Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
fraps
Jockey
fpst hogy lehet kiiratni?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nekem 0.8 a K/D. N00b sz*r vagyok aki sose játszott még FPS-el.

Azért más az hogy a toplista élén álló emberke 500+ K/D-vel valószínû rakétázgat repülõvel és fut mint a nyúl mikor ránéznek, vagy hogy meghalok 5ször mire kinyírok egy tankot gyalog. :)

Egyébként az én Q8200/6Gb ram/4870 kombóm is 15-20 körül hozza a játékot (Low, etc, 85% render).
Bétában ez közelebb volt a 30hoz.
Ígyjárás.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

McCarvick

igen vannak outfittek tr eknek
van egy a milleren és van egy a malloryn mind2 outfitben magas létszámmal vannak jelen.

én a Malloryn vagyok KaileeGeneral a nevem.
Milleren aszem Snomag

http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee

A windows élményindex szerint a legnegnébb pontja a gépemnek a VGA. Aero teljesítményre és 3d alkalmazásra is 6,4et adott. Ezzel szemben a memória 7,8-at a CPU 7,9-et ért el.
az a gond hogy a HD6670esem középkategóriás míg a te 6850es high kategoria. Amennyire én tudom az elsõ szám az a generációt jelzi. A második szám pedig a teljesítménymutatószám. a 6200as az irodai a 6400as a videónézegetõs a 6600as a medium amivel játszani és lehet és a 6800as pedig a high end. A harmadik szám a finomhangolt teljesítmény, huzhatóság, állíthatóság, extra support erre arra.
az utolsó szám általában 0.
EZ azt jelenti hogy egy 5870es kártya egy high end kategóráis extrém gamer kártya míg a 6670es egy középkategórás jól tunigolható kártya de sosem lesz olyan erõs mint egy 6850es de még annyira sem mint egy 5800as széria.

Tegnap levettem midnent lowra és a rendering qualityt is 50%ra. Így még nagyobb csatákban is van 20 FPSem de a játék annyira ronda hogy nem egy bázis tetjén álló ellenfelet már nem lehet kivenni a pixelekbõl és emelett 5 perc játék után fáj tõle a szemem.

A hivatalos fórumon azt írták hogy a Sony fáradhattatlanul dolgozik az optimalizáláson. Azt mondják hogy a high end PCken is csak 40 FPSt hoz a játék fullon tehát, bár ezt így nem mondják, gyk félkész grafikus motorrral adták ki a játékot, gondolom mert kelett már a pénz. Ha minden igaz 2-3 hónap mulva az én konfigomon is lehozza a 40 FPSt 100 rendering melett de én azt nem várom ki.
Jövõ héten veszek egy Asrock Extreme3 lapot egy CoreI7 3820-al és egy GTX680asssal vagy egy HD7970-essel. 350-re számolom bruttó. Már mondtam is öcsémnek hogy fél évig el fogok maradni a rezsivel :D
Kornan
Nemtom, nekem is olyan gépem van és kb annyi,40 az fps ha maxra rakom, amúgy olyan 60 körül van médiumon.Videokártyám nem annyira jó, csak egy ATI 6850-es. Volt olyan nap amikor sok killel 5.00 fölött volt a K/D, de ez annyira nem érdekel, mert nem mondja meg egyértelmûen milyen jó játékos vagy, hisz különbözõ helyzetekben sokkal másabb nehézségek vannak. Lehet csinálni 0 halált is, ha nagyon óvatos vagy, de van ahol 1.0 extrém jónak számít.
Akit érdekelne Ceresen egy TR outfit Szaab néven keressen.

van, krutyifixN a nevem keress meg felveszlek

Én is elértem a 10es szintet, nyilván tudok ölni embereket de kissé idegesít hogy beleeresztek egy tárat, túléli, megfordul és 2 golyótól halott vagyok. Persze kiskillezném csak 8 FPSel nem lehet.
Nem baj december elején jön a fizetést megyek veszek új gépet
Vagy akár közösen csinálni valakivel.

engem TR outfit érdekelne Ceresen.

XenHai
Engem az érdekelne hogy a ceresen van vagy tervezi valaki nc outfit létrehozását?
kifli
Nem nagy szám a 10-es szint, de 3-4 napja kezdtem játszani a játékkal, és 10-es lettem, viszonylag jó k/d-vel. Szóval nem kell feltétlen 1000cp hogy tudj lelõni embereket :)
Helló!

Valamelyik EU szerveren van magyar outfit? Így random emberekkel nem olyan nagy élvezet, hogy nem lehet kommunikálni.

Snomag
Egy ilyen tipusu jatekba a K/D aranyt nezni, elegge kinyirja a jatek lenyeget szerintem.

Legjobb lenne ha kivennek ezt belole.

