3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
ratgab #1225 Mármint egyre érdekesebbé (habár Revelationsben nem biztos, hogy egyáltalán össze bírja szedni magát Desmond). -
ratgab #1224 Én is beértem volna, de úgy néz ki a 4. AC játékra már a modern kori események is kezdenek érdekessé válni. -
RAMyMamy #1223 nekem is nagyon tetszett, hogy végre kicsit több ideig irányíthattam Desmondot is -
#1222 Meg azért már a Brotherhoodban is sok mindent kell csinálni a mai világban is, pl mikor megérkeztek a Monteriggioni villához és meg kell találni az utat hogy bejussatok...meg a végén mikor a Colosseum falai között ugrálsz Desmonddal, az egy hatalmas élmény volt számomra :) -
Hunor1 #1221 de játszottam az elsővel is-bár nem tetszett a túlzottan irányított volta. a harcrendszer /ahogy emlékszem /sem teljesen mert a combókat a gép csinálta hejettem. Nem is vittem végig. / de lehet hogy csak türelmetlen volotam /
sajnos mint mondtam az angol nem az erősségem így nem értek sok összefüggést.Pedig nem vagyok az a fajta játékos aki végigrohan a játékokon és csak az akciózás köti le. Szeretek mászkálni/felfedezni mellé kküldizni stb.Azt értem hogy a mai és a múltbéli események összefüggenek, csak a nyeltudás hiánya rontja a felismeréseket, sajnálom is persze. -
RAMyMamy #1220 akkor ezek szerint nem érted a sztorit, ami hatalmas baj, mert rohadtjó :( a múltban és a jelenben játszódó történések pedig igencsak összefüggnek egymással
az első résszel nem játszottál? -
Hunor1 #1219 világos. valóban ez az alkotói szabadság megtestesülése. de én beértem volna vegytiszta középkori történettel is.
hehe páran biztos azt hiszik majd hogy megjelent valami fasza új videó ha meglátják az új hsz.-ek számát... -
#1218 Ami a mai korban játszódik a játékban, az egy körítésnek fogható fel. Illetve azért a részek előrehaladtával az AC2től kezdve, a modern korban is történnek dolgok. Pl Desmond és Lucy közti kapcsolat kialakulása, bonyolódása (Brotherhood Ending) illetve a mellékszereplők is személyiséget kaptak, stílust. (Rebecca, Shaun) -
Hunor1 #1217 mármint ez a modern kori indítása a történetnek ,az az illúzióromboló/nekem/ -
Hunor1 #1216 ok, nem vágom az angolt, lehet akkor hogy az emlékeit éli át.De szerintem fölösleges ez a dramaturgia, nekem illúzióromboló a középkori hangulat miatt. -
RAMyMamy #1215 az időutazás szerintem eléggé más fogalom, itt "csak" az őse emlékeit éli újra Desmond az Animus nevű, erre a célra készített masinával :) -
Hunor1 #1214 ok, ha már ilyen jól elbeszélgetünk akkor a véleményem szerint tök fölösleges ez a modern /időutazós/ történet a történetben. eléggé rontja a középkori hangulatot. -
RAMyMamy #1213 pontosan tudom, hogy virágboltból származik :3 ne aggódj, nekem is... -
Hunor1 #1212 pedig biztosan el tudod ....
köszi a segítséget, így könnyebb lesz majd keresnem..a polcokon...
/ de azért ne feszítsetek már keresztre / -
RAMyMamy #1211 el sem tudom képzelni, hogy honnan van meg neked a játék... :)
Assassin's Creed -> Assassin's Creed II -> Assassin's Creed: Brotherhood -> Assassin's Creed: Revelations
a BH nem, nem dlc, hanem egy különálló játék, egy úgymond mellékszál, ami Ezio történetét viszi tovább -
Hunor1 #1210 Oksa , bocs hogy ide írtam de nem találtam másik Assassin creed topicot.
Öhm...én meg azt hittem hogy az A.Creed 2 az a brotherhod...jó van na..
Akkor mi a brotherhod? Talán DLC ?
Mindenesetre KÖSZÖNÖM a segítséget, majd akkor újrapróbálom a mászást akkor. / csak már sokszor próbáltam pedig, mivel a kis erkélyen lévő gerendára valahogy sohasem sikerült felugranom. más utat én sem látok, mivel már körbamentem azon a kis "párkányon" is a bástya egész kerületén de nem volt felfelé fogodzó/
Amúgy volt már kellemetlen bugom ezen kívül is. Volt hogy a célszemély nem volt a helyén pedig a kereszt is ott volt./szintén egy bástya tetején/ -
#1209 Tactical Facepalm? -
#1208 Totális képzavar -
#1207 Azért az vicces, hogy azt hiszed a Brotherhoddal játszol, közben az AC 2vel...és mindezt az AC revelations topikba írod -
#1206 Lényegében annyit kell csinálnod, hogy "felfutsz a falon" amíg lehet, majd nyomsz egy oldalra ugrást és ráugrik arra a kiálló gerendára. Videó -
#1205 konzolok szervize még mindig jó : 14 a pc 15 a konzol. -
Scharnhorst #1204 Ez egyrészt nem a Brotherhood hanem a sima második rész. Másfelől pedig okosan kell ott mászni. Az ajtó felett fel lehet mászni a toronyba csak nem mind1, hogy milyen gombkombinációt nyomsz mert ott szerintem kissé bugos a játék és el van rontva kicsit. Türelem kérdése és rá lehet jönni, hogy kell. -
xido #1203 pedig de..felmászol szépen..már nem tudom hol a fogás meg a kapaszkodó vagy hogy,de mindenképpen fel fogsz jutni,aztán jutsz tovább.. -
Hunor1 #1202 Hello!
