1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Cobra.
    EU szerver van, szóval lagra nincs panasz. Éjfélig talán végzel a letöltéssel :)
  • Eisenberg
    Estét! Új vagyok, és nem sokat tudok még a játékról, de igyekszem informálódni. Nem tudok angolul ezért is kérdem, hogy van e már magyar klán vagy valami ilyesmi ahova beléphetnék ha majd lejön a game? Jelenleg 789MB-nál tart szal nem olyan sürgős, de szedi azért mivel 5 megás a netem.Viszont ez nem olyan sok azért, nem fogok nagyon laggolni? Amúgy gépem:
    CPU: Intel Core i5-650 3.20 GHz
    VGA: GIGABYTE HD5770 GV-R577UD-1GD
    Memória: Kingston DDR3 4GB
    Alaplap: Gigabyte LGA-1156 GA-P55-US3L
  • MaskimXul
    Tegnap végre megvettem a rotaryt és egyből beleszerettem :)
    1700 cert +13 lövedékért ugyan kicsit sok volt de még így is lényegesen jobb fegyver mint az alap.
    1.75-ös zoom és gyönyörűen lehet vele messziről szedegetni a mit sem sejtő járműveket, földit és légit egyaránt.
  • Krinyo
    raksz rá certet és több lesz, de egyébként is többet sebez.
  • Kornan
    Kipróbáltam a rotary-t. Szerintem jobb ász pilóták ellen, ahol szűk a lövési keret, de mondjuk liberator vagy a vadászgépek többsége ellen talán jobb az alap. Még így is ,hogy 610 lőszerem van probléma, hogy hamar elfogy. Rotary-val még kevesebb van.
  • Kornan
    Igen azt én is elfelejtettem írni, hogy a minimapot folyton néztem, ki is rakom nagyba. Nagyon hasznos tud lenni, ez alapján követem az ellenfeleket, ha éppen nincs rálátásom mi van alattam, mögöttem...

Ezen kívül még annyi, hogy külső nézetben repülök és belsőre váltok a fegyver használat előtt.

A rotaryt ki fogom próbálni, kösz a tippet Krinyo. Alap fegyverrel nehéz lelőni a jobb pilótákat, mondjuk a földön mozgó emberek ellen valamennyire használható.

Ami a racer Frame-t illeti szerintem sem érte meg. Abból indultam ki, hogy le tudom vele hagyni az üldözőimet. De ha egyenesen repülök akkor könnyen leszed, ha nem egyenesen repülök akkor meg úgy is utolér. Én olyan 10 km/h növekedést észleltem, meg az afterburner is gyorsabb vele kicsit elvileg.
  • MaskimXul
    Az igaz, de ha stealth van rajta akkor sokkal hamarabb eltűnik. Meg így be lehet lopakodni mögéjük, nem jelensz meg automatikusan a mapon.
  • Krinyo
    Na de ha spotolod akkor látod a minimapon is.
  • MaskimXul
    Én azt hittem, hogy a dogfight airframe húzza fel az érzékenységet. A hovertől csak gyorsabban tudok "kézifékes" fordulót csinálni.
    Próbáltam én is a racert, de 100 cert-ért kaptam +2 km/ó sebességet, az nem valami sok.
    Stealth nagyon hasznos. Ha előtted repül valaki akkor persze látod, de ha egy pillanatra elveszted, akkor a minimap alapján még úgy is tudod követni. De ha van rajta stealth, akkor úgy sem.

Mondjuk én Reavert repülök, de a taktikák és upgradek között sok különbség szerintem nincs.
  • Krinyo
    Hover frame-re szerintem felesleges költeni, kb annyit csinál hogy felhúzza a szenzit a francba. Stealthnek nem tudom mennyi értelme van, én pl sose nézem a minimapot, látom ha valaki elöttem repked.

Repülők elleni gépágyúnak a rotaryt ajánlom, szétszed mindent.
  • MaskimXul
    Hover frame, azzal jobban lehet manőverezni a légicsaták során.
    A2A rakéták, ezekhez a lockon range-t és a rakéták számát fejlesztettem, A2G rakétákhoz pedig vettem thermalt. Van még scout radar és 1-es szintű vehicle stealth, hogy ne látszódjak a minimapon.

Többnyire A2G konfigurációt használom, légi harchoz elég az alap gépágyú.
    Ritkán repülök egyedül, általában liberatort kisérünk 2-3 repcsivel, ilyenkor legalább ketten AA rakétát viszünk.
  • Kornan
    Van itt aki szeret vadászgéppel menni? Milyen felszereléssel mentek + milyen taktikákat használtok?

Én egyenlőre Racer frame(nagyobb végsebesség) + stealth + flare. És lassan már összejön az ezer cert, hogy vegyek ilyen levegő-föld rakétát.

Többnyire repülőkre vadászom. Nagy magasságba felrepülök majd ha látok pár célpontot akkor mögéjük repülök. Főleg a a rakétázókat szeretem kilőni, akik egy helyben lebegnek. Általában kinyírok 5-10 repcsit mielőtt lelőnek, de van pár Ace pilóta a Vanuknál, akik jobbak. Már kétszer volt, hogy vhogy úgy lőtt ki,hogy máshova nézett a repcsije, mintha el tudta volna fordítani a gépágyút. Mondjuk ez lehet bug. De olyan is volt, hogy üldöztem, gyorsan megfordult és kilőtt.

Alap konfigurációt használom amúgy irányításhoz, csak a flare-t raktam át az egérre. WASD gombokkal megyek és néha használom a nyilakat is néhány egyszerűbb manőverhez pl dugóhúzó manőver: fel nyíl + egy oldalra nyíl lenyomva tartva. Szerintem ez jól jön ha lőnek rád.
  • Szthomas
    Sziasztok. Először is Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
    LasDen és thanatos: köszi a visszaigazolást, így könnyebb lesz felvenni titeket az outfitbe, már amennyiben csatlakozni akartok.
    Az ünnepek alatt nem igazán voltam (/leszek?) elérhető, de általában napi rendszerességgel fent vagyok, főleg estefelé.
    Aarch-nak is köszi a visszaigazolást, ő már az outfit tagja egy ideje, igaz nem sűrűn láttam játékban.
    Veletek és haverommal együtt egyelőre 5-en vagyunk, ami már nem is annyira rossz, ennyien már a Galaxy-val is simán ellennénk.
    Egyelőre ennyi lenne a helyzetjelentés...
  • Snomag
    Hat davi, megprobaltuk bevenni skydockot a te kedvedert, de sajnos ismet elbuktunk :p
  • CptSkull
    Valaki meg tudja mondani hogy hova menti a planetside2 a képeket?
  • DarkVen
    Hatalmas Játék!
    nemrég kezdtem, hatalmasak a csaták :D Cobalt szerveren erősítem a VS oldalt. Eddig az év f2p mmo-ja sztem :D
    Tegnap egy egész platoonnal mindenki kivett egy magridert, és végigfoglaltuk egész Esamir-t, majd átt Ameris-re és azt is, csak a két kezdő helyet hagytuk meg, hatalmas :DDD
    A repülést még szokni/tanulni kell, de jól meg van csinálva az is.
    Viszont egy kicsit erősebbnek érzem a NC fegyvereit a többi oldalnál.
    viszont a technológia mindenek felett, a VS elég sci-fis lett ++ :)
    Ha esetleg valaki még játszik Cobalt-on, vagy van VS outfit, csinálhatunk platoont, és foglalhatunk kontinenseket :)
  • Krinyo
    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot :P
  • BEAST #1115
    Nagyon jó lett :D Majd a karácsonyi baromság után lassan én is visszatérek.
  • Basara
    Jól van, nem csak én használok Pufinos képet, ott felröhögtem. :D
    Jó a videó krinyo! :)Amilyen sebessségel haladok az enyém sose készül el. :P
  • Krinyo
  • hundani99
    mi a mai akcio?
    es jo lett a video krinyo :D
  • MaskimXul
    Annak ellenére tetszik, hogy nap mint nap a vörös veszedelem ellen harcolok :)
  • Snomag
    Va'o! Allat nagyon :p
  • Krinyo
    Egy kis Jammers nyalánkság, fogyasszátok egészséggel!
  • CptSkull
    Esetleg Woodman-ra VS outfit?
  • CptSkull
    Tud valaki Milleren VS vagy NC magyar outfit-et?
    Ja és csak nekem buggos a Vanguard skin?
  • Basara
    Akkor a Steiner módszerel játszanék :)
  • Torzonborz
    naja azért ez nem gyenge :D
  • Torzonborz
    mondjuk nem egy MW-s Atlas-ra gondoltam inkább vmi kisebb cuccra .
  • Krinyo
    Ha nem lenne annyira imba mint az első részben, nem lenne vele probléma.
  • Basara
    Szerintem a Ps1 játékosok nagy része sikítva hagyná el a game-t ha visszahoznák a robotokat. :D Indaron az egyik bázison el van dugva egy hangárba egy ps1-es Terran mech, csak nem tudom melyiken. :)
  • Torzonborz
    tényleg mecheket nem akarnak betenni ? :)
  • Basara
    Ezt vajon mikor rakják vissza a játékba? Olyan jó lenne zsúfolt helyeken használni. :)
  • MaskimXul
    Az egylövetű a tankok ellen jó, a hatlövetű meg minden más ellen.
  • Shad01
    Vettem SC-t kihasználva a triplázós akciót.

A liberátorhoz melyik ágyút érdemes megvenni bombázáshoz?
  • EiZZeNx762
    Leírná valaki nekem pontosan mik a nézetei és az előnyei a frakcióknak?
  • Szthomas
    Látom bővült a magyar NC-s katonák száma a milleren, szóval holnap újra próbát teszek, hátha találok érdeklődőt a magyar outfithez.
  • Szthomas
    Ja és még valami. Nehéz tankhoz milyen másodlagos fegyvert használtok (vagy ajánlotok)? Lehet beszerzek egy kis sc-t és akkor kikupálom a vanguardot...
  • Szthomas
    Sziasztok. Ez a tripla sc cash akció meddig tart magyar idő szerint?
  • Zatarra
    hát hosszas próbálkozás után arra jutottam hogy akárhogy változtam a ramok helyét és mennyiségét nem változik semmi, ugyan úgy leáll a játék. :(
    tegnap vettem 4G kingmax 1600MHZes ramot hogy hátha... de azzal sem :(

help me!