Assassin's Creed: Revelations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is ez a valószínûbb.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ne felejtsük el,hogy inkább cutscene során látjuk õket,alapból hátuk mögött a kamera..szóval na bumm,változtak😊
CroftManor
Mondjuk azért az durva, hogy az arcukba dobja a bombát. xD Nekem se tetszik annyira az hogy változtattak Altair és Ezio külsején. :S

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
<#taps><#taps>

Kongy
Sztem amúgy nem változott meg, csak rosszul sikerült az a kép róla. <#buck>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

broman191
Az még rendben, indokolt, hogy Ezio és Altair külseje változott, mert másabb életszakaszokban fogjuk végigkövetni a kalandjaikat, mint az elõzõ részekben, no de Desmond-nak K.O., kóma. Akkor mitõl változott meg? Esetleg az Animus képes plasztikázásra is? "Please insert gipsy sample to proceed...waiting" <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Kongy
Kolompár Desmond Tarzan <#taps>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Grr1234
lakatos gézuka

baromi nagy redesign, hogy "invertálták" a színeket a póló és a pulóver textúráján <#wow3>
a fejszerkezetét nem tudom, hogy minek kellett elcseszni ennyire, a brotherhoodban nézett ki a legjobban, szvsz nemhogy egyet elõre léptek volna ezzel, hanem még egyet hátra... :S
Csoro hogy néz már ki lol.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Piszkos  Fred

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

õ nem olyan, csak Desmond
Renjike
Lakatos Altair <#idiota>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

pont az elõbb olvastam 😄
broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

hát ezen beszartam XD
broman191
Oláh Pokémon <#eljen><#hehe>

szerintem is, kb. mint a kolompár család egyik tagja... <#idiota>
broman191
Desmondszerintem mindkettõnél csúnyább lett ahogy bevillant a remix trailer-ben. <#idiota>

<#wow3>
Atkamon
Miért? Altair olyan, mint az elsõ részben, csak szebb textúrákkal. Ezion meg teljesen jól látszódik a kor.

BoneDragon
Miért? Nincs benne divatos lenyalt haj? Vagy mi baj van velük?😊

nekem egyik sem tetszik
Piszkos  Fred
<#eljen>

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Atkamon
Nekem semmi bajom Ezio arcával.

Kongy
Na, lehet gyönyörködni emberek, egy kis Altair és Ezio

Kongy
Elvileg jön, gyakorlatilag nyílt titok, hogy 2012 tavaszán fog kijönni.

Hát ez baromi hangulatos! 0 day meg kell vennem!!!

Az utóbbi években az Assassin's Creed sorozat annyira kinõtte magát a szememben, hogy kiérdemelte nálam a kedvenc játéksorozatom címet! Látatlanban megelõlegezem neki a bizalmat! Nagyon jó lesz, már alig várom!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A szakáll nem csak az öregedés kihangsúlyozására került oda szerintem!

Gondolj csak bele az Assassin-ok nagymesterérõl beszélünk már ekkorra! Egész Európában ismerik a fizimiskáját a csávónak! Hogy tudtak szerinted a reneszánsz idõkben elvegyül, eltûnni a tömegben, természetesen ha másképp néztek ki!

DE mivel a kámzsa már ismert assassin viselet, ezért ez önmagában már valószínûleg nem elég, de ha megnöveszti a haját + egy dús szakállat, akkor már rögtön nem olyan könnyû kiszúrni a sok török szakállas közül!

Most akkor kijön pc-re novemberben a játék vagy sem?

Kongy
vótmá <#idiota>

Grr1234

CroftManor
De jó hogy tegnap postolák és már nem is tudom megnézni <#falbav>

imdb szerint tuti
Snexi
nagyon remélem,hogy a szinkron tényleg az eredeti hang lesz a késöbbiekben

HarryProf
Itt elolvasható egy korábbi cikk fordítása, amiben jópár újítást kiveséznek: Link
Ezek alapján szerintem még a Brotherhood-ot is felülmúlják, amire minden esély megvan egy ilyen szép felfelé ívelõ széria esetében😊

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

Kongy
Ott a pont! <#eljen>

mass effect 3-as videóknál is így volt
Atkamon
Miért? Csinálták már más játékokkal is igy. Portal 2-nél is pl Wheatley hangját csak az egyik fejlesztõ adta a demo-hoz, és valami szinész adta a véglegest. Volt is petició, hogy maradjon az, aki a demoban volt.

MerlinW
Ezt azért kötve hiszem😊

[merlinw.org]

Atkamon
Nem rossz ez a videó 😊 Altair hangja engem is zavar, mert ez tényleg nem az, aki az 1ben volt, de lehet ez még nem a végleges szinkronhangja, csak a demo kedvéért felvették valaki mással.

MerlinW
Nem tudom te mivel játszottál, de Brotherhood minden téren újított. Új fegyverek, eszközök, új mozdulatok, lehetõségek, karakterek, befektetés, városépítés, új történet, multiplayer, fényesített graf., stb. Nem tudom mi másra számítottál. AC:R pedig még mindig nem az AC3, tehát még mindig a sztorin van a hangsúly, nem az újításokon.

Nem hiszem hogy több újítás lenne benne. Viszont, ha legalább annyi újítás lesz, mint a Brotherhood-ban, akkor mindenki teljesen elégedett lesz. Mondjuk bõven elég újítás az hogy folytatják a történetet, tágítják a világot. Ha semmi sem változna a játékban, azzal is teljesen együtt tudnék élni. Hiszen a sztori a lényeg, a játékmenet pedig eddig is szinte tökéletes volt.

[merlinw.org]

broman191
Eddig leginkább csak a gránátok sokféleségét promózták. 😊

Grr1234
<#vigyor5>

Ryder62
Remélem ebben több újítás lesz nem úgy mint a brotherhoodban.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

szvsz az altairos rész nem az elsõ rész utáni történéseket mutatja be, hanem elõzmény
nyilván pár évvel korábbi jelenet.

every damn day

mondjuk az öreget én se érteném ám...hiszen az almával kinyírtuk,nem?..akkor mit keresne ott megint?
teljesen más az arca, mint az ac1-ben volt

#617: nézzél videót az elsõ részrõl és hasonlítsd össze, nekem nem úgy tûnik, mintha ugyanaz lenne

#619: egyetértek <#eljen>
broman191
Ha nem erõltették volna rá ezt a jeti mennyiségû vén bölcs arcszõrzetet, akkor nem lenne vele semmi gond. A õszes szakáll nélkül (vagy diszkrétebben kivitelezve) is feltûnt volna hogy megöregedett a fõhõs, ennyire felesleges volt kiemelni, annak tudatában fõleg, hogy ugyanúgy ugrál-pörög-forog mint amikor fiatal volt, így ez nem kifejezetten harmónikus a cselekménnyel. 😊