Brotherhoddal játszom nemrég óta és nagyon bejött eddig!!
Most viszont elakadtam!
Ott tartok hogy Ezzio+DaVinchi ekindulnak hajóval Velencébe.De ott valamiért kiesik a szereoből és visszakerül a mába. Namost a szőke pics elvisz egy bazi nagy raktrárfélébe dumál valamit / sajnos nem érterttem/. Voltak valami prosan világító kapcsolók amiket zöldre állítottam / 2 alul 2 felül / erre azt mondja a csajszi hogy megy aludni és elmegy. egy darabig ott rohangáltam de nem találtam semmit, majd felmentem a rampán.Ott valami folyosón mintha szellemalakok lettek volna/vagy emléktöredékek?/ és Altairkén Acréban találtam magam. megyek a nagy kapu felé és valami csukjás csajszi elkezd előlem futni. Elhangzik valami "target". Ok akkor követnem kell, futás a háztetókön át, követem de nem tudom leütni .A csajszi beszalad egy nagy bástya torony ajtaján ami becsukődik előttem. fel tudok kapaszkodni a torony közepén lévő kis erkélyre, DE ONNAN SEHOVÁ nem tudok menni, mert tovább mászni nem lehet, az a kis ajtó meg nem nyitható! Semmi támpont nincs, semmi térkép vagy bármilyen jel...egyszerűen nem tudom hogy lehetne folytatni.... Mi lenne a teendő itt?
Köszönöm ha valaki segítene! -
#1201 Hogy föl b*szták a Collectors Edition árát a Gameshopban! A szemetek! Szeptemberben amikor leadtam a megrendelést, még csak 12.990 volt! -
#1200 épp ezért nem kellene a romantika , ha rövid filmet csinálnak -
#1199 Rendszerkövetelmények -
Gibor #1198 Úgylátszik félreértettél. Nem azt mondtam hogy mi kellene... azt próbáltam csepegtetni hogy mi lesz ha rövid filmet kap a nép. -
xido #1197 Hogyne kellene:)
De csak olyan pimasz vagány szinten,ahogy Zorro vagy Tulipános Fanfan csinálta annak idején:) -
RAMyMamy #1196 szerintem kell -
#1195 ide nem nagyon kell romantika szerintem :D -
Gibor #1194 Igen, trilógiába meglehetne jól csinálni, de amíg 1részes lesz és Ezio vagy Altair-ról fog szólni addig nem várok semmi jót :) Maximum 1óra verekedést meg a maradék félórában egy kis romantika mert az minden filmbe szükséges manapság. -
xido #1193 Pedig standard játékidővel el lehet sajnos..ha nem egy csak címazonos,de alternatív történetet csinálnak és az Ubi-nak fontos lenne a hű adaptálás,
akkor én egy trilógiában reménykednék,minimum 3 óra/ részidővel..
bár teszem hozzá,hogy egy játékot 1:1 filmre vinni szerintem butaság,mert az ember tudja mit vár el és/vagy hiányolná a megszokott hangokat/
színészeket,akikkel órákat töltött el:) -
Gibor #1192 Ha nem egy 1.5 órás filmet csinálnak 15percenként harc jelenetekkel, akkor nagyon jó film lenne. Ezt a sztorit nem lenne jó elbaszni egy szar filmmel. -
#1191 miért,ő ebből él és ezzel foglalkozik? -
#1190 Ki tudja rázni az ujjából, ahogy én is ki tudom:) -
ratgab #1189 Az első mondatodat nem egészen értem. -
#1188 Ki tudja, és én is, nem erről van szó. Csak egy "alkotás" nem a belefektetett időtől vagy tudástól lesz szép. Az ötlet és a kivitelezés a lényeg, a többi nem számít. Ránézel az eredményre és tetszik vagy nem tetszik - ez már ízlés kérdése -, a többi nem számít. A szóban forgó képpel kapcsolatban pedig sehol sincs olyan feltüntette, hogy forradalmi, vagy csoda lenne. A srác összedobott egy képet, közzétette videóban és ennyi. Semmi okunk a fikázására. -
ratgab #1187 Várjuk az általad készített művet szeretettel, ha te ezt ennyire kisujjból ki tudod rázni. -
#1186 sony... ne legyen olyan szar mint a battle los angeles és oké :D