Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
nézettség is fontos, mert az alapján nõ a reklámblokkok értéke. ha vmi érdektelen, akk semmit nem ér vele a csatorna sem.

de hát ilyen mûsoroknál ez nem fenyegeti õket, mert erre kapnak a népek, mint busa a nokedlire.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Grr1234
Nem kell védeni.

greg benz
A mûsor célja a szórakoztatás? Ez most komoly? Hát biztos velem van a probléma, de engem ezek a színvonaltalan szarok nem tudnak szórakoztatni.. inkább megnézek egy family guy, dexter,dr house,stb. epizódot, és azon valóban tudok szórakozni, mert annak van mûsorértéke. Nekem az nem szórakozás, hogy nézem ahogy 15 közönséges, egyszerû, buta majom össze van zárva egy villában, és ki kell választani hétrõl hétre, hogy melyik csíra a "legdekurvajóabb".
"Akit pedig nem érdekel, az megnyomja a távirányítón a csatornaváltó gombot."

Jogos, csak sajnos lassan nincs hová kapcsolni.. 1: akárhová kapcsolsz szinte biztos reklámba futsz, 2: nehéz olyan mûsort találni ami nem fos. Mondom, én ezért redukáltam a tv-zést gyakorlatilag nullára. Ami érdekel azt letöltöm és megnézem köcsög reklámok nélkül.
"RTL-nek pedig a nézettségbõl származó pénz"
Nézettségbõl? Na ne már.. olyan nincs, hogy nézettségbõl pénz..
A sok szar reklámból amit elõtte-közben- utána nyomnak, abból esetleg!
Meg a hatmilliárd 300ft-os sms-bõl a kamu szavazásra, abból!
De igazából aki olyan hülye, hogy erre hajlandó akár csak 1 sms-t is elküldeni azt nem is sajnálom, bassza el az összes pénzét alkeszoszoszra meg a többi majomra..

A mûsor célja a szórakoztatás, az RTL-nek pedig a nézettségbõl származó pénz. Mindenki jól jár. Akit pedig nem érdekel, az megnyomja a távirányítón a csatornaváltó gombot.

Ez nem RTL találmány, nem is magyar találmány. Kismillió ilyen "reality" mûsor van szerte a világban. Ez a "feleséget keres" is csak egy téma, egy "koncepció". Ebbõl lesznek helyzetek, ez lesz a "kerettörténet", vagy mondhatjuk úgy is, hogy ez az alapja az egésznek. A történet folyama, a szituációk, a "feladatok" stb., amik majd szórakoztatóak lehetnek.

Épeszû ember ezt látja, megérti, elfogadja és úgy tekint a mûsorra. Aki meg olyan buta, hogy el is hiszi, hogy valójában feleséget keresnek egy ilyen mûsorban, annak már mindegy, ez a mûsor már nem butítja tovább. De ettõl függetlenül jól szórakozik, ez viszont nem baj, mert hiszen ez a mûsor célja.

Annak kell tekinteni az ilyen mûsorokat, aminek szánják és akkor nincs velük semmi probléma.

hülye az az ember aki erre azt mondja ,hogy nem 😊 azért 10 millió forint sztem kurva nagy pénz és ha ez mellé jön az,hogy csajokkal kell foglalkozni, ingyen pia,kaja meg minden megvan akkor siman elvállalná!
egyébként szerintem még 5 milláért is elvállalná alek !
de ezzel szerintem semmi baj nincs!
greg benz
Na jah, ahhoz nagyon értenek..

Tyler1
óóó hát õk remekül megtudják fogalmazni, miért indítanak pénzlehúzó mûsorokat, szórakoztatás címén 😊

greg benz
Én tudom, ne nekem mondd😊 Csak érdekesség képp feltettem a kérdést, érdekelne, hogy mondjuk valaki aki az rtl-nél dolgozik mit válaszolna erre a kérdésre..

