2055
Need for Speed: The Run
-
#1291 okok, figyelek, de azért azt leírhatnád hogy ebben mi a spoiler? illetve mi derül ki a képekből? -
#1290 Ez olyan mint amikor én videót csinálok. Vágás közben is 1000x újra kell nézni az elejétől hogy minden frankó legyen, azt miután kész van és kimentem a videót még utána is megnézem vagy 10x, elsőre azért hogy leellenőrizzem, a többit azért mert örömöt lelem a munkámban. Ezt félre téve más az mikor vársz valamit és nem tudod a részleteket, és az is más mikor úgy játszod hogy tudod "na ezt a jelenetet én csináltam!". :) -
Bullitt #1289 Nyomatták nekünk ott, hogy ők már ezer valamennyi órát belenyomtak a játékba, de nem unták meg. :D -
#1288 "Én ugyan láttam már az egészet" - Erről jut eszembe hogy nem lennék játék fejlesztő. Milyen fless már hogy alig várod már hogy játszhassál, feltelepíted, majd játszol. Ezt egy programozó a saját játékával már nem éli át. -
Bullitt #1287 Legközelebb spoiler tag-et használj, mielőtt lelövöd mindenkinek a játék elejét :D Én ugyan láttam már az egészet, de mások nem. -
#1286 Képek! A frostbite 2 nem hazudtolja meg magát....:)
a csaj nagyon jó :) -
#1285 fogalmam sincs, szerintem ez nem hivatalos zene, mivel a telepítő sem az szerintem :D -
Bullitt #1284 Megöl a kíváncsiság, milyen zenéről van szó? Komponált Brian Tyler féle, vagy valamelyik licenszelt? -
#1283 nem gyenge a telepitő zenéje :) -
Bullitt #1282 Egy perce került fel az IGN preview-ja is :D -
#1281 Nekem a CDGalaxistól már jött a levél, hogy megérkezett nekik :)
Csak boxom még rossz (vagyis elméletileg ma készült el) és a pénzem is elfogyott :( -
vg #1280 És az xbox verzió is 18, vagy azt más holnap meg lehet venni? -
#1279 Part 1:
Part 2:
-
Bullitt #1278 Új teszt került a cikkbe.
A PCGames gyakorlatilag ugyan azokat emelte ki negatívumként, amiket mi is egy hónapja. 79%-ot kapott tőlük a játék. Érdemes rájuk kattintani, mert csináltak összehasonlítást a platformok között. -
#1277 Nem! 18.-ától lesz aktiválható Európában, de amúgy már 15.-én kapható lesz mindenhol!
Amerikában és Ausztráliában 15.-én már aktiválható lesz a cucc, Európa meg megint várhat... -
vg #1276 Nem 18-án jelenik meg? -
High end PC #1275 16 után èn is voltam, akkor még nem volt. Majd holnap megyek én is már, ma már nincs kedvem visszamenni. -
#1274 Kamu! A havas pályán többször is lesz verseny! A lavinás pálya később lesz. Az elején is lesz egy havas pálya, de ott még nincs az agyonreklámozott lavinás rész...
GameTrailers értékelős videójában is látható! -
#1273 Engem most hívtak, ergo holnap megyek érte. Bár arra nem kérdeztem rá, hogy mi a helyzet a World-l, de mivel holnap úgy is oda kell menjek, nem esik nehezemre berontani az üzletbe. -
#1272 Nem, a fantáziám élénk, de azt hittem hogy te az NFS -ről beszélsz, erre elkezdted leírni hogy akár milyen lehetne egy új GTA, én meg félreértelmeztem. Amúgy persze, egy GTA nak sokféle storyja lehet, de maradjunk inkább annál hogy milyen lehetne egy új NFS még. -
#1271 #1256 - Maradjunk ennyiben mielőtt egyet értesz. -
High end PC #1270 Valaki volt már egy 576-ban? Tényleg megérkezett a Run+World csomag az üzletekbe? Engem még nem hívtak az Allee üzletükből, ráadásul ki vannak kapcsolva. Lassan lehet elsétálok megnézni. -
Csokis #1269 "2 hours of single player road, excluding cut scenes etc." -
sublimaze #1268 Én nem is nfs-ről beszéltem... Aki nfs-ezni akar az nem akar kiszállni a kocsiból, ettől függetlenül én örülnék egy fast n furios szerű gta-nak... Ennyi volt a lényeg... :D -
sublimaze #1267 Ez hülyeség... Mért ne maradhatna sandbox amellett, hogy a történet az autóversenyzés körül forog? Ha akarsz taxizol ha akarsz motorcsónakot vezetsz, de a küldetések többnyire versenyek, üldözések lennének a lövöldözés mellett... Nem túl élénk a fantáziád... :/ -
High end PC #1266 "de az már nem lenne NFS."
