1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
FreddyHawk #1012 Csapatot keresek közös játékhoz.
Olyan brigádra gondoltam, akik rendszeresen fent vannak esténként és lehetne szervezetten haladni, irányítással ( nem ide oda bóklászva mint a birkák, hanem közös célokat együtt megoldva ) Olyan brigád kellene, ahol a TS alapfeltétel, és mindenki fent van.
Jómagam még csak 2 napja játszom a játékkal, egy két hét kell mire beletanulok, de utána szerintem hasznos tagja tudnék lenni az outfitnek.
Jelenleg ( a játékosnyilvántartás adatai alapján ) a Miler szerveren fejlesztgetek egy Terran karaktert, mert kevés a magyar játékos ahhoz, hogy szétforgácsoljuk őket ezer szerverre, ha valaki saját kis brigádjával akar mászkálni az egy nagy outfit squadjaként külön ts szobán, de a többiekkel koordinálva is megtehetné ezt... Viszont ha a magyar közösség összefogna egy szervert totálisan dominálhatna a jelenlétével. -
Leimszi #1011 Van 500 certem, heavyre akarom elkölteni,mit vegyek? Még semmi jelentősre nem költöttem. Ugye a "hagyományos" fegyverből kétfajta van 500 és 1000 certért, de nekem mégis az 500asat ajánlotta vki. Mégis miért jobb az 500as? Gondolkodtam még azon hogy veszek vmi járműelhárítót, jövő héten úgyis több lesz, de ha nerfelik, akkor lehet jobban megéri vmi más. -
#1010 Igen, tudom -
#1009 uristen :D -
hundani99 #1008 hát nem pont a kép méretére céloztam :D -
#1007 499 px × 354 px -.- (:D) -
hundani99 #1006 ez mekkora XD -
#1005 omg :D -
Basara #1004 Rettentően unatkoztam :) :
-
hunhogzilla #1003 Ááá, észre se vettem :DD Fenébe :D -
#1002 mekkora téket szalasztottál el :D -
DozenHUN #1001 Hali,
Nagynehezen :D összefog jönni az a 200pont mit érdemes venni c4-et vagy anti tank minest? esetleg claymore? -
hunhogzilla #1000 Köszi :) -
Basara #999 A Jammers pilóták kihasználják a fedezéket teljesen. :)
-
Basara #998 Áhhááá nah ezt én se tudtam. :) -
#997 Csak akkor kapsz napi 24(25?) cert pontot, ha legalább naponta egyszer belépsz. -
Basara #996 250Xp-ért jár 1 cert pont. :) És van egy napi cert pont adag ami 24 cert pont ( 25?) ezt óránként kapod elméletileg akkor is amikor nem játszol. -
hunhogzilla #995 Valaki ki tudna segíteni kis infóval? Pontosan mi alapján, miért jár a cert pont? Eddig annyira jöttem rá, hogy kapom ha ölök, kapom ha fent vagyok, kapom ha nem vagyok fent a szerveren és kapom ha foglalok is :D De nem tudom, hogy most minden ölésért kapom, vagy valami rendszer alapján? -
#994 Lehet menni a szerverekre hentelni. :) -
Szthomas #993 Köszi az infókat. Látom a hétvégére meglesz az elfoglaltságom :D -
Basara #992 Nah itt egy kis napi planetside Info, kezdem is a legfontosabbal :
!!!DUPLA XP HÉTVÉGE LESZ MOST HÉTVÉGÉN PÉNTEKTŐL KEZDVE!!! Húzzon bele mindenki a gyilkolásba, Cert pont eső lesz. :)
Második : 5kór leállnak a serverek kb. egy órára jönnek az új fegyverek ( sniper, carbine stb)
Valamint a jövőheti Anti Vehicle patchel kapcsolatba nyilatkoztak, hogy jön egy új rakéta vető ami lassú, nincs lockonja de nagyot üt, valami a többi fegyver kisebb nagyobb állítgatásokon esnek át ( Lightning talán megint hasznos lesz végre, rocketpod terület sebzés csökkentés stb). Twitteren még azt is írják, hogy az infantry render távolságon is javítanak a jövőhéten ( Talán nagy tömegben végre nem 5 méterre előttem jelenik meg végre az a fránya vanu )
-
#991 Btw remelem lesz mikulas sapka a jatekba :D -
#990 Jol mondja az admiralis :D
Egy viszonylag kicsi, de szervezett csapattal neha eleg szepen meg lehet fogni a zergelest, mert olyankor a tobbseg csak szepen agyatlanul megy elore. -
Szthomas #989 Ezekről lehet tudni hogy mitől lesznek jobbak mint a már most is elérhetők?
