3216
Assassin's Creed Revelations

OFF/Warez Topik

nevtelen_2.png

Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
  • Prince23
    Film készül(ne) az AC-ból
  • RAMyMamy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    annyira felesleges volt a logoval szenvednie, attól, hogy trajan pro a betűtípusa, még nem teljesen ugyanaz, pl. az aposztróf módosítva van, a betűk nincsenek ennyire távol egymástól meg hasonló apróságok. szövegszerkesztés = 0
    a háttér egyszínű fehér, valami béna "kerettel", lehetett volna kreatívabb is... meg ezek a tollak, lol
    egyedül ezio és altair összeillesztése nagyobb falat egy kezdőnek, de az sem nagy cucc. semmi nehézség nincs benne, ilyen 5 perces munka kb.
    a legrosszabb az egészben, mikor az ilyen képekre mondják, hogy "milyen szép, meg letisztult"... ilyenkor nagyon fel tudnak baszni. egy laikusnak biztosan nagyon tetszik, de egy tapasztaltabb grafikus pofánröhögi az ilyet.
  • ratgab
    Nekem is tetszik!
  • mike01010101
    Alap eszközöket használt, de szerintem elég jól. Egy 40 órás tanfolyam végén ezt meg kell tudni csinálni de nem volt gagyi egyáltalán.
  • Kongy
    Szerintem tök jó, eltudnám képzelni háttérképemnek.
  • CroftManor
    Én örülnék ha ilyet megtudnék csinálni photoshoppal.
  • MerlinW
    Ezt fejtsd ki. Szerintem semmi probléma vele.
  • RAMyMamy
    ez valami rém gagyi
  • Gary
    A videó záró gondolatához egy kis PhotoShop tutorial.
  • janihunk
    Jaja elég fura. Szerintem azt sem tudják hanyadikán van elseje.
  • Prince23
    Most a végéna PC is ott volt a konzolok mellett. érdekes nemde?
    na de a lényeg: dec. 2-án jön pc-re :/
  • janihunk
    Dekonzol.
  • Prince23
    Új videó: Red Hands trailer
  • Renjike
    altair skint pcn Uplayen keresztül lehetett venni Uplay pontokkal
  • elitehun
    Nana! Az ac2-ben a tombokért altair PÁNCÉLJÁT kapod meg nem pedig egy altair skint.
  • CroftManor
    Elérhető vált a Revelationsban majd megszerezhető acsik listája Bár ez xboxra vonatkozik, de van benne jó pár multis is :)
  • xido
    Azért az utolsó Prince of Persiában nem volt rossz Altair skinnel játszani:)
  • ratgab
    Jaja! Én is pont ezért tervezem onnan venni!
  • Kongy
    Azért sokféle Altair skin van, pl az AC2 tomb-os jutalma is elvileg az :D
  • Gary
    Igen, én is ilyesmit próbáltam - a magam érthetetlen módján - fejtegetni.
  • CroftManor
    De ha eleve benne lesz Altair is, akkor mi értelme az Altair skinnek? Remélem valami másról van szó.
  • Gary
    Félek, hogy csak egy szimpla skin lesz Ezio és/vagy Desmond "világában".

Egyébként, egy Altair-történet szálat szívesebben fogadnék, hiszen már eleve benne van(lesz) a játékban.
  • CroftManor
    Egyébként az Altair DLC mit akar jelenteni?
  • Gary
    Jah, a link meg lemaradt: INNEN.
  • Gary
    Innen rendelve, ugyan azért az árért (várhatóan ) pólót is kapsz.
    Ha sikerülne jó alapanyagra, normális mintát nyomni, bőven megérné. Ha nem, aludni még lehet benne :Ð
  • CroftManor
    Én meg ezt :D
  • KaszaN
    Én beérem a simával is. Ha már a doboza a polcomon virít nekem már az díszdoboz. :D
  • Renjike
    :)) ugyan az mint Merlinnek :) csak máshonnan :D
  • MerlinW
    Én ezt rendeltem elő, jól
  • lolSL
    http://store.steampowered.com/app/201870
    steamen előrendelhetik a gazdagok :)
  • caps lock
    Igen igazad van,azonban ezek szerint a Revelations akkora előrelépés a szintén idén megjelent Brotherhoodhoz képest,hogy 64-es windows kell majd hozzá.De miért?Mi fogyaszt ennyit?Akárhogy lesz is én még reménykedem,ha másban nem egy optimalizáló patchben.
  • MerlinW
    A 32bites rendszerek már rén nem ajánlottak, a 64bites processzorok idejében (amelyek 3 éve vannak a piacon), ahogy a 4GB memória (6-7000Ft) is alap a mai játékok esetében (Alapból 2GB kell a 64bites Windows-nak).
  • caps lock
    A megjelent gépigény tuti,hogy az ajánlott.4Gb ram?Ezzel kizárnák a 32 bites rendszereket,ami nagyon valószínűtlen.
  • ratgab
    Jó lett a banner! Nekem teccik!
  • CroftManor
    Ha lesz időm, lefogom még cserélni a hátteret is multisra. Ha kijön a játék, senkit nem az fog foglalkoztatni hogy milyena topik háttere :D
  • Kongy
    Szép a tápig
  • CroftManor
    Aha, a két AC lógó. Vagy csinálj több változatot is, ha szeretnél és majd eldöntjük melyik a jobb :)
  • KaszaN
    A két szélét? Mármint a jelek vibráljanak csak?
  • CroftManor
    Na ez egész jól néz ki, a két szélét ennek is megcsinálhatnád úgy, mint a mostani bannerban. És akkor beraknám bannernak :)
  • KaszaN
    Vélemény?