Assassin's Creed: Revelations
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit írtál nem magadról irtad vagy legalábbis nem ez olvasható a hsz-ban én sem rád vonqatkozóan irtam.
Nem azt írtam hogy mindenki vált hanem... 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Főállású Ninja
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
de mégsem vagyok képes rászánni magam. Imádom a 24-et (a sorozatot), van otthon ps2 (a gyerek nyomja), megvan a játék is de képtelen vagyok játszani vele. Ha újra születnék szeretnék konzol rajongókét újraszületni, mindenkinek jobb lenne😊
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
[merlinw.org]
Nincsen sok, a játékokban a vga-soknak lenne nagy érdekük a játékfeljelsztés max de mint irtam õk is csak utolag nyulnak bele a folyamatba, nem õk mennek el a fejlesztõkhöz levédetni meg kéregetni.
a többi alkatrész leszarja a játékpiacot.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
#751: én az AC elsõ részét gamepaddel játszottam végig és semmi gondom nem volt, mikor a 2-nél váltani kellett, meg elromlott szegénykém, nagyon fura és nehéz volt, kellett egy kis idõ, mire megszoktam a bill+egeret. egy fps-nél nem tudnám elképzelni a gamepadet, de az AC szerintem tipikusan egy olyan játék, amihez illik és könnyebb vele kezelni
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
every damn day
Ez mikortól lesz majd?
A PC egy halmaz, cégek álltal legyártott elektronikai alkatrészekbõl összeépített termék.
Érts úgy hogy a Microsoft-nál sem megy oda az AMD hogy xyz x360-ra jöjjön csak mert az õ videókarijuk, videócsipjük van a konzolban, hanem a Microsoft, mint az X360 egyetlen tulajdonosa készítõje áll ki ezért.
Sony, Nintendo megintcsak ésatöbbi.
Majd elvileg akarnak fix PC-ket amik a konzolokhoz hasonloan lesznek legyártva fix alkatrészekbõl, nah ott már lehet ilyen.
Amire te gondolsz az alamizsna.
Az csak attól a ponttól igaz mikor a FEJLESZTÕK és a KIADÓK eldöntik hogy igen meglépik PC portot is. Ha nem akkor mehet oda bármelyik cég is.
Nekem végülis annyi az egész h PS3-ra veszem-e meg vagy PC-re, az attól függ, hogy melyik jön elõbb 😄😄😄 Ha egyidõben jön akkor inkább a PC-st választanám
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Akárhogy is nézzük a játékok reklámfelületek is (lásd Battlefield Heroes) és mint ilyenek igencsak borsos áruk van (kis hazánkban egy nagyméretû óriásplakáthelyért 5 számjegyû összeget kérnek el havonta és az nem jut el akár milliókhoz, mint akár egy sikeres pc játék). És hatékonyságban is sokkal jobb, mint egy plakát, mert minden egyes indításnál bevillannak, ha nem figyelsz!
2. nem fogok itt játékokat kiemelgetni, mert semmi értelme: én üzletrõl beszéltem nem hozok példákat, a Pc-s piac megléte engem igazol.
Stratégia visszaszorulóban van szerintem mostanában, viszont az indie és mmo játékok virágoznak. Pc-s játékfejlesztés szerintem tuti megmarad majd egy oldalágként a konzolok mellet, legalábbis én így látom. Konzolok eladásokban elverik ez is tény.
Te konzol játszol én Pc-n ezzel semmi baj nincs: én nem tudom elképzelni, hogy kontrollerrel célozzak (1x próbáltam elég is volt) se fps-ben, se tps-ben, de még Hack & Slashben sem, és az Assassin's Creed is nekem szimpatikusabb pc-n (de lehet ezek a dolgok csak megszokásból vannak így és a kontrollert is meg lehet szokni).
Amikor sántának érzem az irányítást pc-n (egér bill) az a sport és verekedõs játékoknál van egyedül, de ez nem olyan, amit egy pc-s kontrollerrel ne lehetnek kivédeni. Még 1 pc-vel szembeni kritika, amit sûrûn láttam az a folyamatosan emelkedõ gépigény: amit én az utóbbi idõben tapasztalok, hogy 5 évig egy géppel simán mindent tudsz normálisan futtatni, lelassult a gépigény emelkedés hálistennek (aztán valószínûleg új konzolokkal biztos újra meg fog iramodni).
Bocsa az offért Prince23... kikívánkozott!
