6466
-
#1326 Jah ezt énis láttam a 2 ribanc mindent bevet amit csak tud csak hogy minél jobban meg játszák magukat annál kevesebb lová fogja ütni a markukat ! xD -
Ironman2 #1325 -
Ironman2 #1324 Amúgy nem lesz belőle semmi se az égvilágon.Alek visszamegy a barátnőjéhez,és éli majd az életét.A csajok meg keresnek majd egy valag pénzt -
Ironman2 #1323 Sajna,ezt már nem tudják megcsinálni Alekkal,de irjál az RTL-nek,mint müsorötlet.Amugy én a villát nem hanyagolnám utána,valóban lehetne ilyen valóság showkat rendezni benne. -
bigoldman #1322 Megvalami
Azt egy percig sem gondolhatta komolyan a csatorna, hogy ezt a musort a lehetseges felesegek, vagy ugy egyebkent is, csak a csajok miatt nezik a nezok.
Mindenki Alekoszra volt kivancsi, es pont belole van a legkevesebb, es ami van , az is korlatozva, keretek koze szoritva.
Mondom, az a sanda gyanum, hogy ez Oliver vizsgafeladata volt. Nos, megbukott. En nem biztam volna ra. Ha viszont a csatorna kreativjai is boven benne voltak, akkor sajnalom a csatornat, hogy csak ilyen emberei vannak. -
bigoldman #1321 Nos, itt egy musor otlet, amin sokat nem is gondolkodtam, de jobban allna Aleknek, es jobban tetszene nekunk is.
Adva vagyon a 16 csaj, de nem megy be egyszerre mind.
Sot, meg se mutatjak Aleknek mindet, csak otot. Ezzel az ottel bekoltozik, es valojaban bent is van veluk. Legyenek a csajoknak feladataik, legyen esti buli, kotetlen idok stb. Igy amusor megy,Alek hozhatja magat, mi jol szorakozunk.
3. napon Alek kivalaszt harom csajt aki marad, a masik ketto helyere bejon 2 ujabb. Kezdodhet elolrol a harc.
Az , hogy 3. napon megy ketto, vagy 2 naponta 1, vagy legyen barhogy is, az keplekeny lehet, ezen lehet a musortervezes alatt valtoztatni, a lenyeg, hogy a szerkezet maradjon.
Aki a legtovabb bentvan, es a vegen marad, az a bajnok.
Nezhetobb musor, Alek is jobb lehet benne, tobb ido van egy-egy lanyra, mi is jobban szorakozunk.
En ilyesmit csinaltam volna -
#1320 ha tudsz valami jó frapáns hátteret csinálni majd akkor arra is átrakhatom majd a csajokat és Alekot hogy ne csak egyszinű háttér legyen ! -
#1319 Szerintem ki lehetne rakni mindkettőt. Viszont rről a bannerről lekerülhetne a műsor címe. Az előbbi banneren meg pirosak legyenek a szívek. -
#1318 Lecseréltem erre hogy a csajok is kint legyenek !
Hogy mindenki szokja is megtanulja a csajok nevét ! :D -
Ironman2 #1317 Nembaj szombattól már itt lehetek veletek.Unalmas már hogy hajnalban nincs itt senki,meg nem élőben látom az egészet -
Ironman2 #1316 Amugy jó lesz ez a banner is -
#1315 Lada meg az Olga keresztezése :) -
#1314 Elirta Olgát akart irni ! -
Ironman2 #1313 OLDA? -
Ironman2 #1312
Hova lett a másik banner? -
#1311 Olga
koszke -
#1310 Na még egyszer :) Olga. -
#1309 Ilyen nö nincs ! xD -
#1308 Olda jöhet nekem logóba. Köszi -
#1307 Lehet kérni logókat kinek melyik csaj a favja aztán kirakom neki logóban ahogy a VV4-ben szokott lenni ! xD -
#1306 szerintem dorisz fog nyerni -
#1305 Ha jó lesz akkor megcsinálom azt hogy a képre kattintva Alekosz oldala jöjjön be mint anno a VV4-nél ! -
#1304 Na frisitettem a bannert !
