1692
A regi ujratoltve..

width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />

SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
  • Nagydög
    Nem teljesen. Nem akartam Steamest, a Prosieben meg kozolte, hogy neki mas elkepzelesei vannak azzal kapcsolatban, milyen jelszot hasznalhatok.

• gyeprefos007
    Sziasztok, melyik szerverre érdemes mennem ahol sok a magyar ?:)
  • Basara
    Ma vagy holnap jön még egy hotfix patch liberátokal kapcsolatban és "talán" a nem működő jetpack bugot is javítják.
  • Basara
    Úgy emlékszem a Steames verzíó az amerikai kliens, szóval a prosiben clienst kell leszedned.( ha jól értelmezem a kérdést)
  • Nagydög
    A lehetosegeim a Steam, es a Prosieben acc kozott mozognak regisztracio ugyben?
  • Terawatt
    Jammer ts ipt elküldenétek plz? Nem tudok fellépni a játékba hogy megnézzem.
  • Cobra.
    Irodai géppel esélytelen, hogy tudja vele játszani, elég nagy a gépigénye.
  • hundani99
    Hát öcsi a celeronnal örülhetsz ha elindul a játék és egyböl kifagy, az mmo-okhoz általában kell a net.
  • cody1994
    Üdv! szeretnék kérdezni párat :D 1 a játék hogy áll a lag terén? kell hozzá net? 2 olvastam nem megy olyan jól a game :D nekem intel procim van kivi leszek most szedtem le a gamet
  • kifli
    hujuj
  • hundani99
    FIGYELEM!!!
    Minden JAMMERS tag probáljon meg szombaton este 8 felé fel jönni.
    Nagyon FONTOS!!
  • Terawatt
    Mivel nagyban proci függő a játék és azon belül is intel nekem meg amd-m van, azt meg nem annyira szereti. :)
  • Smithwarden
    Ugyanez. :p
    Ha lebutitott beallitasoknal (eros PCvel) lehet tartani nagyobb harcokban is a minimum 35-40 fpst, akkor majd mehet ujra a game. :p
  • Eisenberg
    Nekem medium-on nem akad. Ez a patch jónak ígérkezik, pláne ha még más is lesz benne. Már várom.
  • Terawatt
    Élvezhetővé válik a játék fps számügyileg vissza jövök. :)
  • Basara
    Januári nagy update tartalma : Smg-k, Dinamikus xp, újra tervezet spawn szobák, alagutak, max (páncél) render távolság megemelése, optimalizálás éés még sok minden más Planetside 2 update 2
  • CptSkull
    Hát én minden nap a Terran ellen harcolok nagyon ritka hogy NC-re ránézzek.
  • sWbFII
    Üdv, Cobalton keresek Vanu outfitet, természetesen magyart, de azt se bánom, ha csak egy része magyar.
  • Kornan
    Tegnap szinte csak a Vanuk ellen harcoltam. Volt, hogy a magrider kilőtt úgy, hogy a biolab középső pajzsán belül voltam. Át tudott jönni úgy a pajzson, hogy csak az ágyúja belógott és bang.
  • CptSkull
    Bárcsak alapból is ilyet tudnának.
    Hatalmas bajban lenne a terran woodman-on mert akkor csak magridereznék. :)
  • Krinyo
    hax
  • Ghostdev
    Sziasztok!
    Akit érdekel Cobalton is van egy magyar outfit.Minden magyar NC játékost szívessen várunk.Keresétek Nurene-t vagy BlaSteR-t.
  • hundani99
    már nagyon rá férne egy kis nerfelés
  • Basara
    Eeeegyre jóbban utálom a magridert. :D
  • Kornan
    Hmm szerencsére nekem is van ott egy Vanu karakterem, habár inkább TR-el játszom. De nem mondanám, hogy sokat. Eredetileg is Vanu-val akartam lenni, majd lehet, hogy írok akkor valamikor.

