Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hát ilyen mûsoroknál ez nem fenyegeti õket, mert erre kapnak a népek, mint busa a nokedlire.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Akit pedig nem érdekel, az megnyomja a távirányítón a csatornaváltó gombot."
Jogos, csak sajnos lassan nincs hová kapcsolni.. 1: akárhová kapcsolsz szinte biztos reklámba futsz, 2: nehéz olyan mûsort találni ami nem fos. Mondom, én ezért redukáltam a tv-zést gyakorlatilag nullára. Ami érdekel azt letöltöm és megnézem köcsög reklámok nélkül.
"RTL-nek pedig a nézettségbõl származó pénz"
Nézettségbõl? Na ne már.. olyan nincs, hogy nézettségbõl pénz..
A sok szar reklámból amit elõtte-közben- utána nyomnak, abból esetleg!
Meg a hatmilliárd 300ft-os sms-bõl a kamu szavazásra, abból!
De igazából aki olyan hülye, hogy erre hajlandó akár csak 1 sms-t is elküldeni azt nem is sajnálom, bassza el az összes pénzét alkeszoszoszra meg a többi majomra..
Ez nem RTL találmány, nem is magyar találmány. Kismillió ilyen "reality" mûsor van szerte a világban. Ez a "feleséget keres" is csak egy téma, egy "koncepció". Ebbõl lesznek helyzetek, ez lesz a "kerettörténet", vagy mondhatjuk úgy is, hogy ez az alapja az egésznek. A történet folyama, a szituációk, a "feladatok" stb., amik majd szórakoztatóak lehetnek.
Épeszû ember ezt látja, megérti, elfogadja és úgy tekint a mûsorra. Aki meg olyan buta, hogy el is hiszi, hogy valójában feleséget keresnek egy ilyen mûsorban, annak már mindegy, ez a mûsor már nem butítja tovább. De ettõl függetlenül jól szórakozik, ez viszont nem baj, mert hiszen ez a mûsor célja.
Annak kell tekinteni az ilyen mûsorokat, aminek szánják és akkor nincs velük semmi probléma.
egyébként szerintem még 5 milláért is elvállalná alek !
de ezzel szerintem semmi baj nincs!
Az SG fórum népszerûségi listáját pedig vezetni fogja 😊
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
de ez az Alekosz még el is fogja hinni, az a poén 😊
Nem ér semmit ez a mûsor.
Kíváncsi vagyok ki lesz majd az aki õszinte szerelmet lát majd benne 😄
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem hiába nem nézek a showder klubon kívül gyakorlatilag semmit a tv-ben, de sokszor azt is inkább letöltöm, hogy ne kelljen a sok szar szemét reklámot végigélveznem
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
akkor nõne a szemembe nagyot ez az ember, ha kijönne és annyit mondana erre a baromságra, h "kösz szépen, nem érdekel".
practitioner of the forbidden arts of death
szóval 1 részt megnéz az ember akkor mondhat véleményt de addig miért szidni egy mûsort?? Lehet tetszene a többségnek, ja igen csak nem menõ bevallani 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
ahogy leírtam, engem nem igazán érdekel, hogy ki nézi, nézzétek csak.
én hülyét kapok tõle viszont, így nem nézem, ennyi.
hogy mit keresek itt? mivel az sg felsorolja az új témákat, ezért benéztem. 😉
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."