514
-
teddybear #434 Nagyon sok. Magyarországon is kidolgoztak nem egy gyógyszert, illetve magyar gyógyszerész dolgozta ki a mák elszáradt gubójából történő alkaloida-kivonás módszerét is, csak például.
De ellopni sokkal könnyebb egy kutatási eredményt. Mindig akad megvesztegethető alkalmazott. -
Pocok44 #433 megint teátrális vagy
hány olyan gyógyszer cég is van ami képes ilyen gyógyszerek kifejlesztésére 3-4?
ők hálózzák be a világot a többiek csak kis cégek konvencionálisabb kutatással. -
Pocok44 #432 a maffiák is lopnak egymástól de ettől még egész szerezettek,nem sok köze van a kettőnek egymáshoz, az egyik egy sima lopás a másik meg egy kartell, észak koreai gyógyszer cégek azért nem pont jó példa, ha van más példa is? -
csimmasz #431 Azt eltudom képzelni hogy az árak magasan tartása érdekében kinem mondott egyesség van.
Azt is hogy fejlesztéseket, kutatási, esetleg kisérleti modszereket megosztanak egymással, vagy kirekeszutenek szereplőket.
Biztos vagyok az ipari kémkedésben és a gyogyszerek mellékhatásainak eltitkolásában.
De egy minden komolyabb szereplőt érintő, világméretű össze esküvés az kicsit sok.
-
teddybear #430 Mint már mondtam, többször is alátettek egymásnak már a gyógyszeripari cégek, azzal, hogy ellopták egymás szabadalmaztatás előtti gyógyszereit. -
Pocok44 #429 nekem megy veled ellentétben, csak nem az első blikk linkre kattintok veled ellentétben -
teddybear #428 Google, mi más. Neked is menne, ha vennéd a fáradságot. -
Pocok44 #427 te sem tudod bizonyítani az ellenkezőjét okoska, viszont szöget üthet a fejedbe hogy egy egy gyógyszer 20-30 éve van fejlesztés kutatás alatt. de higgy csak és nézd a déli híradót ne feledd. -
csimmasz #426 Szive joga hinni benne.
Én elég szkeptikus vagyok az ilyesmivel kapcsolatban,persze én is tévedhetek, de próbálok a realitások talaján maradni. -
Pocok44 #425 ezeket az okkultista dolgokat honnan szeded , félelmetes vagy nem jó értelemben. -
Cef #424 Egy kis összeesküvéses humor:
http://www.youtube.com/watch?v=P6MOnehCOUw
http://www.youtube.com/watch?v=b4meFC1ee7Q&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=59zLZ6PpeSA&feature=related -
Pocok44 #423 te tereltél más témákra okoska többek közt, mellesleg mindent kitárgyaltunk amit lehetett már 20 szor ismételtük egymást, elég kisstílű fazon vagy. -
teddybear #422 Erre az a megoldás, hogy ő hisz a gyógyszermaffia összeesküvésében. Bizonyítani nem tudja, de a mi érveinket sem fogadja el. -
csimmasz #421 Látod ezzel meg is oldottuk ezt a problémát! -
Pocok44 #420 ezeket rossz embertől kérdezed, nem vagyok a tagjuk, én kivitelezhetőnek érzem, ha te nem, együtt tudok élni vele.
-
teddybear #419 Szépen elterelt bennünket az úr, attól, hogy végül is szükséges-e a kutatók istenhite az eredményes tudományos kutatáshoz, vagy sem. -
teddybear #418 Csak az alternatív "régészek" akarnak aláfúrni. Aztán vagy csak követ találnak alatta, vagy mást. De a Feljegyzések Terme a XIX. századi okkultisták kitalációja. -
Pocok44 #417 a háború nem alapfeltétel ehhez
ez az összeesküvés definíciójától függ ott országok egymás ellen szövetkeztek itt meg cégek az emberek ellen nem ugyanaz de azért vannak párhuzamok, és mind két esetben emberek halnak meg eredményként.
-
csimmasz #416 Én akkor sem értem hogy hogyan lenne ez az összeesküvés?
Ki a főnök,ki mondja meg hogy most lehet piacra dobni?
Kik fejlesztik,külön vagy mindenki közösen?
Nem látom át akkor sem hogy lehetne kivitelezni úgy hogy senki sem árul el senkit,mindenki alárendeli magát egy vezetésnek ami kitudja milyen-
Ráadfásul milyen biztositékokat adnak egymásnak? -
Cef #415 Csak elfelejtesz valamit. Akkor háború volt. Mellesleg ezek nem olyan összeesküvések amikről te beszélsz. -
Pocok44 #414 te nem értetted mire írtam a példákat
arra hogy kivitelezhetőek olyan feladatok amik lehetetlennek tűnnek,és meglehet szervezni még ilyen sok emberrel is, mi is tudunk a gyógyszercégek szarságairól ugyanúgy ahogy a felsorolt példákban és mi is ugyanazt a hibát követjük el hogy legyintünk 50 év múlva majd joggal fognak lehülyézni bennünket kb ennyi. -
#413 Génterápia a rákkezelésben (critical biomass)
Őssejt dilemmák -
Cef #412 kb annyira mint a 1941 es pearl harbori japán támadást?: igen, a japánok szóltak, hogy támadnak, de ez nem jutott el elég gyorsan azokhoz, akiknek intézkedniük kellett volna. Hogy ez összeesküvés vagy hanyagság, azt a történészeknek kell eldönteniük.