A Vicc csak annyi, hogy láttam egy videót ahol a srácnak i7-es procija van és 40 fps-e volt max :D. Nevetséges. Bár Ultrán játszott, de mai csúcs gépe van és nehogy már ennyire megegye a gépet ez a game, annyira nem néz ki jól. Low-on meg nem fogok játszani, mert úgy úgy néz ki mint egy '95-ös játék. :d
jah hogy 15-20FPSel nem lehet érvényesülni? én 30 perce mondogatom magamnak hogy mekkora retard vagyok, aztán most hogy így írod, megnéztem egy rendes gameplay veidót ahol 40FPS van... és rájöttem mitõl vagyok szar... nekem 8-10 FPSem van, mediumon. 60%os renderingel. az a vicc hogy mindent felhuzok maxra és a renderinget 60%on hagyom akkor is 8-10 FPSem van.
nevetséges:D
AMD A8 3870(HD6650) crossfire HD6670 +8giga ram.
Ha lesz új gépem 2-3 héten belül, akkor megyek és jelentkezek a Devil Dogs outfitbe, reroll amcsi szeróra, de amég 15-20 a max fps-em sajnos nem tudok elérni nagyobb célokat a játékban. BF3-ban 1.5-1.8 KD-m van, meg átlagban 1-1.5, de az fps lagg miatt itt nem megy. Nagyon proci igényes a játék. Bagalas: A light assault egyéni meglátásom szerint jelenleg a leggyengébb class a játékban, vagyis õ adja a legkevesebb pluszt a csatákhoz. Egy medic-hez, engi-hez vagy egy Heavy asaulthoz(követõ rakétavetõvel), nem veheti fel a versenyt sztem. De hangsúlyozom egyéni vélemény. Mindenesetre a light assault mókás, mert bármilyen magasról le lehet vele ugrani, mondjuk egy tankra és c4 és boooom.
Én Light Assaultot erõltetm tudja a fene miért... és 1000 CP azért a fegyverért... beleõszülök... szintezni lehet így is.. 10 szint nem nagy szám de sztem nem is jelent semmit. a CP az ami igazán számít és 10 szinting kb 100at kapsz az meg még egy C4re sem elég.
a Light assault meg ott van kb armor nélkül egy kicsit sebzõ fegyverrel se robbanószer se gránát csak egy jump pack. sztem mazonak kell lenni hozzá :D
kifli
cobalton, én kb egyedül jutottam el kezdõként pár nap alatt 10-es szintre. Combat medic enginer, vagy hevy assault voltam. Így kezdõként, hogy ezzel a karakterrel játszottam elõször, 1,2 körül van a k/d-m. Nem olyan lehetetlen küldetés ez.

Ja és természeteyen alap fegyókkal. Cp ami összejött, azt pedig sunderere fordítottam leginkább. (mobil spawn point, regenerálódás, rövidebb újraépíthetõség)

Nem nagyon éreztem úgy pl hevy assaultal, hogy nem lenne elég a fegyverem.
szar így egyedül ez a játék amúgy... minden killre 5 halál jut, fõleg light assaultal nehéz így... sosem lesz elég CP egy rendes fegyverre amikor meg már megvan és lehetne rendesen ölni akkor meg már minek?
a végén még felidegesítem magam rajta:D
a Devil Dogs videót lemagyarosíthatod. Elég hangulatos :D

Hát igen, nagyjából egyezik a véleményünk a sajtóról. Látjuk, hogy miért nem terjed a játék híre rajtuk keresztül.

A kérdés viszont nem az, hogy hogy nem tejed a hír, hanem az, hogy hogyan terjeszthetjük! Na erre dobjon valaki egy jó ötletet!

Kezdésnek néhány jól sikerült videó magyar szöveggel hasznos lenne.
Pedig 15 éve mikor megvettem az 576kbyte újságot még olyan menõ cikkek voltak benne a Dune2000 elõzetesrõl meg a Knights and Merchants-ról :D
oh a régi szép idõk. na mind1

Tudja valaki hogyan lehet egérmozgást bindelni?
Fel akarom cserélni a repcsiknél a fordulást a csavarral tehát, hogy egérrel forduljon jobbra balra és az A-D vel forogjon tengely körül.
Torzonborz
a magyar gamer sajtó egy nagy rakás szar és akkor még nagyon finom voltam. 37lz55 jól írta , gyk fizetett hirdetés megy rajtuk. :(

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

nagyobb magyar portálok szinte már csak fizetett hirdetéseket írnak, 0 objektivitással sokszor

hát ha jártok olyan helyeken fórumokon akkor lehet róla ott írni és akkor nyilván több emberhez jut el az információ.

http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee

Ahhoz képest, hogy mennyire forradalmi elõrelépés az állandó térképeken folyó ilyen komoly intenzitású FPS, a magyar gamer sajtó online és offline is teljesen hallgat róla. Esetleg kitettek egy-egy hírt, hogy elindult a beta, itt egy videó, itt a trailer...

Pedig igazából ezzel kellene elárasztani a világot, mert bár jó játék a COD 143. epizódja, de tíz éve már mindenki az eredetiség hiányát fájlalja. Hát tessék, most itt van egy új koncepció, technikai elõrelépés, és nincs róla egy korrekt cikk magyarul.