Tyler1
mi a célja? hát vajon mi? a VV-nek mi a célja, meg az összes kereskedelmi szutyoknak a tv-ben?

Armagedown
Hidd el , lesznek majd olyanok , nem is kevés emberrõl van szó 😊
Az SG fórum népszerûségi listáját pedig vezetni fogja 😊

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

bakvarnyu
<#vigyor>

greg benz
Ez így van. Viszont innentõl komolyan érdekelne, hogy mi a mûsor valódi célja, és, hogy miért próbálják azért mégis csak úgy beállítani, mintha tényleg arról szólna, hogy megtalálják faszlekosznak a hõn áhított párját.. ahogy tették azt anno bunkóbenkõ esetében is, aztán milyen nagy kapcsolat lett belõle

Senki sem lát szerelmet senkiben egy ilyen mûsorban. Ez nem errõl szól. Ha valaki azt hiszi, hogy igen, akkor kurva naiv.

Tyler1
legjobb az lesz, ahogy ilyen 18-20 éves picsák, könnybe lábadt szemmel szerelmet vallanak neki, mint Benkõnél...
de ez az Alekosz még el is fogja hinni, az a poén 😊

Armagedown
ez lemaradt :

Armagedown
Erre mást nem tudok mondani csak azt hogy

Nem ér semmit ez a mûsor.
Kíváncsi vagyok ki lesz majd az aki õszinte szerelmet lát majd benne 😄

greg benz
Mondjuk úgy, hogy van egy kis mûsor a reklámok közt<#wilting>

greg benz
Igen bazdmeg😄 Jó az a sorozat

JethroHUN
<#eljen>Ez mindig teljesen igaz, az nem hogy nem 15 percenként van reklám, hanem a film kezdésétõl kb 5 perc múlva aztán 10 percenként.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

kemszi2
született feleségeket nézel?😄
greg benz
Az a baj, hogy az utóbbi idõben a tv szépen lassan elérte azt a színvonalat, hogy amit egy kiadós kajálás után kitolok magamból a wc-be, azt sokkal többre tudom becsülni. És ez senkit nem zavar, bambulnak a népek és nézik a gyõzike, való világ és ehhez hasonló színvonaltalan szar mûsorokat, amirõl aztán másnap lehet beszélgetni a buszon nagyokosságosan.. ami pedig az ilyen színvonaltalan szar mûsoroknál is gusztustalanabb, az a rengeteg idióta irritáló reklám. Ebben talán a tv2 viszi el a pálmát, azzal a jó szokásukkal, hogy lassan már negyed óránként van reklám a mûsorkban! Például a született feleségek, nem egészen 10 perce megy a mûsor, már tolják a kurva reklámot! Aztán megint eltelik 15-20 perc és jön a következõ! Asszem 3 reklám szokott lenni benne, egyszerûen undorító..

YakooZa
Így van, agymosás.

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

SpeedXHUN
ENNYI😊

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

greg benz
Elõre ki volt sakkozva ez az egész az rtl-nél, hidd el.. meglepõ mód õ fogja megnyerni a vv-t, és aztán mikor már azt hinnénk megszabadultunk tõle és a csodás valóságshow-tól, már kezdik is vele a következõt, megint sms-elhet majd a sok idióta..
Nem hiába nem nézek a showder klubon kívül gyakorlatilag semmit a tv-ben, de sokszor azt is inkább letöltöm, hogy ne kelljen a sok szar szemét reklámot végigélveznem

Sir Quno Jedi
Ez színhülyeség, há azért ment be, hogy ismertceleb legyen. Õ már a népi hõs! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

SpeedXHUN
Tényleg azt mivan ha nem fogadja el? Akkor bukta az egész😄lehet elõre le van itt szerzõdtetve mindenki....

