Planetside 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nagyon ötletet 😄D
MaskimXul
Majdnem egy órán át kitartottunk legalább kétszeres túlerõ ellen. Utána akié a sundi volt annak megszakadt a nete, ezért valahogy bebugosodott a jármû és senki nem tudott beszállni. Így 20 percen belül megszûnt a tankok (volt még egy a másik oldalon) lõszer utánpótlása és legyalult minket a zerg.
Krinyo
Hány ezred másodperc alatt lõtték ki a tankot azokban a kis fordulókban? 😄

MaskimXul
Magadtól nem tudsz belépni, egy outfit tagnak kell meghívnia téged.
MaskimXul
Mattherson, TacticalGamer outfit. Jöhettek nyugodtan támadni, de javaslom hozzatok jó sok rakétát 😊
Melyik serveren is vagytok? Csak, hogy tudjam hol ne menjek mostantól soha többé Biolabot támadni. 😄

Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]

Ja egyébként hogy a rákba kell outfitbe belépni? Amikor rámegyek az outfit menüre mindig csak a create outfitet kínálja fel.

Mennék a Freedom Fightersbe...
MaskimXul
Pontosan. Eltartott egy darabig, de megérte <#vigyor0>
Mi? Hogy? hogyan? ... ezt a hogy a pöcsbe csinálták? o.O Galaxy tetején felvitték õket vagy mi???

- thx, elindultam ezen a csapásirányon (PS2 eltávolítva, http://planetside2.eu/ bejelentkezve, "download game" ...). Elõtte próbáltam a "my account" adatain változtatni, de nem jött össze (engedte csak nem hagyta jóvá)
- lotro-val már ezt egyszer megszívtam (amikor még külön voltak EU és US szerverek)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

MaskimXul
Biolab védelem NC módra:
Én elsõre arra tudok gondolni,hogy nem a megfelelõ klienssel próbálkozol
mert kettõ van eu:http://www.planetside2.eu/
us:http://www.planetside2.com (És mind kettõn létre tudod ugyan azt hozni,név,e-mail stb stb, nincs szinkronban a kettõ mivel 2 külön régió,két külön adatbázissal)
Ha Steambõl raktad fel akkor us oldalra küld regisztrálni.(De meg oldható hogy eu-s profillal játssz steambõl)
Mindegy melyiken csinálsz accot,ugyan azokon a szervereken tudsz játszani.Max ahogy fent említettem a játék kliens régiója számít.
- elakadtam a legelején ... este létrehoztam egy accountot (kis és nagy betû meg szám szerepel benne, 8-15 karakter közötti a hossza) és elsõ lépésként biztonsági okokból reseteljem ami eddig nem sikerült (hibás a jelszó ... de ennyire még nem vagyok debil, hogy 5 perc alatt elfelejtsem). Aludtam rá egyet, most reggel meg eddig túl sokat próbáltam, következõ kísérlet 24 óra múlva
- itt mi a rákra kell figyelni (nem mindegy neki a böngészõ, vagy ilyesmi)? Az új jelszó is megfelel a fenti kritériumoknak, meg elsõre 'login'-al sikerül belépnem, szóval szerintem nem felejtettem el a 'régi' jelszót

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ööö... egyikükre se emlékszem, igaz már vagy 7 éve nem játszottunk együtt mi sem.

No ha kialakulnak a dolgok dumáljunk.
Elég szar gépem van (15-25 fps) úgyhogy statiszta leszek maximum, de legalább a support cuccokat felhúztam, feltámasztáshoz nem kell sokat célozni.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

én is csak 3 órát használtam ki kb, de az uccsó 2 az 22k/óra volt...

Most kapcsolják ki a Dupla xp-t, Kb 7-kór újra menni fog a server. ( Lemaradtam a sok Xp-rõl 😞 )

Bagoly, Vadász, Brusu, Mester, Darmoall ( õt még nem ismered de jó gyerek ) meg még 3-4 srác akikkel a Bf3-as ámokfutásom alatt ismerkedtem meg. Most fûzögetem õket hogy nézzék meg a játékot. Ha párnak beakad, akkor már jó móka lesz 😄

nálatok is lehalt?

Yay Freddy!

