6466
-
Blanco308 #1366 bazz megint Lilu...:s -
#1365 Pár agytekervényem erősen ellenzi hogy bekapcsoljam a TV-tm de hátha lesz valami Alek-Oli fun jelenet. -
Kengiro #1364 Ez két cigó tesó bazmeg remélem lelövik őket ha kimennek -
IXEMGabeo #1363 jön a nektek való:D -
COOLancs #1362 Hát tényleg az egészen látszik hogy teljesen ad-hoc a műsor, sztem a szerkesztők délelőtt még azon agyalnak hogy mi legyen az esti műsorban. -
Blanco308 #1361 szar az egész..ha igy folytatodik szegény Alek itt se fog dugni...:d
bár szerintem a végjátéknál egy két ribanc lehet bedob mindent...:d -
#1360 És hol vannak a feladatok amiket a csajoknak kell csinálni hogy Alek-kal randizhassanak ?
Mert ezalatt a 2 adás alatt nem volt egy deka feladat se meg aztán meg sem eröltették magukat a csajok egész idáig csak punyadtak ! xD -
Blanco308 #1359 Aleken is látszik hogy nem élvezi annyira mint amennyire alapesetben 16 nőnél vigyorogna a feje...megcsinálja amit 10milláért kérnek tőle azt cső... -
Blanco308 #1358 ma még tuti megnézem..de ha mais annyira erőltetett lesz mind tegnap...akkor ennyi volt...max felületesen követem majd az eseményeket....azt nem hiszem el hogy ott van többszáz fős stáb ...és egynek sincs annyi esze hogy észre vegye hogy ez igy szar...erőltetett ..és biztos bukás... -
#1357 tudod, mert sztem nem sok ember nézte a benkőt, én egy részt nem láttam belőle :D -
#1356 ez a két nő annyira idegesítő, hogy az valami hihetetlen. de gondolom pont ezért válogatták be őket, hogy legyen miről beszélni... -
#1355 Ez esgé:DDD -
bigoldman #1354 Aleknal a befuto a palinkas pohara lesz, persze csak ha nem ures, hisz jelen pillanatba az all hozza legkozelebb. Ket pohar kozott pedig elkalandozik a csajok kozott, de a poharahoz mindig visszater majd. Abban nem csalatkozik
Nem beszel vissza
Nem csak a penze kell neki
Nem a hatan akar felkapaszkodni -
Ironman2 #1353 Át kéne hozni ide is a kultúrált fórumozás szöveget! -
#1352 Egyébként pedig a legrendesebb csaj Andrea..az összes többinek vagy kapa van a szájában,vagy szalonna..a maradék meg kurva -
Ironman2 #1351 Szerintem itt a befutó vagy Éva lesz,vagy Brigitta. -
Ironman2 #1350 Biztos szétszedi a 2 szöszit.Magdi nagyon bejön neki,a másik nem annyira.Meg a ruszki válogatott,az Olga.Amugy sose az nyer akihez közel áll.Benkő óta tudjuk -
#1349 Nem nézem egyiket sem.
VV-től is csökkent egyébként,de nem ennyire. -
#1348 Szerintem következő alkalommal már nem 4 esik hanem vagy csak 2 vagy csak 1 ! -
bigoldman #1347 Mitol? A Fokusztol vagy a B.K.-tol? -
#1346 :DDD -
#1345 Nem,mert utána visszatöltődik.:DDD -
Ironman2 #1344 Akkor már minuszban vagy nem? -
#1343 Én amikor ezt a szart nézem,olyan érzésem van mintha percenként 1-et csökkenne az IQ-m. -
Ironman2 #1342 Mikor esik ki a következő 4? -
bigoldman #1341 Erdekes feltetelezes
Irasod alapjan neked meg nem az eszed az erenyed -
spm #1340 Te vagy a másik fele -
Benevolens #1339 velem még egyik sem feküdt le, ha jól emlékszem -
Benevolens #1338 pedig a neved alapján számodra a péniszed a legfontosabb -
#1337 na most néztem meg tegnapi részt, a testvérpárból egy kieshetett volna:D de ők sokáig bent lesznek szerintem.. éva, brigitta, veronika hármas bentmaradt hálistennek:D -
Ironman2 #1336 Nem arra gondoltam,de hagyjuk. -
paly90 #1335 Igen fasza lett a banner! -
bigoldman #1334 Jahh, hogy a "Kovi" iparra gondoltal. Hat nem lepodnek meg, de ezekben nem vagyok jaratos. Sosem volt igenyem ilyeneket nezni. -
spm #1333 Jó lett a banner -
bigoldman #1332 Lehet azert, mert ezeknek a "lanyoknak" nem ego odamenni, es csak nekik jo reklam ez a musor.
Megismerik oket, kelendobbek lesznek, es tarifat is emelhetnek.
Normalis csaj ilyen musorba nem jelentkezik.
Normalitas szempontjabol mar a VV is necces. -
Ironman2 #1331 Én nem a prostituált múltra értettem,azt tudtam idáig is,hanem milyen ügyesen mozognak a kamera elött,mintha profik lennének. -
retoucher #1330 a lányok nemcsak szólóban, hanem közösen is bevetik magukat, hiszen évek óta így dolgoznak aktmodellként.
Először én vállaltam ezt a munkát, később csatlakozott Magdi is. De kizárólag külföldön, leginkább az Egyesült Államokban dolgozunk különböző magazinoknak.
A rivalizálás ellenére azért az is előfordulhat, hogy közösen bújnak ágyba Alekosszal. Az okostojásnak ugyanis ez lenne a nagy vágya, egy olvasó-riporterünk szerint pedig Bea és Magdi korábban is vállalkozott már ilyesmire. Igaz, akkor meg is kérték az árát.
Miért nem lepődök meg, h lassan kiderül, h minden második nő aki bekerült a műsorba a fél országgal lefeküdt már!
cikk
-
bigoldman #1329 Ha olvastad a cikket, ahonnan a kep van, akkor lathatod, hogy mar ki is derult. Mindketto megveheto penzert. -
Ironman2 #1328 Nem néznek ki rosszul a szöszik! Bár nekem olyan érzésem van hogy nem ma kezdték a médiát.Majd kiderül minden idővel -
bigoldman #1327 Azt en is tudom, es irtam is, hogy ezt mar nem lehet igy megcsinalni.
De ez igy, ilyen formaban nem jo. A csajokat idod sincs megismerni, es a nezok legtobbje nem is kivancsi rajuk. Alekoszra kivancsiak azok, akik nezik ezt a valamit, de az o szerepe hiaba "foszerep", akkor is csak masodlagos sajnos. Es ez a hibas musorstruktura miatt van, amirol a keszitok tehtnek.
Ez igy csak egy omlesztett embertomeg egy helyen, ami se nem valosagshow, se nem parkereso, es szorakoztato is csak kis mertekben.
Ez egy elbaltazott lehetoseg a csatornatol.