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Montanosz
jó hogy nincs tv-m, ettõl is megmenekültem)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

túl nagy a csábítás, sajnos nem sajnos igent fog mondani...nem véletlenül kínálnak neki 10 millió Ft-ot az RTL óriási hasznot lát benne

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tyler1
inkább az, hogy egy ember népszerûségébõl így kisajtolják a hasznot, mert azt ugye senki nem hiszi, hogy a retek annyira megszánta Alekoszt, hogy gyorsan segít neki nõt találni.

akkor nõne a szemembe nagyot ez az ember, ha kijönne és annyit mondana erre a baromságra, h "kösz szépen, nem érdekel".

greg benz
Az semmi. Gondolj bele, hány sms-t küldhettek a fostos való világ elsõ adása óta már az rtl-nek?? És nem fogadnék nagy pénzben arra, hogy egyáltalán azok alapján a szavazatok alapján alakulnak az eredmények.. kiírnak két százalékot oszt nesze paraszt!

greg benz
Még jó, hogy anno a retek klub letagadta, sõt kikérte magának, hogy le van zsírozva ki nyeri meg ezt a szánalomshow-t.. majd lehet figyelni, hogy ez a szardarab fogja megnyerni. És rögtön kap is egy mûsort, hurrá. Na ez jellemzi ezt az országot, hogy egy ilyen senkiházi nulla emberért rajong a sok csicska, és ha lehetne a nap 24 órájában nézegetnék ahogy egy szál tundrabugyiban pózol piával a kezében, igazi jelkép!

Grr1234
Felháborító, hogy ilyenbõl pénzt tudnak csinálni.

Köszönöm a diagnózist doktor úr. Azért szólok egy moderátornak is, hátha neki más a véleménye 😉

Frosty01
de, mégpedig azt, hogy elvakult fanatikus vvbuzi vagy.

practitioner of the forbidden arts of death

Hidd el, hogy nekem sem számítanak a primitív vélemények. És a VV-s logo az égvilágon semmit nem jelent.

Amatorversenyzo
Menyasszonyjelölt:

mercedes E320 CDI owner

Guren
a te véleményed nem számít, mert való világos logód van, sajnálom.

egyébként érdekes ez a szitu 😄 mikor elindul valami mûsor (anno pl. vv4-nél történt ez) akkor egybõl pár nethuszár megy a topicba fikázni a mûsort , páran csatlakoznak hozzá mert ez menõ dolog ! Elindul a mûsor akkor meg szépen eltakarodnak és kész 😊 Jó persze negatív véleményt is elfogadunk de akkor minden olyan ember aki ellenzi ezt a mûsort és nem fogja nézni akkor csak egyszer írja be, hogy sz*r és kész! De ezt is akkor kéne mikor egy részt megnéz hiszen a mûsorból nem látott egyetlen részt sem és megy a fikázás , szidás...
szóval 1 részt megnéz az ember akkor mondhat véleményt de addig miért szidni egy mûsort?? Lehet tetszene a többségnek, ja igen csak nem menõ bevallani 😄
bakkerman
örülünk neki,akkor fogod,és elkapcsolsz onnan. van még 53 csatorna

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Marci0115

#51<#eljen>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Vaxi
persze, nyugodtan 😊
ahogy leírtam, engem nem igazán érdekel, hogy ki nézi, nézzétek csak.
én hülyét kapok tõle viszont, így nem nézem, ennyi.
hogy mit keresek itt? mivel az sg felsorolja az új témákat, ezért benéztem. 😉

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

#50 és #51: akkor minek jöttök ide? (Lásd: #43)

lpmaskmancick
Újabb szánalmas szutyok mûsor, ami még egy ok arra, hogy ne nézzem a ReTeK klubbot. <#falbav>

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

csizihungary
Újabb értelmes topik...

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

desigo
azért ha kamerák elõtt kellene produkálni magad sztem menekülve futnál el...
<#hehe><#hehe><#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Lacee86
Nyeressék meg vele ezt a Való szart, aztán lesz egy csomó lóvéja meg kecója, nem neki kell keresni nõt, õk fognak menni hozzá...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Tinman
Milyen kosz?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.