Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krinyo
:D

Terawatt
Ami késik nem múlik. :) Köszi a képet, holnap folyt. köv.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Rajtam kivûl mindenkimást megöltettek mert elfutottam. :D

Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]

Terawatt
Gránát amit alád dobtunk utána jól esett? :D

Jammers csoportkép. :)
... oké talán legközelebb nem ártana valahogy eltüntetnem a Hud-ot...

Krinyo
Nem, nem védtünk...kempeltünk és meghaltunk <#idiota>

Terawatt
Na ez egy jó kis nap volt. Több területet is befoglaltunk, megvédtünk szóval összességében eredményesek voltunk.

kifli
cobalton amúgy most sokan vannak fent, és laggol mint a szar :S
kifli
Kéne egy hg.
Ezt pedig be kéne tenni a bannerba.Addigis töltsétek ki:
LINK
Eredmények ITT láthatóak

Ez egy pár kérdéses google kérdõív, hogy lássuk ki hol játszik, milyen néven. Így könnyebben megtalálhatjuk egymást :)
Akinek több katonája van, az többször is kitöltheti természetesen :)
Terawatt
Jajaj fõnök elbambultam, most álltam még csak be a sorba. :D

Snomag
Ja Krinyo ma' megoldotta, jolvan.

Lehet gyulekezni TSen meg szerveren aki gondolja ;).

Snomag
Megjottem, felvettelek :)

Krinyo
110-es sor volt az elõbb, már jobb mint az 500 :D

Terawatt
Akkor 19:30kor beállok a sorba. ;) :D

Krinyo
20:00-kor warpgate-nál

Terawatt
Sikítsatok ha gyülekezünk.

Krinyo
Most jelzett

Az igazság az hogy küldtem már korábban Friend requestet mindkettõtöknek de láthatóan sikertelenül.
Krinyo
De felveszlek mindjart

Krinyo
Ha nem vagyunk fent, akkor friendhez adj hozza

Terawatt
Küldj Snomag-nek egy friend requestet. Az biztos célba ér. :)

többszöri próbálkozás után sem tudtam felvenni ingame kapcsolatot se Krionyo-val se Snomag-al.
van valahol egy player keresõ vagy esetleg valamit rosszul csinálok?
esetleg sosincsenek online amikor próbálkozom?
Akry néven vagyok TR oldalon Miller szerveren. Lennétek olyan kedvesek felvenni velem a kapcsolatot ha nem probléma?
Terawatt
TR-es csiga.Új class lesz. :D

Én konkrétan Alaplaya nevû cégtõl kaptam hírlevelet,hogy azzal az accal amit náluk kreáltam kb 1 éve menjek PS2vel játszani :O
Semmit nem regeltem hivatalos oldalon...valamiért õk automatice kreáltak nekem accot...
nekem megy de külön kell akkor letöltened ha a soe.com-os acc-al akarsz játszani

És ez mûködött is már valakinek?

Én megpróbáltam, regisztrálni engedett, aztán a Steam kliens beszólt, hogy nekem a .eu-ról szedett kliens kell, és menjek a picsába.

de igen , ha soe.com-ra regisztrálsz és akkor többek közt oda is felregizhetsz ingyen

Krinyo
Ma 8-kor miller-tr összeröffenés lesz, aki tud, jöjjön.

Krinyo
.com-ra nem tudsz regelni.

bárhova regisztrálsz ugyan arra a szerverre tudsz bemenni mint a másik nics különbség.

Sziasztok,
Nekem egy olyan kérdésem lenne ,hogy van e jelentõsége hogy
http://www.planetside2.eu/
http://www.planetside2.com/ on csinálok felhasználói fiókot?
Itt arra gondolok hogy pl .com-os accal nem ugyan azokra a szerókra enged be stb stb (tehát az ilyen régióból adodó dolgokra gondolok)
Válaszaitokat elõre is köszönöm
Abszolút megértelek.
Én kicsit úgy tekintek erre az egészre, hogy 'nagyból->kicsibe'.
Azaz oké, zergek jönnek-mennek, oké, X% a population / territory balance.
1-1 konfliktusban is megvannak az erõviszonyok, lehetõségek.

Én megpróbálom minden helyzetben megtalálni, ami a leghatékonyabb (és még tán fun is nekem). Esélytelennek érzem?
Keresek másik helyet.

Igen, bosszantó, ha kempelni kell sokat és bosszantó, ha kempelnek, hogy esélyem sincs.

Hétvégi story:
2 órán át verekedünk Mani bio labnál, mire a következõk történtek:
- Zerg vs Zerg mészárlás, yikes.
- 20-30 ember elment körbefoglalni nekünk a környezõ területet TR warpgatebõl indulva.
- X emberrel elkezdtük aktívan oldalba támadni a bio lab körüli outpostokat hogy ne legyen teleportjuk befelé.
- Mikor ez nem ment, lentrõl, a vehicle terminálok körülrõl támadtuk azt a platformot ahonnan a legtöbb jött, fél óra lõdözés után ki is írtottuk õket onnan, fent csökkent a számuk ergó lent egyre többen lehettünk végre.

