1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Basara
    ... nah neee, tegnap este viccelödtem, hogy sc-t fizetnék egy dudáért... de most komolyan? 650?... legalább van la cucaracha? http://www.youtube.com/watch?v=Zo6WvPrOxZQ
  • Krinyo
    Ha van 650 sc-d...
  • Basara
    Átolvastam az updatet bla bla, fegyver ez, bla bla techplant amaz. Aminek igazán örülök? VAN DUDA A SUNDYN WOHO! (Végre örületbe kergethetem a squadot miközben furikázom őket.)
  • MaskimXul
    Pont most.
  • Leimszi
    ELég sok ideje nem megy a szerver. Mennyi idő múlva szokták ilyenkor indítani?
  • Basara
    Fogadjunk, hogy nektek nincs ilyen Laza tuning Flashetek mint nekem.

Már gyüjtöm a certet, hogy rádobhassak egy tank turretet is geco. o.O
  • MaskimXul
    Ideje volt már, mert ami most a tech plant támadásoknál/védéseknél folyik, az nevetséges.
  • Snomag
    The main shields at Tech Plants are now operated by two generators in the outlying buildings. These shields now have icons that display the status of the generators.

Na ennek orulok. Alapba nem ertettem miert volt a shield generator bennt, az elfoglalando pont mogott.
  • Leimszi
    Gamu update 1!

http://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/game-update-1.64525/
  • FreddyHawk
    A jövőről :
    http://ipon.hu/hir/a_soe_hosszu_tavu_tervei_a_planetside_2_vel/23253
  • hunhogzilla
    Ez nagyon ötletet :DD
  • MaskimXul
    Majdnem egy órán át kitartottunk legalább kétszeres túlerő ellen. Utána akié a sundi volt annak megszakadt a nete, ezért valahogy bebugosodott a jármű és senki nem tudott beszállni. Így 20 percen belül megszűnt a tankok (volt még egy a másik oldalon) lőszer utánpótlása és legyalult minket a zerg.
  • Krinyo
    Hány ezred másodperc alatt lőtték ki a tankot azokban a kis fordulókban? :D
  • MaskimXul
    Magadtól nem tudsz belépni, egy outfit tagnak kell meghívnia téged.
  • MaskimXul
    Mattherson, TacticalGamer outfit. Jöhettek nyugodtan támadni, de javaslom hozzatok jó sok rakétát :)
  • Basara
    Melyik serveren is vagytok? Csak, hogy tudjam hol ne menjek mostantól soha többé Biolabot támadni. :D
  • Strongarm

Ja egyébként hogy a rákba kell outfitbe belépni? Amikor rámegyek az outfit menüre mindig csak a create outfitet kínálja fel.

Mennék a Freedom Fightersbe...
  • MaskimXul
    Pontosan. Eltartott egy darabig, de megérte
  • Basara
    Mi? Hogy? hogyan? ... ezt a hogy a pöcsbe csinálták? o.O Galaxy tetején felvitték őket vagy mi???
  • Tusy
    - thx, elindultam ezen a csapásirányon (PS2 eltávolítva, http://planetside2.eu/ bejelentkezve, "download game" ...). Előtte próbáltam a "my account" adatain változtatni, de nem jött össze (engedte csak nem hagyta jóvá)
    - lotro-val már ezt egyszer megszívtam (amikor még külön voltak EU és US szerverek)
  • MaskimXul
    Biolab védelem NC módra:
  • Kashimus
    Én elsőre arra tudok gondolni,hogy nem a megfelelő klienssel próbálkozol
    mert kettő van eu:http://www.planetside2.eu/
    us:http://www.planetside2.com (És mind kettőn létre tudod ugyan azt hozni,név,e-mail stb stb, nincs szinkronban a kettő mivel 2 külön régió,két külön adatbázissal)
    Ha Steamből raktad fel akkor us oldalra küld regisztrálni.(De meg oldható hogy eu-s profillal játssz steamből)
    Mindegy melyiken csinálsz accot,ugyan azokon a szervereken tudsz játszani.Max ahogy fent említettem a játék kliens régiója számít.
  • Tusy
    - elakadtam a legelején ... este létrehoztam egy accountot (kis és nagy betű meg szám szerepel benne, 8-15 karakter közötti a hossza) és első lépésként biztonsági okokból reseteljem ami eddig nem sikerült (hibás a jelszó ... de ennyire még nem vagyok debil, hogy 5 perc alatt elfelejtsem). Aludtam rá egyet, most reggel meg eddig túl sokat próbáltam, következő kísérlet 24 óra múlva
    - itt mi a rákra kell figyelni (nem mindegy neki a böngésző, vagy ilyesmi)? Az új jelszó is megfelel a fenti kritériumoknak, meg elsőre 'login'-al sikerül belépnem, szóval szerintem nem felejtettem el a 'régi' jelszót
  • Lemming
    Ööö... egyikükre se emlékszem, igaz már vagy 7 éve nem játszottunk együtt mi sem.

