Planetside 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]
... oké talán legközelebb nem ártana valahogy eltüntetnem a Hud-ot...
van valahol egy player keresõ vagy esetleg valamit rosszul csinálok?
esetleg sosincsenek online amikor próbálkozom?
Akry néven vagyok TR oldalon Miller szerveren. Lennétek olyan kedvesek felvenni velem a kapcsolatot ha nem probléma?

Semmit nem regeltem hivatalos oldalon...valamiért õk automatice kreáltak nekem accot...
Én megpróbáltam, regisztrálni engedett, aztán a Steam kliens beszólt, hogy nekem a .eu-ról szedett kliens kell, és menjek a picsába.
Nekem egy olyan kérdésem lenne ,hogy van e jelentõsége hogy
http://www.planetside2.eu/
http://www.planetside2.com/ on csinálok felhasználói fiókot?
Itt arra gondolok hogy pl .com-os accal nem ugyan azokra a szerókra enged be stb stb (tehát az ilyen régióból adodó dolgokra gondolok)
Válaszaitokat elõre is köszönöm
Én kicsit úgy tekintek erre az egészre, hogy 'nagyból->kicsibe'.
Azaz oké, zergek jönnek-mennek, oké, X% a population / territory balance.
1-1 konfliktusban is megvannak az erõviszonyok, lehetõségek.
Én megpróbálom minden helyzetben megtalálni, ami a leghatékonyabb (és még tán fun is nekem). Esélytelennek érzem?
Keresek másik helyet.
Igen, bosszantó, ha kempelni kell sokat és bosszantó, ha kempelnek, hogy esélyem sincs.
Hétvégi story:
2 órán át verekedünk Mani bio labnál, mire a következõk történtek:
- Zerg vs Zerg mészárlás, yikes.
- 20-30 ember elment körbefoglalni nekünk a környezõ területet TR warpgatebõl indulva.
- X emberrel elkezdtük aktívan oldalba támadni a bio lab körüli outpostokat hogy ne legyen teleportjuk befelé.
- Mikor ez nem ment, lentrõl, a vehicle terminálok körülrõl támadtuk azt a platformot ahonnan a legtöbb jött, fél óra lõdözés után ki is írtottuk õket onnan, fent csökkent a számuk ergó lent egyre többen lehettünk végre.
Mindebben csak annyi részem volt, hogy szedtem a killeket, és más tán észre se vette, de kis, lokális gyõzelmek sorát arattam. Pl sniperek módszeres leszedése a platformról, ottani sunderer abuzálása, stb. Nekem ez elég. 'Unsung hero' feeling, de épp elég dícséret ha hirtelen megváltozik egy csata képe mert kiírtottál egy squadra való embert.
Tegnapi példa meg:
Zergünk nagy boldogan beüt egy üres bázist, jön a command message, hogy eisa nagy szarban van, mindennki húzzon vissza. Drop vissza, elkergettük a vanu hordákat onnan.
Két órával késõbb megint ott volt balhé, megint odamentünk, állóháború alakult ki miután rávettem a peonokat hogy a hátsó ajtót védjék.
Egész addig amíg nem jött egy felmentõ sereg, igaz ez NC volt. Õket meg oldalba kapták a mieink.
Jó volt, pedig voltak olyan idõszakok, hogy csak egy darab gránátra volt idõm aztán borultam, máskor meg vakon lõttem ki a 300 lõszert az LMG összes tárából mert folyamatosan áramlottak be.
Ízlések és pofonok.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A legtobb f2p jatekban nem adnak lehetoseget vasarlas elotti fegyverprobara.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)
Viszont nem muszáj megvenned a fegyvert, van rá lehetõség, hogy kipróbáld õket. Ha bemész a shopba és kikeresed magadnak a fegyvert ami érdekel, akkor amikor ráböksz az unlockra akkor megjelenik még egy ablak, hogy mivel fizetnél érte. Nah itt ezen az ablakon találsz egy olyan opciót alul, hogy Start trial ( vagy valami hasonló) Egy fél órán keresztül használhatod a fegyvert. Egyszerre csak egy fegyvert lehet próbálni a többire ilyenkor 8 órás cooldown kerül. Gyalogos és jármû fegyvert is ki lehet próbálni így. :)
Van valahol aktuális wiki, vagy valami leírás a fegyverekrõl? 1000 cert nem kevés arra, hogy elszórjam valami szarra, amit aztán nem akarok használni...
Remelhetoleg ezek a hirtelen leallasok megszunnek hamar, mert bar csak 10percre hal le a server, kicsit zavaro.
*** Underwater Demolition Team (2002) *** Honlap: www.udt.hu - Mail: info[kuki]udt.hu Aktív játék: Titanfall, Archeage (szervezés alatt)
Ha kitaláltok egy servert és ha vagyokt egy páran szívesen átmegyek.