6466
  • wesker24
    Jah ezt énis láttam a 2 ribanc mindent bevet amit csak tud csak hogy minél jobban meg játszák magukat annál kevesebb lová fogja ütni a markukat ! xD
  • Ironman2
  • Ironman2
    Amúgy nem lesz belőle semmi se az égvilágon.Alek visszamegy a barátnőjéhez,és éli majd az életét.A csajok meg keresnek majd egy valag pénzt
  • Ironman2
    Sajna,ezt már nem tudják megcsinálni Alekkal,de irjál az RTL-nek,mint müsorötlet.Amugy én a villát nem hanyagolnám utána,valóban lehetne ilyen valóság showkat rendezni benne.
  • bigoldman
    Megvalami

Azt egy percig sem gondolhatta komolyan a csatorna, hogy ezt a musort a lehetseges felesegek, vagy ugy egyebkent is, csak a csajok miatt nezik a nezok.
    Mindenki Alekoszra volt kivancsi, es pont belole van a legkevesebb, es ami van , az is korlatozva, keretek koze szoritva.
    Mondom, az a sanda gyanum, hogy ez Oliver vizsgafeladata volt. Nos, megbukott. En nem biztam volna ra. Ha viszont a csatorna kreativjai is boven benne voltak, akkor sajnalom a csatornat, hogy csak ilyen emberei vannak.
  • bigoldman
    Nos, itt egy musor otlet, amin sokat nem is gondolkodtam, de jobban allna Aleknek, es jobban tetszene nekunk is.

Adva vagyon a 16 csaj, de nem megy be egyszerre mind.
    Sot, meg se mutatjak Aleknek mindet, csak otot. Ezzel az ottel bekoltozik, es valojaban bent is van veluk. Legyenek a csajoknak feladataik, legyen esti buli, kotetlen idok stb. Igy amusor megy,Alek hozhatja magat, mi jol szorakozunk.
    3. napon Alek kivalaszt harom csajt aki marad, a masik ketto helyere bejon 2 ujabb. Kezdodhet elolrol a harc.
    Az , hogy 3. napon megy ketto, vagy 2 naponta 1, vagy legyen barhogy is, az keplekeny lehet, ezen lehet a musortervezes alatt valtoztatni, a lenyeg, hogy a szerkezet maradjon.
    Aki a legtovabb bentvan, es a vegen marad, az a bajnok.
    Nezhetobb musor, Alek is jobb lehet benne, tobb ido van egy-egy lanyra, mi is jobban szorakozunk.

En ilyesmit csinaltam volna
  • wesker24
    ha tudsz valami jó frapáns hátteret csinálni majd akkor arra is átrakhatom majd a csajokat és Alekot hogy ne csak egyszinű háttér legyen !
  • helloleo
    Szerintem ki lehetne rakni mindkettőt. Viszont rről a bannerről lekerülhetne a műsor címe. Az előbbi banneren meg pirosak legyenek a szívek.
  • wesker24
    Lecseréltem erre hogy a csajok is kint legyenek !

Hogy mindenki szokja is megtanulja a csajok nevét ! :D
  • Ironman2
    Nembaj szombattól már itt lehetek veletek.Unalmas már hogy hajnalban nincs itt senki,meg nem élőben látom az egészet
  • Ironman2
    Amugy jó lesz ez a banner is
  • helloleo
    Lada meg az Olga keresztezése :)
  • wesker24
    Elirta Olgát akart irni !
  • Ironman2
    OLDA?
  • Ironman2

Hova lett a másik banner?
  • PeeTeR
    Olga
    koszke
  • helloleo
    Na még egyszer :) Olga.
  • wesker24
    Ilyen nö nincs ! xD
  • helloleo
    Olda jöhet nekem logóba. Köszi
  • wesker24
    Lehet kérni logókat kinek melyik csaj a favja aztán kirakom neki logóban ahogy a VV4-ben szokott lenni ! xD
  • TomSolberg
    szerintem dorisz fog nyerni
  • wesker24
    Ha jó lesz akkor megcsinálom azt hogy a képre kattintva Alekosz oldala jöjjön be mint anno a VV4-nél !
  • wesker24
    Na frisitettem a bannert !

