Planetside 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Mondjuk nem te, meg nem én vesszük meg, de van aki igen, és ez nekik bõven elég.
A "mit kapok a pénzemért" levezetéshez még tegyük hozzá, hogy aki egyben kicsenget egy hosszabb idõszakot, az nem 11 euróért játszik havonta (+áfa egyébként), hanem a havidíja is kevesebb (én dollárban látom, ha ránézek, nemtom euróban mennyi lehet pontosan). Emmellett kapsz 500 Station cash-t, ami 5 dollár. Ezt levonod a havidíjból, és nettó megmarad kb. a fele, mondjuk 5 dollár (éves elõfizetés 9.99-es havi árával számolva).
Ezért a 4.99-ért cserébe ömlik hozzád az XP. Ezen kívül ezért a részért tényelg nem kapsz mást (hacsak az elõvásárlásos skinek lehetõségét nem nézem). VIszont 5 dollár, az kevesebb, mint a minimál órabér az Államokban. NAgyjából egy hambi ára. A magyar nettó minimálbér kb. 400 Ft.
Tehát amerikában egy éves elõfizetés kicsenget havi 10 dollárt, ami két órai nettó minimálbér (sincs). Ez nálunk 800 Ft-ot jelentene minimálbéren számolva. Ráadásul ennek a fele station cashben visszajön, tehát egybõl elverheted a shopban, nem csak a gyorsabb certek segítik a fejlõdésed. Marad tehát havi 400 Ft "nettó", amit itthon a játékra kellene költeni. Ha mi lennénk ámerika, ugyebár...
Na ennyire gazkapitalista a SOE árazása magyarra fordítva. Jobb a sûrû fillér, mint a ritka forint, és attól, hogy Abszurdisztánban még a free játékot is inkább letorrenteznék, csak fizetni ne kelljen, mert hogy néz már az ki, szóval ettõl még az "elsõ" világ vígan kicsengeti ezt a nevetséges összeget. Havonta. Sokszor. Ha meg kifogy a SC, amikor jön egy baró skin, hát dob rá 10 dolcsit, és máris öltözteti a játékkatonáját.
Arról nem is beszélve, hogy az átlag játékos gépe mondjuk átlag fél generációval a mieink elõtt van (mondom ezt hasra ütve), (sírnak szegények, hogy a 4 gigás 680-as karin nem hasít a játék 100 FPS-sel) - és ha valami, hát ez önmagában az õ javukra dönt el minden tûzharcot 1-1 helyzetben.
A mikros rendszerek általában bejönnek. Lotro erre nagyon jó példa. Havidíjról váltott és meg többszörözték a bevételüket vele. Óriási marketing fogás, mert bárki hozzájuthat a játékhoz tolhatja és vásárolhat ha tetszik neki valami.
@Snomag: Elõre látom, hogy szét kell majd bontani tsen a csapatokat és úgy kell majd át whisperelgetnem hozzád tsen, hogy mi a szitu ha esetleg én mennék a másik teamel. Jammer Fm jó volt tegnap. <#hawaii>#hawaii>
csak ugye MMOt játszó emberbõl sokkal több van a világon mint 72.000 és ennyibõl, pláne hogy jórésze nem fizet érte, nem fogja fenntartani magát szvsz.
Tud valaki költségvetési kimutatást linkelni a Planetside2-höz? :D
Ha ennyi pénzbe kerülne hogy játszhassak akkor lehet kifizetném. A WoWal is megtettem évekig. De így, havi 11 euro (ha jól emlékszem) pínzírt gyakorlatilag csak azt kapom hogy nem kell sorban állnom és 1,5x gyorsabban jön az XP. Ennyi. Ezenfelül és csak, hogy maradjak a WoWos hasonlatnál (csakis azért mert ezt talán többen értik) Station cashért vásárolni olyan mintha a WoWban vettem volna meg az emblem-ért vehetõ lilákat. Simán game killer az én szemszögembõl.
Nem vagyok még közgazdász és távol álljon tõlem hogy értsek a kereskedelem és marketing MMO-ra vonatkozó részéhez de a Sony sztem jobban járt volna anyagilag is és a játékosok is elégedetebbek ha mondjuk 3 júróra teszi a havidíjat.
