3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#1268 Ahhoz hogy valaki ezzel tudjon játszani xboxon, ahhoz flashelt box is kell. De akinek flashelt boxa van, az nem tud multizni. Ugyanaz mintha PCn warez verzióval tolnád de nem tudsz multizni vele. -
xido #1264 -
#1263 én amúgy is megveszem nem töltöm és PCre :DDDD -
#1262 Dehát ez csak warez... Én kibírom azt az 5 napot...Ja hogy ez a PCs topik? Bocsi XD -
xido #1261 na bassza meg a konzolos társadalom,sose voltam ennyire irigy rájuk:))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Assassins.Creed.Revelations.XBOX360-COMPLEX -
#1260 Eleinte 11.29. volt írva, de most mindenhol 12.02-őt látok. -
#1259 21? m1 én az előrendelésemet követem csak gyorsan beírtam :DDD de lehet ott is átirták :DD -
#1258 Miért 25? December 2-ig 21 nap van még. Mutatja is a számláló. -
#1257 25 nap -
#1256 Nah..lassan a szavazatok száma eléri a 100at, csak így tovább.
Már nincs sok hátra a PCs megjelenésig. -
#1255 LAUNCH videó -
Gary #1254 %-kal. Bocs', ma ilyen napom van! :Ð -
#1253 Jah, kb. 40%-al -
#1252 Az Intel Core Quad 2,40Ghz az jobb mint a Intel CoreŸ2 Duo E6700 @ 2.6 GHz? -
#1251 nekem kelett az 1. kód , köszönöm szépen Darksectornak a kérdésér és Ramy neked is a válszodat -
RAMyMamy #1250 nem, a playonon van ez és minden nap másik weboldalon van egy kód, a hírek között. tegnap a gamestaron volt, ma meg a globalgame-en. a tegnapi: P708-T316 -
Ulthane #1249 Assassin's Creed Enciklopédia
Állat szép, én tuti megveszem! :) -
#1248 Üdv gs-en van egy nyereményjáték, tudja valaki az első kódot?
Mert ismerősnek kellene állítólag 7-et kell összegyüjteni.. -
ratgab #1247 Egyetértek! -
#1246 Bizotsan nem lesz ilyen, mert akkor mi értelme lenne így multizni? Én már így is halálra unom néha a multit tavaly november óta. Most lesz pont 1 éve hogy multizok az acb-vel. Ha kijön az ACR, akkor már biztosan nem fogom elővenni a brotherhoodot. -
Gary #1245 Háát, én nagyon bízom benne, hogy nem lesz importálás. Kihívás és jó móka lesz újra megmászni a "szamárlétrát", azaz lépegetni a szinteket, megcsinálni a challenge-eket és kapni a régi/új ability-ket és perk-eket (szépenjólmagyarul) :Ð -
#1244 Jah oké, az teljesen más. Ajánlott... akkor biztos fog futni ha ez kell a maxhoz. Kösz azért. Kicsit levok maradva infók terén, lesz vmi köze a multinak a Brotherhoodhoz? mármint importálható stat, vmi bónusz ha ott lv50 voltam stb. -
#1243 Oda van írva, hogy ajánlott gépigény... Minimumot nem tudok :D -
#1242 Na nehogy már 5670 és 4gb ram kelljen a minimumhoz -
#1241 Van már hivatalos gépigény. -
#1240 A Brotherhoodhoz képest mennyivel lesz nagyobb a gépigénye? Mert venném, de ha most ezért nem veszek új gépet. :/ -
#1239 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=-2yMRF571uM]Assassin's Creed Revelations Multiplayer Trailer #2[/URL] -
#1238 Klasz lett! :) Le is cseréltem a bannert, persze az előző képet elmentettem, mert az is nagyon jó!
Látom észrevettétek ezt a kis szavazást, amit nemrég tettem be, örülök neki, hogy használjátok :D
Természetesen majd most is befognak kerülni a multis nevek a banner alá, mint a Brotherhood topikban, ha van rá igény. -
ratgab #1237 Bizony, bizony! -
#1236 szvsz jobb mint a mostani, mert a játék lényege, a szingli is látszik -
RAMyMamy #1235 tévedsz -
#1234 A felirat a lényeg általában. :D -
#1233 Szerintem kissé világít a Revelations felirat, egyébként tetszik -
#1232 Milyen lett? :) -
xido #1231 1 hét..aztán a PC-sek azt a maradék 3 hetet elütik a Skyrim-el pikpakk:) -
#1230 Végre november van :) Már nem kell sokat várnunk a megjelenésre -
xido #1229 Na Facebook a Revelations-hoz is írt egy átkötő játékot..aki fel van iratkozva,annak megjelenik a cikk és a link -
#1228 Ha vágnád az angolt és értenéd a lényeget, hidd el, értékelnéd a "dramaturgiát":) Cseppet mélyebb a játék sztorija, mint hinnéd:) -
Gary #1227 Van több választható nyelv is a játékban, nem csak az angol... -
xido #1226 mellesleg örültem volna,ha a FaceBook AC játékot nem hanyagolják el..remélem valaki folytatja,miután megjelenik ez..