4680
-
#3155 Figyelemmel követem én is ezt a subredditet mióta belinkelted, és tényleg vannak nagyon jók és olyanok is, amiket nem értem miért dicsérnek annyira annak ellenére, hogy nem hasonlít arra, akire hivatkoznak hogy kellene. -
#3154 El fogsz kesni. Csak szolok. :)
Ha mar szoba kerult a chargen, szepen bovul a reddites slidergyujtemeny, hol jobb, hol nem annyira jobb krealmanyokkal. -
Evoluti0N #3153 Már ott is 40 euró körül van. Megugrott mindenhol megjelenés után.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.02. 21:10:04 -
Evoluti0N #3152 Mivel száz helyen olvastam és száz videót láttam arról, hogy Originen leszarják a VPN-t és biztonságos a mehikói üzletből vásárolni, így én onnan vettem. 40 dolcsit volt az alap, de akkor már kipergettem azt a plusz 5-öt a deluxe cuccokért. Nem nagy valamik, de néha többet elköltök csokira.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.02. 21:01:46 -
#3147 : en G2A-rol szereztem be de most mintha magasabb lenne az ara ott is. -
Evoluti0N #3150 Szóval most jön az, ami rég volt. Felkelek reggel hétkor és akkor tudok pár órát játszani munkábamenet előtt. Remélhetőleg elég lesz a karakter megcsinálására. :D -
Evoluti0N #3149 Nos, fiúk és lányok, immár én is egy Dragon Age Inquisition (Digital Deluxe) példány boldog tulajdonosa vagyok. Most éppen töltöm, utána reggel mehet a móka. -
#3148 Ööö Konzolokszervize? Ha jól emlékszem ott 11790 Ft a játék.
CD Galaxisnál megint elfogyott a játék (PC-s verzió).
Bejött ez a Denuvo, úgy érzem!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.02. 20:33:11 -
#3147 Valaki tud valamilyen weboldalt ahol nem 13 ezer a játék? -
#3146 Azért olyan jó a harcrendszer szerinte mert szép effektjei vannak a varázslatoknak...
Manapság márminden lökött írhat tesztet. -
#3145 Egy lapnak se szabad hinni, egy-két emberre építeni kritikát nevetséges. -
#3144 Dragon Age: Inquisition teszt: 9.2
" Szép, dinamikus és élvezetes harcrendszer " - na eddig olvastam... -
#3143 Szerencséd, hogy nem MOBÁ-zol (Dota 2, LoL, HotS), ott minden nap meglenne a megfelelő kiégés.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.02. 18:38:37 -
#3142 Mi szívesen játszanánk veled, Merlin bácsi.
Azért alapvetően a DA nem multiplayer fókuszált játék, csak egy odadobott kis plusz, amit lehet rágcsálni, nem is várhattuk volna, hogy tökéletes legyen. -
#3141 Basszus ez a multi sajtreszelés így. Vagy lagfest van, vagy hülyék az emberek. Így nem lehet fejlődni. Össze kéne verődni 4-es csapatokba és tolni együtt voip-el. -
#3140 NWN-t nem az EA adta ki szerintem, hanem az Atari talan, de csak tipp. Ami a lenyeg, hogy ha mar kozos pontot keresel, az inkabb a fejleszto ceg, a Bioware es nem a kiado. Ami a hibat illeti, probald meg windowed modban futtatni a jatekot, azzal lehet csokkenteni a CtD es egyeb random fagyasok szamat - legalabbis amig nincs patch. -
bazsidiver #3139 Most játszok először dragon aggel eddig 16 órát játszottam vele és nagyon tetszik, csak az zavar hogy néha összeomlik és kidob az asztalra hibaüzenet nélkül. Egyébként az inkvizicó cimerének (szem mögött kard) van val köze a neverwinter nightshoz? (Ott ehez hasonló szem volt a szürkekönyesek páncélján, meg mind a két játékot az ea adta ki) Ez egy easter egg vagy csak az én fantáziám túl nagy? -
EFRM #3138 es az ember letud egy mellékküldit és azt hiszi, h na most akkor nyugi van és lehet menni mainquestre és feljön még 2 mellékszál D: nyau -
EFRM #3137 csak annyi a baj, h "túl sok" a tennivaló és mellékküldi
nagyon baba <3 -
Rannah #3136 Ráadásul ha 3-4 szinttel a mobok szintje felett vagy, már xp sem jön értük.
Én LVL23-on fejeztem be játékot, megérte végigjátszani. Most újrakezdtem :) -
#3135 Hát időben kell csinálni a főküldiket, mikor még szintben beleférsz. -
#3134 Az én mainem 23-24-es volt, de nem feltétlenül éri meg takarítani a főküldetések előtt. 21-22 volt a karakterem, amikor nekiálltam a főbb küldetéseknek, ahol 11-15 közötti ellenfelek pattogtak le rólam és a csapatomról nightmare szinten. :D
A legjobban az bosszantott, hogy 9 sárkányt vágtam le, de mint kiderült 10 van szétszórva a világban, én meg azt hittemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, de nem.az elder one sárkánya is beleszámít
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.12.02. 12:18:54 -
#3133 Nos Skyholdban van egy tábla nem messze onnan, amire kattintva lehet új mountokat venni. Lehet Havenben is van valami ilyen, már nem emléxem. -
#3132 Igen, van az még Havenben is, de csak egy szál ló van ott, amit először kaptam
-
#3131 Most szerváltam be egy ritka rózsaszínes, csíkos rénszarvasszerű izét. De a hangjával sírba tesz. -
#3130 mountot a stable-ben valthatsz, asszem mar hinterben is van stable valahol a blacksmith korul, skyholdban mindenesetre tuti blackwallnal, a shopok utan -
#3129 Nekem minden mágusom vegyes. Ahogy írtam is miért és hogyan rakom össze őket. Persze különbségek vannak köztük. Eleve a static cage, immolation, blizzard kombó elég is bármire, ha specifikus elemi sebzés kell. :D -
#3128 Despair demon a porgos jegvarazslattal operalo.A tuz demon pedig a rage.