Emelett 1-es és 40-es szint között 5 szinten 3-3 féle fegyvert rak a játkba kasztonként: minden (8) szinten választhatnál, hogy a lassú/nehéz/pontat a gyors/könnyû/pontos vagy a pontos/nehéz/nagyotütõ (stbstb) fegyvert akarod e megvenni (vagy mindhármat)
Atm hülye leszek megvenni egy 250 certes fegyvert ha az 1000 certes nyilvánvlóan jobb. Ha változik a szitu akkor inkább attachement-et váltok mintsem kiecrteljek mégegy fegyvert.
A hid vedese is eleg jol sikerult. Varom mar, hogy lassuk mi lesz amikor 2-3 squaddal tudunk ugyan ilyen tank pusht tolni <#zavart1>#zavart1>
Nem igazán akarok több karaktert futtatni, egyhez is van mit kioldani bõven. Hogy nem unalmas-e így? Egyáltalán nem.
Én még a meglévõ egy karakteremen belül sem szoktam minden osztállyal játszani. Én fõleg támogató vagyok (orvos vagy mérnök), szóval csak szükség esetén tolom heavy-vel és nem is igazán fejlesztem ebbõl kifolyóan.
Minden cert a támogató szerepre megy, valamint sundererre és galaxyra, a két favoritomra...
Cobalton kezdtem, de azzal a karakterrel azóta nem is játszottam, hogy megvan a milleres....
Ha mar ahogy irod minel tobb "kozos akciot" akarsz tarsakkal, magyarokkal.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Látom azért vagyunk páran nc-sek milleren. A bétát terranként nyomtam de az nc-s fegyverek és jármûvek jobban bejöttek már akkor is szóval váltottam.
Haverom holnaptól csatlakozik az általam kreált outfithez, valamint remélem sikerül beszerveznem bár embert a listából is.
Jó lenne közös akciókat nyomni fõleg úgy, hogy sokkal kötetlenebbül és könnyebben lehetne kommunikálni.
Remélem késõbb jóval több nc-s játékos lesz, szerintem méltatlanul hanyagolt frakció...
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
ha már van 1 terrarian outfit minek egy másik szerora ugyan ugy terran outfit ezzel csak egymást gyengitjük akkor már inkább más nation-be lehetne mert akkor aki avval akar oda megy. (de mondjuk minden ki a maga feje után megy)
Arra van, hogy könnyebben megtaláljuk egymást, illetve tudjuk ki hol játszik :)
Mechwarrior Online - Basara Eu Miller - Basiman [Terran Republic]
Lehet néha benézek Millerre is, ha épp egyedül lennék mallory-n netalántán, mert töröltem az NC-s karakteremet Ceresen. Játszottam egy rövid ideig is már és azért egy kicsit más mint mallory. Nekem kicsit úgy tûnt, hogy több az ilyen advanced taktika meg a jobb játékos. Talán el tudok lesni 1-2 trükköt, ami még nem terjedt el máshol. Habár már mallory-n is kezdenek megjelenni a rakétás liberatorok és a követõ rakétások, különféle táposok. Csak idõ kérdése, hogy konvergáljon.
Mindegy felvehettek Milleren, friendsbe, outfitbe, ha gondoljátok: ImperatorMaximus a karakterem. Cserébe ha gondoljátok néha ti is átnézhettek, be tudlak venni az outfitbe Mallory-n. Ide kb csak 2-en írogatunk onnét.
Nekem annyira nem szamit a CP, szerintem kb 5000-bõl meg tudom venni ami kell. Már van 500-am nekem is.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Az outfit neve: Hungarian Freedom Fighters
Szerver: Miller (EU-s szerver)
Frakcio: New Conglomerate
Ha ezen a szerveren van nc-s karakteretek es szivesen tolnatok csapatban jelezzetek itt, vagy keresettek a jatekban, Szthomas neven.