• Blanco308
    igy van pedig a háttérben biztos egy csomót marháskodnak.....csak mi azt nem látjuk...biztos jó kibszélik a picsákat......nem értem miért nem engedte meg az RTL hogy spontán műsor legyen...nem kellett volna ennyi csaj....csak 5-6 aztán összezárni Alekkel ket a villába..Olivér is napközben látogatta volna őket..oszt cső...:)
  • helloleo
    Én még a mai napon adok egy esélyt a műsornak, ha ugyanez lesz, akkor kuka.
  • bakkerman
    sajnos igazad van...alekosz robotként viselkedik,minden mozdulatán,szaván látszódik,hogy ráerőltetik. ez nem Ő. Robotként beszél,öltönyben pózol,megfontoltan társalog,ez mind-mind ráerőltetett szerep. Olivér mintha bennt se lenne,eddig még 1x nem kacagtak egy jót,amolyan Oli-Alek-osat...sajnos ez nem egy szórakoztató műsor
  • Blanco308
    szerintem erőltetett lett....:s
    amugy nem olyan szar...de lehetne sokkal jobb is...spontán..Aleket is azért szerették meg a népek....
  • Ironman2
    Szerintem meg nagyon jó lett,és már régóta készültek rá.Alekosznak nem kell forgatókönyv
  • bigoldman
    Udv

Csalodott vagyok
    Csalodott vagyok sajnos, mert ebbol a musorotletbol, ebbol az anyagbol, Alekoszbol egy joval jobb, szorakoztato musort lehetett volna kihozni. Egy olyat, ami siman verhette volna a VV4 nezettseget.
    Nem sikerult. El lett kapkodva. Nem lett kidolgozva, nem hozzaertokre lett bizva sajnos. Nem Alekoszon mulik sajnos. O hozza magat. Megint a hatan viszi a produkciot. Ha tobb szerepet kapna, meg mentheto lenne a musor.
    En teljesen strukturat valtanek a musorban, valtoztatnek a musor szerkezeten, de felek ebben a stadiumban mar nem lehet.

Lilun es Balazson teljes mertekben latszik, ez a musor csak pup a hatukon.

A musor szinvonalat tukrozik a nyeremenyek is sajnos

Szoval sajnalom, hogy igy elbaltazta a csatorna a lehetoseget. Attol felek, tul sokat biztak Oliverre
  • Ironman2
    Huzz innen!
  • paly90
    én is gondoltam erre h azt hiszik h milyen jó kislányuk van közbe meg nem:D
    én elsőre azt gondoltam róla h bulizós mindenkinek odadja magát...tehát mint a mai 16-20 évesek 80%a
  • TomSolberg
    a mostani banner nagyon jó :)
  • zaki
    hm, ha ez igaz, akkor szimpi a csaj, és szurkolok neki... mert első látásra nem nagyon volt az, egy buta kis 15 perc hírnévre vágyó csajnak tűnt... vagy csak a szülei magyarázzák be maguknak, és mindenkinek, hogy milyen ártatlan kis szende szűz a lányuk, aztán lehet nem tudnak róla semmit, minden hétvégén mással hegeszt... :D
  • wesker24
    Ok akkor meg csinálom ugy !
  • spm
    Meg a logo is. Szerintem szebben nézne ki úgy az egész :)
  • wesker24
    Szóval akkor a csajok és Alek is legyen 100 % Ok !
  • zaki
    looool, ez mekkora :D
  • spm
    Ez tetszik, csak túl "halvány" vagy fakó, vagy hogy is mondjam. Szerintem legyen teljesen éles a kép (opacity 100).

:)
  • datango
    én erre a bannerre szavazok!
    ez azért lenne jobb mert látnánk, hogy éppen ki van még bent!
  • wesker24
    Na én is csináltam egy bannert ée beleraktam mind a 16 csajt anno ahogy régen a VV4-ben is ! Aki már kiesett az szürkével van !