Offline küldött emaileket Oszama bin Laden

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Visszatérve az eredeti témára, azért a vicc kedvéért még mindig érdekelne, hogy a konteósok szerint akkor ki a fene is volt bin Laden. Hiszen azt állította, hogy õ csinálta 9/11-et, tehát hazudott, de miért?

A kézenfekvõ válasz az, hogy OBL amerikai ügynök, de akkor miért ölték meg?

Gyerünk bohócok, látványos hasraeséseket remélek ;D

Jó lenne ha utána olvasnál mi ellen véd az amit ott vírusirtónak neveznek..

Már ne haragudj, de te akkora baromságokat tudsz kérdezni, mint egy kisgyerek. A válaszokból viszont nem tanulsz.

Apropó, nem láttalak az androidos vírusokról szóló cikknél, pedig mindig bizonygatod, hogy linux-vírus márpedig nincs!

Asperot
Ezzel Én is így vagyok. 😛

Ahány ház, annyi baj legyen.

Nekem miért fogytak volna el ? 😄 Amikor elõjön a 9/11 mindig felrakok 5-6 kérdést és sosem kapok rá választ, de már megszoktam 😄

Ha sokat mondjuk valamire, hogy igaz az manapság igaz is lesz.

Ja. Elfogytak az érveitek, jön a végsõ fegyver. Ha kocsmába lennénk, eztán beverhetnénk egymás pofáját, mint az igazi gyökerek.

Csatlakozz hozzánk, most fogjuk kitárgyalni Kukacossal az izraeli politika rejtelmeit, persze csak ha van kedve hozzá<#vigyor1>

iSS!

Na eljutottunk a kamu hírtõl, a fake 911 en át a zsidózásig remek 😄

Te is kérdéssel feleltél a kérdésre<#taps>

iSS!

Ejha, Amergin beismerte, hogy zsidó. Nem remélt eredmény ma estére. <#taps>

Csak elõjött a farbával. Ha nem állsz az õ oldalán, zsidó vagy. Ez eldönti a vitát. Ez a megcáfolhatatlan, ûberelhetetlen érv. Minden jöttment betelepülõ ezt tartja a végsõ érvnek.

Vajon miért felelnek a zsidók a kérdésre mindig kérdéssel?<#eplus2>

iSS!

Most erre minek válaszoljak? Ha hazudok, akkor lám, zsidó vagyok, ha megmondom az igazat, akkor meg hazug zsidó leszek.

Vagy randizni akarsz? Bocs, én a lányokat kedvelem, ez most nem jött be.

Tudod mit? Zsidó vagyok, de mivel minden zsidó hazudik, akkor mi is vagyok? Ezzel elleszel egy darabig.

Azt szokták mondani, hogy "tökéletes bûntény nem létezik". He-he.
Egyébként te zsidó vagy?

iSS!

"ebben már meglehetõsen nagy rutinra tettek szert"

Úgy tûnik, ezt az akciót valahol mégis rohadtul elqrták. Gondoljunk csak bele: már egy távoli magyar fórumon tevékeny Zsidófaló Amergin is tökéletesen tisztában van vele, hogy hazudnak.

Az egybesült államtok vezetõi bûnözõk. A csókos izráeli haverjaik szintén bûnözõk. A CIA és a Moszad az egész idejében csak "összeesküvéseket", vagyis szigorúan titkos akciókat készít elõ és hajt végre és ebben már meglehetõsen nagy rutinra tettek szert. 9/11-et nem vizsgáták kellõ alapossággal (még az ottaniak szerint se), így nem csodálom, hogy sokan nem hiszik el a hivatalos, kincstári szövegeket. A romhalmazban hetekig ott fortyogó olvadt fém pedig bizonyíték arra, hogy termitet használtak a leromboláskor, hiszen csak az tud acélt olvasztani, a repülõgép üzemanyag nem... úgyhogy én többek között már csak ezért sem hiszem el a hivatalos verziót.<#nevetes1>

iSS!

Nyilván ebbõl megint az következik, hogy a CIA/ufók/moszad olyan amatõr mókusõrs, hogy az SG-s fórumba irkáló hülyegyerekek Windows paint-bõl leleplezik az összeesküvésüket. A hivatalos sajtófelvételeken.

Eszem megáll, annyira síkbuták vagytok...

Ez már olyan rejtélyesen izgi, hogy hû meg ha... talán nem a megfelelõ weboldalakat látogatom? Tudod, ahol paint-ben behúzgált piros ellipszisek mutatják az összeesküvés nyilvánvaló bizonyítékait... 😄

És mondd csak, te melyik amcsi nagyvárosban vagy tûzoltó szakértõ és felhõkarcoló-tervezõ mérnök, hogy a hivatalos, épülettûz okozta összeomlásnak 0%-ot adsz, az - bármely kicsit is értelmesebb mosómedvét harsány röhejre késztetõ - Enron-papíros sztorinak meg 5%-ot?