Nem art egyebkent legalabb egy balanced magus a csapatba mert mindegyik masra erzekeny.Ertelemszeruen a sajat letelemenek az ellenkezojere.Tegnap futottam viszont bele egy olyan demon bossba aki bizonyos hp leverese utan alakot valtott es egeszen mas rezisztenciakat kapott, ugyhogy nem javaslom a csak tuz/jeg/storm magust.
Persze respecelni is lehet csatak elott de jobb ha legalabb egy valaki kemenyen tudja sebezni a dogoket. -
#3127 Meg a többieknek olyan skilleket kell beállítani preferred-nek, ami odaszegezi az ellenfeleket. Pl. ha nyomnak egy upgrade-elt viillámketrecet, az középre rántja őket, ergó oda lehet előre battyogni és mikor odavágódnak mehetnek az aoe támadásai a harcosnak, akkor mind kapja az áldást. De ott az ice mine, a fagasztás, a villámos paralizáció stb. -
#3126 Warriornak van egy rakat taunt képessége, meg olyan képessége, amivel a távolságot le tudja csökkenteni. Tessék azokat használni :) -
#3125 Na nekem főleg olyanok jönnek, de nem ám egyedül, hanem van két-három ilyen nagy dög (az óriás tüzes is pl.), pár olyan pörgős, repülős mágus witchgeci, meg sok kicsi fosadék ééés mindez hullámokban. Élmény. De már rutinból negálom ki őket a létezésből.
Amúgy ezek nem minibossok. Azokról beszélek amik nem totál randomok, hanem küldiknek a főellenfelei. -
EFRM #3124 kurva jo ez a jatek
bigriszpekt bioware!!!! -
#3123 Jaj ne is mond! Tegnap előtt az egyik riftből kijött egy 15-ös pride deamon. Harmadszori próbálkozásra sikerült csak legyűrnöm. Tényleg kemények a mini bossok. -
#3122 Pont este futottam bele én is, harmadszorra sikerült, akkor is épp hogy.
:-)
A játék mellé kaptam lópáncélt, vagy páncélozott lovat, nem tudom (Armored Mount)
Rendes lovam van már, de ez előbbit hol találom, vagy hol vehetem át?
Amúgy tényleg irtó sok mindent lehet csinálni a játékban, néha nem is tudom, melyik questet csináljam, meg mire elkezdeném, jön a riport, hogy mehetek a war table-höz, ott meg megnyílik egy még érdekesebb küldetés, aztán már megint a világ másik végén vagyok, amit meg elterveztem, arra nem jut idő :) -
#3121 Azok sokkal erosebbek.
Ha piros halalfejet latsz a moboknal akkor azoknak nem erdemes nekimenni.
-
#3120 12-es dögök később menj vissza én is úgy jártam mint te,másik csak engem idegesít hogy nem elég szar a harc wariorként de még a társak is szívatnak elhuzák tőlem szinte végig rohangálok a dögök után
Utoljára szerkesztette: drop, 2014.12.02. 09:20:29 -
#3119 A játék nagyon bejön, tényleg elképesztő mennyiségű tartalom van benne, nem győzöm kapkodni a fejem, meg tervezgetni, hogy most mi legyen a következő. Szerencsére a journal rendszer elég felhasználóbarát, nem kell feltétlen a napló alapján menni, a térképen simán rá lehet nyomni a közelben lévő fontos dolgokra, és az annak megfelelő küldetésre ugrik alapból, ez nagyon pozitív.
Kicsit tényleg mintha solo MMO lenne, de ez engem egyelőre nem zavar.
Egyelőre Hinterlands-ot fedezem fel (már 13 órája LOL ) - és belefutottam valamibe, ami miatt lenne egy kérdésem.
Zárogatom be a rifteket, eddig csuklómunka volt mindegyik, de most találtam egyet a főtábortól nyugatra egy folyópartos meredélyen, ahol úgy elpicsáznak, hogy csak úgy füstölök :) Sokszor nekimentem, az eredmény ugyanaz. Szóval valamit én cseszek el nagyon, vagy vannak sokkal erősebb mob-ok is az adott térképen, mint az átlag? -
#3118 A bányás pályán vannak a macik az erdőben nyugatra leginkább fent, ahol a sárkány is van, de lentebb is bőven. Sok a rift is arrafelé, szal. lehet power pontokat gyűjtögetni. -
#3117 Teljes csod az az alapanyag gyujto megbizas.Nem foglalkozom vele en sem.Felvettem az inq. skillt ami neha (10% sansz talan?) sokkal tobb herbet ad ha legelsz.Igen igen hasznos.Illetve most arra tettem ami a scout-ok skilljet noveli igy mutatni fogjak ezentul a quarry-kat es a loggin campeket is.Na ez viszont musthave ha fejleszteni akar az ember.
En is kifosztottam a sirokat, most iszom a levet :)
Kosz a valaszt, megnezem majd a banyat. -
#3116 főleg hogy az értelmes war room questek ilyen 13-15 órák, majd pont az ilyen 9-10 perces gyűjtögetésér fogok visszamászkálni a war roomba