1692
A regi ujratoltve..
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
SG játékos nyilvántartás | Játékos hozzáadása a nyilvántartáshoz
width="800" height="300" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"wmode="transparent"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
-
Basara #1092 Eu prosiben acuntosok, holnap nektek is lesz tripla SC most kivételesen nem maradtok ki a promoból. :) -
kareey #1091 Along with Triple Station Cash, I'm happy to announce we're running Double XP from Friday the 21st through January 2nd.
VÁÓ.VÁÓÓÓ. -
#1090 zomg, uninstall! -
Basara #1089 SZENT SZAR HOLNAP ESTÉTŐL JANUÁR MÁSODIKÁIG DUPLA XP LESZ. -
#1088 Van valaki, aki esetleg szokott éjfél után játszani? Olyan hajnal 1-2 körül? -
#1087 Mattherson éjszaka közepén minden, csak nem low pop.
De hájpop szerveren is menne, legföljebb kéne még 10 galaxy -
#1086 low pop szerveren nem nehéz -
#1085 Gondoltunk egyet és bevettük a Crown-t:
-
Basara #1084 Hop, jön egy új rakéta vető ma ami levegő és földi járművekre képes lockolni viszont nincs dumbfire modja. -
Lemming #1083 Legviccesebb bázisfoglalás eddig:
20 percnyi roham után bevettük Crown-t, epikus hegynek fel gyalogos lődözés, tankok, mifene, sose ment ennyire egyszerűen VS ellen.
Aztán hallom, hogy valahonnan zene szól szól.
Egy srác volt proxy voicen. Nekiálltuk körbeugrálni a hegytetőn, mire valakik ledobáltak füstöket meg lődöztünk hogy legyen 'stroboszkóp'.
Szürreális kis diszkót faragtunk a véres csatamezőből.
Aztán a szám végén a srác elfojtott röhögés közepette benyögi, hogy ok katonák, vissza a munkához. Betette a Boney M RAsputin című számát és arra vonultunk fel a következő bázishoz.
Rém vicces volt, főleg mikor a ride of the valkyries bekerült, egyből BF vietnam nosztalgiám lett.
Egy tank rohamnál el kéne játszani az All for the love of sunshinet.
-
hundani99 #1082 hát ez az új patch hatása valószínűleg. nekem is van ilye nproblémám ha kiszállok ha nem a összes jármüben(falsh,prowlerlight -ot kivéve) kifagy 10-15 perc után és nem lehetebeszálni használni meg semmit -
Lemming #1081 Nos, most így sikerült reprózni kétszer is.
Ha nem haltam meg oda vissza szálltam ki be a kocsimból percekig.
Azokkal lehet a gond akik már benne voltak, és történik velük valami. -
Basara #1080 Nincs köze, én nem haltam meg egyszer se, ki se szálltam a sundymból még is bebugolt. :( -
Lemming #1079 Tegnap volt egy issue, hogy egyik squadunk nem tudott beszállni a sundererjébe.
Később éjjel belefutottam ugyan ebbe a saját tankommal (kinyírtak javítás közben, utána elromlott a tank).
Reggel repróztam egy flasshel:
Lekértem a motort, kiszáll, redeploy (meghalsz), respawn, beszáll motorba, kiszáll... és nem tudsz újra beszállni.
Majd megnézem van e lényeges szerepe a halálnak vagy sincs, de egyelőre ez a közös pont. -
Basara #1078 Éppen készülünk szétrúgni pár Vanu segget. :)
-
Zatarra #1077 akkor megpróbálom énis csak a 4Gás rammal hátha jó lesz
majd megírom hogy mi lett -
Leimszi #1076 Ugyanez volt a problémám, frissen vett 2X4 gb ramom volt a gépben, az egyik hibás volt most csak az egyik 4 gb-os van bent és fut. Szerencsére van garancia. Van még1 megoldás, a cmd-ben kell vmit átírni bár arra nem emlékszek, hogy volt, majd ha erre jár vki, akit tudja leírhatná. -
Zatarra #1075 Üdv!
