Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah itt egy kis napi planetside Info, kezdem is a legfontosabbal :
!!!DUPLA XP HÉTVÉGE LESZ MOST HÉTVÉGÉN PÉNTEKTÕL KEZDVE!!! Húzzon bele mindenki a gyilkolásba, Cert pont esõ lesz. :)
Második : 5kór leállnak a serverek kb. egy órára jönnek az új fegyverek ( sniper, carbine stb)

Valamint a jövõheti Anti Vehicle patchel kapcsolatba nyilatkoztak, hogy jön egy új rakéta vetõ ami lassú, nincs lockonja de nagyot üt, valami a többi fegyver kisebb nagyobb állítgatásokon esnek át ( Lightning talán megint hasznos lesz végre, rocketpod terület sebzés csökkentés stb). Twitteren még azt is írják, hogy az infantry render távolságon is javítanak a jövõhéten ( Talán nagy tömegben végre nem 5 méterre elõttem jelenik meg végre az a fránya vanu )

Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]

Snomag
Btw remelem lesz mikulas sapka a jatekba :D

Snomag
Jol mondja az admiralis :D

Egy viszonylag kicsi, de szervezett csapattal neha eleg szepen meg lehet fogni a zergelest, mert olyankor a tobbseg csak szepen agyatlanul megy elore.

Ezekrõl lehet tudni hogy mitõl lesznek jobbak mint a már most is elérhetõk?
Csak azért, mert lehet akármennyire fejlett a cucc gondolom a hõcsali ez ellen is véd majd. Ha nem akkor meg...
Terrorista? :D Na ne:D
MOndjuk wiki, szoval bárki szerkesztheti :D

De itt vannak ezzek a terrorista fegyverek:

7,5K

12,5K

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Terawatt
Nem hiszem, hogy annyiba fog kerülni, az irreál lenne.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

ejha,
most néztem a wiki oldalán:
rakéta vetö: 7,5K cert egy anti air rakéta meg 12,5 K :D

Egyébként ti a patchben milyen fegyvereket látnátok szivesen?

Én ezt találtam ki:
gravity shotgun:
Pontatlan fegyver szoval a lötáv csak pár tucat méter, 1 lövetü.

Akit eltalálsz vele, arra pár másod percig másképp hat a gravitácio.
Pl. felrepül pár száz méter magasra, majd lezuhan (persze akit meglönek a fegyverel nem használhat jetpacket)
Vagy 45 fokos szöben elrepül valamerre.

Riddickben volt hasonlo fegyver.

Egyébként ez a taktika szerintetek mennyire válhat be?
Pár engineer átszökik az ellenség területére, keresnek egy nagyobb tank sereget, eléjük mennek és leraknak pár anti tank minet, c4-et az utra és várnak?

Bf3ban ezzel szorakoztam :D

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Kornan
Nekem is szimpatikus a transzhumanizmus. És végül a TR jó zenéje és az NC jó kinézete ellenére is inkább a vanu-t választottam a bétában, mert közelebb áll hozzám. Most csk azért vagyok TR mert a többiek is azok akikkel játszom. Egy kicsit sajnáltam is lelõni a Vanu katonákat elõször :)
Ez így igaz. Mondjuk szerintem nem lett volna rossz ha egy kicsit rágyúrtak volna a háttérsztorira, de igazából mindenki úgy értelmezi ahogy neki tetszik és ennek is megvan a varázsa. Engem amúgy ebben a helyzetben a terran republic kicsit a red faction:guerrila-ban látható földi viselkedésre emlékeztet. Lehet hogy nagy hõsök voltak itt és ott, de Auraxis-on egyértelmûen betolakodók...
Krinyo
Btw ez az a játék ahol kb 0 a háttértörténet, de még ha lenne is egy komoly sztori akkor sem számítana.

