9398
Wii - Wii U - Switch - és a többi
-
SlickAdam #7353 marpedig durvan szvsz. jopar haztetön (de lent is elöfordul) ahogy forgatom a kamerat, gyakorlatilag non stop akadozas.
en meg eneklek közben total boldogan, hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

-
Igen ott észrevettem én is. Az az amikor lemegy 58 fpsre és egyből érezni :D
Mondjuk a durván az erős túlzás :P
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.12.06. 15:35:57 -
SlickAdam #7351 nezem, ja, elfogadhato.
VISZONT itt a varosban durvan tud stutter-elni, föleg haztetökön. un-x-pec-ted. nemtom kezben is csinalja-e, ugy csak par percet toltam.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.06. 15:23:24 -
Én sokkal jobban szeretek dockolva játszani. Zeldat is jobb nagy tvn szerintem, xenoról nem is beszélve. Tegnap kipróbáltam handheldbe. UIn kívül semmit se láttam kb :D -
TVn se recésebb, mint a kis kijelzőn -
SlickAdam #7348 meg vagyunk lepödve? :D
--------------------------------------
megerkeztem New Donk City-be. hat nem az a latvany fogadott, mint amit videokban lattam... hihi. kis kijelzön allam koppant, olyan baromi jol fest.
no de most mar ott vagyok, amit tenyleg mutogattak korabban. amennyire flegmaztam, hogy "mehh, varos...", most annal jobban elvezem. nagyon adja, itt elleszek hold kutatassal. tv-n lehet arcomba vagna a sok rece, most is latom kezben, de az összkep hihetetlen.
------------------------------------
szarok en ra, hogy a 700 euros ipad-ekben mar par eve is erösebb volt a grafikus egyseg, meg rajuk lehet ganyolni valami kontrollert, ha meg a mai napig nincs meg csak megközelitöleg se olyan minösegi cucc azokra, mint ez az olasz kis köcsög & a zodüsszeia.
agyam dobom el, hogy elözö gennél bikabb tech van a kezemben. ejjel nezegettem demo-kat es videokat indie jatekokrol is, ezen a masinan meg azokat is szivesen tolnam agyikobol. pl a Stardew Valley... azt eleve kineztem mar magamnak korabban. pc-re / nagy konzolra ---> tv nekem tul old school az a graf, de ezen a kütyün legszivesebben bele ugranek egy seggest a pixelekbe.
rendesen elszomorit, amikor be kell tennem a dock-ba tv-n tolni. ha ideer az allvany, kihuzom az adaptert es el is rakom a dock-ot a picsaba. na jo, nem messzire... :D
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.06. 15:07:43 -
Csak nem bírtál magaddal :D -
Igen, én is azzal csináltam.
:( Picsába, akkor inkább tényleg hagyd, valami félremehetett ott a gyártásnál...
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.12.06. 12:36:41 -
SlickAdam #7345 sajat valasz: jo. de nem tudtam megoldani a problemat, ketszer is összeraktam. összeillesztem, nem kattog, stabilan tartva összecsavaroz ---> ujra klikk. nagyon apro kis elmozdulas es maris csinalja. -
SlickAdam #7344 Y0-as fejem van csak, az jo hozza? -
Igazítottam a burkolaton, amíg nem kattog és úgy húztam meg. -
SlickAdam #7342 mit takar a rendes összerakas? jobban meghuztad? :) hmmm, lehet ki kene cserelnem full ciganyba? -
A kattogásról: a japó mariós jobb joyconom ugyanilyen... volt, amíg szét nem kaptam és rendesen össze nem raktam, azóta nem kattog :)
A lötyögéshez pedig: mivel egy szem csavar tartja a joycon műanyag sínt, a többit a ház, így megintcsak összserelés/gyártási minőség függvénye, hogy lógni fog-e vagy sem. Nekem a szürkékből az egyik lóg, a neonok is, de kevésbé, a marios meg beton.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.12.06. 12:11:47 -
SlickAdam #7340 tudjatok, hogy bolond vagyok, és ha a rendszer engedi...
szal mondtam Amazon-nak küldjön egy uj gepet, mert rinyál az arcom. küldtek is (az eredetit 30 napon belül kell ilyen esetben visszaküldeni, nem köll visszaadni elöre), mint a villam.
tehat:
- az uj dock is billeg, mint az enyime, a 2. geppel tesztelve is. de nem emiatt rendeltem, hanem...
