Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gagax
Igen abból 😊 okés 😄 megnézem googleba 😄

kifli
steambõl indítod? Mert akkor program files(x86)/steam/steamapps/common mappában van ajáték mappája, megnyitod, az a launchernek az ini file-jába kell beírni valamit. Ha hazaérek leírom pontosan mit, vagy keress rá googl-al. Mert a steambõl alapértelmezetten us régióba akar loginolni, oda pedig innen nem tudsz.
gagax
Hali!

Beregisztráltam az oldalon de a játék kliens nem enged be csak azt hozza fel h reset password. Beírok más jelszót de utánni is ezt hozza be : S vki vmi 5let?

elitehun
Azigen! Belépek lithcorp-ra és mindenki összevissza teleportál. Remélem javitják, vagy helyreáll vagy nemtom
Max is vehicle játéklogika szerint. 😊
Egyébként forward grip elben azt tudja ami rá van írva: a szórásképet (visszarúgáson át) javítja (azt hiszem konkrétan a vízszintes kitérést) ha folyamatosan tolod neki. Azt, hogy scopeban mûködik-e nem tudom. Szerintem igen.
Most vanilla fegyvereken legalábbis nagyon érzem a hiányát.

A laser sight a másik ilyen ami segít, de az csak 'csípõbõl' lövésnél, és másképp hat.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Sziasztok! Eu Woodman serveren keresek TR csapattársakat. Basara néven vagyok megtalálható. 😊

Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]

Tono34
Hosszabb idõ az mint egy esti mese, olyan gyorsan nem alszik el. Még csak 2,5 éves.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

NC oldalon van magyar csoportosulás?

Jótanács apukáknak... egy esti mese alatt kivág inaktivitásért! 😊
Tono34
Ok, majd este, még meló majd gyerkõc. Akkor TR. TS, ventri van v a játék chat?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Milleren ven egy TR outfit Jammers néven, snomag a líder. Írj neki: /whisper snomag ... , vagy vedd be a haverok listájába és bevesz
Tono34
Nézegettem a videókat, már nagyon várom kislányom mikor fog elaludni este 😊

Eu - miller - Melyik oldal? Hol vagytok / vagyunk többen?

Kornan
"Igazából a 'tápos' karakterek se táposak, csak annak látszanak, esetleg jobban kiismerik magukat.
Tényleg."

Max unit-ot leszámítva, mert ott eléggé fel tudod fejleszteni, esetleg használhatóra is.
De a heavy-nél is pl a követõs rakétavetõ is jól jöhet...

A jármûveknél, meg ahogy egyel feljebb írtad van több is. Pl a nagy tanknál a másodlagos lõállás alapból igencsak gyenge, alig használható.

Foward grip amúgy pontosan mit csinál, én is megvettem, mert írták, hogy kell, de nem vettem észre a különbséget?
Torzonborz
egyébként meg itt van a támogatott/nem támogatott vga-k listája :
http://help.station.sony.com/app/answers/detail/a_id/36590

a tiéd is benne van. ne tõlem kérdezd miért.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
driver milyen friss ?

egyébként nem feltétlenül a teljesítménnyel van gond. inkább arra tippkelek hogy olyen specifikációt nem tud a kártyád amit a játék megkövetel és a 4850/8600 is képes rá.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

berlinboy6329
Ja láttam és kurva vicces,hogy 4850 a minimum,aminél az enyém jobb,hiába egy szériával régebbi,nem beszélve a 8600-asról..Komolyan?8600?Sehol sincs az enyémhez képest.Mégse indul el.

Úgy néz ki proci megvan,a Ram meg szokásos 4GB már egy jó ideje minden játéknál,mégis elfutnak szépen.Aránylag...Érezni néha azt a 2-t,de nem vészes.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nincs ehhez hasonló léptékû játék a piacon.

