Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted mennyire érdekli õket? Fõleg a pc eladások szinte nem is léteznek, szóval nemhinném, hogy akármekkora kockázatot vállalnának ezzel. 😄
Fõleg, tudtommal, brotherhood-nál is volt olyan, hogy egyszerre jelenik meg, mégsem gyújtotta fel senki az ubi-t.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ha ez is még olyan állapotban van és novemberben jön pc-re, kíváncsi leszek, mennyire lesz bugos 😄
egy szóval nem fikáztam a grafikát, mindössze a 3 fõszereplõ arcáról tettem 1-2 megjegyzést, történetesen azt, hogy nem hasonlítanak az elõzõ modellekre és desmond csúnya, ebben nem tudom, hogy neked hol rejlik a textúrájuk, esetleg 3d-s modelljük grafikai részletességének kritizálása. a véglegességrõl meg megint vitatkozhatnánk, mivel mindjárt kész a játék, nem hinném, hogy most fognak rajta változtatni, nem bízom benne, de természetese örülnék neki. (btw, desmond: ha jól láttam tegnap este félig kómásan, az egyik elsõ trailerében még a bh-s modellje volt benne egy piciny alakítással, meg a ruhája textúrája volt más, de az arca poligonra pontosan ugyanolyan volt)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mivel a játéksztori lezárása 2012 december 21.-én lesz,így nagyon hülyén nézne ki ha a következõ rész is csúszna pc-n mondjuk 2013-ra
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Csata úgy zajlott, hogy az ellenséges és saját kockák egymásnak koccantak és amelyikre nagyobb számot dobott a gép az nyert és eltûnt. Harci animáció meg ilyesmi? Ugyanmár... semmi ilyen nem volt!
A lényeg, hogy azon idõkhöz képest Desmond arca olyan szinten van, mint Mona Lisa egy gyerekrajzhoz képest! Nem a grafika teszi a játékot amúgy sem. És ez egy trailerbõl van, ami torzulhatott, amin még bõven dolgozhattak, meg ha így marad se nagyon érdekel én akkor is fogok vele játszani!
Lezárhatjuk már végre az ügyet?
Akkor most már On: Érdekes lesz egy bombázósdi! Ahogy elnéztem dobják is és telepítik is, mint egy aknát. Habár nem vagyok benne biztos, hogy a sorozatnak szüksége van egy ilyen jellegû újításra...
semmi gondom nincs azzal.
[merlinw.org]
maga a játékmenet baromi izgalmas és élvezetes lesz, ezt már most elmondhatom az eddigi videók alapján, egyik AC-ben sem csalódtam még, az elsõ részt néha fikázzák, de nekem anno nagyon bejött az is. btw, kíváncsi lennék a többi szereplõre is... (lucy és desmond fejét is elcseszték a 2.-ban, a bh-ra szerencsére javították)
every damn day
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community
#668: hallottam már ezt párszor, szvsz hülyeség. lehet, hogy csak én vagyok ilyen "perverz", de amelyik játékban körbe lehet forgatni a kamerát "nyugodt" helyzetben, ott én szeretem csodálni a karakteremet elölrõl is, így akár az arcát is.
amúgy az ezios képen kicsit olyan nõies, túl szép szeme van szerintem <#idiota>#idiota>
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.