Ez a kukacos gyerek szerintem vikodint szed, de napi 2 doboz mennyiségben

Tényleg, mi van a Pentagonba térített repülõgép roncsaival és a róla készült térfigyelõ kamerák felvételeivel? <#conf>

Ha még idõd engedi megnéznék egy képet az "utasok által legyõzött terroristák vezette" gép roncsairól is a szántóföldön, ahol felismerhetõ néhány alkatrész.
A hivatalos magyarázat azért humbug, mert egy ilyen épület a semmitõl nem roskad csak úgy magába.
A lassított felvételen az is látszik, hogy elõször az épület közepét elrobbantják, hogy befelé dõljenek az oldalai, ahogy a profi épületbontók csinálják.
Megit idiótaságot írsz. Olvasd el mééégegyszer szép lassan, tagoltan amit írtam, hátha akkor föl tudja fogni a kis agyad.
"IS" -ismered ezt a szót, hmmm?<#hehe>

iSS!

Értem, a beismerõ vallomás nem számít a bíróságon... 😄

A papírt te hoztad fel, nem én. Akkor mi lesz a maradék 95%?

"a hivatalos magyarázat egyértelmû humbug"

Ezt meg honnan is veszed?

"a kormány pedig meg sem próbálja kinyomozni"

Végül is csak szakértõi jelentések százai készültek, sok tízezer oldalas mérnöki modellekkel, szimulációkkal, satöbbi, nagy részük netrõl is letölthetõ. Ezt nyilván le kell söpörnöd az asztalról néhány youtube-os kikockázott videó alapján, hogy a kis álomvilágod élhesd.

De mint mondtam, én ezt a vitát most nem akarom lefolytatni, ma nincs bolondok napja.

Én meg azt mondom, hogy marslakó vagyok, meg a télpó és a húsvét nyúl is egyben<#vigyor4><#alien2><#zavart1>
Kb. ennyi a te "bizonyítékod". A bíróságon az igazság kiderítéséhez fontos a beismerõ vallomás IS, de BIZONYÍTÉKOK hiányában a nullával egyenlõ a fontossága...

iSS!

Csekély értelmi képességeddel megpróbálsz belekapaszkodni ebbe a papír dologba. Mondtam, hogy valakik ezt tartják egy lehetséges oknak, de azt is mondtam, hogy senki sem tudja miért robbantották fel a WTC7-est. Bármi lehet. Adjunk a papírnak 5% esélyt, többet ne.

Az mindenesetre beszédes, hogy a hivatalos magyarázat egyértelmû humbug, a kormány pedig meg sem próbálja kinyomozni az esetet.
Mondjuk hogy õ maga mondja a lenti videókban?

De ha nem bin Laden volt, akkor szerinted ki a fene volt is ez az ember tulajdonképpen?

Lehet a cia helyett jobb lett volna, ha Moszadot írsz<#hehe>

iSS!

Háppersze, mi sem egyszerûbb 😉 Nyilván ez a CIA standard eljárása: ha el akarnak tüntetni pár papírt, felrobbantják az épületet. Ezért kapunk naponta híreket maguktól összedõlõ felhõkarcolókról onnan... <#vigyor>

De azért ugye az is kell, hogy a papírt õrizgetõk is olyan hülyék voltak, hogy egy példányban tartották, egy helyen, addig a pár hónapig, amíg a CIA megtervezte és levezényelte a szupertitkos mûveletet. És milyen jól is jött, hogy a WTC mellett volt a rejtekhelyük, hiszen egy füst alatt elintézték az egészet.. Ha egy háztömbbel arrébb lett volna, nagy bajban lettek volna az összeesküvõk 😄

Vannak még ilyen szórakoztató ötleteid?

"Mindig is bin Laden volt" -ezzel ki beszélte tele a fejedet?
Mert hogy bizonyítékod az nincs rá<#eplus2>

iSS!

Nem lehet, hogy bin Laden, támadást elismerõ videóit már Guantanmon rögzítették?
"Amikor tagadja, akkor is õ volt, amikor elismeri akkor is...furcsa logika."

Mi köze annak, hogy elismeri-e vagy tagadja ahhoz, hogy õ volt-e avagy sem? Mindig is bin Laden volt, errõl ki beszélt most? HC akart itt videókat látni, amin elismeri, mutattam neki néhányat.

Kezdesz fáradni, pihenjél.

Az Enront csak egy lehetséges oknak mondtam.
Mivel nem tudjuk miért döntötték romba az épületet így csak találgatni lehet.

Mellesleg nyilván biztonságosabb eltüntetni az épületbõl a papírokat, majd felrobbantani. Így nincs benne a kockázat, hogy bárki megtalálja. De te ilyenekre már nem gondolsz az erõs logikai érzékeddel. <#nevetes1>
"Aztán feljebb is nézted-e, mondjuk úgy 2004-tõl, ahol minden videójában kétszer is elismeri? Vagy az már kényelmetlen?"

Amikor már nem is élt? <#eplus2>
Nos hát ennyit arról, hogy õ volt vagy nem<#nevetes1>
Amikor tagadja, akkor is õ volt, amikor elismeri akkor is...furcsa logika.
Ezért kellett volna bíróság elõtt bizonyítani. Ennyi.

iSS!

Ismét egy hozzád méltó "színvonalas" hozzászólást hallottunk. <#nevetes1>

Tegnap nagyon leírtad magad nálam a logikátlan zagyvaságaiddal.

Amúgy, hogy sikerült kiszámolnod, hogy kevés volt a lõszer a közmûvek szétbombázására?
HA egy városban, mondjuk a vízmû fontosabb épületeit és pár gerincvezetéket találat ér, hány lakásban marad meg a vízellátás.
Mit saccolsz ehhez kb hány db bomba kell? <#fejvakaras>
Aztán feljebb is nézted-e, mondjuk úgy 2004-tõl, ahol minden videójában kétszer is elismeri? Vagy az már kényelmetlen?

Fura logikátok nektek van, akik szerint egy, a fõ eseményt követõ épület-összeomlás bármiféle bizonyító hatással jár. Mi lesz legközelebb? Belecsap a villám egy budiba Oklahomában, és kiderül, hogy nem is volt második világháború?

"fontos iratok voltak ott az Enron botránnyal kapcsolatban"

Ja igen, ez a másik kedvenc ökörségem 😉 A CIA meg akar semmisíteni iratokat, így mit tesz? Nyilván kemény melóval belopakodnak az épületbe és bedrótozzák az egészet, és reménykednek, hogy a papírok is eléggé elkoszolódnak, ahelyett, hogy egyszerûen elvinnék az iratokat... Ha ez igaz, a CIA nagyjából ezen a színvonalon van:

http://www.youtube.com/watch?v=7XSdZqIOi_s

Jól példázza ez az idiotizmust, ami a konteókat gyártja.

"September 16, 2001
Bin Laden denied any involvement with the attacks.."

"October 7, 2001
...referencing the September 11, 2001 attacks on the US. Bin Laden did not claim responsibility for the attacks in the recording."

Ilyenek vannak. Eddig is így tudtam.
Ezt egy ideges amerikai kommandós nem így látta a helyszínen, és ennyi bõven elég ahhoz, hogy lelõjék.

Már megbocsáss, de ezt honnan veszed? A hõs amerika mindenben titkolózik és dokumentumokat sem ad ki, pusztán a "hiteles" nyilatkozatok állnak rendelkezésre, azokban sem hallottam, hogy fegyver lett volna nála. Azon kívül az eddig napvilágot látott tanúvallomások szerint is elõbb elfogták, majd pedig kivégezték...

iSS!

Furcsa egy logikát alkalmazol.

Összedõl egy épület "magától", legalább is nem tudjuk mitõl. A kormány ezen nincs kiakadva. Te meg arra vársz választ mondjuk meg, hogy miért csinálta volna ezt a kormány?
Ki tudja, lehet ezer oka. Én úgy tudom fontos iratok voltak ott az Enron botránnyal kapcsolatban. Lesittelhettek volna azok alapján befolyásos egyéneket.

A lényeg, hogy nem nyomoznak az ügyben és agyonhallgatják. Tehát a leglogikusabb következtetés, hogy az usa kormány pontosan tudja mitõl dõlt össze a WTC 7.
"elfelejtesz válaszolni"

Sorban haladok.

Válogass:

http://en.wikipedia.org/wiki/Videos_of_Osama_bin_Laden#October_1.2C_2010

Csak egy egész fegyverraktár a házban, plusz néhány silány testõr.

Csak most, csak neked!

Amúgy abba lehetne már hagyni a baromkodást.

Nem volt nála fegyver, errõl ennyit. Vonítsál csak.<#mf1>

iSS!

"innentõl nem reagálok"

Jobb lesz az mindannyiunknak.

"És ezt megtehette volna az általad istenített demokratikus jogállam egybesült állatok"

1. isteníti a halál, 2. nem tehette volna meg. Vagy hogy képzeled a kis agyadban, addig ugranak rá a kommandósok, amíg elfogy a lõszere?