Planetside 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beregisztráltam az oldalon de a játék kliens nem enged be csak azt hozza fel h reset password. Beírok más jelszót de utánni is ezt hozza be : S vki vmi 5let?
Egyébként forward grip elben azt tudja ami rá van írva: a szórásképet (visszarúgáson át) javítja (azt hiszem konkrétan a vízszintes kitérést) ha folyamatosan tolod neki. Azt, hogy scopeban mûködik-e nem tudom. Szerintem igen.
Most vanilla fegyvereken legalábbis nagyon érzem a hiányát.
A laser sight a másik ilyen ami segít, de az csak 'csípõbõl' lövésnél, és másképp hat.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Eu - miller - Melyik oldal? Hol vagytok / vagyunk többen?
Tényleg."
Max unit-ot leszámítva, mert ott eléggé fel tudod fejleszteni, esetleg használhatóra is.
De a heavy-nél is pl a követõs rakétavetõ is jól jöhet...
A jármûveknél, meg ahogy egyel feljebb írtad van több is. Pl a nagy tanknál a másodlagos lõállás alapból igencsak gyenge, alig használható.
Foward grip amúgy pontosan mit csinál, én is megvettem, mert írták, hogy kell, de nem vettem észre a különbséget?
http://help.station.sony.com/app/answers/detail/a_id/36590
a tiéd is benne van. ne tõlem kérdezd miért.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
egyébként nem feltétlenül a teljesítménnyel van gond. inkább arra tippkelek hogy olyen specifikációt nem tud a kártyád amit a játék megkövetel és a 4850/8600 is képes rá.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Úgy néz ki proci megvan,a Ram meg szokásos 4GB már egy jó ideje minden játéknál,mégis elfutnak szépen.Aránylag...Érezni néha azt a 2-t,de nem vészes.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A sok konzolfos multiplatform átirat meg még szép, hogy nem izzasztja meg a négy éves géped, mert azok úgy vannak megírva, hogy a 2005ös hulladékfos XBOX360on is szaggatás nélkül fussanak.
ja bocs látom : HD3870X2
mondjuk a minimum system requirements-nél ez van megadva :
OS Windows XP
Processor Intel Core 2 Duo E6850 or higher / AMD Phenom II X2 or higher
Memory 4 GB RAM
Hard Drive 15 GB free
Video Memory 256 MB RAM
Video Card nVidia GeForce 8600 series or higher / AMD or ATI 4850 series or higher
De be se tölt a játék,tolja a pofámba,hogy g25..
Fórum szerint a VGA nem támogatott,azt beszélik.Valaki azt mondja,hogy a 7970-én se megy,meg úgy általában vagy nagyon béna laptopos VGA-kon nem megy vagy AMD-n...
Mióta megvan a gép,4 éve,játékot nem kellett mediumnál lejjebb venni,mert akadt.Ez meg már egyenesen el se indul.Lehet,hogy nem egy mai darab,de egy ekkora ugrás,hogy mediumról nem támogatottba,azért már mégiscsak túlzás.
CPU meg RAM az tuti,hogy kevés neki,mert E8200 meg 2GB ram,fõleg a ram,egy ideje már semmire se jó,de legalább látnám,hogy mennyire semmire se jó.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Tényleg.
Alpha pakkot megvettem, kaptam sok 700 meg 1000 certes fegyvert is, és igazából nem erõsebbek, csak másra valók.
Alap TR puskák mindegyike olyan, hogy ha teszel rá nézõkét (ami tetszik), meg esetleg összelõsz magadnak egy forward gripet, nem lesz nagy bajod.
Az 1000 cert is ugyan valóban sok, de annyira nem. Béta utolsó napján pl 4 óra alatt lett 130 cert. 😊
Aki akar, itt megtalál.
A motor nagyon széles spektrumon skálázható, felbontás, részletesség, effektek, render quality. Nekem igen rondán bár, de elfut egy core i5 2500k integrált GPU-jával.
Elõbb utóbb majd a Milleren is csinálok karit, valószínûleg azon az oldalon, ahol a legtöbb magyar van.