Csak azért, mert lehet akármennyire fejlett a cucc gondolom a hőcsali ez ellen is véd majd. Ha nem akkor meg... -
Szthomas #988 Terrorista? :D Na ne:D -
EnxTheOne #987 MOndjuk wiki, szoval bárki szerkesztheti :D
De itt vannak ezzek a terrorista fegyverek:
7,5K
12,5K
-
#986 Nem hiszem, hogy annyiba fog kerülni, az irreál lenne. -
EnxTheOne #985 ejha,
most néztem a wiki oldalán:
rakéta vetö: 7,5K cert egy anti air rakéta meg 12,5 K :D
Egyébként ti a patchben milyen fegyvereket látnátok szivesen?
Én ezt találtam ki:
gravity shotgun:
Pontatlan fegyver szoval a lötáv csak pár tucat méter, 1 lövetü.
Akit eltalálsz vele, arra pár másod percig másképp hat a gravitácio.
Pl. felrepül pár száz méter magasra, majd lezuhan (persze akit meglönek a fegyverel nem használhat jetpacket)
Vagy 45 fokos szöben elrepül valamerre.
Riddickben volt hasonlo fegyver.
Egyébként ez a taktika szerintetek mennyire válhat be?
Pár engineer átszökik az ellenség területére, keresnek egy nagyobb tank sereget, eléjük mennek és leraknak pár anti tank minet, c4-et az utra és várnak?
Bf3ban ezzel szorakoztam :D
-
#984 Nekem is szimpatikus a transzhumanizmus. És végül a TR jó zenéje és az NC jó kinézete ellenére is inkább a vanu-t választottam a bétában, mert közelebb áll hozzám. Most csk azért vagyok TR mert a többiek is azok akikkel játszom. Egy kicsit sajnáltam is lelőni a Vanu katonákat először :) -
Szthomas #983 Ez így igaz. Mondjuk szerintem nem lett volna rossz ha egy kicsit rágyúrtak volna a háttérsztorira, de igazából mindenki úgy értelmezi ahogy neki tetszik és ennek is megvan a varázsa. Engem amúgy ebben a helyzetben a terran republic kicsit a red faction:guerrila-ban látható földi viselkedésre emlékeztet. Lehet hogy nagy hősök voltak itt és ott, de Auraxis-on egyértelműen betolakodók... -
#982 Btw ez az a játék ahol kb 0 a háttértörténet, de még ha lenne is egy komoly sztori akkor sem számítana. -
Szthomas #981 Én elvagyok az nc-vel is. Oké hogy az eredetük nem túl felemelő, de amiért küzdenek az annál inkább... -
Shiny Copperpot #980 Ideológiailag nekem jó választás volt a Vanu, mert én most is transzhumanistának tartom magam (nagy tűzerejű fegyverek nélkül, ez néha hátrányosnak bizonyul :) )
A transzhumanizmusról egyébként van egy meglepően jó minőségű szócikk a magyar wikin: http://hu.wikipedia.org/wiki/Transzhumanizmus
A tankok közül viszont - kinézetre - leginkább a Terran jön be, a klasszikus formájával. -
#979 Csak úgy gondolják, hogy ha a többi ostoba frakció szabályai szerint kéne élniük, akkor az talán egész emberiség létét veszélyeztetné. Mert aki képes alkalmazkodni az túléli a változásokat, aki nem az gyönge és idővel elbukik. Hasonlóan az evolúcióhoz. Az környezet márpedig folyamatosan változik. És a technológiai fejlődés a legjobb mód növelni az alkalmazkodó készséget és a többi frakció túl konzervatív a fejlődés megfelelő szinten tartásához. Szerintem van benne valami. :D -
#978 És hogy megöljenek mindenki mást...baromira értelmiségi :D -
#977 Pont, hogy az NC-sek a hippik. A vanu-k azok ilyen transzhumanisták. Többnyire értelmiségiek, gondolkodók, a tudomány megszállottjai. Legfőbb céljuk, hogy a fejlett technológiákat önmaguk megváltoztatására, javítására használják , hogy eltöröljék jelen korlátaikat. -
maskim #976 És egy diktatórikus rezsim támogatói, azt se felejtsd el. -
#975 Akkor ezek alapjan a magyarok nagy resze "fasiszta"? :p -
Basara #974 Azon röhögök, hogy a 3 képen végigkövethető ahogy húzom le a grafikát. Következő csoportképen pálcika emberek lesznek zöld Jam felíratal ha így haladok. :D -
#973 Mondtam én, hogy nem a jó oldalon kezdtem. :(