-
Blanco308 #1303 igy van pedig a háttérben biztos egy csomót marháskodnak.....csak mi azt nem látjuk...biztos jó kibszélik a picsákat......nem értem miért nem engedte meg az RTL hogy spontán műsor legyen...nem kellett volna ennyi csaj....csak 5-6 aztán összezárni Alekkel ket a villába..Olivér is napközben látogatta volna őket..oszt cső...:) -
#1302 Én még a mai napon adok egy esélyt a műsornak, ha ugyanez lesz, akkor kuka. -
#1301 sajnos igazad van...alekosz robotként viselkedik,minden mozdulatán,szaván látszódik,hogy ráerőltetik. ez nem Ő. Robotként beszél,öltönyben pózol,megfontoltan társalog,ez mind-mind ráerőltetett szerep. Olivér mintha bennt se lenne,eddig még 1x nem kacagtak egy jót,amolyan Oli-Alek-osat...sajnos ez nem egy szórakoztató műsor -
Blanco308 #1300 szerintem erőltetett lett....:s
amugy nem olyan szar...de lehetne sokkal jobb is...spontán..Aleket is azért szerették meg a népek.... -
Ironman2 #1299 Szerintem meg nagyon jó lett,és már régóta készültek rá.Alekosznak nem kell forgatókönyv -
bigoldman #1298 Udv
Csalodott vagyok
Csalodott vagyok sajnos, mert ebbol a musorotletbol, ebbol az anyagbol, Alekoszbol egy joval jobb, szorakoztato musort lehetett volna kihozni. Egy olyat, ami siman verhette volna a VV4 nezettseget.
Nem sikerult. El lett kapkodva. Nem lett kidolgozva, nem hozzaertokre lett bizva sajnos. Nem Alekoszon mulik sajnos. O hozza magat. Megint a hatan viszi a produkciot. Ha tobb szerepet kapna, meg mentheto lenne a musor.
En teljesen strukturat valtanek a musorban, valtoztatnek a musor szerkezeten, de felek ebben a stadiumban mar nem lehet.
Lilun es Balazson teljes mertekben latszik, ez a musor csak pup a hatukon.
A musor szinvonalat tukrozik a nyeremenyek is sajnos
Szoval sajnalom, hogy igy elbaltazta a csatorna a lehetoseget. Attol felek, tul sokat biztak Oliverre -
Ironman2 #1297 Huzz innen! -
paly90 #1296 én is gondoltam erre h azt hiszik h milyen jó kislányuk van közbe meg nem:D
én elsőre azt gondoltam róla h bulizós mindenkinek odadja magát...tehát mint a mai 16-20 évesek 80%a -
#1295 a mostani banner nagyon jó :) -
#1294 hm, ha ez igaz, akkor szimpi a csaj, és szurkolok neki... mert első látásra nem nagyon volt az, egy buta kis 15 perc hírnévre vágyó csajnak tűnt... vagy csak a szülei magyarázzák be maguknak, és mindenkinek, hogy milyen ártatlan kis szende szűz a lányuk, aztán lehet nem tudnak róla semmit, minden hétvégén mással hegeszt... :D -
#1293 Ok akkor meg csinálom ugy ! -
spm #1292 Meg a logo is. Szerintem szebben nézne ki úgy az egész :) -
#1291 Szóval akkor a csajok és Alek is legyen 100 % Ok ! -
#1290 looool, ez mekkora :D -
spm #1289 Ez tetszik, csak túl "halvány" vagy fakó, vagy hogy is mondjam. Szerintem legyen teljesen éles a kép (opacity 100).
:) -
#1288 én erre a bannerre szavazok!
ez azért lenne jobb mert látnánk, hogy éppen ki van még bent!
-
#1287 Na én is csináltam egy bannert ée beleraktam mind a 16 csajt anno ahogy régen a VV4-ben is ! Aki már kiesett az szürkével van !