No ha kialakulnak a dolgok dumáljunk.
    Elég szar gépem van (15-25 fps) úgyhogy statiszta leszek maximum, de legalább a support cuccokat felhúztam, feltámasztáshoz nem kell sokat célozni.
  • 37lz55
    én is csak 3 órát használtam ki kb, de az uccsó 2 az 22k/óra volt...
  • Basara
    Most kapcsolják ki a Dupla xp-t, Kb 7-kór újra menni fog a server. ( Lemaradtam a sok Xp-ről :( )
  • FreddyHawk
    Bagoly, Vadász, Brusu, Mester, Darmoall ( őt még nem ismered de jó gyerek ) meg még 3-4 srác akikkel a Bf3-as ámokfutásom alatt ismerkedtem meg. Most fűzögetem őket hogy nézzék meg a játékot. Ha párnak beakad, akkor már jó móka lesz :D
  • 37lz55
    nálatok is lehalt?
  • Lemming
    Yay Freddy!

Kik mennek még?
    Értetek hajlandó vagyok feladni az elveim. :)
  • philodox
    Amikor tele az ég Schyte-ekkel, meg Reaverekkel, akkor váltok én belső nézetre... A kétkezes burster maxnak nincs külső nézete.

A tegnapi móka is nagyrészt reről szólt. Galaxyval elmegyünk egy bázisra, ahova tankokkal nehéz bejutni, előrántunk a kalapból vagy 6-8-10 kétkezes burstert, néhány engi szórja a lőszert, mi meg várjuk a légierőt. Aztán ha jön, jó közel engedjük, majd 2-3 másodperc alatt eltüntetjük, a roncsokat beolvasztjuk, a pilóta összeégett tetemét az ebeknek vetjük. Aztán ha megérkezik végül a nagy földi erő, akkor irány a warpgate, nehogy már minket farmoljanak! :)

Aljas, senkiházi egy taktika, de amíg a légierőt csípjük, addig a fronton lesz könynebb az embereink élete, amikor pedig a nagy földi erő vonul ellenünk, akkor ők hiányoznak valahonnan.
  • Basara
    Yah én is így repülők. Az egyedüli gép ahol jó a pilótafülke az a Vanuk gépe. Ám csak nekem van Függetlenség napja feelingem amikor tele van az ég Vanu gépekkel? Sehol sincs egy Will Smith vagy Jeff Goldblum amikor kellene. :(
  • Shad01
    Nézegettem a youtube-om a mosquitos videókat. Mindenki külső nézettel repül, és csak lövésnél vált a pilótafülkére. Így sokkal jobban át lehet látni a környéket, a légiharc is egyszerűbb.
    Nem hittem volna, hogy egyszer a hátrányomra lesz a 10 éves repülőszimulátori tapasztalat. Egész eddig nem értettem, hogy tudnak követni, mikor a pilótafülkéből még egérnézet használatával is szűkös a látótér.
  • Basara
    Oh a Chaingun-t én is megvettem amikor le volt árazva. De eddig csak rossz tapasztalatom volt vele, betaban mintha jobb lett volna ez a dög :(
    Pajzsnál ki mit használ heavynél? Per pill a resist shieldet használom egy kicsit tuningolt meshel és egész jól bírom vele a tűzharcokat.
  • philodox
    Baráti tűz mindig van így is, úgy is. Így legalább az ellenséges tűz nem talál meg olyan könnyen.