- a joy-con tema ugye, lötyi-lötyi. nos az uj jobb joy-con NEM lötyög, cserebe van benne egy "beepitett kattogtato" (lasd video lent). LOAL. az eredeti joy-con-om az uj gepre teve is ugyanugy viselkedik (a lötyi), szoval valszeg a joy-con a hibas, apro hajszalnyi difi okozza.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nem erösen nyomkodom. elsö kezbevetelre feltünt
ovatosan vettem kezbe a cuccokat, szepen visszacsomagolom tökeletes allapotban. mintha mise törtent volna. marad az eredeti szett :)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.06. 12:11:33 -
Bezony és olyan arcokkal, akik engem is bármikor, szárazon
Azért a top3-ban már általában benne vagyok, de volt, hogy nyertem is. (a 200-as frantic versenyek a legdurvábbak, azok csak egy órásak, mert nem lehet aggyal bírni :D)
-
Köszi az érdeklődést mindkettőtöknek, egy hét kellett a teljes felépüléshez :D Nem megy a vr sehova, ezentúl totál kipihenten megyek csak neki és szigorúan odafigyelek az időre is :) -
SlickAdam #7337 ja, ez engem is erdekelne, hogy meddig tartott a recovery. vagy meg mindig tart... ki lesz baszva-é a VR avagy semnem.:D -
Rendbejöttémá? :) -
SlickAdam #7335 HETI 4-5?!
eselyünk nem lesz. bar mar meg vanik szokva.:D
-
Itt kérem heti 4-5 online torna van az fb-s MK csoporttal jóformán megjelenés óta, így nem nehéz összehozni :D (de pl. a múlt heti ps vr-os kalandom óta csak egyszer voltam, mert regenerálódni kellett :D)
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.12.06. 10:50:19 -
SlickAdam #7333 te diszno! este csekkoltam profilodat: ~230 ora MK8D?! :D jatszogat vele azt mondja...
-
...vagy maradsz az eredeti tervnél és fúrsz pár lyukat rajta a szellőzőknél :) -
SlickAdam #7331 talaltam egy ilyet, ez mar okosabb, van kivagas rajta. bar ez se tökeletes (ennyire nehez egy rohadt standert tervezni? :D), a karok eleg furin neznek ki ill. nem lehet összezarni az egeszet...
-
Igen, azt nem kellene letakarni, de azt azért nem hiszem, hogy az állvány teljesen elzárná a levegőtől. -
SlickAdam #7329 Easy Allies rivjut neztem tegnap, ott is mondjak, hogy baromi idegesitö. :( -
SlickAdam #7328 a gep hatuljan alul a ket kivagas szellözesre is vanik? csak mert most kapcsolok, hogy a rendelt stander azt ott szepen le fogja takarni, legalabbis reszben. na majd tesztelem... (latszik, hogy univerzalis allvany, a 3 lepcsös Hori-n ott ki van vagva)
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.06. 07:45:16 -
Game voice volume-ot kell nullára állítani és nem pofáznak harc közben. -
Ami még nagyon durva xenoba az a töltési idő. Kb 3 sec alatt ott vagy bárhova is fast travelelsz. -
ja még valami. A battle chatter nem kapcsolható ki? Még mindig iszonyat idegesítő és minimumra véve a hangerejét is ugyanolyan hangos :D
Remélem ezt is patchelik majd -
Nem tudom mennyi chapter van xenoba, de ahogy olvasom a dolgokat 12 óra után még kb sehol se tartok :D -
Negritis #7323 én eddig 2 pro controllert vettem (a xeno2-set nem tudtam ott hagyni :D)
meg egy zeldás soft tokot
még tervezek 1 set joycon-t de ott várok egy faszára amit tudok imádni
ezen kívül amire van még esély az vmi joycon charger, vagy a chargegrip vagy egy chargestation -
Pio #7322 Nálunk gyakran megesik, hogy többen játszunk a géppel, ezért ilyen kiegészítők lettek véve:
- 1 pro kontroller. Korábban még kibeszéltük, az egyik legkényelmesebb/legjobb kontroller ever, az egyetlen kifogásolható pontja a dpad érzékenység, amit elvileg a xeno edition többé-kevésbé orvosolt. Minden switch tulajnak javaslom idővel a beszerzését, de most már mindenképp a xeno editiont.