Kik mennek még?
Értetek hajlandó vagyok feladni az elveim. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Amikor tele az ég Schyte-ekkel, meg Reaverekkel, akkor váltok én belsõ nézetre... A kétkezes burster maxnak nincs külsõ nézete.

A tegnapi móka is nagyrészt rerõl szólt. Galaxyval elmegyünk egy bázisra, ahova tankokkal nehéz bejutni, elõrántunk a kalapból vagy 6-8-10 kétkezes burstert, néhány engi szórja a lõszert, mi meg várjuk a légierõt. Aztán ha jön, jó közel engedjük, majd 2-3 másodperc alatt eltüntetjük, a roncsokat beolvasztjuk, a pilóta összeégett tetemét az ebeknek vetjük. Aztán ha megérkezik végül a nagy földi erõ, akkor irány a warpgate, nehogy már minket farmoljanak! 😊

Aljas, senkiházi egy taktika, de amíg a légierõt csípjük, addig a fronton lesz könynebb az embereink élete, amikor pedig a nagy földi erõ vonul ellenünk, akkor õk hiányoznak valahonnan.
Yah én is így repülõk. Az egyedüli gép ahol jó a pilótafülke az a Vanuk gépe. Ám csak nekem van Függetlenség napja feelingem amikor tele van az ég Vanu gépekkel? Sehol sincs egy Will Smith vagy Jeff Goldblum amikor kellene. 😞

Nézegettem a youtube-om a mosquitos videókat. Mindenki külsõ nézettel repül, és csak lövésnél vált a pilótafülkére. Így sokkal jobban át lehet látni a környéket, a légiharc is egyszerûbb.
Nem hittem volna, hogy egyszer a hátrányomra lesz a 10 éves repülõszimulátori tapasztalat. Egész eddig nem értettem, hogy tudnak követni, mikor a pilótafülkébõl még egérnézet használatával is szûkös a látótér.
Oh a Chaingun-t én is megvettem amikor le volt árazva. De eddig csak rossz tapasztalatom volt vele, betaban mintha jobb lett volna ez a dög 😞
Pajzsnál ki mit használ heavynél? Per pill a resist shieldet használom egy kicsit tuningolt meshel és egész jól bírom vele a tûzharcokat.

Baráti tûz mindig van így is, úgy is. Így legalább az ellenséges tûz nem talál meg olyan könnyen.

Amúgy tegnap már komolyan azon gondolkodtam, hogy háttal futok be az ellenség állása mögé, miközben a sajátjaim irányába lövöldözök. Harctéri ninja FTW!😊
Azután meg csodálkozol, ha a sajátjaid is lõnek téged. <#vigyor2>
Én megvettem a terran nehézfegyverek közül a Mini Chaingunt (fõként nosztalgiából a PS1 után). Kicsit zavaró, hogy idõ kell a csövek felpörgetéséhez, utána viszont brutális. Ha viszont a nyakadba ugrik az ellenség, vagy meglep a sarok mögül kifordulva, akkor reszeltek...

A másik. Nem gondoltam, hogy a drága station cash-t egyszer még camo-ra költöm, de láttam egy videót, ami meggyõzött, hogy érdemes. "giraffe camo overpowered" keresésre szerintem feljön, keressetek rá, tanulságos.

A szín nagyon hasonlít az NC alap ruházatához (páncélzat nélkül), tehát elsõre nem fogják fel, hogy nem barátkozni jösz. Kis szerencsével simán közéjük, mögéjük lehet gyalogolni egy-egy "állóháborús" helyszínen, a lényeg az,hogy a heavy ne kapcsolja be a pajzsot, meg ha lehet, ne is lövöldözz feléjük, míg ott nem vagy. Ha viszont közéjük értél, mehet a gránát, hátulról a fejlövés, ki lehet tárazni a CARV 100-as tárját, és ezt akár többször is el lehet játszani ugyanazon a helyszínen. Szemét, de mûködik. MAX-ra, jármûre nmem érdemes tenni, ezeknek a sziluettje sokkal árulkodóbb, a fegyver skin is felesleges, infilre is minek (?). Marad a heavy, engi, medic, light assualt, ez tehát 200 sc legfeljebb, nem is kerül sokba.
Noh én azt a tanácsot tudom adni, hogy próbáld ki a fegyvert a Trial time-al ( Fél óráig lövöldözhetsz vele). Én személy szerint per pill a 100 certes fegyvert használom a heavymen mert nagy részt úgy is az ellenség képébe vagyok a heavymel. Forumokba amit láttam véleményt az volt, hogy az 1000 certes -S tipusú gépfegyver a legjobb a heavynek. Rakétavetõkel megvárnám a jövõhetet, hogy mekkora lesz a változás velük kapcsolatban, meg, hogy mennyire hatékony lesz az új rakétavetõ.

