218
  • szabroy
    #218
    100% hogy o volt, erra mar akkor volt bizonyitekuk, mielott becsapodtak volna a repulok. csak neki ezt kesobb mondtak meg! :D:D:D
  • Hugo Chavez
    #217
    Ne játszd már itt te is az ostobát.

    A háború nem az usának, mint országnak nagy üzlet, hanem egyes befolyásos embereknek, akik milliárdosra keresik magukat a fegyvereladásokon az "újjáépítéseken", stb.

    Az, hogy közben az usa összecsinálta magát az általad vázolt kiadásaik finanszírozásán, az a kapzsiság által elvakított rossz stratégia eredménye.

    Ilyen egyszerű.
    Bár kétlem, hogy nyilvánosan beismered, hogy megértetted amit mondtam.
  • Asperot
    #216
    Hát tuti kapni fogok, de a háború már rég nem jó üzlet….illetve igen, de úgy már senki sem csinálja.
  • Molnibalage
    #215
    N+1-szer letárgyalt konteós bullshit. A fegyverfejlesztőknek a 7 éves jelenlét iszonyatosan nagy bukta, mert a pénz arra ment el, hogy benzint, vizet és minden más biszbaszt egy 0 infrastruktúrájú országban szállítgasság helikopterrel, stb.

    A jelenlét fenntartása, az operatív költségek annyiba fájtak, hogy százmilliárd dolláros nagyságrendben vágtak meg beszerzéseket és fejlesztéseket. Future warrior programtól kezve, a csökkentett számú F-22-őn át, a kevesebb Zumwalt romboló, stb.

    Tényleg megérte...
  • Asperot
    #214
    Sikerül 3 háborúba belevinni az országot, picit népirtott, olajkutakat gyújtogatott, és igaz ugyan hogy nem voltak tömegpusztító fegyverei de, lássuk be, rájátszott erre a feltételezésre. Tetszett neki a gondolat hogy a nyugat aggódik a lehetőség miatt. Utólag lehet bevallaná, hogy elszámolta magát. kb
  • Hugo Chavez
    #213


    Mégis, mit értettél azon, hogy baromira megdolgozott azért, hogy agyoncsapják?
  • Asperot
    #212
    huha, nagyok a felfedezéseid. Ennél fussa már többre. Az adófizető nem dönti el, hogy a pénz mire megy. Csak befizeti. Most tényleg a nyilvánvalót kell megvitatni velem? Ennél rövidebb az életem.
  • Asperot
    #211
    Hol írtam, hogy Szaddamot az erkölcs és igazság nevében kellet fenékbe rúgni?
    Nincs itt semmi kettős mérce.
  • Hugo Chavez
    #210
    Nem az állam állja a számlát, hanem az adófizetők.
  • Hugo Chavez
    #209
    "Az erkölcs és igazságosság felesleges lózung hatalmi érdekek esetében.
    ...
    Szaddam ... Baromira megdolgozott, hogy agyoncsapják azok, akik egykor segítették."

    Gratulálok!
    Egyik mondatban lesz@rod az erkölcsöt és az igazságosságot, a másikban meg ezekre hivatkozva helyesled Szaddam agyoncsapását.

    Ez az a kettős mérce, ami engem különösen irritál.
  • Asperot
    #208
    Fegyvert a hadsereg veszi és valóban az állam állja a számlát. Mi itt a gond?
  • Hugo Chavez
    #207
    "A hadseregnek származott belőle haszna? Igen. Mi? Mehetnek meghalni? Vehetnek fegyvert?"

    Minő álnaívitás, és van még pár, csak nincs kedvem mindet idézni.
    Szerintem nem gondolod komolyan, hogy a hadsereg megy meghalni, vagy a hadsereg vesz fegyvert.

    Meghalni a frissen toborzott fiatal amerikai munkanélküliek mennek, a fegyvereket meg, amit a "hadsereg vesz", arra az adófizetők dobják össze a lóvét, ahelyett, hogy jóléti kiadásokra költenék.
  • Hugo Chavez
    #206
    "Értjük. Aaaaanyira zseniális vagy, hogy néhány (hivatalos csatornákból származó!) videófelvételből és fényképből leleplezted a világ legnagyobb összeesküvését."

    Megérkeztünk a szándékos félremagyarázásaid újabb mérföldkövéhez.

