Wii - Wii U - Switch - és a többi
  • SlickAdam
    meg vagyunk lepödve? :D

--------------------------------------

megerkeztem New Donk City-be. hat nem az a latvany fogadott, mint amit videokban lattam... hihi. kis kijelzön allam koppant, olyan baromi jol fest.
    no de most mar ott vagyok, amit tenyleg mutogattak korabban. amennyire flegmaztam, hogy "mehh, varos...", most annal jobban elvezem. nagyon adja, itt elleszek hold kutatassal. tv-n lehet arcomba vagna a sok rece, most is latom kezben, de az összkep hihetetlen.

------------------------------------

szarok en ra, hogy a 700 euros ipad-ekben mar par eve is erösebb volt a grafikus egyseg, meg rajuk lehet ganyolni valami kontrollert, ha meg a mai napig nincs meg csak megközelitöleg se olyan minösegi cucc azokra, mint ez az olasz kis köcsög & a zodüsszeia. agyam dobom el, hogy elözö gennél bikabb tech van a kezemben. ejjel nezegettem demo-kat es videokat indie jatekokrol is, ezen a masinan meg azokat is szivesen tolnam agyikobol. pl a Stardew Valley... azt eleve kineztem mar magamnak korabban. pc-re / nagy konzolra ---> tv nekem tul old school az a graf, de ezen a kütyün legszivesebben bele ugranek egy seggest a pixelekbe.
    rendesen elszomorit, amikor be kell tennem a dock-ba tv-n tolni. ha ideer az allvany, kihuzom az adaptert es el is rakom a dock-ot a picsaba. na jo, nem messzire... :D
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.06. 15:07:43