Arról nem is beszélve, hogy mennyivel roszabb lenne, ha itt is azt csinálnák mint más f2p játékokban, hogy pl. ha tankba akarsz ülni, vagy repülõt vezetni, akkor fizess elõ, mert az csak a fizetõsöknek jár, meg ha nem fizetsz elö, akkor csak az alap fegyvert használhatod stb.
Szerintem teljesen korrekt a dolog, engem pont az zavarna, ha 1 hét után mindenki mindent kimaxolna, értelmetlenné válna az egész rendszer.
AJ is :D
2 hete megy a játék és kb 500 CPt szedtem összesen 11 szint alatt.
egy fegyver 1000 CP, egy kasznak. és van belõle 5+1 és még a jármûveket nem számoltam.
testvírek között - most vadul tippelek - egy kaszt és mondjuk hozzá egy jármû kifullozása 20k cert lehet. ennyit 1 év alatt szedek össze ezzel a tempóval.
Szép és jó hogy ingyenes a játék de ha ingyenesen használod kb csak arra vagy jó hogy célpontot és XPt jelents a pénzesebbeknek. szvsz persze... csak kavarognak a gondolataim mert nem tudok rendesen érvényesülni...
inkább ne is figyeljetek rám :D
"Csak gondolj vissza milyen játékok voltak 10-12 évvel ezelõtt, és hogy azóta milyen ugrások vannak évrõl évre. Biztos hogy 2025-ig ez a játék nem marad meg, de legalább jó marketing fogás.
Btw ezek a tervek simán megvalósúlhatnának a köv 3 évben."
Lehet hogy gyorsan fejlõdik az ipar egyre jobb dolgok vannak de akkor is a pénz az úr annyira gyorsan nem fog neked se fejlõdni ez a játék hogy a leírtakat 3 éven belül megcsinálják.
amit leírtak nem egy kis projekt elég durva azt megírni amit csak így most leírtak.
és hogy nem lehetne 2025ig játék? Nézzük az EveOnline-t 2003.03 mas játék azaz jövõ májusba lesz 10 éves és még mindig toppon van a fejlesztéseknek és a játék egyedi rendszerének köszönhetõen. rádeásul hozzá kapcsoltak most egy 2 játékot is a Dust-514-et, ami függ az EveOnline-tol.
a planetside 2 most jelent még csak meg nagy beharangozása nem volt de még is rengetegen játszanak vele. 1-2 éven belül még többen fognak mert a gépek teljesítménye nõ az áruk lefele megy és egyre több ember tud játszani vele aki addig nem tudott.
A fejlesztések ha évenként jönnének akkor is eltartanák minimum 10 évig de mindig lesz újabb és újabb korosztály aki elkezd majd vele játszani. Szóval szerintem nem kell leírni a játékot reális az hogy vígan kibírja a 2025 ös évig
http://kailee.atw.hu/egyeb/index.html: KaileeAdmiral Word of Warships Legendák by Kailee
Az egyedüli dolog amit tennetek kell az az, hogy bejelentkeztek ennek a két SOE játéknak a weblapján az acuntotokal:
http://www.freerealms.com
https://www.clonewarsadventures.com
Mindkét oldal 85 sc-t ad bejelentkezésnél automatikusan. :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gondolkodtam egy Light Assult összeállításon amit fõként bázis behatolásra használnék.(Techplant és Bio Lab)
Úgy nézne ki, hogy Fûst gránát, IRNV távcsõ és Flak páncél.
Nah most két lehetséges felállás van erre : Kézi fûst gránát vagy fegyverre szerelt. A Kézi verziót akkár most is megtudnám csinálni (van kb 250 certem) viszont a gránátot csak termináloknál tudnám után tölteni. A másik verzió kb 630 cert-be kerülne ( 500 a fegyver, 100 a gránát kieg, stb) viszont ennél ammo boxal is újratárazhatom a gránátot... de ugye ez rengetek certbe kerül amit másra is költhetnék ( kapásból tudom mondani az A2A rakétát a Moszkra)
Szerintetek melyik lenne jobb?
Gondolom még maxra fejlesztve is sokkal lassab lesz mint egy galaxy
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Btw ezek a tervek simán megvalósúlhatnának a köv 3 évben.
https://twitter.com/j_smedley/status/274270398860914688/photo/1