3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
#1185 Film készül(ne) az AC-ból -
RAMyMamy #1184 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annyira felesleges volt a logoval szenvednie, attól, hogy trajan pro a betűtípusa, még nem teljesen ugyanaz, pl. az aposztróf módosítva van, a betűk nincsenek ennyire távol egymástól meg hasonló apróságok. szövegszerkesztés = 0
a háttér egyszínű fehér, valami béna "kerettel", lehetett volna kreatívabb is... meg ezek a tollak, lol
egyedül ezio és altair összeillesztése nagyobb falat egy kezdőnek, de az sem nagy cucc. semmi nehézség nincs benne, ilyen 5 perces munka kb.
a legrosszabb az egészben, mikor az ilyen képekre mondják, hogy "milyen szép, meg letisztult"... ilyenkor nagyon fel tudnak baszni. egy laikusnak biztosan nagyon tetszik, de egy tapasztaltabb grafikus pofánröhögi az ilyet.
-
ratgab #1183 Nekem is tetszik! -
mike01010101 #1182 Alap eszközöket használt, de szerintem elég jól. Egy 40 órás tanfolyam végén ezt meg kell tudni csinálni de nem volt gagyi egyáltalán. -
#1181 Szerintem tök jó, eltudnám képzelni háttérképemnek. -
#1180 Én örülnék ha ilyet megtudnék csinálni photoshoppal. -
#1179 Ezt fejtsd ki. Szerintem semmi probléma vele. -
RAMyMamy #1178 ez valami rém gagyi -
Gary #1177 A videó záró gondolatához egy kis PhotoShop tutorial. -
janihunk #1176 Jaja elég fura. Szerintem azt sem tudják hanyadikán van elseje. -
#1175 Most a végéna PC is ott volt a konzolok mellett. érdekes nemde?
na de a lényeg: dec. 2-án jön pc-re :/ -
janihunk #1174 Dekonzol. -
#1173 Új videó: Red Hands trailer -
#1172 altair skint pcn Uplayen keresztül lehetett venni Uplay pontokkal -
#1171 Nana! Az ac2-ben a tombokért altair PÁNCÉLJÁT kapod meg nem pedig egy altair skint. -
#1170 Elérhető vált a Revelationsban majd megszerezhető acsik listája Bár ez xboxra vonatkozik, de van benne jó pár multis is :) -
xido #1167 Azért az utolsó Prince of Persiában nem volt rossz Altair skinnel játszani:) -
ratgab #1166 Jaja! Én is pont ezért tervezem onnan venni! -
#1165 Azért sokféle Altair skin van, pl az AC2 tomb-os jutalma is elvileg az :D -
Gary #1164 Igen, én is ilyesmit próbáltam - a magam érthetetlen módján - fejtegetni. -
#1163 De ha eleve benne lesz Altair is, akkor mi értelme az Altair skinnek? Remélem valami másról van szó. -
Gary #1162 Félek, hogy csak egy szimpla skin lesz Ezio és/vagy Desmond "világában".
Egyébként, egy Altair-történet szálat szívesebben fogadnék, hiszen már eleve benne van(lesz) a játékban. -
#1161 Egyébként az Altair DLC mit akar jelenteni? -
Gary #1160 Jah, a link meg lemaradt: INNEN. -
Gary #1159 Innen rendelve, ugyan azért az árért (várhatóan ) pólót is kapsz.
Ha sikerülne jó alapanyagra, normális mintát nyomni, bőven megérné. Ha nem, aludni még lehet benne :Ð -
#1158 Én meg ezt :D -
#1157 Én beérem a simával is. Ha már a doboza a polcomon virít nekem már az díszdoboz. :D -
#1156 :)) ugyan az mint Merlinnek :) csak máshonnan :D -
#1155 Én ezt rendeltem elő, jól -
#1154 http://store.steampowered.com/app/201870
steamen előrendelhetik a gazdagok :) -
caps lock #1153 Igen igazad van,azonban ezek szerint a Revelations akkora előrelépés a szintén idén megjelent Brotherhoodhoz képest,hogy 64-es windows kell majd hozzá.De miért?Mi fogyaszt ennyit?Akárhogy lesz is én még reménykedem,ha másban nem egy optimalizáló patchben. -
#1152 A 32bites rendszerek már rén nem ajánlottak, a 64bites processzorok idejében (amelyek 3 éve vannak a piacon), ahogy a 4GB memória (6-7000Ft) is alap a mai játékok esetében (Alapból 2GB kell a 64bites Windows-nak). -
caps lock #1151 A megjelent gépigény tuti,hogy az ajánlott.4Gb ram?Ezzel kizárnák a 32 bites rendszereket,ami nagyon valószínűtlen. -
ratgab #1150 Jó lett a banner! Nekem teccik! -
#1149 Ha lesz időm, lefogom még cserélni a hátteret is multisra. Ha kijön a játék, senkit nem az fog foglalkoztatni hogy milyena topik háttere :D -
#1148 Szép a tápig -
#1146 Aha, a két AC lógó. Vagy csinálj több változatot is, ha szeretnél és majd eldöntjük melyik a jobb :) -
#1145 A két szélét? Mármint a jelek vibráljanak csak? -
#1144 Na ez egész jól néz ki, a két szélét ennek is megcsinálhatnád úgy, mint a mostani bannerban. És akkor beraknám bannernak :) -
#1143 Vélemény?