Abszolút egyet értek. A nevében is van: Need For Speed. A sebességről szól, nem arról, hogyan tudok mászkálni a karakteremmel, szerintem épp elég az átvezető. Nem akarok egy NFS-ben egy karakterrel mászkálni, vagy hogy ez elég nagy részarányban legyen a száguldás mellett.
DarkStectorral pedig egyáltalán nem értek egyet, ez a "15 éve nitróval téma" nem igaz, 2003 óta erőltetik ezt, és avval sem értek egyet, hogy nem leheltek új életet a sorozatba. 2009 óta ezt teszik, nagyon változatos és élvezhető lett a széria, Shift széria egy igazi felüdülés volt, a HP tiszta nosztalgikum hangulatra, és merem állítani, hogy ez az talán eddig legjobb BlackBox rész, amit valaha kreált a stúdió, az Underground széria óta csak a tucatszemetet adták ki évről évre. Az ebben látott dinamikus környezet meg változatos környezet, és már azok a kis átvezetők is önmagában kimerítik az új élet lehelletét a szériában. Bizonyára a következő BlackBox részben még nagyobb szerepet kapnak az újabb funkciók, ezt fokozatosan lehet adagolni, nem csak úgy, na akkor most ebben a részben a fél játékot talpon töltjük. De újra: egy NFS-ben ez a részarány felesleges is, tök más stílus. Majd betesznek még több átvezetőt picivel több lehetőséggel, már az is bőven elég lesz számomra, de egyelőre ez is elég! -
#1265 Persze bevétel miatt logikus, meg nem is lenne baj vele, ha nem minden nfs vagyis minden 2. a 20 részből csak pálya auto meg nitro lenne.
Azt adj neki, mert oké 1-2 részben még elviselsz 40-50 verdát vezetni pályákon de a 10 rész után már úgy érzem a látvány nem elég (mármint csak a látvány fejlesztése). :)
Halkan megjegyzem hogy nem feltétlen lett szerintem szebb ezzel a motorral mint a régiek, de ez más téma.
Persze ettől még a játék lehet jó csak megint sokat vártam. :P -
#1264 Előbb írtam egy elképzelést, és hozzá fűztem hogy nem férne bele az egy éves fejlesztési keretbe. De amíg ahogy Bullit is írja tartani akarják minden évre a bevételi szintet, ne számíts más jellegre. -
#1263 Nem én dolgom hogy kitaláljam, csak annyit tudok hogy ez a stilus már unalmas. Itt egy új motor, elvileg sokmindent csinálhatnának vele de nem teszik. -
#1262 Kissé félreértelmeztelek, de a GTA nálad helytelen, egyelőre még NFSről beszélünk, de persze egy GTA lehet akármilyen storyra épülő, de az már nem lenne NFS. -
#1261 Nem maradhatna többfunkciós, a több funkció nálam azt jelenti hogy mikor akarok motor/autóversenyzek, taxizok, pizzát szállítok, amikor akarok vonatot vezetek és utasokat szállítok, amikor akarok utasszállító gépet vezetek, amikor akarok utcai harcot vívok, lövöldözök, amikor akarok légi csatát vívok, amikor akarok kaszinóban pókerezek, vagy egy kis kocsmában 2D -s játékot játszok, vagy akár biliárdozok és még sorolhatnám.