A nagy fegyverek ára 700 SC - ez 70 cent, 150 Ft. És örökre a tied. Ez nem rossz ajánlat, és ha figyeled a dupla és tripla SC-akciókat, még olcsóbban jössz ki. 150 Ft-ért egy üveg sört nem adnak, igaz, hazánkban sokaknak elvi kérdés, hogy csak a hardver kerül pénzbe! 😊 Játékra meg nem öltünk. De ennyit sem?
Nekm van saját fizetésem - meg két gyerekem, szóval magára költhetõ zsebpénz terén egy 12 éves is elõttem jár, de 150 Ft-ot megér nekem, hogy ne szopjak fél évig a fegyver miatt.
Mellesleg a szerveren melyik "szövetségbe" menjek? Még véletlenül sem szeretnék ellened menni 😊
Össze kéne szedni a régi bandát megint és csinálni valami kis fun outfitet 😊
Az SCrol meg nem is beszelve.
Melyik szerverre próbálkozzak belépni, hogy ne egyedül rohangáljak legalább a kezdetek kezdetén? 😊
Este 9-10 körül toltuk, én nem éreztem zavaró lagot, inkább a kifagyás és a sok bug az irritáló. Remélhetõleg normalizálódik a héten a dolog.
Akinek van kedve csatlakozni, szívesen látjuk a miller szerveren, tr oldalon, a jammers outfitbe.
Én pl a Cobalt-on indítok újra egy TR karit, nem tudom, hogy átt-e jönnek azok akik a milleren indítottak egy TR outfitot. Mondjuk én egyelõre certet fogok farmolni, hogy legyen egy normális sniperem.
Néhány kezdõknek való jó tanácsot elfogadnék. Pl hol játszotok ti?
melyik szerverre menjek? A szerver karkater párosítást látom, de a három közül melyiket válasszam?
Melyik szerver a leglagmentesebb?
Az elõttem szóló alapján most kipróbálom cobalton amég nem kapok választ 😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ezt természetesen úgy értettem, hogy ha nem fizet semmit és csak ingyenesen kapható cert-ekbõl vesz.
Jelenleg akkor ezek az EU szerverek vannak:
Woodman
Miller
Ceres
Cobalt
Lithcorp
Mallory(pár percel azelõtt indult mielõtt elkezdtem írni a hsz-t)
Nekem van a Ceres egy NC-m
Milleren Vanu
Woodmanon Terran
Jelenleg ilyen késõi órában viszonylag könnyû bejutni a woodmanra és a millerre, de 5-6 fele 15 perc várakozás minimum volt és ezt nem nagyon hiszem, hogy jobb lesz. Amúgy ma Ceresen játszottam és ott jó volt.
Én azt fontolgatom, hogy törlöm inkább a karaktereimet woodmanon és milleren.
Ami e mellett szól:
-Hosszú várakozási idõ.
-Sok premium/vásárlós játékos erõsebb fegyverekkel. Én már játszok egy ideje és nekem az a véleményem , hogy sok esetben nagyságrendekkel!!! jobbak a drágán vásárolható felszerelések. Amiket persze a pénzesek megvettek. Aki napi 2 órát játszik annak lehet több mint egy fél év is kell, hogy megvegye a jobb fegyvereket, ha csak egy szerveren játszik.
Ami ez ellen szól:
-Elnéptelenedés veszélye. Eddig csúcs idõben nem volt hiány a többi szerveren sem, volt ott is sorban állás. És késõbb elképzelhetõ, hogy lesz karakter transzfer, mondjuk lehet pénzért.
-Késõbb lehetségesnek tartom, hogy ha több kontinens lesz akkor több embert felengednek egy szerverre. Mert szerintem valójában minden kontinens egy szerver shard, külön gép.
Még megnézem holnap, hogy lesz, de majdnem biztos, hogy otthagyom a 2 elsõ szerót.
Mindegy aki hasonló dolgon gondolkodna annak ezt a karakter-szerver párosítást javaslom:
NC - CERES
TR - COBALT
VS - LITHCORP
Bizom benne h szepen lassan fejlodnek azert ilyen teren.
Nehogymár egy HD3870X2 ne legyen elég neki.
De hova tûnt a 65% saját+35% csapat XP bónusz 700 SC/hét-ért? Nem mintha hiányozna, csak érdekes.
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate