1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
Szthomas #972 Nem akartam viszályt kelteni, főleg pár gondolattal. Na mindegy. Remélem a későbbiekben növekszik majd a magyar nc-sek száma, ez minden amit remélek. Addig is harcra fel (de ne itt :D)! -
Szthomas #971 Nem igazán zavar a túlerő, mint azt már lentebb írtam, csak megemlítés szintjén hoztam elő... -
#970 Minden játékban van "túlerő effektus", nem is értem, hogy ez miért jelent problémát. Egy kisebb, de jól szervezett egységgel többet érsz mint egy hömpölygő zerggel. A megoldás a jó platoon.
Btw mit kellene tenni a túlerővel szemben? Kirúgni mindenkit, amíg nem lesz 33%-33%-33% az oldalarány? Igazán fantasztikus és dögunalmasan plasztik játékélmény lenne :D -
Basara #969 Awww tök jó, propaganda képek lettek a screenshotjaim. :) -
#968 nabammeg akkor Én egy kibaszott hippi vagyok -
Szthomas #967 Szabadság mindenáron! :D -
Szthomas #966 ha ezt sértésnek érezte akkor sajnálom. A lényegen mondjuk mit sem változtat. Az esetek többségénél tényleg a "túlerő effektus" a meghatározó, de abban igazat adok hogy a vs-re még inkább érvényes ez... -
hundani99 #965 és a képeket kszönjük Basiman-nak :D
-
maskim #964 TR: fasiszta, diktatórikus rezsim
VS: egy rakás New Age hippi
NC: nemes szabadságharcosok
Le a vörös és lila elnyomással, éljen a szabadság! -
hundani99 #963 te csak a terranokra mondtál vagyis ránk ha nem is közvetlen ránk céloztál meg vele minket -
Szthomas #962 Ez a szentbeszéd most mire volt jó de tényleg? Ki mondott bármit rátok? Csak egy korábbi komment mondanivalójához fűztem hozzá a gondolataimat... -
#961 Így van, de ha még nem tudsz dönteni, akkor próbáld ki az egyiket és a másikat is. Jammeresek általában 7-8 óra körül gyűlünk össze közösen a napi játék dózis bevitelére. Snomag,Krinyo,Terawattkun -ra írhatsz felvételért ha érdekel, ts szervert is tudunk adni amire érdemes feljönni mert ott megy a kommunikáció. Ha más nem hallgatózni.
Ha nem jön be akkor még törölheted a karaktert és mehetsz a másik oldalt is meglesni. (Egy szerver --> egy karakter.) :) -
hundani99 #960 1.ne szidd más nation hadd válaszon mindenki magának
2. mi mindig oda megyünk ahol kevesen vannak vagy elöre nyomulunk
3. nézd meg inkábba vanukat ök egyegész sereggel mennek mindenhova(min 5-6 bombázo,10-12 vadászgép,5-6 tank , és kb 30-40 ember mellete)míg mi amikor a legtöbben voltunk az volt 18
4.attol h te nem jösz, nálunk jo a társaság(A Jammers a legjobb)mindig hülyülönk meg minden, és ha te egyedül v 3-4 emberrel farsulsz mert "ha többen vannak az könnyü" védj meg egy amp station egyedül.
5. ne befolyásolj senkin h gyre ide mert jo meg gyere ide mert nehéz döntsenek meguk h hova szeretnének menni
ui ezek a képe kcsak azért h akkor már ellen kampányoljak -
Szthomas #959 Addig is egy kis kedvcsináló az nc-hez:
New Conglomerate Trailer -
Szthomas #958 Szevasz Gery! Mielőtt beadod a derekad a terranosoknak gondolkozz azért az nc-n is. Szívesen látnánk az nc köreiben. A Milleren megtalálsz minket... -
Szthomas #957 Sziasztok. Aarch kivételével egyelőre senkivel sem tudtam felvenni a kapcsolatot, mármint az nc-s játékosok közül. Van rá esély hogy antijedi,Since és LasDen is elérhető lesz valamikor? Amúgy a terran fölény legtöbbször a számokban rejlik és nem annyira a zseniális taktikában. Nem nehéz virgonckodni olyan frakcióval szemben, akik mindig kevesebben vannak (3-4% különbség). Mióta nc-s vagyok jóval többet kell küzdeni a bázisok bevételével, de főleg tartásával. Mondjuk én ezt nem veszem zokon ,sőt a szinte állandó 2%-os xp bónuszt sem. Akárhogy is, a túlerő majdnem mindig győz, ez van, ettől még nem rossz frakció az nc... -
nxs #956 Banner alatt játékos nyilvántartást nézegessed szerintem -
Gery Sniper #955 Sziasztok! Most kezdeném a játékot! Melyik szerveren vannak a magyarok? -
Basara #954 Én is egy max 10-15% javulásra számitok. -
#953 Egyik sem. Nem hiszem hogy 10-15%nál többet fog javulni az fps szám amíg a videókártya nem fog dolgozni rendesen a játék alatt. -
bagalas #952 FPS javító pecs? Ez most azt jelenti hogy az atomerőműveken lesz 40 helyett 90 FPS vagy a helyi széntüzeléseseken lesz 10 helyett 30 FPS? -
Basara #951 ...és ma jön egy Fps javitó patch is elméletileg. :)( akkor már rendbehozhatnák a tegnap elbaszott főmenűt :D -
Basara #950 Oh hoppá! Már holnap jön patch új fegyverekel ( sniper, Carbine stb.) Jövöhéten meg az anti Vehicle fegyverek.
Remélem állitgatnak akkor már holnap a régi fegyvereken is. -
Basara #949 Twitteren azt írták jövöhéten jönnek új Anti Vehicle fegyverek. Már látom előre az 1000 certes árakat... :) -
Leimszi #948 elkzdtem beírni magunkat, renegade-eseket is -
#947 sony -t szvsz nemkell sajnalni planetscape1 annyira bejott nekik, hogy a 2vel nagyobbat akartak harapni a piacbol ezert az uj uzleti forma.
- Amugy masnak hogymegy a video recording ? nekem memoria hibara panaszkodik e csak frapsal tudom felvenni ;(
- 2 haverral liberatorozunk , en vagyok a tailgunner es kb 4 napja tunt fel hogy "magic repair" van ;) ha nem en a magas repairommal javitom a repcsit hanem haver a lvl2 es repairjevel akkor instantban 100% os a repcsi es mehetunk ujbol akcioba
- Tegnap valami fura dolog tortent, haver megvette a liberatort lovldozunk osszevissza , aztan elmentunk platformra ammoert es amikor kiszallt a gyerek aki vette a liberatort ott hallom hogy anyazik hogy nemtud visszaulni a pilotaulesbe - valahogy az enyim lett a repcsi es nekem kelett engedelyezni, hogy hozzaferjen ez vmi bug szinten ? :) -
bagalas #946 hoppá
Link -
bagalas #945 Hát jó, ha ez így nekik jövedelmező ám legyen. Én csak józan parsazti ésszel azt gondoltam hogy a sok ingyenjátékos azért költségeket is okoz, szerverparkot és supportot fenntartani azért nem olcsó.
Témaváltás:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/63/Time_Man_of_the_year_1957Hunagarianfreedom_fighter.jpg/220px-Time_Man_of_the_year_1957Hunagarianfreedom_fighter.jpg
Ezt a kasztot szeretném látni a játékban! Fizetek is érte :D -
Basara #944 Detto, már külön videot csinálhatnék a halálaimból. :) -
philodox #943 Hejj, ma este igazi "Planetside-pillanatban" volt részem!
Amerishen haladtunk a délkeleti sarokból észak, az NC warpgate felé. Szokásos tank-konvoj, nem is állt meg semmi előttünk.
Közel a WG-hez, egyre több reaver és liberator tűnt fel, úgyhogy burster maxre (2-kezes) váltottam. Megérte. Előrehúzódtunk a bázistól, jobb kéznél egy hegy, előttünk nagy nyílt térség, balra kicsit messzebb egy hegy, mögöttünk egy lejtő. Előre fedezék legfeljebb a lejtő pereme. Kicsit hátrébb baráti AMS.
Mivel az ellenség látta a sok tankot, levonta a helyes következtetést, hogy itt csak nagy légifölénnyel érvényesülhet. Mire viszont megérkeztek, felállt a kis légvédelmi egységünk, 4-6 burster és engineerek. Ennyivel indultunk. A légierőt megakasztottuk, veszteségeink nem voltak, csak a lőszerhiánnyal kellett küzdeni. Ők meg hullottak, mint a legyek.
Szépen szaporodott kis csapatunk, az ellenség ekkor tankokra és Sundykra váltott. Én meg Heavy-re... Mivel az NC hű maradt előtörténetéhez, meg sem próbáltak valami összehangolt támadást vezetni, csak messziről próbálkoztak, de a SKEP launcherek jó munkát végeztek. Közben a maradék bursterek sem unatkoztak. A kis gyalogságunk hatalmas gépesített és légierőt tartott fel.
A tankok idővel egyre közelebb jöttek, és 1-1 bizony közénkhajtott, mielőtt bekapta volna az utolsó rakétát. Ez ilyenkor akár 6-8 ember halálát is jelenthette - sűrűn voltunk, na! :) Egy Sundy roncsát én is levettem mellel, pont el akart gázolni, de 10 méterre tőlem robbant, a lendület nekemvágta, pajzs bekapcs, így úsztam meg 0 pajzzsal, leamortizált páncéllal... :) Ezen a ponton ha még jön 1-2 tank, elsöpörnek.
De nem jött, sőt, a TR hozott tankokat, elindultunk előre és a bázisig jutottunk - ahol viszont kifulladt az akció, és visszanyomtak minket, de az a 20-30 perc, míg a csata spontán kialakult, fejlődött, drámai csúcsokra ért... ilyen csak a Planetside-ban van. -
#942 Bármikor benyomom a felvételt ingame, azonnal meghalok :D -
#941 Kezdek is gyűjteni a perselyemben. :) -
philodox #940 Ja, arról nem is beszélve, hogy rendszeresen féláron vágja utánad a SOE a Station Cash-t, sőt volt már harmadáras akció is. Aki nagyon akar, vegyen akkor! -
philodox #939 A Team Fortress is hülyére kereste magűt a sapkákkal... :) Na meg a serdülőkoron túl (?) lévő férfilakosságnak is van igénye az öltöztetős babákra, és amíg ez a tétel igaz, az armour/weapon skinek kitermelik egy harmadikvilág-beli banánköztársaság GDP-jét.
Mondjuk nem te, meg nem én vesszük meg, de van aki igen, és ez nekik bőven elég.
A "mit kapok a pénzemért" levezetéshez még tegyük hozzá, hogy aki egyben kicsenget egy hosszabb időszakot, az nem 11 euróért játszik havonta (+áfa egyébként), hanem a havidíja is kevesebb (én dollárban látom, ha ránézek, nemtom euróban mennyi lehet pontosan). Emmellett kapsz 500 Station cash-t, ami 5 dollár. Ezt levonod a havidíjból, és nettó megmarad kb. a fele, mondjuk 5 dollár (éves előfizetés 9.99-es havi árával számolva).
Ezért a 4.99-ért cserébe ömlik hozzád az XP. Ezen kívül ezért a részért tényelg nem kapsz mást (hacsak az elővásárlásos skinek lehetőségét nem nézem). VIszont 5 dollár, az kevesebb, mint a minimál órabér az Államokban. NAgyjából egy hambi ára. A magyar nettó minimálbér kb. 400 Ft.
Tehát amerikában egy éves előfizetés kicsenget havi 10 dollárt, ami két órai nettó minimálbér (sincs). Ez nálunk 800 Ft-ot jelentene minimálbéren számolva. Ráadásul ennek a fele station cashben visszajön, tehát egyből elverheted a shopban, nem csak a gyorsabb certek segítik a fejlődésed. Marad tehát havi 400 Ft "nettó", amit itthon a játékra kellene költeni. Ha mi lennénk ámerika, ugyebár...
Na ennyire gazkapitalista a SOE árazása magyarra fordítva. Jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint, és attól, hogy Abszurdisztánban még a free játékot is inkább letorrenteznék, csak fizetni ne kelljen, mert hogy néz már az ki, szóval ettől még az "első" világ vígan kicsengeti ezt a nevetséges összeget. Havonta. Sokszor. Ha meg kifogy a SC, amikor jön egy baró skin, hát dob rá 10 dolcsit, és máris öltözteti a játékkatonáját.