vagy a 1944 normandiai partraszállást?: a németek tudták hogy lesz partraszállás, csak azt nem hogy hol. A szövetségesek létrehoztak egy egész álhadsereget, fatankokból és felfújható járművekből, ál utánpótlási vonalakat építettek ki és fantomcsapatokat hoztak létre papíron, és úgy kendőzték, mint ha a normandiai partraszállás csak elterelés lenne, és a fő támadás máshonnan jönne.
vagy a holdra szállás sikerét 69 ben: ezt nem értem hogy jön ide, de ha csalást hiszel a holdra szállás mögött ajánlom a holdra szállás, mi az igazság topikot
vagy mondjuk az enigma rejtjel rendszer feltörését ami feltörhetetlennek hittek WWII ben?: igen, sikerült feltörniük, még jó hogy nem szóltak oda a németeknek hogy hö-hö-hö feltörtük a kódjaitokat
-
Pocok44 #411 a nem embrionális őssejt kutatást támogatom, egyébként kb 10 fajta van hogyan állítják elő és az embrionális csak 1 ezek közül.
a dogmatikusok lassítanak az biztos de azért nem csak ők. -
#410 Csak az a probléma, hogy kurvára nem a gyógyszerlobbi áll ennek a tudományágnak az útjában, hanem a hívő emberek félelme, a vallások. Merthogy a genetikába beavatkozás "előreláthatatlan következményekkel járhat", ez már "Isten dolgában való matatás", stb.. Te támogatnád ezeket a kutatásokat, ez már nagyban klónozás. Az abortuszt elítéled, de ezt nem? Pedig az őssejteket felhasználhatnánk csak szervek klónozására, megmentve akár több millió, beteg szervezettel rendelkező életét (akár rákosokét is). -
Pocok44 #409 én sem akarom sőt nem hallottam olyanról hogy valaki szét akarja verni -
Pocok44 #408 gyorsan kiderült az igazság a dohánycégeknél ?mégis mi nálad a gyors? 80 év? -
teddybear #407 Viszont én nem is akarom szétverni a Szfinxet. -
Pocok44 #406 kb annyira mint a 1941 es pearl harbori japán támadást?
vagy a 1944 normandiai partraszállást?
vagy a holdra szállás sikerét 69 ben
vagy mondjuk az enigma rejtjel rendszer feltörését ami feltörhetetlennek hittek WWII ben?
nem, nem érzem irreálisnak.
-
Cef #405 Hát azért elég nagy gond. Túl sok kiszámíthatatlan tényezőn múlik, ráadásul még egymással is szemben állnak. De legyen egy példa az amerikai dohánygyárakról, akik azt akarták bemesélni, hogy nem káros a dohányzás, ezért még csaltak is, gyakorlatilag összeesküdtek. Mégis elég gyorsan kiderült az igazság és elég durva lejáratókampányok indultak ellenük meg a dohányzás ellen. Vagy netán ez is az összeesküvésük része volt? -
teddybear #404 Én meg azt tudom róluk, hogy a haszonból élnek. És nemcsak egy tulajdonban, nemcsak egy rendszerben gyártanak gyógyszert. Egy észak-koreai gyógyszergyár magasról tesz mondjunk az amerikai gyógyszergyártók érdekeire. -
Pocok44 #403 tudomásom szerint te meg egyiptológus, ettől függetlenül mivel emberek vagyunk képesek vagyunk olvasni és tanulni ezért lehet rálátásunk vélemnyünk, élj a kis világodban nincs semmi baj és nézd a déli híradót az való neked. -
csimmasz #402 Nézd,se te, se én nem látjuk a lapjaikat de azért nem érzed kicsit kivitelezhetetlennek?
-
teddybear #401 Viszont te tudomásom szerint még orvos sem vagy... -
teddybear #400 Mind a racionális, mind pedig az irracionális gondolkozás csak a jelzőt alkalmazó szerint meghatározható. Főleg attól függ, hogy szerinte mi-micsoda. -
Pocok44 #399 túldramatizálod ezek trösztök zárt rendszerben, nem olyan nagy gond nekik megszervezni, persze ha ilyen teátrális stílusban adod elő. -
Pocok44 #398 ez megint hit kérdés
megtudnák e szervezni? szerintem igen
szerinted nem
rendben
olvass utána
főleg az őssejt terápiákról fogsz sok mindent találni és hogy milyen régóta húzzák. -
csimmasz #397 Na ezt jól megmondtam!
Szóval egy válágot átszeló ekkora volumenü összeesküvést véghez vinni ebben nem lász kicsit sok buktatót? -
Pocok44 #396 az őssejt terápiával és génterápiával ma is gyógyítható egy csomó gyógyíthatatlan betegség ha nem tudnák éveken át eladni a drága gyógyszereket hanem rövid idő alatt mindenki kigyógyulna abban hol a profit te gyógyegér?
de ha nem hiszed ne hidd élj álomvilágban
-
csimmasz #395 Mint már emlitettem bármit el tudok képzelni róluk!
De amikor terveket szőnek az emberek a legnagyobb bizonytalansági faktor az ember.