218
-
teddybear #178 "Szerintem te vagy a hiszen a bérgyilkosokat, és a megszállókat véded, akinek a kezéhez vér tapad. Bizonyítékok híján hiszel összeesküvés-elméletekben és bekajázol minden "hivatalos állásfoglalást" a hazug disznóktól"
Bezzeg, ha OBL, meg más hasonló kaliberű gazember csinálja, akkor te sérvet kapsz a erőlködéstől, hogy a seggüket nyald!!
Elegem van már a agyatlanságokból, én befejeztem... -
Amergin #177 Szerintem te vagy a hiszen a bérgyilkosokat, és a megszállókat véded, akinek a kezéhez vér tapad. Bizonyítékok híján hiszel összeesküvés-elméletekben és bekajázol minden "hivatalos állásfoglalást" a hazug disznóktól -
kukacos #176 Áháhá, akkor OBL nem is létezik? Akkor meg miért sajnálod?
Meg azért el kéne tán döntened, hogy akkor szabadságharcos, akit tisztel a népe, ahogy #103-ban írtad, vagy amerikai ügynök, ahogy #171-ben?
(Sejtettem, hogy Rotyoka lesz az egyetlen bohóc a pódiumon, aki képes magát is nekifutásból seggbe rúgni... ) -
Rotyoka #175 Honnan tudod hogy valóban elkapták? Pont a választások előtt? Majd ha lesz egy videófelvétel, amin tökéletesen látszik minden akkor elhiszem, addig engem az USA hadserege csak ne akarjon semmiről sem felvilágosítani.
-
kukacos #174 Rotyoka, tisztában vagy te a "kézenfekvő" szó jelentésével? :D
De ha OBL ügynök volt, akkor miért vadászta le most az amerikai hadsereg, erőforrást nem kímélve? Miért veri nagydobra? Miért bujkált OBL Pakisztánban, ahelyett, hogy a CIA főhadiszállásán itta volna a söröket?
Magyarázd már el nekem szegénynek, mert kicsit zavaros a történet innen nézve ;D -
#173 Nem új kötés, hosszabbítás…igen , emelt összeggel. Amire lehet magyarázat a már akkor is meglévő fenyegetések. Csak ott több mint 6000 épületre kötöttek ilyen biztosítást.
Aki meg csalásra készül, betámadja a Pentagont? noooormáááális?
-
kukacos #172 Én mondtam már ezerszer, hogy 9/11-ről itt nem nyitok vitát, megtettem pár hónapja egy másik hír kapcsán, ott még a termitet is kiveséztük. Ha nekem címzed, kérdezz mást.
A méretezésről meg annyit állapítottunk meg már akkor is, hogy igen, úgy méretezték, és teljesen sikeresen, a tornyok kibírták a repülőgépek becsapódását, és bőven elegendő időt hagytak arra, hogy a bent levők elhagyják azt. Száz tonna kerozin épülettüzére viszont egyiket se méretezték; nem is lehet.
De tényleg ez az utolsó 9/11-es hozzászólás, amire válaszolok. -
Rotyoka #171 Az nem kézenfekvő válasz, hogy ügynök volt mivel AZ volt. Ez bizonyított dolog, amit az elnök sem tagadott.
Asperot: Elbaszták egymás után 2+1x nem? Azért lett előtte 1 évvel addig sosem látott biztosítás kötve a tornyokra, mert tudták hogy elbaszták ugye? :D -
#170 Komolyan azt várjátok a mérnököktől, hogy világ előtt beismerjék, elbasztuk? :)) Mert olyan még nem volt hogy amire tervezték, mégsem bírja. Hidak, épületek, gátak, gépek stb.
Ha megmondod milyen fém volt, lehet hogy lesz válasz.
-
Amergin #169 Akkor én is kérdeznék: a #153-as kérdésre mi a felelet? Mitől marad hetekig olvadt a fém, ha nem használtak termitet?
Az acélvázas felhőkarcolókat pedig a tervezés során MÉRETEZIK arra is, hogy véletlenül beléjük szállhat egy repülő, másként nem is kapnának engedélyt az építésre. A tornyok akár több irányból jövő, több becsapódást is kibírtak volna a saját lábukon. -
kukacos #168 Visszatérve az eredeti témára, azért a vicc kedvéért még mindig érdekelne, hogy a konteósok szerint akkor ki a fene is volt bin Laden. Hiszen azt állította, hogy ő csinálta 9/11-et, tehát hazudott, de miért?