    Megpróbálom elmagyarázni, hogy te is megértsd:
    Nem én leplezem le a "nagy összeesküvést" a számítógépem mögül néhány homályos képkocka alapján, hanem mások: mérnökök, tudósok, egyetemi tanárok.
    Gondolom te nem láttad egyik filmet sem a témában, amiben a fent nevezettek nyilatkoztak, vagy csak letagadod, különben nem játszanád itt a naív, frappáns okostojást.
  • Asperot
    #205
    Afganisztánnak származott belőle haszna? Nem. De. Saria helyett lett kormányuk. Az iskolák nem leégnek hanem épülnek. Úgy mint korházak, közigazgatás. stb.
    A fanatikus iszlámistáknak származott belőle haszna? Nem. Ki tudja? Sok-sok robbantás amit valóban ők végeztek milyen haszonnal, előnnyel jár? Csak Ők tudják.
    Bin Ladennek származott belőle haszna? Nem. Az nehezen elképzelhető hogy egy ilyen látványos akció után több támogatót, és pénzt szerez?
    A "héjjáknak" származott belőle haszna? Igen. Ők kik?
    A hadseregnek származott belőle haszna? Igen. Mi? Mehetnek meghalni? Vehetnek fegyvert? A haditechnika 80%-a amcsi kézben van.
    A szíályénak származott belőle haszna? Igen. Tény hogy több támogatást kapnak.
    Izráelnek származott belőle haszna? Igen. Mi? Kevesebb lett a palesztin?
    Larry Silverstein-nek (WTC tulaj, egészen véletlenül zsidó, bár ezt tilos észrevenni...)származott belőle haszna? Igen. Biztos, számlát nem láttam. Mivel Manhattan sziget, arany árban van az ingatlan. Sokat ért az a két torony. Helyette meg lesz egy mecset?
    A us birodalmi terjeszkedés profitált belőle? Igen. Az US kegyetlen pénzeket költ emiatt. közben meg borul az államháztartás. Semmi haszon horror pénzért.
    Elfoglalta, vagy támaszpontokat telepített azóta Irán kivételével az összes közel-keleti és közép ázsiai országban? Igen. Sokat felszámolnának már, pont a lé miatt, de ha kijönnek pl Irakból azonnal kezdik a polgárháborút amibe Irán is belép. Az pedig nagyon nem jó. Neked se.
    Sikerült az állampolgárok még teljeskörűbb ellenőrzését, megfigyelését "immár hivatalos formában is" elérni? Igen. Ez is csak viszi a pénzt. Megyek NY-ba onnan Miami, onnan Kuba, aztán Madrid, London. Ezt tudják? Na és?
    Általában nem hiszem el a hivatalos verziókat, mert ezen verziók forrásában egyszerűen nem bízom meg. Ehhez pedig mindenkinek joga van. Igaz. Sőt, a gondolkodó elme legelső ismérve a kételkedés. Ne is engedd hogy vége legyen.
  • Amergin
    #204
    No látod, csak kimondtad a lényeget
    Bár mi arról (is) vitatkozgattunk itt, hogy 9/11 kapcsán mi az "igazság", valójában az itt a lényeg, hogy kinek volt az érdeke (jól vetted észre!) és kinek származott belőle haszna.
    Afganisztánnak származott belőle haszna? Nem.
    A fanatikus iszlámistáknak származott belőle haszna? Nem.
    Iraknak származott belőle haszna? Nem.
    Bin Ladennek származott belőle haszna? Nem.
    A "héjjáknak" származott belőle haszna? Igen.
    A hadseregnek származott belőle haszna? Igen.
    A szíályénak származott belőle haszna? Igen.
    Izráelnek származott belőle haszna? Igen.
    Larry Silverstein-nek (WTC tulaj, egészen véletlenül zsidó, bár ezt tilos észtevenni...)származott belőle haszna? Igen.
    A us birodalmi terjeszkedés profitált belőle? Igen.
    Elfoglalta, vagy támaszpontokat telepített azóta Irán kivételével az összes közel-keleti és közép ázsiai országban? Igen.
    Sikerült az állampolgárok még teljeskörűbb ellenőrzését, megfigyelését "immár hivatalos formában is" elérni? Igen.
    Általában nem hiszem el a hivatalos verziókat, mert ezen verziók forrásában egyszerűen nem bízom meg. Ehhez pedig mindenkinek joga van.
  • Asperot
    #203
    Az erkölcs és igazságosság felesleges lózung hatalmi érdekek esetében. Még ha van is, ami az egyik oldalon megfelel ennek, a másik oldalon ellentétes előjellel szerepel. Van helyette jól felfogott érdek. Ami mimnél több csoportra, népre kiterjeszthető, annál nagyobb igazság. Használt Európa is bűnözőket, most ülnek kényelmes bársonyszékben. Szaddam kattanása és ámokfutása akkor még messze nem volt logikus következmény. Baromira megdolgozott, hogy agyoncsapják azok, akik egykor segítették. . Irak lehetett volna egy gazdag ország. Ami lett belőle az nem az amcsiknak köszönhető.
  • Amergin
    #202
    Többször bevállalta, többször letagadta.
    De ha csakis bevállalta volna és nem tagadta volna egyszer sem, akkor is semelyik bíróságon NEM elég CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a beismerő vallomás. Egyébként pedig a zusa őt is használta a 80-as években, amikor a szovjetek elleni iszlámista lázadást segítette a szíájé, az összeesküvő-bűnözők bandája. Egyébként Szaddam is haver volt a 70-es években, a drágalátos donald ramszfeld mondta róla anno:
    "Szaddam bűnöző... DE A MI BŰNÖZŐNK!" Ennyit arról, hogy a zusa mennyire veszi figyelembe az erkölcsöt, igazságosságot és mennyire szavahihetők a politikusok meg az egész szíályés bűnszövetkezet.
  • Asperot
    #201
    Azért Osama bevállalta a támadásokat. A többi nagyot is. Az ugye nem kérdés hogy picit sem volt barátja a nyugati világnak. Mint ilyen, miért vinné el a vállán, /ha igaz/ az egyik legnagyobb ellenséges összeesküvést, kényelmes áldozati szerepet biztosítva az USA-nak ?
  • Amergin
    #200
    A cia és a moszad a világ két legszorosabban összefonódott és államilag támogatott bűnszövetkezete, amiknek nincsen fontosabb feladata, mint "összeesküvéseket" leszervezni széles e világban.
    A fent nevezett két bűnbanda nem az "amerikai népet" szolgálja, abban te biztos lehetsz, hanem az a célja, hogy akiknek nagy hatalamuk van (és a így a világ legkorruptabb személyei), nos nekik még nagyobb hatalmuk legyen.
    Arra pedig, hogy a 9/11 hátterében Oszama áll, arra PONTOSAN UGYANANNYI BIZONYÍTÉK van, mint arra hogy más áll mögötte, tudni illik SEMMI.
    Ahhoz pedig, hogy nem higgyünk a véleményhatalom éppen aktuális hazugságainak, nos ehhez meg joga van mindenkinek. Te csontra benyelted, és MÉG NEKED van pofád itt "pofátlan magabiztosságról" ömlengeni.
  • kukacos
    #199
    Értjük. Aaaaanyira zseniális vagy, hogy néhány (hivatalos csatornákból származó!) videófelvételből és fényképből leleplezted a világ legnagyobb összeesküvését.