Értettem, köszönöm, este keresem õket.
Hozok még pár pajtit valószínûleg.

Ha a Milleren vagy Terran, akkor a Jammers outfitet való neked. Este 8 után indul be igazán a dolog, 10-20 ember általában mindig van.
A játékban a Krinyo-t vagy vagy snomag-ot vedd fel friends-nek. Õk be tudnak venni az outfitbe.
Ha már bent vagy, az outfit infójában bent van a TS3 elérés.
És ha az a kis brigád nem azért nincs a Milleren Terran-ként, mert nem akar a többiekkel menni, hanem mert más frakció tetszik nekik? 😄D Vagy csak egyszerûen nem szeretik azt, ha fél órát kel várniuk arra, hogy utána a nagy tömeg miatt csak 10-15 fps-el tudjanak játszani 😊
Csapatot keresek közös játékhoz.
Olyan brigádra gondoltam, akik rendszeresen fent vannak esténként és lehetne szervezetten haladni, irányítással ( nem ide oda bóklászva mint a birkák, hanem közös célokat együtt megoldva ) Olyan brigád kellene, ahol a TS alapfeltétel, és mindenki fent van.

Jómagam még csak 2 napja játszom a játékkal, egy két hét kell mire beletanulok, de utána szerintem hasznos tagja tudnék lenni az outfitnek.

Jelenleg ( a játékosnyilvántartás adatai alapján ) a Miler szerveren fejlesztgetek egy Terran karaktert, mert kevés a magyar játékos ahhoz, hogy szétforgácsoljuk õket ezer szerverre, ha valaki saját kis brigádjával akar mászkálni az egy nagy outfit squadjaként külön ts szobán, de a többiekkel koordinálva is megtehetné ezt... Viszont ha a magyar közösség összefogna egy szervert totálisan dominálhatna a jelenlétével.

Van 500 certem, heavyre akarom elkölteni,mit vegyek? Még semmi jelentõsre nem költöttem. Ugye a "hagyományos" fegyverbõl kétfajta van 500 és 1000 certért, de nekem mégis az 500asat ajánlotta vki. Mégis miért jobb az 500as? Gondolkodtam még azon hogy veszek vmi jármûelhárítót, jövõ héten úgyis több lesz, de ha nerfelik, akkor lehet jobban megéri vmi más.
Krinyo
Igen, tudom

Snomag
uristen 😄

hát nem pont a kép méretére céloztam 😄

Krinyo
499 px × 354 px -.- (😄)

ez mekkora XD

Krinyo
omg 😄

Rettentõen unatkoztam 😊 :

Ááá, észre se vettem 😄D Fenébe 😄
kifli
mekkora téket szalasztottál el 😄
Hali,
Nagynehezen 😄 összefog jönni az a 200pont mit érdemes venni c4-et vagy anti tank minest? esetleg claymore?
Köszi 😊
A Jammers pilóták kihasználják a fedezéket teljesen. 😊

Áhhááá nah ezt én se tudtam. 😊

MaskimXul
Csak akkor kapsz napi 24(25?) cert pontot, ha legalább naponta egyszer belépsz.
250Xp-ért jár 1 cert pont. 😊 És van egy napi cert pont adag ami 24 cert pont ( 25?) ezt óránként kapod elméletileg akkor is amikor nem játszol.

Valaki ki tudna segíteni kis infóval? Pontosan mi alapján, miért jár a cert pont? Eddig annyira jöttem rá, hogy kapom ha ölök, kapom ha fent vagyok, kapom ha nem vagyok fent a szerveren és kapom ha foglalok is 😄 De nem tudom, hogy most minden ölésért kapom, vagy valami rendszer alapján?
Terawatt
Lehet menni a szerverekre hentelni. 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Köszi az infókat. Látom a hétvégére meglesz az elfoglaltságom 😄