- plussz 1 joycon pár, mert néha ki van használva
- még egy dokkoló, mert 2 tévén is szoktuk használni
- ehhez kapcsolódik, hogy nagyon örültem volna, ha a Nintendo csinál egy apróbb, jól hordozható dokkolót, de sajnos ilyen nincs, utángyártottakkal pedig nem rizikózok, elég sokaknak megsült már a gépe redditen.
- tok
- még egy adapter
Jelenleg úgy érzem, teljes a kollekció és minden nálunk adódó használati eset le van fedve, hacsak nem jelennek meg új kiegészítők többet ilyesmire nem fogok költeni.
Töltős grip volt számomra a legérdekesebb. Alapból vettem a gép mellé egy pro kontrollert és biztos voltam benne, hogy a következő kiegészítő egy töltős grip lesz, de úgy alakult, hogy hatalmasat tévedtem. Nyilván attól függ, hogy az ember hogyan használja, de a joycon ~20 órát bír töltés nélkül és soha, semmilyen körülmények közt nem alakult még úgy, hogy lemerüljön. Egyszerűen annyi van, hogy ha a pro kontrollert használom, akkor a joycon a gépre pattintva pihen, ha a joycont használom, akkor pedig egyből rápattintom a másik párt. Egy szó, mint 100 soha nem hiányzott még a töltő grip, de még csak olyan helyzetben se voltam, hogy azzal azért kényelmesebb lenne az élet, ezért teljesen lemondtam róla.
Nyilván ahogy írtam, ez egyéni használattól is függ, de minden esetre nagyon ajánlom, hogy aki agyal egy töltős gripen és egy pro kontrolleren is, az próbálja meg az utóbbit venni előbb, mert jó esélye van, hogy a pro kontroller megléte nála is hasonló mellékhatással jár majd és feleslegessé teszi a töltős gripet. -
SlickAdam #7321 dehogy :) -
Ennyire nem mozog az enyém, de emiatt ne küldd vissza.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.12.05. 21:37:10 -
SlickAdam #7319 igy billeg a gyogyós
-
Egy fél mm-t lehet tud mozogni, de nem mondanám lötyögősnek. Hagyjad már szegényt békén, élvezd :) -
Nekem ennyi van és nem hiányzik más:
- joy-con töltőállvány
- 1 plusz GYÁRI töltő hurcolászni + esetenként a pro kontrollert tölteni (szerintem hagyd az utángyártottakat)
- 1 pro kontroller
- hori keménytok
(a még 2 pár joycon csak az én hülyeségem, de olyan szépek :D) -
SlickAdam #7316 en jobbra-balra gondoltam.:) -
Előre-hátra tud mozogni. Passzosan 100% összekarmolnád, így kisebb az esély
-
SlickAdam #7314 dokkolva neked stabilan ül a gep? nekem bar csatlakozik rendesen es müködik ahogy kell, elegge billegös.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.05. 21:25:11