A mi TR outfit-ünkbe Mallory-n több mint 40-en csatlakoztak magyarok, de kb 10 alá süllyedt az aktív játékosok száma. Amúgy a szerveren vannak, tehát nincs probléma, hogy kevés az ellenfél. Sorban állás is előfordul. A gond az, hogy ez úgy lehetséges, hogy a füves kontinens az gyakorlatilag kihalt, Indar szinte fullos, a havas pedig úgy közepesen telített.
  • CptSkull
    Rendben.
    Jó gyakorlást.
  • Eisenberg
    CptSkull: Pár hetet gyakorolnék még, aztán szerintem csatlakozom. Majd megkeresem az illetékeseket, addigis jó játékot!
  • 37lz55
    magrider eléggé op...:)

• CptSkull
    Gondoltam majd itt is válaszol valaki ha érdekli őket de valóban igazad van.
    Tehát.
    Szerver:Woodman (EU)
    Outfit név:Selume proferre
    Frakció:VS
  • stardate
    kérdésem tárgytalan, most meg látom az outfit-et
    tényleg jöhetne már vmi megváltó patch mert igen sok az apró hiba
  • stardate
    mi történt az outfit-el Dravier, az előbb bejelentkeztem a játékba és nem vagyok benne a jammers-be
  • Cobra.
    Azért Lithcorpon is elég sok ember van csúcsidőben.
  • Psychedelic #1140
    Annyit azért bonyolíthattál volna, hogy megmondod mondjuk melyik szerveren játszatok, esetleg egy outfit nevet, ilyesmik. :)
  • CptSkull
    Magyar Vanu játékosoknak.
    Nem bonyolítom. Nincsen saját hon vagy klánlapunk sem semmi egyéb hasonló oldalunk. Voice chat nem kötelező, de azért jó ha van mert egyszerűbb a kommunikáció (nem kell lámpalázasnak lenni azért mert hülyének néznek a hangszíned miatt).

Egyenlőre a következő tiszteket lehet in game elérni ha kérdésetek van és/vagy invitációt akartok:
    Aerensiniac
    HappyWeapons
    GrizlieHUN

/whisper [játékos név] [üzenet] commandal tudtok személyes üzenetet küldeni (kapcsos zárójelek természetesen elmaradnak).
    Nincsenek kikötések, de azért legyetek képesek összedolgozni és parancsokat teljesíteni, máskülönben ugye felesleges klánba lépni.
  • hundani99
    de ne agodj most ugy se mennek a szerverek
  • Eisenberg
    Nanee... nem lépett be ilyen okból hogyaszongya: Nincs a parancsikonhoz program társítva blablabla. Uninstall. ERRE LESZEDI ÚJRA?? EZ HÜLYE?? Nemár 1 napig töltöttem ráadásul nem is lehetek mindig itt és áh...7GB. -.-" ..!..
  • hundani99
    mert az egy low population szero és a video kárytád miatt mondtam a low de ott nem nagyon lesznek tömeg fightok mint a milleren.
  • Eisenberg
    Litchorp-ra mentem, és medium-on játszom, csak a renderelést vettem le. Tükörsima egyelőre (:
  • Eisenberg
    Low? Hát azért megpróbálom medium-on mert 8GB memória csak fullon kell neki nem? Azóta töltöttem már 3,8 GB lejött most folytatom. Nemtudom mindig tölteni ._." Amúgy elég sok mindent megtudtam a játékról főleg pingvinharcos youtube videója miatt, illetve az este elolvastam a fórumot végig, azt hiszem nem lesz gond, de ha mégis majd szólok :) Amúgy vanu-t kezdek.
  • hundani99
    ha 5 mb-al szedi akkor nem lesz lagg és a configod csak low grafikát használj ,és van már magyar klán a miller szerveren a Terran oldalon keress engem: Dravier vegyél fel és beveszlek a klánba