Én elvagyok az nc-vel is. Oké hogy az eredetük nem túl felemelõ, de amiért küzdenek az annál inkább...
Ideológiailag nekem jó választás volt a Vanu, mert én most is transzhumanistának tartom magam (nagy tûzerejû fegyverek nélkül, ez néha hátrányosnak bizonyul :) )
A transzhumanizmusról egyébként van egy meglepõen jó minõségû szócikk a magyar wikin: http://hu.wikipedia.org/wiki/Transzhumanizmus
A tankok közül viszont - kinézetre - leginkább a Terran jön be, a klasszikus formájával.

"We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play: We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the gods."

Kornan
Csak úgy gondolják, hogy ha a többi ostoba frakció szabályai szerint kéne élniük, akkor az talán egész emberiség létét veszélyeztetné. Mert aki képes alkalmazkodni az túléli a változásokat, aki nem az gyönge és idõvel elbukik. Hasonlóan az evolúcióhoz. Az környezet márpedig folyamatosan változik. És a technológiai fejlõdés a legjobb mód növelni az alkalmazkodó készséget és a többi frakció túl konzervatív a fejlõdés megfelelõ szinten tartásához. Szerintem van benne valami. :D
Krinyo
És hogy megöljenek mindenki mást...baromira értelmiségi :D

Kornan
Pont, hogy az NC-sek a hippik. A vanu-k azok ilyen transzhumanisták. Többnyire értelmiségiek, gondolkodók, a tudomány megszállottjai. Legfõbb céljuk, hogy a fejlett technológiákat önmaguk megváltoztatására, javítására használják , hogy eltöröljék jelen korlátaikat.
És egy diktatórikus rezsim támogatói, azt se felejtsd el. <#hehe>
Smithwarden
Akkor ezek alapjan a magyarok nagy resze "fasiszta"? :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Azon röhögök, hogy a 3 képen végigkövethetõ ahogy húzom le a grafikát. Következõ csoportképen pálcika emberek lesznek zöld Jam felíratal ha így haladok. :D

BEAST
Mondtam én, hogy nem a jó oldalon kezdtem. :(

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem akartam viszályt kelteni, fõleg pár gondolattal. Na mindegy. Remélem a késõbbiekben növekszik majd a magyar nc-sek száma, ez minden amit remélek. Addig is harcra fel (de ne itt :D)!
Nem igazán zavar a túlerõ, mint azt már lentebb írtam, csak megemlítés szintjén hoztam elõ...
Krinyo
Minden játékban van "túlerõ effektus", nem is értem, hogy ez miért jelent problémát. Egy kisebb, de jól szervezett egységgel többet érsz mint egy hömpölygõ zerggel. A megoldás a jó platoon.

Btw mit kellene tenni a túlerõvel szemben? Kirúgni mindenkit, amíg nem lesz 33%-33%-33% az oldalarány? Igazán fantasztikus és dögunalmasan plasztik játékélmény lenne :D

Awww tök jó, propaganda képek lettek a screenshotjaim. :)

Torzonborz
nabammeg akkor Én egy kibaszott hippi vagyok <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szabadság mindenáron! :D
ha ezt sértésnek érezte akkor sajnálom. A lényegen mondjuk mit sem változtat. Az esetek többségénél tényleg a "túlerõ effektus" a meghatározó, de abban igazat adok hogy a vs-re még inkább érvényes ez...
és a képeket kszönjük Basiman-nak :D

TR: fasiszta, diktatórikus rezsim
VS: egy rakás New Age hippi
NC: nemes szabadságharcosok

Le a vörös és lila elnyomással, éljen a szabadság!
te csak a terranokra mondtál vagyis ránk ha nem is közvetlen ránk céloztál meg vele minket

Ez a szentbeszéd most mire volt jó de tényleg? Ki mondott bármit rátok? Csak egy korábbi komment mondanivalójához fûztem hozzá a gondolataimat...
Terawatt
Így van, de ha még nem tudsz dönteni, akkor próbáld ki az egyiket és a másikat is. Jammeresek általában 7-8 óra körül gyûlünk össze közösen a napi játék dózis bevitelére. Snomag,Krinyo,Terawattkun -ra írhatsz felvételért ha érdekel, ts szervert is tudunk adni amire érdemes feljönni mert ott megy a kommunikáció. Ha más nem hallgatózni.