A sok konzolfos multiplatform átirat meg még szép, hogy nem izzasztja meg a négy éves géped, mert azok úgy vannak megírva, hogy a 2005ös hulladékfos XBOX360on is szaggatás nélkül fussanak.

Torzonborz
és pontosan milyen vga-d is van ?

ja bocs látom : HD3870X2

mondjuk a minimum system requirements-nél ez van megadva :
OS Windows XP
Processor Intel Core 2 Duo E6850 or higher / AMD Phenom II X2 or higher
Memory 4 GB RAM
Hard Drive 15 GB free
Video Memory 256 MB RAM
Video Card nVidia GeForce 8600 series or higher / AMD or ATI 4850 series or higher

berlinboy6329
Hát tesztelném szívesen,ha hajlandó lenne elindulni!

De be se tölt a játék,tolja a pofámba,hogy g25..

Fórum szerint a VGA nem támogatott,azt beszélik.Valaki azt mondja,hogy a 7970-én se megy,meg úgy általában vagy nagyon béna laptopos VGA-kon nem megy vagy AMD-n...

Mióta megvan a gép,4 éve,játékot nem kellett mediumnál lejjebb venni,mert akadt.Ez meg már egyenesen el se indul.Lehet,hogy nem egy mai darab,de egy ekkora ugrás,hogy mediumról nem támogatottba,azért már mégiscsak túlzás.

CPU meg RAM az tuti,hogy kevés neki,mert E8200 meg 2GB ram,fõleg a ram,egy ideje már semmire se jó,de legalább látnám,hogy mennyire semmire se jó.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

van szeró
Kiegészítés: Igen, az már tápság számba megy, ha valaki SCbõl felpimpelte a jármûveit. De fegyvereknél kevés a direkt upgrade.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Igazából a 'tápos' karakterek se táposak, csak annak látszanak, esetleg jobban kiismerik magukat.
Tényleg.

Alpha pakkot megvettem, kaptam sok 700 meg 1000 certes fegyvert is, és igazából nem erõsebbek, csak másra valók.
Alap TR puskák mindegyike olyan, hogy ha teszel rá nézõkét (ami tetszik), meg esetleg összelõsz magadnak egy forward gripet, nem lesz nagy bajod.

Az 1000 cert is ugyan valóban sok, de annyira nem. Béta utolsó napján pl 4 óra alatt lett 130 cert. 😊

Még egyszer a fegyverek áráról. A blogomon felhívták a figyelmem, hogy nekik kurvára nem ez a dollár/SC arány jön ki. Lecsekkoltam, valóban, nem 70 cent, hanem 7 dollár egy efgyver, ami már akár 8 sör ára is lehet. Meggondolandó...
Miller - TR - Vakhangya
Aki akar, itt megtalál.
Eredeti PS-ben lehetett, most nem. Vagy csak fejlesztõi eszközökkel. Vagy még nem jött rá senki.
Torzonborz
latency-t ( ping ) lehet valahol látni vagy vmi bill.kombóval elõhozni ?

A játékban nyojatok ALT+F-et, akkora bal alsó sarokban kijelzi az FPS-t, és azt, hogy CPU, vagy GPU-limited van az adott pillanatban.

A motor nagyon széles spektrumon skálázható, felbontás, részletesség, effektek, render quality. Nekem igen rondán bár, de elfut egy core i5 2500k integrált GPU-jával.
Nem a kártyád kevés, hanem a procid meg a ramod. Úgy tudod ezt tesztelni, hogy minimumra veszed a grafikát, és ugyanolyan szar marad.

MaskimXul
Én még mindig a TG csapatát erõsítem, Matthersonon harcolunk NC színekben.
Elõbb utóbb majd a Milleren is csinálok karit, valószínûleg azon az oldalon, ahol a legtöbb magyar van.
A fegyverek áráról: a mordályokat kifarmolni egy emberélet is kevés. Igaz, hogy vannak változatok 250 certért, az még elérhetõ. Viszont a komoly fegyverek ára 1000 cert, ami azért lassan jön össze, illetve sokkal hasznosabban el lehet költeni, fõleg belépõszintû képességekre, felszerelésekre.