    Nézd, az, hogy nem dúskáltok szellemi javakban, az egy dolog. De hogy ezt a elképesztően pofátlan magabiztosságot honnan veszitek hozzá, az egyszerűen nem fér a fejembe.

    Talán épelméjű pillanataidban még te is röhögnél, ha azt olvasnád az újságban, hogy az SG-s fórumozó Kovács Pistike karosszékéből leleplezte a CIA, Moszad és az ufók együttes összeesküvését... noha semmivel se kevesebbet akarsz velünk itt elhitetni.

    Tudod mit mondok? Ha valóban ez a helyzet, akkor rohadtul semmi félnivalónk nincs tőlük, annyira amatőrök. ;D
  • kukacos
    #198
    "de itt a két oldal bátran kiegyezhet egy döntetlenben"

    Aha. Színre pontosan, mint a Fekete Lovag.
  • Trade
    #197
    Hupsz több nickes lebukás........
  • Asperot
    #196
    1 Közegellenállás nem jó szó. Térben folyamatos jelenlétet feltételez. A tartószerkezet csak a tér viszonylag apró részét foglalja el. A szintek nem egymást tartották, hanem a központi gerinc volt a teherhordozó.
    2 Fémszerkezetekben terjed a feszültség és a rezgés. Üveg ezt rosszul bírja.
    3 Nagy sebességgel, hatalmas tárgy csapódik egy emberek közé. Aztán robban. Több száz méterre is találsz nyomokat.
  • Molnibalage
    #195
    Ha holnap lesz sok időm, akkor talán megteszem. Lásd kivel van dolgod...
  • Molnibalage
    #194
    Nem fogok újra 3 oldalt legépelni csak a kedvedért. Próbáld megtalálni őket a googleval.
  • Asperot
    #193
    Vitázzunk, egy picit.
  • Hugo Chavez
    #192
    Azt egyébként megfigyeltem, hogy a 9/11 usa kormányverzió hívők már nem bocsátkoznak vitába, mert nem tudnak mit kezdeni a tényekkel. Inkább n+1edszer meg hasonló jollyjokerekkel próbálják meg menteni ami még menthető.
    Ezek a "menthetők" a gondolkodásra képtelen vagy lusta emberi egyedek.
  • Hugo Chavez
    #191
    Ez tetszik.