Ha nem jön be akkor még törölheted a karaktert és mehetsz a másik oldalt is meglesni. (Egy szerver --> egy karakter.) :)

1.ne szidd más nation hadd válaszon mindenki magának
2. mi mindig oda megyünk ahol kevesen vannak vagy elöre nyomulunk
3. nézd meg inkábba vanukat ök egyegész sereggel mennek mindenhova(min 5-6 bombázo,10-12 vadászgép,5-6 tank , és kb 30-40 ember mellete)míg mi amikor a legtöbben voltunk az volt 18
4.attol h te nem jösz, nálunk jo a társaság(A Jammers a legjobb)mindig hülyülönk meg minden, és ha te egyedül v 3-4 emberrel farsulsz mert "ha többen vannak az könnyü" védj meg egy amp station egyedül.
5. ne befolyásolj senkin h gyre ide mert jo meg gyere ide mert nehéz döntsenek meguk h hova szeretnének menni
ui ezek a képe kcsak azért h akkor már ellen kampányoljak

Addig is egy kis kedvcsináló az nc-hez:
New Conglomerate Trailer
Szevasz Gery! Mielõtt beadod a derekad a terranosoknak gondolkozz azért az nc-n is. Szívesen látnánk az nc köreiben. A Milleren megtalálsz minket...
Sziasztok. Aarch kivételével egyelõre senkivel sem tudtam felvenni a kapcsolatot, mármint az nc-s játékosok közül. Van rá esély hogy antijedi,Since és LasDen is elérhetõ lesz valamikor? Amúgy a terran fölény legtöbbször a számokban rejlik és nem annyira a zseniális taktikában. Nem nehéz virgonckodni olyan frakcióval szemben, akik mindig kevesebben vannak (3-4% különbség). Mióta nc-s vagyok jóval többet kell küzdeni a bázisok bevételével, de fõleg tartásával. Mondjuk én ezt nem veszem zokon ,sõt a szinte állandó 2%-os xp bónuszt sem. Akárhogy is, a túlerõ majdnem mindig gyõz, ez van, ettõl még nem rossz frakció az nc...
Banner alatt játékos nyilvántartást nézegessed szerintem
Sziasztok! Most kezdeném a játékot! Melyik szerveren vannak a magyarok?
Én is egy max 10-15% javulásra számitok.

Terawatt
Egyik sem. Nem hiszem hogy 10-15%nál többet fog javulni az fps szám amíg a videókártya nem fog dolgozni rendesen a játék alatt.

FPS javító pecs? Ez most azt jelenti hogy az atomerõmûveken lesz 40 helyett 90 FPS vagy a helyi széntüzeléseseken lesz 10 helyett 30 FPS?
...és ma jön egy Fps javitó patch is elméletileg. :)( akkor már rendbehozhatnák a tegnap elbaszott fõmenût :D

Oh hoppá! Már holnap jön patch új fegyverekel ( sniper, Carbine stb.) Jövöhéten meg az anti Vehicle fegyverek.
Remélem állitgatnak akkor már holnap a régi fegyvereken is.

Twitteren azt írták jövöhéten jönnek új Anti Vehicle fegyverek. Már látom elõre az 1000 certes árakat... :)

elkzdtem beírni magunkat, renegade-eseket is
AnarchoiD
sony -t szvsz nemkell sajnalni planetscape1 annyira bejott nekik, hogy a 2vel nagyobbat akartak harapni a piacbol ezert az uj uzleti forma.