A kézenfekvő válasz az, hogy OBL amerikai ügynök, de akkor miért ölték meg?
Gyerünk bohócok, látványos hasraeséseket remélek ;D -
Rotyoka #167 Jó lenne ha utána olvasnál mi ellen véd az amit ott vírusirtónak neveznek.. -
teddybear #166 Már ne haragudj, de te akkora baromságokat tudsz kérdezni, mint egy kisgyerek. A válaszokból viszont nem tanulsz.
Apropó, nem láttalak az androidos vírusokról szóló cikknél, pedig mindig bizonygatod, hogy linux-vírus márpedig nincs! -
#165 Ezzel Én is így vagyok. :P -
Rotyoka #164 Nekem miért fogytak volna el ? :D Amikor előjön a 9/11 mindig felrakok 5-6 kérdést és sosem kapok rá választ, de már megszoktam :D
Ha sokat mondjuk valamire, hogy igaz az manapság igaz is lesz. -
teddybear #163 Ja. Elfogytak az érveitek, jön a végső fegyver. Ha kocsmába lennénk, eztán beverhetnénk egymás pofáját, mint az igazi gyökerek. -
Amergin #162 Csatlakozz hozzánk, most fogjuk kitárgyalni Kukacossal az izraeli politika rejtelmeit, persze csak ha van kedve hozzá
-
Rotyoka #161 Na eljutottunk a kamu hírtől, a fake 911 en át a zsidózásig remek :D -
Amergin #160 Te is kérdéssel feleltél a kérdésre -
kukacos #159 Ejha, Amergin beismerte, hogy zsidó. Nem remélt eredmény ma estére. -
teddybear #158 Csak előjött a farbával. Ha nem állsz az ő oldalán, zsidó vagy. Ez eldönti a vitát. Ez a megcáfolhatatlan, űberelhetetlen érv. Minden jöttment betelepülő ezt tartja a végső érvnek. -
Amergin #157 Vajon miért felelnek a zsidók a kérdésre mindig kérdéssel? -
kukacos #156 Most erre minek válaszoljak? Ha hazudok, akkor lám, zsidó vagyok, ha megmondom az igazat, akkor meg hazug zsidó leszek.
Vagy randizni akarsz? Bocs, én a lányokat kedvelem, ez most nem jött be.
Tudod mit? Zsidó vagyok, de mivel minden zsidó hazudik, akkor mi is vagyok? Ezzel elleszel egy darabig. -
Amergin #155 Azt szokták mondani, hogy "tökéletes bűntény nem létezik". He-he.
Egyébként te zsidó vagy? -
kukacos #154 "ebben már meglehetősen nagy rutinra tettek szert"
Úgy tűnik, ezt az akciót valahol mégis rohadtul elqrták. Gondoljunk csak bele: már egy távoli magyar fórumon tevékeny Zsidófaló Amergin is tökéletesen tisztában van vele, hogy hazudnak. -
Amergin #153 Az egybesült államtok vezetői bűnözők. A csókos izráeli haverjaik szintén bűnözők. A CIA és a Moszad az egész idejében csak "összeesküvéseket", vagyis szigorúan titkos akciókat készít elő és hajt végre és ebben már meglehetősen nagy rutinra tettek szert. 9/11-et nem vizsgáták kellő alapossággal (még az ottaniak szerint se), így nem csodálom, hogy sokan nem hiszik el a hivatalos, kincstári szövegeket. A romhalmazban hetekig ott fortyogó olvadt fém pedig bizonyíték arra, hogy termitet használtak a leromboláskor, hiszen csak az tud acélt olvasztani, a repülőgép üzemanyag nem... úgyhogy én többek között már csak ezért sem hiszem el a hivatalos verziót. -
kukacos #152 Nyilván ebből megint az következik, hogy a CIA/ufók/moszad olyan amatőr mókusőrs, hogy az SG-s fórumba irkáló hülyegyerekek Windows paint-ből leleplezik az összeesküvésüket. A hivatalos sajtófelvételeken.
