltűnik" bug, de arra meg nem tudtatok ti sem tippet adni. (#723)
Erőltetni meg azért erőltetem, mert hátha lesz ez jobb.
Az meg külön vicces, hogy "az új FPSeken nevelkedett"-nek tartasz, mert pont az az egyik nagy bajom, hogy előzetes várakozásaimmal ellentétben ez a játék jobban pörög mint egy Quake, és pont azért fordultam úgy tíz éve a Flashpoint-Battlefield irányba, mert az lassabb, taktikusabb játékmenetet nyújtott. Ez meg egy eszetlen darálda, egymásra spawnolgató csapatokkal, folyamatos zúzással, pár másodperces élettartammal. És pont ez az, amit vépristike-szindrómának tartok: hogy kötelező minden másodpercben akciónak lenni, mert különben ifjabb Vér István unatkozik, a drága.
Pontosan azt hiányolom ebből is, ami mára a BFekből is kiveszett, hogy ha megfogsz egy támadást, akkor van egy fél perced felkészülni, amíg az ellenség a spawnpontjáról újra odaér.
Mondjuk úgy meg még nehezebb lenne együtt tartani egy squadot, az tény, de valamit valamiért. Nekem jobban tetszett a BF42 és BFV rendszere, mint az az egymásra spawnolgatás, ami BF2től sztenderd az ilyen nagyteres, csapatos játékokban.
És ennek sok köze nincs ahhoz, hogy csapatban vagy, vagy szólózol. Már ha van ennek a kifejezésnek értelme egyáltalán ebben a játékban, mert amikor "szólózok", akkor is vagy harminc csapattárs van a közvetlen közelemben, meg benn vagyok egy 12-es squadban.
Örülök, hogy nektek tetszik, de szerencsére nem vagyunk egyformák, és még nagyobb szerencse, hogy én is leírhatom a véleményem. Nekem nem jön be túlságosan. Nem rossz, de nem az, amit vártam, és nem kifejezetten élvezem csinálni.
És kurvára nem K/D-ben mérem a dolgot, de ha olvastad volna az előző hozzászólásaimat, meg meg is próbáltad volna értelmezni, akkor már tudhatnád. MINDIG leszarom a K/D-t, ha van értelme annak, amit csinálok, van eredménye a harcnak. És itt ezt pont nem látom. Nem érzem, hogy egy támadásnál szükség lenne rám, mert amúgy is legalább kétszer többen vagyunk. Egy védekezésnél meg teljesen kilátástalan a helyzet, szintén a kétszeres túlerő miatt, meg hogy úgyis a nyakunkba spawnolnak.
Egyébként nem kell próbálkozni a betippelésével, hogy mi lehet a problémám, aztán előadni, hogy mennyire hülye vagyok. Elmondom én neked szépen, érthetően, mi a bajom. Fölösleges a karaktert pazarolnod nem létező problémák megoldására, meg szalmabábépítésre, amit aztán jól felégethetsz.
Mondjuk nem akartam már megint felhozni ezt a témát, a technikai részéhez akartam hozzászólni, de ha már faszságokat beszélsz, akkor elmondom még egyszer, mert a jelek szerint hallani akarod még egyszer. -
bagalas #857 Bennem pont az ellenkező hatást váltotta ki a játék egyébként.
Mikor megláttam úgy voltam vele hogy na megint egy agyatlan lövöldözés mint amilyen a régi CS volt anno, mész eldobod a gránátot és kempeled az ellent. Hát az nem hiányzott.
Iszonyú kellemeset csalódtam amikor 1,5 órán át voltam egy olyan squadban ahol a leader ingame voice chaten rendes utasításokat adott. FIgyelte hogy van e elég combat medic és hogy mindig legyen 2 ember aki moszkítókban ül, mert egyébként egy galaxit vezetett és kis bázisokat rohantunk le. Nagyon hangulatos vezetés volt, kicsit tényleg átjött az az elit katonai alakulat feeling, nem csak a húsdara. Később volt egy ehhez hasonló eset de ott már egy egész platoon volt. A leader minden platonak külön célpontokat adott és percenként kért bejelentkezést.
Óriási feeling volt mikor a beta squad ledader beszólt voice chaten egy ilyet: "Beta squad captured the objective. Awaiting new orders."