Amúgy tegnap már komolyan azon gondolkodtam, hogy háttal futok be az ellenség állása mögé, miközben a sajátjaim irányába lövöldözök. Harctéri ninja FTW!:)
  • Shad01
    Azután meg csodálkozol, ha a sajátjaid is lőnek téged.
  • philodox
    Én megvettem a terran nehézfegyverek közül a Mini Chaingunt (főként nosztalgiából a PS1 után). Kicsit zavaró, hogy idő kell a csövek felpörgetéséhez, utána viszont brutális. Ha viszont a nyakadba ugrik az ellenség, vagy meglep a sarok mögül kifordulva, akkor reszeltek...

A másik. Nem gondoltam, hogy a drága station cash-t egyszer még camo-ra költöm, de láttam egy videót, ami meggyőzött, hogy érdemes. "giraffe camo overpowered" keresésre szerintem feljön, keressetek rá, tanulságos.

A szín nagyon hasonlít az NC alap ruházatához (páncélzat nélkül), tehát elsőre nem fogják fel, hogy nem barátkozni jösz. Kis szerencsével simán közéjük, mögéjük lehet gyalogolni egy-egy "állóháborús" helyszínen, a lényeg az,hogy a heavy ne kapcsolja be a pajzsot, meg ha lehet, ne is lövöldözz feléjük, míg ott nem vagy. Ha viszont közéjük értél, mehet a gránát, hátulról a fejlövés, ki lehet tárazni a CARV 100-as tárját, és ezt akár többször is el lehet játszani ugyanazon a helyszínen. Szemét, de működik. MAX-ra, járműre nmem érdemes tenni, ezeknek a sziluettje sokkal árulkodóbb, a fegyver skin is felesleges, infilre is minek (?). Marad a heavy, engi, medic, light assualt, ez tehát 200 sc legfeljebb, nem is kerül sokba.
  • Basara
    Noh én azt a tanácsot tudom adni, hogy próbáld ki a fegyvert a Trial time-al ( Fél óráig lövöldözhetsz vele). Én személy szerint per pill a 100 certes fegyvert használom a heavymen mert nagy részt úgy is az ellenség képébe vagyok a heavymel. Forumokba amit láttam véleményt az volt, hogy az 1000 certes -S tipusú gépfegyver a legjobb a heavynek. Rakétavetőkel megvárnám a jövőhetet, hogy mekkora lesz a változás velük kapcsolatban, meg, hogy mennyire hatékony lesz az új rakétavető.
  • FreddyHawk
    Értettem, köszönöm, este keresem őket.
    Hozok még pár pajtit valószínűleg.
  • Shad01
    Ha a Milleren vagy Terran, akkor a Jammers outfitet való neked. Este 8 után indul be igazán a dolog, 10-20 ember általában mindig van.
    A játékban a Krinyo-t vagy vagy snomag-ot vedd fel friends-nek. Ők be tudnak venni az outfitbe.
    Ha már bent vagy, az outfit infójában bent van a TS3 elérés.
  • hunhogzilla
    És ha az a kis brigád nem azért nincs a Milleren Terran-ként, mert nem akar a többiekkel menni, hanem mert más frakció tetszik nekik? :DD Vagy csak egyszerűen nem szeretik azt, ha fél órát kel várniuk arra, hogy utána a nagy tömeg miatt csak 10-15 fps-el tudjanak játszani :)