A nagy fegyverek ára 700 SC - ez 70 cent, 150 Ft. És örökre a tied. Ez nem rossz ajánlat, és ha figyeled a dupla és tripla SC-akciókat, még olcsóbban jössz ki. 150 Ft-ért egy üveg sört nem adnak, igaz, hazánkban sokaknak elvi kérdés, hogy csak a hardver kerül pénzbe! 😊 Játékra meg nem öltünk. De ennyit sem?

Nekm van saját fizetésem - meg két gyerekem, szóval magára költhetõ zsebpénz terén egy 12 éves is elõttem jár, de 150 Ft-ot megér nekem, hogy ne szopjak fél évig a fegyver miatt.
Tono34
Odynnak majd megemlítem, azért még szoktunk együtt játszani 😊

Mellesleg a szerveren melyik "szövetségbe" menjek? Még véletlenül sem szeretnék ellened menni 😊

MaskimXul
BF3-ra hamar ráuntam, remélem PS2 jobban leköt majd, és akkor lehet itt is csinálni a jóféle videókat.
Össze kéne szedni a régi bandát megint és csinálni valami kis fun outfitet 😊
Snomag
Egyetertek. En biztos, hogy nem megyek sehova. Elso par heten belefer ez, hogy neha kicsit instabil, de ahogy fellovik az uj szervereket meg eltelik par nap es lecseng a kezdeti laz, normalizalodni fog a helyzet remelem.

Az SCrol meg nem is beszelve.

Tono34
Szinte minden héten megnézem a Poe2-es videód 😊 + még a Bf3-as TV rakétást okulásként 😊

MaskimXul
Bizony kicsi, de a jó játékok összehozzák az embereket 😊
Tono34
Szia Bufi, de rég láttalak már, milyen kicsi a világ.

Ez esetben visszamegyek én is a Miller-re legalább kipróbáltam egy olcsó fegyvert amirõl aszittem jó lesz de gyakorlatban hibának bizonyult (Tsar-42, bár hi kicsit megnövelik a hõlátó hatótávolságát még lehet benne fantázia)
MaskimXul
Miller
Tono34
Az éjszaka feltelepítette magát a program, kipróbálni még nem volt idõm.
Melyik szerverre próbálkozzak belépni, hogy ne egyedül rohangáljak legalább a kezdetek kezdetén? 😊

Krinyo
Nem hiszem hogy átmegyünk, hosszútávon mindig a top szerverek érik meg a legjobban, fõleg ha pár hónap múlva kihullik az az ember mennyiség, ami ki is szokott mmmok-ban. Ráadásul most már vagyunk ha jól tudom 6-an és még jön pár ember. Arról nem is beszélve, hogy sc-t is költöttünk, ami instant kuka szerver váltásnál.

Este 9-10 körül toltuk, én nem éreztem zavaró lagot, inkább a kifagyás és a sok bug az irritáló. Remélhetõleg normalizálódik a héten a dolog.

Akinek van kedve csatlakozni, szívesen látjuk a miller szerveren, tr oldalon, a jammers outfitbe.

EU szerverek közül Miller, Woodman túlbépesedett, viszont ott vannak az elit és tápok játékosok karakterei, tehát tuti nem szûnik meg egy jódarabig, viszont alggzik mint az állat. A többi tegnap nyílt így még elõre kár bármit is állítani róluk, de egyelõre nincs lagg.

Én pl a Cobalt-on indítok újra egy TR karit, nem tudom, hogy átt-e jönnek azok akik a milleren indítottak egy TR outfitot. Mondjuk én egyelõre certet fogok farmolni, hogy legyen egy normális sniperem.
kifli
üdv, most telepítettem a játékot 😊

Néhány kezdõknek való jó tanácsot elfogadnék. Pl hol játszotok ti?
melyik szerverre menjek? A szerver karkater párosítást látom, de a három közül melyiket válasszam?