Azt elismerem hogy a túl csilivi ruhák árthatnak a hangulatnak de maga a játék tényleg alkalmas arra hogy nagyon hangulatos módon lekössön órákon át minden hibája ellenére. Persze nemárt egy kis szerencse hogy kifogj egy jó csapatot, vagy bekerülj egy jó outfitbe. Ez utóbbiban bízom én is.
Végsősoron nem szabad elítélni a játékot 1 hét után főleg a korai kiadás miatt. Nézd meg a WoWot 7 éve hasonlítsd össze azzal ami 5 éve volt majd azzal ami 3 éve volt. (most direkt nem mondtam azt ami most mert a végén flamewar lenne)
A lényeg hogy drámai fejlődés megy a játékban és bízom benne hogy a Planetside 2 is kinövi ezeket mert a koncepció maga újdonság, csak egy kiforrott megvalósításra vár. Optimalizáció, balance és remélhetőleg ezekkel szinkronban lévő folyamatos újdonságok. Ezt várom. -
Zero 7th #856 Na az egyedi outfit egyenruha lesz az, amitől szivárványszínűt fogok okádni...
MOST egyenruha van. Ha ezt bevezetik, úgy fog kinézni a játék, mint valami elbaszott karnevál, csiricsáré színes, hellokittyrózsaszín meg egyéb balfasz "poénos" illuzióromboló szarokkal, ahogy az szokott lenni.
Lásd Space Marine multija, meg a halálba hypeolt character customisation működése a gyakorlatban.
Egyébként én is elvagyok vele nagyjából, csak nagyon nem köt le. Lehet, hogy kezdek kiöregedni az FPSekből... -
Shad01 #855 A repüléssel próbálkozott már valaki komolyabban?
Kezeli egyáltalán a játék a joy tengelyeit? Egy rakás gépet összetörtem, de nem sikerült épkézláb beállítást összehozni. Jelenleg egyszerűbbnek tűnik az egér-billentyűzet kombináció.
Ami még zavaró, hogy a freelook hol működik, hol nem. -
#854 Az utolsó bekezdésere válaszolva; olyan ez a játék, hogy néha van pár nagyon epic pillanat, mondjuk óránként pár perc, közte meg megy a grindolás.
Néha én is nehezen veszem magam rá a játékra de amint bent vagyok és az összeszokott csapattal elindul a hentelés, akkor már leköt pár órára.
Ígérnek ilyen játékos által építhető bázisokat, meg egyedi outfit egyenruhát meg még pár dolgot. Azokat azért még megvárnám a helyedben, de legalább pár hónapot biztos adnék a játéknak.
Nagyon sok fícsör nem került bele a kissé elkapkodott megjelenés miatt, gyerekcipőben jár még az egész.
Innen még nagyon nagyot is tudnak alkotni, de persze el is baszhatják.
Szerintem várj még egy kicsit, mielőtt végleg leírod. -
philodox #853 Te magad írod, hogy a videókártyád sokkal erősebb, mint a CPU. Ezek után ne csodálkozz azon, ha a látvány gyönyörű, de amint valamit számolni is kell, a processzorod egyből limitet jelent. Tényleg nem értem a felháborodásod.
Jó hír egyébként, hogy a legújabb nVidia driver patchek általában kiemelten foglalkoznak a Planetside 2 optimalizálásával is (mármint jó hír az nVidiásoknak), emellett házon belül is prioritás a grafikai optimalizálás.
Eröltetni pedig nem kell magad. Ha nem jön be, abbahagyod, ha gondolod, még szidod is a haveroknak egy kicsit. Engem sem lehet leültetni egy platform-ugrabugra elé.
Ez a játék tényleg csapatban játszódik, és mióta szó van a második rész fejlesztéséről, azóta van szó arról, hogy akik újabb fps címeken nevelkedtek, könnyel elfordulnak majd a játéktól, mert szóló stílusuknak nem fog tetszeni, hogy nincs akkora hatásuk a játékra, mint egy 8 vs 8 meccsen. Itt ők tényleg elvesznek a tömegben.
Engem pl. 1-1-ben akárki szitává lő. Nem is eröltetem a szóló játékot, nekem bőven elégtétel, ha 30 tankot küldök A-ból B-be, vagy parancsomra 15 Liberator tart szőnyegbombázást.
Ezt a játékot sokan játszák és sokféleképpen. És a legtöbbünket ki is szolgál a játék, megtaláljuk a számításunkat, van kihívás, és van sikerélmény.
És igen, ezek közül a legnehezebb egy gyenge, vagy kiegyensúlyozatlan gépen k/d-ben mérni a sikert.