Planetside 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]
Ja egyébként hogy a rákba kell outfitbe belépni? Amikor rámegyek az outfit menüre mindig csak a create outfitet kínálja fel.
Mennék a Freedom Fightersbe...
- lotro-val már ezt egyszer megszívtam (amikor még külön voltak EU és US szerverek)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
mert kettõ van eu:http://www.planetside2.eu/
us:http://www.planetside2.com (És mind kettõn létre tudod ugyan azt hozni,név,e-mail stb stb, nincs szinkronban a kettõ mivel 2 külön régió,két külön adatbázissal)
Ha Steambõl raktad fel akkor us oldalra küld regisztrálni.(De meg oldható hogy eu-s profillal játssz steambõl)
Mindegy melyiken csinálsz accot,ugyan azokon a szervereken tudsz játszani.Max ahogy fent említettem a játék kliens régiója számít.
- itt mi a rákra kell figyelni (nem mindegy neki a böngészõ, vagy ilyesmi)? Az új jelszó is megfelel a fenti kritériumoknak, meg elsõre 'login'-al sikerül belépnem, szóval szerintem nem felejtettem el a 'régi' jelszót
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
No ha kialakulnak a dolgok dumáljunk.
Elég szar gépem van (15-25 fps) úgyhogy statiszta leszek maximum, de legalább a support cuccokat felhúztam, feltámasztáshoz nem kell sokat célozni.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Kik mennek még?
Értetek hajlandó vagyok feladni az elveim. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
A tegnapi móka is nagyrészt rerõl szólt. Galaxyval elmegyünk egy bázisra, ahova tankokkal nehéz bejutni, elõrántunk a kalapból vagy 6-8-10 kétkezes burstert, néhány engi szórja a lõszert, mi meg várjuk a légierõt. Aztán ha jön, jó közel engedjük, majd 2-3 másodperc alatt eltüntetjük, a roncsokat beolvasztjuk, a pilóta összeégett tetemét az ebeknek vetjük. Aztán ha megérkezik végül a nagy földi erõ, akkor irány a warpgate, nehogy már minket farmoljanak! 😊
Aljas, senkiházi egy taktika, de amíg a légierõt csípjük, addig a fronton lesz könynebb az embereink élete, amikor pedig a nagy földi erõ vonul ellenünk, akkor õk hiányoznak valahonnan.
Nem hittem volna, hogy egyszer a hátrányomra lesz a 10 éves repülõszimulátori tapasztalat. Egész eddig nem értettem, hogy tudnak követni, mikor a pilótafülkébõl még egérnézet használatával is szûkös a látótér.
Pajzsnál ki mit használ heavynél? Per pill a resist shieldet használom egy kicsit tuningolt meshel és egész jól bírom vele a tûzharcokat.
Amúgy tegnap már komolyan azon gondolkodtam, hogy háttal futok be az ellenség állása mögé, miközben a sajátjaim irányába lövöldözök. Harctéri ninja FTW!😊
A másik. Nem gondoltam, hogy a drága station cash-t egyszer még camo-ra költöm, de láttam egy videót, ami meggyõzött, hogy érdemes. "giraffe camo overpowered" keresésre szerintem feljön, keressetek rá, tanulságos.
A szín nagyon hasonlít az NC alap ruházatához (páncélzat nélkül), tehát elsõre nem fogják fel, hogy nem barátkozni jösz. Kis szerencsével simán közéjük, mögéjük lehet gyalogolni egy-egy "állóháborús" helyszínen, a lényeg az,hogy a heavy ne kapcsolja be a pajzsot, meg ha lehet, ne is lövöldözz feléjük, míg ott nem vagy. Ha viszont közéjük értél, mehet a gránát, hátulról a fejlövés, ki lehet tárazni a CARV 100-as tárját, és ezt akár többször is el lehet játszani ugyanazon a helyszínen. Szemét, de mûködik. MAX-ra, jármûre nmem érdemes tenni, ezeknek a sziluettje sokkal árulkodóbb, a fegyver skin is felesleges, infilre is minek (?). Marad a heavy, engi, medic, light assualt, ez tehát 200 sc legfeljebb, nem is kerül sokba.
Hozok még pár pajtit valószínûleg.
A játékban a Krinyo-t vagy vagy snomag-ot vedd fel friends-nek. Õk be tudnak venni az outfitbe.
Ha már bent vagy, az outfit infójában bent van a TS3 elérés.
Olyan brigádra gondoltam, akik rendszeresen fent vannak esténként és lehetne szervezetten haladni, irányítással ( nem ide oda bóklászva mint a birkák, hanem közös célokat együtt megoldva ) Olyan brigád kellene, ahol a TS alapfeltétel, és mindenki fent van.
Jómagam még csak 2 napja játszom a játékkal, egy két hét kell mire beletanulok, de utána szerintem hasznos tagja tudnék lenni az outfitnek.
Jelenleg ( a játékosnyilvántartás adatai alapján ) a Miler szerveren fejlesztgetek egy Terran karaktert, mert kevés a magyar játékos ahhoz, hogy szétforgácsoljuk õket ezer szerverre, ha valaki saját kis brigádjával akar mászkálni az egy nagy outfit squadjaként külön ts szobán, de a többiekkel koordinálva is megtehetné ezt... Viszont ha a magyar közösség összefogna egy szervert totálisan dominálhatna a jelenlétével.

Nagynehezen 😄 összefog jönni az a 200pont mit érdemes venni c4-et vagy anti tank minest? esetleg claymore?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram