A Warner beintett a magyaroknak: nincs több mozis világpremier!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt a kreténséget!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy is tök mindegy szerintem, hogy két héttel késõbb, vagy korábban nézhetünk meg valamit.
Így, ha erre hivatkoznak a tárgyaláson, a horribilis kártérítési igényükkel elmehetnek a fenébe.
Szeretnék bevezetni a francia és amerikai törvényeket, de nem fog menni.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
PErsze az mar mas kerdes h ennek az intezkedesnek mi lesz az ertelme..kb semmi,csak a mozikkal meg a nezökkel szurnak ki...
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Parasztvakítás, hogy warez = kamerás verzió. Ezzel csak magukat nyugtatják, és próbálják súlykolni a népbe, hogy ne töltsön le. De, csak jó minõséget!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Na persze...
A jó minõséget nem írnám alá. Sem hang, sem kép szempontjából nem nevezném annak a legtöbb mozi alapján.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Muhahahahaha
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Nem normális, aki ezzel szórakozik. Bocs.
Ja és amikor félévvel van késõbb a magyar premier? Vazze, vagy még csak be sem mutatják, majd egybõl jön DVD-re, valamikor majd persze. Kecskebûvölõk, Moon. Kapják be!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Én nagyon ritkán nézek camos filmeket de mindegyikben ott díszelgett az orosz felirat. Max 1 film volt amiben magyarul jelentek meg a szövegek. Még meg is lepõdtem hogy hova tûntek a cirill betûk.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Aki szokott torrentezni az tudja, hogy az indok sem igaz - nem nagyon tudok az elmúlt 1-2 évbõl olyan kamerás premier filmet mondani, ahol ne orosz felirat lett volna. Nyilván más ok van a háttérben, ez csak a porhintés.
ha néhány nappal késõbb, akkor szomorú.
ha hetekkel késõbb, akkor ebben az országban többet nem fogok multiplex moziba menni.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Ha "nagyon" érdekel egy film akkor megvárom az R5-verziót de inkább BDrip-et.
2 esetleg 3hónapot talán megér, nem kell ilyen kamerás szutykokkal vakoskodni.
Ha idõm és energiám engedi akkor ott a mozi. Nincs sok igazán jó film úgyhogy nem nagy költség.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E