- Amugy masnak hogymegy a video recording ? nekem memoria hibara panaszkodik e csak frapsal tudom felvenni ;(

- 2 haverral liberatorozunk , en vagyok a tailgunner es kb 4 napja tunt fel hogy "magic repair" van ;) ha nem en a magas repairommal javitom a repcsit hanem haver a lvl2 es repairjevel akkor instantban 100% os a repcsi es mehetunk ujbol akcioba

- Tegnap valami fura dolog tortent, haver megvette a liberatort lovldozunk osszevissza , aztan elmentunk platformra ammoert es amikor kiszallt a gyerek aki vette a liberatort ott hallom hogy anyazik hogy nemtud visszaulni a pilotaulesbe - valahogy az enyim lett a repcsi es nekem kelett engedelyezni, hogy hozzaferjen ez vmi bug szinten ? :)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

hoppá
Link
Hát jó, ha ez így nekik jövedelmezõ ám legyen. Én csak józan parsazti ésszel azt gondoltam hogy a sok ingyenjátékos azért költségeket is okoz, szerverparkot és supportot fenntartani azért nem olcsó.

Témaváltás:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/63/Time_Man_of_the_year_1957Hunagarianfreedom_fighter.jpg/220px-Time_Man_of_the_year_1957Hunagarianfreedom_fighter.jpg
Ezt a kasztot szeretném látni a játékban! Fizetek is érte :D
Detto, már külön videot csinálhatnék a halálaimból. :)

Hejj, ma este igazi "Planetside-pillanatban" volt részem!

Amerishen haladtunk a délkeleti sarokból észak, az NC warpgate felé. Szokásos tank-konvoj, nem is állt meg semmi elõttünk.

Közel a WG-hez, egyre több reaver és liberator tûnt fel, úgyhogy burster maxre (2-kezes) váltottam. Megérte. Elõrehúzódtunk a bázistól, jobb kéznél egy hegy, elõttünk nagy nyílt térség, balra kicsit messzebb egy hegy, mögöttünk egy lejtõ. Elõre fedezék legfeljebb a lejtõ pereme. Kicsit hátrébb baráti AMS.

Mivel az ellenség látta a sok tankot, levonta a helyes következtetést, hogy itt csak nagy légifölénnyel érvényesülhet. Mire viszont megérkeztek, felállt a kis légvédelmi egységünk, 4-6 burster és engineerek. Ennyivel indultunk. A légierõt megakasztottuk, veszteségeink nem voltak, csak a lõszerhiánnyal kellett küzdeni. Õk meg hullottak, mint a legyek.

Szépen szaporodott kis csapatunk, az ellenség ekkor tankokra és Sundykra váltott. Én meg Heavy-re... Mivel az NC hû maradt elõtörténetéhez, meg sem próbáltak valami összehangolt támadást vezetni, csak messzirõl próbálkoztak, de a SKEP launcherek jó munkát végeztek. Közben a maradék bursterek sem unatkoztak. A kis gyalogságunk hatalmas gépesített és légierõt tartott fel.

A tankok idõvel egyre közelebb jöttek, és 1-1 bizony közénkhajtott, mielõtt bekapta volna az utolsó rakétát. Ez ilyenkor akár 6-8 ember halálát is jelenthette - sûrûn voltunk, na! :) Egy Sundy roncsát én is levettem mellel, pont el akart gázolni, de 10 méterre tõlem robbant, a lendület nekemvágta, pajzs bekapcs, így úsztam meg 0 pajzzsal, leamortizált páncéllal... :) Ezen a ponton ha még jön 1-2 tank, elsöpörnek.

De nem jött, sõt, a TR hozott tankokat, elindultunk elõre és a bázisig jutottunk - ahol viszont kifulladt az akció, és visszanyomtak minket, de az a 20-30 perc, míg a csata spontán kialakult, fejlõdött, drámai csúcsokra ért... ilyen csak a Planetside-ban van.