1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
#812 Semmi köze hozzá.
2 szerver volt alapban, miller és woodman, mindenki ide jött, a többi csak ráadás. A top outfitek az első kettőn vannak, azért van sor. -
37lz55 #811 csinálj egyet -
#810 Fogalmam sincs, hogy hol van a szerver europán belül, de kétlem, hogy régióhoz lenne kötve. Szimplán annyi, hogy aki fel is megy játszani az egy jó darabig fogja is tolni így lassabban fogy a sor mert állandóan tele van.
Én örülök neki, mert így legalább mindenhol van csata,tennivaló. Inkább várok 20percet, hogy bejussak a szerverre mint egyedül rohangáljak a pusztán kacsákra vadászva. -
kailee #809 szerintem a millerre azért nehéz bejutni olyan nehezen mert az országhoz nincs közel a szerver és elsőbbség van ugye a premium accountoknak azután a régióknak is gondolom
Mallory val pl ilyen gondom nincs este 8 kor is beengedet még mindig egyből
várakozás nélkül.
A woodmanen szintén várólistás nekem is ilyen félórás
-
#808 Kb fél óra alatt bent vagy, hogyha 8körül kezdesz sorba állni. Addig nézz valami sorozatot. :) -
#807 Ceresen van nc outfit? -
#806 Milleren TR oldalon, ha egyszer sikerülne bejutnom este 8 körül. -
#805 Na betetettem bannerba a játékoslistát :) -
#804 Csak allj idoben sorba, nem olyan veszes az :p -
#803 nakivanitt :D melyik oldalon vagy ? -
#802 Szívesen mennék, de eddig még bejutni se nagyon sikerült a sorbanállás miatt. :( -
Basara #801 ... már is örülök, hogy felszereltem egy gépfegyvert a Flashemre. :) -
#800 Ma 8-kor egy kis "lazításként" megrendezzük az első Ps2 Flash-versenyt a milleren.
Annyi biztos, hogy lesz, aki nem éli túl, szal gyertek röhögni :D -
#799 Amcsi szerver :D
-
hunhogzilla #798 Üdv, a weboldalas dologban szívesen segítek én is, webfejlesztőként dolgozom/dolgoztam jó ideje :) -
kailee #797 üdv
jelenleg a magyar közösség a szervereken akik itt jelentkeztek az úgy cirka 50-60 tenném fel, de biztos van még több ember is akikről még nem tudunk.
Ha azt nézzük hogy még nincs 1 hetes a játék a betat leszámítva biztosan lesznek még többen is.
fórum készülőben Scrab által http://ps2hun.boards.net/
Szerintem érdemes lenne csinálni.
fejlesztőnek jelentkezem ahogy a szabadidőm engedi -
Fallingstar #796 sziasztok!
tudnátok esetleg adni nekem egy kis infót, hogy kb. hány magyar játszik PS2-vel és lenne e értelme indítani színvonalas PS2-es magyar weboldalt, valamint közületek lenne e vállalkozó aki szerkesztőnek jönne:) -
#795 Jaja, jovolt ismet, szepen alakul a csapat.
Amikor azt a dombon levo bazist vedtuk, az kifejezetten tetszett. Foleg amig nem mertek feljonni mert ugy nezett ki, hogy egy egesz platoonnal vagyunk ott, annyi raksit lottunk ki :p
Aztan persze jott a zerg ;) -
#794 Fülesem beadta a kulcsot tegnap este ... ma megpróbálom megszerelni. -
#793 Na csináltam egy miller-es katonát is, tr-ba vagyok, mert úgyláttam a táblázatban, hogy a többség abban van :)
Egyébként, ha nincs ellenvetés, akkor szívesen lennék itt hg, és betennék bannerba 1-2 hasznos dolgot.
Akinek megfelel, vagy ellenvetése van az írja be, mert akkor majd írok a moderátoroknak... -
#792 :D -
#791 Ami késik nem múlik. :) Köszi a képet, holnap folyt. köv. -
Basara #790 Rajtam kivűl mindenkimást megöltettek mert elfutottam. :D -
#789 Gránát amit alád dobtunk utána jól esett? :D -
Basara #788 Jammers csoportkép. :)
... oké talán legközelebb nem ártana valahogy eltüntetnem a Hud-ot...
-
#787 Nem, nem védtünk...kempeltünk és meghaltunk -
#786 Na ez egy jó kis nap volt. Több területet is befoglaltunk, megvédtünk szóval összességében eredményesek voltunk. -
#785 cobalton amúgy most sokan vannak fent, és laggol mint a szar :S -
#784 Kéne egy hg.
Ezt pedig be kéne tenni a bannerba.Addigis töltsétek ki:
LINK
Eredmények ITT láthatóak
Ez egy pár kérdéses google kérdőív, hogy lássuk ki hol játszik, milyen néven. Így könnyebben megtalálhatjuk egymást :)
Akinek több katonája van, az többször is kitöltheti természetesen :) -
#783 Jajaj főnök elbambultam, most álltam még csak be a sorba. :D -
#782 Ja Krinyo ma' megoldotta, jolvan.
Lehet gyulekezni TSen meg szerveren aki gondolja ;). -
#781 Megjottem, felvettelek :) -
#780 110-es sor volt az előbb, már jobb mint az 500 :D -
#779 Akkor 19:30kor beállok a sorba. ;) :D -
#778 20:00-kor warpgate-nál -
#777 Sikítsatok ha gyülekezünk. -
#776 Most jelzett -
bagalas #775 Az igazság az hogy küldtem már korábban Friend requestet mindkettőtöknek de láthatóan sikertelenül. -
#774 De felveszlek mindjart -
#773 Ha nem vagyunk fent, akkor friendhez adj hozza