Pedig még ingyen is adják...

Szerintetek mit lehetne tenni azért, hogy több emberhetz eljusson a játék?
Snomag
A Jammersnél mivel már lassan indokolja a létszám, lassan át fogunk állni a több squadra osztott küzdelmekre. Így kicsit egyszerûbb lesz a sokfõs támadások levezetése, egyszerûbb felosztani a célpontokat, valamint a több spawn beacon se jön rosszul ;)

A hangulat persze nem változik, csak tegnap este már lehetett látni, hogy az a felállás ami 6 emberrel még jól mûködik, 14nél már problémásabb.

És persze világuralomra törünk <#idiota>

... Ja és igen, gratula a két túlélõnek a tegnapi flash versenyen :D

kifli
Játékos nyílvántartás kérdõívbe került outfit is, ha valaki szeretné, hogy az is ottlegyen, akkor csak adja hozzá magát mégegyszer outfitel együtt, és a duplán szereplõket majd törlöm...
Krinyo
Semmi köze hozzá.
2 szerver volt alapban, miller és woodman, mindenki ide jött, a többi csak ráadás. A top outfitek az elsõ kettõn vannak, azért van sor.

csinálj egyet

Terawatt
Fogalmam sincs, hogy hol van a szerver europán belül, de kétlem, hogy régióhoz lenne kötve. Szimplán annyi, hogy aki fel is megy játszani az egy jó darabig fogja is tolni így lassabban fogy a sor mert állandóan tele van.

Én örülök neki, mert így legalább mindenhol van csata,tennivaló. Inkább várok 20percet, hogy bejussak a szerverre mint egyedül rohangáljak a pusztán kacsákra vadászva.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

szerintem a millerre azért nehéz bejutni olyan nehezen mert az országhoz nincs közel a szerver és elsõbbség van ugye a premium accountoknak azután a régióknak is gondolom

Mallory val pl ilyen gondom nincs este 8 kor is beengedet még mindig egybõl
várakozás nélkül.

A woodmanen szintén várólistás nekem is ilyen félórás

Terawatt
Kb fél óra alatt bent vagy, hogyha 8körül kezdesz sorba állni. Addig nézz valami sorozatot. :)

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

XenHai
Ceresen van nc outfit?
BEAST
Milleren TR oldalon, ha egyszer sikerülne bejutnom este 8 körül.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kifli
Na betetettem bannerba a játékoslistát :)
Snomag
Csak allj idoben sorba, nem olyan veszes az :p

Torzonborz
nakivanitt :D melyik oldalon vagy ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
Szívesen mennék, de eddig még bejutni se nagyon sikerült a sorbanállás miatt. :(

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

... már is örülök, hogy felszereltem egy gépfegyvert a Flashemre. :)

Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]

Krinyo
Ma 8-kor egy kis "lazításként" megrendezzük az elsõ Ps2 Flash-versenyt a milleren.

Annyi biztos, hogy lesz, aki nem éli túl, szal gyertek röhögni :D

Krinyo
Amcsi szerver :D
http://www.youtube.com/v/upfIX7uly0o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Üdv, a weboldalas dologban szívesen segítek én is, webfejlesztõként dolgozom/dolgoztam jó ideje :)
üdv

jelenleg a magyar közösség a szervereken akik itt jelentkeztek az úgy cirka 50-60 tenném fel, de biztos van még több ember is akikrõl még nem tudunk.

Ha azt nézzük hogy még nincs 1 hetes a játék a betat leszámítva biztosan lesznek még többen is.

fórum készülõben Scrab által http://ps2hun.boards.net/

Szerintem érdemes lenne csinálni.
fejlesztõnek jelentkezem ahogy a szabadidõm engedi

sziasztok!
tudnátok esetleg adni nekem egy kis infót, hogy kb. hány magyar játszik PS2-vel és lenne e értelme indítani színvonalas PS2-es magyar weboldalt, valamint közületek lenne e vállalkozó aki szerkesztõnek jönne:)

Wizard

Snomag
Jaja, jovolt ismet, szepen alakul a csapat.

Amikor azt a dombon levo bazist vedtuk, az kifejezetten tetszett. Foleg amig nem mertek feljonni mert ugy nezett ki, hogy egy egesz platoonnal vagyunk ott, annyi raksit lottunk ki :p

Aztan persze jott a zerg ;)

Tono34
Fülesem beadta a kulcsot tegnap este ... ma megpróbálom megszerelni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

kifli
Na csináltam egy miller-es katonát is, tr-ba vagyok, mert úgyláttam a táblázatban, hogy a többség abban van :)

Egyébként, ha nincs ellenvetés, akkor szívesen lennék itt hg, és betennék bannerba 1-2 hasznos dolgot.
Akinek megfelel, vagy ellenvetése van az írja be, mert akkor majd írok a moderátoroknak...