nemrég szedtem le a játékot és egy olyan problémám lenne, hogy: 5-10 perc játék után " planetside2.exe működése leált " hibaüzenetet kapok. ( leszedtem a játékot a hivatalos oldalról leszedtem steamon keresztül is de egyik sem jó ) megnéztem a videókártyámat támogatja és nagyon szépen akadás mentessen fut high-medium grafikai beállításokkal abban az 5-10 percben X)
meglehet oldani valahogy ezt a problémát?
a válaszokat előre is köszönöm -
Dns5000 #1074 hmm, mintha probaltam voltam volna de nem akart atulni. Na akkor megint.
Masik kerdés. Járművet vissza lehet váltani terminálnál? Vagy csak ugy ott hagyod ha már nem kell? -
Shiny Copperpot #1073 De, ha nem ül benne más. Az Fx gombokkal lehet pozíciót váltani: F1 a vezető, F2 a géppuskás, stb. -
Dns5000 #1072 Tankban nem tudsz beszálni 2. toronyba ha te csináltad? -
#1071 -
Basara #1070 Smedley megerősítette Twitteren, jövőhét pénteken tripla station cash lesz.
Ha valaki Sc-re szeretne beruházni az írja fel szépen a naptárába a dátumot. :) -
Leimszi #1069 Igen, pont nem rég vettem észre, hogy jobb az fps-em -
Dns5000 #1068 Volt valami engine otimalizalas béta óta mert nekem nagyon szaggatot :S -
madstone #1067 Tudja valaki hogy lehet ignore-olni valakit? Van egy gyerek már nagyon idegesít. -
Basara #1066 Hát itt lenne ha működne, de sonyról van szó. :D http://www.planetside2.com/news/celebrate-12-days-of-holidays-2012
Ám Ingame látod a napit ha bemész a shopba azt mutatja először (és nem a napi leárazásra gondolok, az külön van) Megnéztem és a Mai kalendáriumos leárazás... a bili sisak Max verziója ami MÉG debilebbül néz ki mint a többi egységen :
-
Shad01 #1065 Hol látsz te kalendáriumot?
A 12 Days of Holidays event-et láttam, de sehol nem találtam részletes infót róla.
-
Basara #1064 A bili sisak már tegnap le volt árazva a kalendáriumban. :P -
#1063 nekem is radeon van ( jó mondjuk 7870 ) de nem vettem észre fps dropot. sőt mintha simábban futna egy kicsit meg talán a betöltés is gyorsult. -
#1062 Lehet, hogy a radeonosok szívták meg. -
CsavarGoo #1061 Érdekes, nekem nem változott az FPS-em, sőt inkább simábban fut a játék... -
#1060 Biztos féláron lesz a duda, meg az új, ocsmány helmet. -
FreddyHawk #1059 Valami tényleg készül , de ilyen adventi kalendáriumféleképpen fog történni a dolog -
Basara #1058 Nem tudom mennyire valós a kép elméletileg a játékból szedték ki, és ha igaz, akkor Dec 21 tripla station cash lesz.
-
#1057 banner -> játékos nyilvántartás -
madstone #1056 Játszik valaki Lithcorp szerveren? Ha igen nyugodtan keressen játék közben Vitez Vanu oldalon. -
Szegcs424 #1055 Szintèn buktam 20-30 fps-t. Nem hittem hogy ennél jobban meg lehet erőszakolni ezt grafikai motort már pedig sikerült nekik :D
Legalább a kaszákat nerfelték volna mellé :(
-
Basara #1054 Tök jó, hogy hozzányúlt Sony a gamehez eddig volt 50-60 fps-em warpgaten... most van 20. HÚSZ. MI A FASZ???? -
37lz55 #1053 fegyver adatbázis