  • Amergin
    #190
    N+1-szer letárgyalt téma, hogy inside job volt, ezt ma már mindenki tudja. Olvass utána!
    Egyébként pedig:
    A lázadókat likvidáltuk!!!
  • Molnibalage
    #189
    N+1-szer letárgyalt baromságokkal jössz. N+1-szer leírta már több építész és mérnök, hogy mit látsz. Van szemed, hogy olvass, vagy füled, hogy hallj, de eszed az nincs, hogy meg is értsd mit látsz...
  • Hugo Chavez
    #188
    2001-től kb. 2005-ig még én is eltudtam képzelni, hogy a tornyok maguktól dőltek össze, vagyis a repülőktől.

    Majd láttam azt a videót, ahol bemutatják, hogy a felső X emelet szabadesés sebességével jött le. Nincs közegellenállása egy ép vasbeton szerkezetnek???
    Hoppácska.
    Több videón látszik, ahogy az omlás frontja alatt 10-20 emelettel robbannak ki ablakok.

    HA jól emlékszem még 2005-ben is találtak emberi csontszilánkokat a WTC szomszédságában álló felhőkarcolók tetején. (100-200méter távolság.)
    Hoppácska.
  • Sir Quno Jedi
    #187
    Én még ezen a képen is látom ám, hogy pendriveokat rejteget a szakállában!
  • Molnibalage
    #186
    :)
  • Amergin
    #185
  • Asperot
    #184
    Vélemény, meggyőződés, állásfoglalás miatt bant osztani, egy elég rossz világ kezdete lenne. Ebben a témában abszolút igazság egyébként sem létezik. Én is csak hiszem, hogy pár apróságban igazam lehet. Ettől még más / Amergin, Rotyoka,stb / ellentétes meggyőződése ugyanolyan fontos, még az is lehet, hogy közelebb áll a valósághoz. Amit pusztán a „szerintem nem” érzés nem zárhat ki. Max a hangvétel, és pár kommentelő tulajdonságát firtató jelzőt lehetne kritikákkal illetni, de itt a két oldal bátran kiegyezhet egy döntetlenben. :P
  • Locutos
    #183
    Azért jelentkeztem be, hogy lefikázzam az ehez hasonló hasznos-igaz cikkeket.
    Üzenem hogy cuccolják szét a saját seggüket mindazok, akik ezt a propaganda hazugság maszlagot tömik a képünkbe, és vigyáznak rá, hogy elég sokáig szellőztessék ezt a BinLadenes shit témát, nehogy valaki lemaradon róla.
    Annyira látszik hogy az egész rendezés hogy már az több mint bődületes.
    Nembirom idegroham nélkül mikor olvasom az egetrengető ellentmondásokat, banalizmusokat amiket megpróbálnak beetetni.
    Jólfelkell fújni a baromságot, hogy mekkora terrorista vezér volt(már ha valaha egyáltalan bármi is lett volna) millió oldalas összeesküvések, több száz pen-drive, ha éjjel nappal nem alszik akkor se ír több millió oldalas terveket, és a szupertitkos un. terrorista akciókat csak több száz pendrive-on lehetett küldözgetni. Felfordul a gyomrom ennyi megalomániás hazugságtól, meg az összes többitől...
  • Amergin
    #182
    És ugyan miért? Talán azért mert pár dologban a tieddel ellentétes állásponton vagyok? Ezért kellene bant kapni?
    De szar vicc. Nincs benne poén.
  • teddybear
    #181
    Nem fogom. Nem érdemled meg. Normális helyen már rég bant kaptál volna. Ha ki nem tiltanak.
  • teddybear
    #180
    Fogalmi zavaraid vannak, de nem csak ebben.

    Bármit vírusirtónak nevezhetünk, ami megszabadít a vírustól, trójaitól. Ha távvezérléssel törlik(ami érdekes, mert így akár a konkurencia programjaitól is megszabadulhatnak), ha én csinálom saját kezűleg, ha speciálisan erre írt programot használok, ha olyan módosításokat végzek az op. rendszeren, amitől a szokásos módon terjedő vírus képtelen lesz feltelepülni.
  • Amergin
    #179
    Válogasd meg a szavaidat kedveském!
    Kár hogy befejezted, hiányozni fox