Melyik szerver a leglagmentesebb?
Az elõttem szóló alapján most kipróbálom cobalton amég nem kapok választ 😊
azt hiszem én is települök a cobaltra, értelmesebb neve van és a táposok nagyrésze már millin és woodin horgonyoz. pápá 270 cert
Jockey
cobalt meg high pop es lagmentesnek tunik, en ott csinaltam vanu-t, amig miller kiderul oroklag marad vagy javul majd..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Kornan
" Aki napi 2 órát játszik annak lehet több mint egy fél év is kell, hogy megvegye a jobb fegyvereket, ha csak egy szerveren játszik."

Ezt természetesen úgy értettem, hogy ha nem fizet semmit és csak ingyenesen kapható cert-ekbõl vesz.
Kornan
Hellosztok

Jelenleg akkor ezek az EU szerverek vannak:

Woodman
Miller
Ceres
Cobalt
Lithcorp
Mallory(pár percel azelõtt indult mielõtt elkezdtem írni a hsz-t)

Nekem van a Ceres egy NC-m
Milleren Vanu
Woodmanon Terran

Jelenleg ilyen késõi órában viszonylag könnyû bejutni a woodmanra és a millerre, de 5-6 fele 15 perc várakozás minimum volt és ezt nem nagyon hiszem, hogy jobb lesz. Amúgy ma Ceresen játszottam és ott jó volt.

Én azt fontolgatom, hogy törlöm inkább a karaktereimet woodmanon és milleren.

Ami e mellett szól:
-Hosszú várakozási idõ.
-Sok premium/vásárlós játékos erõsebb fegyverekkel. Én már játszok egy ideje és nekem az a véleményem , hogy sok esetben nagyságrendekkel!!! jobbak a drágán vásárolható felszerelések. Amiket persze a pénzesek megvettek. Aki napi 2 órát játszik annak lehet több mint egy fél év is kell, hogy megvegye a jobb fegyvereket, ha csak egy szerveren játszik.

Ami ez ellen szól:
-Elnéptelenedés veszélye. Eddig csúcs idõben nem volt hiány a többi szerveren sem, volt ott is sorban állás. És késõbb elképzelhetõ, hogy lesz karakter transzfer, mondjuk lehet pénzért.
-Késõbb lehetségesnek tartom, hogy ha több kontinens lesz akkor több embert felengednek egy szerverre. Mert szerintem valójában minden kontinens egy szerver shard, külön gép.

Még megnézem holnap, hogy lesz, de majdnem biztos, hogy otthagyom a 2 elsõ szerót.

Mindegy aki hasonló dolgon gondolkodna annak ezt a karakter-szerver párosítást javaslom:

NC - CERES
TR - COBALT
VS - LITHCORP
Snomag
A lag elegge furcsa volt azert. Amikor beleptem jatszhatatlan volt annyira, hogy egy terminalt kb 15seccel kesobb nyitott meg mint nyomtam, aztan szepen elkezdett javulni. Mikozben masoknak ugyan ugy laggolt.

Bizom benne h szepen lassan fejlodnek azert ilyen teren.

berlinboy6329
K*rva jó játék,7 gigányi error g25.<#violent>

Nehogymár egy HD3870X2 ne legyen elég neki.

s1lkforrent
Woodman és Miller teljesen lagzizik, szerintem ezt mára hagyom is.

De hova tûnt a 65% saját+35% csapat XP bónusz 700 SC/hét-ért? Nem mintha hiányozna, csak érdekes.

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Jockey
hat, ellent kel modnjak 500as sor garantalja mai napon a hiper lagot..szal jobb ha mashol probalkoznak az emberek amig nem normalizalodik a helyzet...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)