Egyszóval rá lehet szokni az eredetire is (mindig nagy a kihívás, hogy valamit megvegyek origiba: most pl. Új Deus Ex, csak hát valamit enni is kell néha...<#smile>#smile>)
""A pc mögött nem áll egy cég"
Intel, AMD, Nvidia, ASUS, Gigabyte, Creative, soroljam még?😊"
PC mögött áll cég, csak ezek kurvára leszarják magát a PC-t mint platformot.
A Sony egyedül tulajdonosa a Sony gépeknek, a Microsoft a Microsoft gépeknek. Érdekeltségük van.
PC-n mi van? van egy gép ami lehet 6 gyártó alkatrészeibõl van összerakva kutyát nem fogja érdekelni mint platformot.
Egyszerûen itt a játékfejlesztõ döntése a mérvadó, ha úgy mérlegeli hogy az neki megéri és nem sok idõ akkor megcsinálja, ha nem akkor nem.
"Mondom én, akinek sosem volt konzolja, nem is hiszem, hogy lesz, "
Pedig lesz.
A konzoltulajoknak sem volt elõtte konzoljuk, nem a konzollal születtek, hanem megvették, ha volt valami melette ha nem.
Szóval ez logikailag nem stimmel amit írsz. 😊
Intel, AMD, Nvidia, ASUS, Gigabyte, Creative, soroljam még?😊
Nem, a konzol prioritás azért van mert kisebb a warez aránya, illetve, USA a célközönség. Az ottani háztartásokban pedig sokkal magasabb a konzolok aránya, mint a PC-é. A PC-hez érteni kell valamennyire, a konzolt csak be kell kapcsolni. Kényelmesebb, kevesebb helyet foglal, olcsóbb, környezetbarátabb, ergonomikusabb, egyszerûbb rá fejleszteni.
Mondom én, akinek sosem volt konzolja, nem is hiszem, hogy lesz, azonban teljes mértékben megértem és egyetértek a dologgal. A PC célja sosem az volt, hogy játékplatform legyen. Egy ideig nem volt alternatíva, aztán lett. A konzol játékplatform, a PC pedig munkaeszköz.
Egyébként, ha azt vesszük, minden játék vezetõ platformja a PC, hiszen azon készítik mindet😊
[merlinw.org]
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Nem azt mondom, hogy jol van ez igy, attol függetlenül, hogy nem játszom régóta pc-n, egyszerüen hányingeremlett tõle, konzolon meg még mindig megvan az a piciny réteg, ami régebben is lekötött, szorakoztatott, bár ott is kihalóban van (itt pl ps3 ex cimeket értek) multiplatformot meg szintén konzolon nyomom, mert sok nincs ami érdekel (AC, RDR, Deus ex, portal2)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
http://logout.hu/bejegyzes/tirexi/gamestar_forum_ahogy_meg_sohasem_lattad/hsz_1-200.html
mondjuk aki nincsen ezen a fórumon annak nem érdekes ez az egész (Twiszted vagyok én,nagyon vicces hogy amiket rólam írt mennyire nincs köze a valósághoz)
I met God. She's black
És tudjátok miért vettem meg az Assassin's Creed 1-et? Mert nem volt tökéletese a törés. Szóval ha úgy nézzük engem a DRM vett rá, hogy eredetit vegyek! 0 day vettem!
De játékszoftver szempontjából viszont szerintem nem piac!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
#730: mondjuk a példában a crysis 2 volt, ami nem tudom, milyen lett, mert még nem próbáltam, de az elsõ rész sem volt egy egetrengetõ játék...
A warezra fogni meg olyan, mintha az ember a fizetésébõl a nem létezõ részt hiányolni... Lehet vele foglalkozni, csak nem sok értelme van. Warezolok nem piac, csak tolvajok...
Bocs a kifakadásért ( te vagy most a szenvedõ alany, de egyáltalán nem személyeskedésnek szánom!), de ettõl a "Pc-s játékipar veszteséges" dumától tudok falra mászni!!!!
Amióta bejelentették a Reveleations és márciusra datálom a megjelenést, független attól, hogy melyik cég mit hord össze.
És azzal sincs semmi baj, ha csúszik, inkább legyen jó, mint összecsapott szar...
Mass Effect is eredetileg idén jelent volna meg, de semmi bajom vele, hogy csak jövõre jön, inkább, csak legyen jobb, tartalmasabb.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85