Ez A GTA, azt csinálsz amit csak akarsz, de attól még hogy ki lehet szállni a kocsiból olyan formában akár ahogy leírtam 4 hsz -el lejjebb, attól még NFS maradna az NFS, és ha igényesen megcsinálnák egy új sarokkő lehetne az NFS történetében, de az 1 éves fejlesztési keretbe biztos hogy nem férne bele. -
sublimaze #1260 Attól még maradhatna egy gta "többfunkciós", hogy a sztori a versenyzés körül forog... -
High end PC #1259 Valaki megvette már?
Az 576 már leszedte a Run+World akcióját a honlapjáról, még szerencse, hogy este előrendeltem. Gondolom akármikor hívhatnak, hogy megérhezett az adott üzletükbe (remélem még ma lesz, és a World megérkezése miatt nem fog csúszni, ha kell megvárom, mindenképp kell a speedboost is).
CDG-nél már van Run+World akciós kiszerelés.
-
#1258 Amiről én írtam, annak a fejlesztési ideje kb. 2-3 év ha igényesen megcsinálják. Sőt ha nagyon durvát akarunk, akkor egy online műsort is össze lehetne hozni mint a world, de rég játszottam akkora szar játékkal mint a World, még a multi se nagyon esett le még hogy hogy lehet 2011ben még mindig akkora lag abban a játékban, és irreális az online player verdák mozgása. -
Bullitt #1257 Ez mind szép lenne, csak az NFS-nél már az a cél, hogy minden évben meglegyen az adott eladási szám. A tartalom mostanság pont annyira elég, hogy egy évig eljátszogass vele, de megund, mire kijön a másik. A The Run is lehetne sokkal jobb szerintem. Quick Race-t meg kivették, ami alap mód minden versenyjátékban. :D -
#1256 Nekem lenne frankó elképzelésem egy olyan NFS -re ahol ki lehet szállni a kocsiból, csak képzeljétek el hogy megérkeztek egy utcai versenyre, ott a sok jó nő, mindenki nézegeti a másik kocsiját, mennek a fogadások, tétek leadása arra hogy ki nyer, te ki szállsz, és a többit a fantáziátokra bízom. Meg lehetne csinálni szerintem egy utcai versenyzésen alapuló, akció nfs-t ahol akár verekedni is lehet, és az egész köré valami storyt építeni. Underground 3 ? Szerintem újra divatba hozhatnák a neont a kocsi alatt és a csillogást.
A GTA inkább a realitásról szól, egyre inkább többfunkciós játék, sőt a GTA SA óta többfunkciós játék, de mi akadálya van annak hogy kiemeljünk valamit (autóversenyzés), és felruházzuk lehetőségekkel ? Rengeteg lehetőség van szerintem egy játék elkészítéséhez, csak a készítésben nagy szerepet játszik a lóvé, utóbbi években ez rá is ment egyre több játék játszhatóságára is. -
#1255 Nem véletlen, hogy a legújabb Driver játékban sem lehet egyáltalán kiszállni az autókból. -
sublimaze #1254 Pont ezért lehetne valami gta aminek a története a versenyzés körül forog, legalábbis nagyobb jelentőséget tulajdonít az autózásnak... :) -
Bullitt #1253 Azt tudod, hogy ez Need for Speed és nem GTA, ugye? :D Volt már jó pár példa rá, hogy nem túl jó ötlet kiszállni az autóból, egyedül a Rockstar volt képes épkézláb játékot csinálni abból. -
#1252 Pedig nem ártott volna 1-2 wte-n kívűl bővebben beleintegrálni ezt a kiszállok futok témát, már bitang unalmas ez a csak megyk orrbaszájba 15 éve nitróval téma...már lehelhetnének bele egy kis életet a sorozatba, mert egyre rosszabb lesz.