Arról nem is beszélve, hogy az átlag játékos gépe mondjuk átlag fél generációval a mieink előtt van (mondom ezt hasra ütve), (sírnak szegények, hogy a 4 gigás 680-as karin nem hasít a játék 100 FPS-sel) - és ha valami, hát ez önmagában az ő javukra dönt el minden tűzharcot 1-1 helyzetben.
-
#938 Költségvetési kimutatás? :D Alig jelent meg a játék. Nem kell félteni játékot. Egyetlen dolog ami keresztbe tehet az egésznek, az hogy a fizetősök túlságosan nagy előnyhöz jutnak. Volt már szó erről, hogy 1v1be nehéz kinyírni a fizetősöket, ezt aláírom, de pont ezért jó, hogy ha outfitben mozogsz. Lehet, hogy megdöglesz mert lelő, de a mögötted lévő haver agyonlövi és felkelt téged. Teamwork. Sok Terran cheater vanut győz.
A mikros rendszerek általában bejönnek. Lotro erre nagyon jó példa. Havidíjról váltott és meg többszörözték a bevételüket vele. Óriási marketing fogás, mert bárki hozzájuthat a játékhoz tolhatja és vásárolhat ha tetszik neki valami.
@Snomag: Előre látom, hogy szét kell majd bontani tsen a csapatokat és úgy kell majd át whisperelgetnem hozzád tsen, hogy mi a szitu ha esetleg én mennék a másik teamel. Jammer Fm jó volt tegnap. -
#937 Ne féltsd te őket, nagyon is nyereséges a mikro tranzakciós rendszer. Sokkal többet költ így az ember apránként, mint egy fix havidíjas játéknál, ráadásul megvan az az előnye, hogy nem ijeszti el azokat a játékosokat sem, akik nem hajlandóak fizetni egy forintot/eurót/dollárt sem. -
bagalas #936 oh kimaradt: és persze elfelejti az egész station cashes marhaságot. Na persze ha a népnek erre van igénye...
csak ugye MMOt játszó emberből sokkal több van a világon mint 72.000 és ennyiből, pláne hogy jórésze nem fizet érte, nem fogja fenntartani magát szvsz.
Tud valaki költségvetési kimutatást linkelni a Planetside2-höz? :D -
bagalas #935 Sztem kicsit mellényultak a srácok mikor a havi tagdíjat ilyen WoWközeli árban határozták meg.
Ha ennyi pénzbe kerülne hogy játszhassak akkor lehet kifizetném. A WoWal is megtettem évekig. De így, havi 11 euro (ha jól emlékszem) pínzírt gyakorlatilag csak azt kapom hogy nem kell sorban állnom és 1,5x gyorsabban jön az XP. Ennyi. Ezenfelül és csak, hogy maradjak a WoWos hasonlatnál (csakis azért mert ezt talán többen értik) Station cashért vásárolni olyan mintha a WoWban vettem volna meg az emblem-ért vehető lilákat. Simán game killer az én szemszögemből.
Nem vagyok még közgazdász és távol álljon tőlem hogy értsek a kereskedelem és marketing MMO-ra vonatkozó részéhez de a Sony sztem jobban járt volna anyagilag is és a játékosok is elégedetebbek ha mondjuk 3 júróra teszi a havidíjat.
Emelett 1-es és 40-es szint között 5 szinten 3-3 féle fegyvert rak a játkba kasztonként: minden (8) szinten választhatnál, hogy a lassú/nehéz/pontat a gyors/könnyű/pontos vagy a pontos/nehéz/nagyotütő (stbstb) fegyvert akarod e megvenni (vagy mindhármat)
Atm hülye leszek megvenni egy 250 certes fegyvert ha az 1000 certes nyilvánvlóan jobb. Ha változik a szitu akkor inkább attachement-et váltok mintsem kiecrteljek mégegy fegyvert.
-
Suffering #934 játékos nyilvántartásból létszi a 48-as sorban levő BlosnkyHUN-t töröljétek. véletlenül elirtam a nevemet. 49-esbe már a javitott van. -
#933 Teljesen jok voltunk a tulerovel szemben is.
A hid vedese is eleg jol sikerult. Varom mar, hogy lassuk mi lesz amikor 2-3 squaddal tudunk ugyan ilyen tank pusht tolni