Eszem megáll, annyira síkbuták vagytok... -
kukacos #151 Ez már olyan rejtélyesen izgi, hogy hű meg ha... talán nem a megfelelő weboldalakat látogatom? Tudod, ahol paint-ben behúzgált piros ellipszisek mutatják az összeesküvés nyilvánvaló bizonyítékait... :D -
kukacos #150 És mondd csak, te melyik amcsi nagyvárosban vagy tűzoltó szakértő és felhőkarcoló-tervező mérnök, hogy a hivatalos, épülettűz okozta összeomlásnak 0%-ot adsz, az - bármely kicsit is értelmesebb mosómedvét harsány röhejre késztető - Enron-papíros sztorinak meg 5%-ot? -
Rotyoka #149 Ez a kukacos gyerek szerintem vikodint szed, de napi 2 doboz mennyiségben -
Hugo Chavez #148 Tényleg, mi van a Pentagonba térített repülőgép roncsaival és a róla készült térfigyelő kamerák felvételeivel?
Ha még időd engedi megnéznék egy képet az "utasok által legyőzött terroristák vezette" gép roncsairól is a szántóföldön, ahol felismerhető néhány alkatrész. -
Hugo Chavez #147 A hivatalos magyarázat azért humbug, mert egy ilyen épület a semmitől nem roskad csak úgy magába.
A lassított felvételen az is látszik, hogy először az épület közepét elrobbantják, hogy befelé dőljenek az oldalai, ahogy a profi épületbontók csinálják. -
Amergin #146 Megit idiótaságot írsz. Olvasd el mééégegyszer szép lassan, tagoltan amit írtam, hátha akkor föl tudja fogni a kis agyad.
"IS" -ismered ezt a szót, hmmm? -
kukacos #145 Értem, a beismerő vallomás nem számít a bíróságon... :D -
kukacos #144 A papírt te hoztad fel, nem én. Akkor mi lesz a maradék 95%?
"a hivatalos magyarázat egyértelmű humbug"
Ezt meg honnan is veszed?
"a kormány pedig meg sem próbálja kinyomozni"
Végül is csak szakértői jelentések százai készültek, sok tízezer oldalas mérnöki modellekkel, szimulációkkal, satöbbi, nagy részük netről is letölthető. Ezt nyilván le kell söpörnöd az asztalról néhány youtube-os kikockázott videó alapján, hogy a kis álomvilágod élhesd.
De mint mondtam, én ezt a vitát most nem akarom lefolytatni, ma nincs bolondok napja. -
Amergin #143 Én meg azt mondom, hogy marslakó vagyok, meg a télpó és a húsvét nyúl is egyben
Kb. ennyi a te "bizonyítékod". A bíróságon az igazság kiderítéséhez fontos a beismerő vallomás IS, de BIZONYÍTÉKOK hiányában a nullával egyenlő a fontossága... -
Hugo Chavez #142 Csekély értelmi képességeddel megpróbálsz belekapaszkodni ebbe a papír dologba. Mondtam, hogy valakik ezt tartják egy lehetséges oknak, de azt is mondtam, hogy senki sem tudja miért robbantották fel a WTC7-est. Bármi lehet. Adjunk a papírnak 5% esélyt, többet ne.
Az mindenesetre beszédes, hogy a hivatalos magyarázat egyértelmű humbug, a kormány pedig meg sem próbálja kinyomozni az esetet.
-
kukacos #141 Mondjuk hogy ő maga mondja a lenti videókban?
De ha nem bin Laden volt, akkor szerinted ki a fene volt is ez az ember tulajdonképpen? -
Amergin #140 Lehet a cia helyett jobb lett volna, ha Moszadot írsz -
kukacos #139 Háppersze, mi sem egyszerűbb ;) Nyilván ez a CIA standard eljárása: ha el akarnak tüntetni pár papírt, felrobbantják az épületet. Ezért kapunk naponta híreket maguktól összedőlő felhőkarcolókról onnan...
De azért ugye az is kell, hogy a papírt őrizgetők is olyan hülyék voltak, hogy egy példányban tartották, egy helyen, addig a pár hónapig, amíg a CIA megtervezte és levezényelte a szupertitkos műveletet. És milyen jól is jött, hogy a WTC mellett volt a rejtekhelyük, hiszen egy füst alatt elintézték az egészet.. Ha egy háztömbbel arrébb lett volna, nagy bajban lettek volna az összeesküvők :D
Vannak még ilyen szórakoztató ötleteid?