Mindebben csak annyi részem volt, hogy szedtem a killeket, és más tán észre se vette, de kis, lokális gyõzelmek sorát arattam. Pl sniperek módszeres leszedése a platformról, ottani sunderer abuzálása, stb. Nekem ez elég. 'Unsung hero' feeling, de épp elég dícséret ha hirtelen megváltozik egy csata képe mert kiírtottál egy squadra való embert.

Tegnapi példa meg:
Zergünk nagy boldogan beüt egy üres bázist, jön a command message, hogy eisa nagy szarban van, mindennki húzzon vissza. Drop vissza, elkergettük a vanu hordákat onnan.
Két órával késõbb megint ott volt balhé, megint odamentünk, állóháború alakult ki miután rávettem a peonokat hogy a hátsó ajtót védjék.
Egész addig amíg nem jött egy felmentõ sereg, igaz ez NC volt. Õket meg oldalba kapták a mieink.

Jó volt, pedig voltak olyan idõszakok, hogy csak egy darab gránátra volt idõm aztán borultam, máskor meg vakon lõttem ki a 300 lõszert az LMG összes tárából mert folyamatosan áramlottak be.

Ízlések és pofonok.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Üdv, pár ismerõsöm és jómagam Mallory-n játszunk Vanu oldalon, 6-7-en szoktunk lenni, esetleg ha valakit érdekel, keressen meg, Kakukk néven talál meg a szerveren :)
Smithwarden
Ez viszont nagyon kiraly otlet. <#eljen>
A legtobb f2p jatekban nem adnak lehetoseget vasarlas elotti fegyverprobara.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Tono34
Pár nap múlva leszek újra én is, az AC3 kicsit beelõzött :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Oh, ez király, köszi!

KonoHUN
Kérdés: valaki próbálta már a twitch.tv streamelést? Csak annyi kérdésem lenne, hogy egy 10-15 megabites nettel, ahol a gép keményen bírja a strapát, szóval nem gond a vas, milyen beállítással érdemes használni a közvetítést? Mert tesztelgettem és idõnként megakad a live, mivel a túl nagy csomagot a net nem igazán bírja, ahogy láttam, de nem is kéne fapadosra butítani xD

*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)

Persze a Link lemaradt : http://wiki.planetside-universe.com/ps/Weapons

Itt van egy planetside 2 wiki nem tudom, mennyire naprakész. :)
Viszont nem muszáj megvenned a fegyvert, van rá lehetõség, hogy kipróbáld õket. Ha bemész a shopba és kikeresed magadnak a fegyvert ami érdekel, akkor amikor ráböksz az unlockra akkor megjelenik még egy ablak, hogy mivel fizetnél érte. Nah itt ezen az ablakon találsz egy olyan opciót alul, hogy Start trial ( vagy valami hasonló) Egy fél órán keresztül használhatod a fegyvert. Egyszerre csak egy fegyvert lehet próbálni a többire ilyenkor 8 órás cooldown kerül. Gyalogos és jármû fegyvert is ki lehet próbálni így. :)

#723-as problémámra valami tipp?

Van valahol aktuális wiki, vagy valami leírás a fegyverekrõl? 1000 cert nem kevés arra, hogy elszórjam valami szarra, amit aztán nem akarok használni...

Krinyo
Várunk a jammers outfitbe. Írj ingame snomag-nak, vagy nekem, és felveszünk.

Milleren TR oldalon keresek olyan csapatot akiket nem zavar egy teljesen kezdõ
Snomag
Mondtam en, hogy mar stabil ez a Miller! :p

Remelhetoleg ezek a hirtelen leallasok megszunnek hamar, mert bar csak 10percre hal le a server, kicsit zavaro.

Okés rendicsek, majd szóljatok akkor :)

KonoHUN
Since: ezt tudom, de minket nem tölt el jó érzéssel, ha van más megoldás is. Akkor még megvárom mit írnak erre mások és megbeszélem a csapattársaimmal, aztán majd egyeztetünk :) Addig várok még a toborzással.

*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)

Szerintem a nagy csatában nem hiszem hogy lesz idõd azzal foglalkozni hogy ki ellen is játszol. De ez csak az én véleményem.

Ha kitaláltok egy servert és ha vagyokt egy páran szívesen átmegyek.

KonoHUN
Igazából azért kérdeztem így, mert nem szeretnék más frakciókban lévõ magyar csapatokkal összetûzést. A legjobb, ha minden szervert csak egy oldalról, nem fõként honfitársakat ölve foglalnánk be mi, magyarok :p

Én Miller-en NC-zek.
NC outfitben benne lennék, jelen pillanatban Miller serveren vagyok. Ha van valami konkrétum privátban megbeszélhetjük.

KonoHUN
Üdv! Szeretném megkérdezni, mivel valaki írta lentebb, hogy Ceresen miként áll jelenleg az NC magyar emberek szempontjából? Esetleg átmozogtak-e másik szerverre? Ugyanis lehet indítanánk egy szervezettebb NC outfitet a közeljövõben és fontos lenne tudni, hol érdemes összehozni.