2055
Need for Speed: The Run
  • Gabor77
    Minek...:D Képzeld el ül a gép előtt..."jaj, spacet kell nyomni...törlöm is!" :DD
  • DarkSector
    gondolom meg se vártad a versenyt...
  • kokos
    Ajajaj!Most vettem észre,már gyanus volt ez a space,enter,jobbra nyíl nyomkodásos fa@ság....frostbite 2...grat!Már törlöm is!Mert ha nem akkor széttöröm a billt!
    Ez a nyomkodás "valahogy nem jött át"!
  • DarkSector
    Mert ha csináltak volna jobb játékokat szerinted a Call of Duty-nál csináltak volna jobbat akkor nem azt vették volna.
    Lo..aszt a fejlesztők ezt adták, nem volt más megvették mert nincs másik.
  • Bullitt
    Inkább a vásárlóké, Call of Duty megmutatta, hogy erre van igény: gyorsan eldobható játékokra, QTE-kkel.
  • DarkSector
    Igen ez a nehézséget válts több lesz a játékidőt is rühellem.
    Mikor egy játéknál a nehézségi fokozat miatt nyúlik meg átlagos időre a játék hosszúsága az szánalmas.

A könnyű fokozatban kellene kapásból több órának lenni.
    De ez manapság a mai játékokban így megy. 10 óra lesz a játékidő, mert egy 20 méteres távon 100x elbuukik a játékos, ez valóban nagy ötlet. :P

Persze ez nem a te hibád, hanem a játékfejlesztőké.
    Tisztelet a kivételnek.
  • DarkSector
    Ez végülis jó kifogás, csak tudod mikor pocsék szar multit nyomnak nem helyettesítik a fasza story alapú single kampányokat.
    Biztos ez van ha írták valahol de akkor megbasszhatják. Nem azért mert nem veszek játékot, hanem mert nem a multi miatt veszek meg egy játékot.

Ha csak multi lesz akkor marha egyszerű dolgom lesz mert nem kell játékot se vennem.
  • Bullitt
    Ez a két óra hatalmas baromság. A GameTrailers mondta ezt a videó review-ba, mert a verseny végén ennyit mutat a timer. Két óra a konkrét versenyzés, DE! Ebbe nincs benne a QTE, az átvezetők, az összes Rewind, amit bizony használni fogsz versenyek alatt. Legjobb esetben, legkönnyebb szinten is minimum 5 órát fogsz ülni a Run előtt. És ez a 2 óra a legkönnyebb nehézségi szinten értendő. Első végigjátszás után meg van már extrém nehézség, na azzal akár 10 órára is nyúlhat.
    Ha mondjuk játszol 4-5 órát a Shift 2-vel, ott sem vezetsz többet, ha stopperrel mérnéd.
  • Bronx South
    Több helyről azt hallom, olvasom, hogy a játékot 2 óra alatt ki lehet tolni, ez azé nem semmi! Ugyan ez a BF3 is, 3 óra alatt ki lehet tolni kb. Gyanús hogy ezek a dolgok egyre több olyan játéknál elő fognak fordulni, ahol van online opció is, egy alternatív védekezés a warezzal szemben, a single playert lebutítják, de az igazi játék, élmény csak online lesz elérhető.
  • DarkSector
    Kevés is. :P
  • High end PC #1322
    Nekem a BF3 ellenörzője a pofámba vágta pirossal, hogy az 5970 4GB karim kevès a játèkhoz :D
  • DarkSector
    Jóaz csak felesleges para mert a 8400-as vga-ra véletlen zöld utat jelez...:D

Mondjuk a hsz-al kapcsolatban nem kérdeztük TBTPumpát hogy ő ellenőrizte-e egy 8400-assal a többi verziót mert szerintem ugyanúgy átengedné.

Kb annyifasztseér a teszt mint ahogy a többi szarban sem, ahol meg pirosba dobál ki azt utána vígan fut a játék.
  • Krisztiam #1320
    hehe eddig jó, nem csinál semmit, csak zene van :DDD
  • Krisztiam #1319
    én a darkot töltöttem le, akkor azt hagyjam?
  • Alien69
    Én is ma vettem, és közölték, hogy 18.-n játszhatok is vele. A BF3-al is hamarabb kezdhettünk játszani, igaz, trükközéssel.
  • High end PC #1317
    Ettől függetlenül az 576-ban is megvehető tegnap este óta, èn ma vettem náluk.
  • Hrisskar
    Hát én átverekedtem magam a dolgon, az Origin telepítésénél átváltott magyar nyelvre a telepítő.Viszont 18.-ig nem lehet játszani mert van benne egy védelem ami nem engedi hogy a játékot futtatni. A CD Galaxis előbb kezdte el árusítani mint lehetett volna; az 576-ban 18 van megjelenésnek.
  • Alien69
    Mi a fakk van ezzel? Telepíteni akarom. Választható nyelvek:
    Cestina, Polski, Ruszkij. FAKK! Sehol az angol? Mi a fene van? Ha telepítem pl Cestina "nyelven", hogy a rákba lesz pl Angol?
  • TBTPumpa
    Azért kihalt a topik, mert még nincs normális és megbízható crackelt Release... Csak tákolmányok vannak, hiányzó fájlokkal és hibás noname crack-ekkel! Meglásd, ha lesz egy Reloaded, Razor vagy Skidrow verzió pörögni fog a topik is (lusták lesznek átmenni az Offtopikba már előre látom)!
  • DarkSector
    8400-hoz nekem pl nem kéne telepitő hogy tudjam mire elég. :)
  • TBTPumpa
    Csak nem te is a tákolmány DARK verziót töltötted le?

Az eredeti telepítő sokkal jobb, igényesebb és nem ír ki fals adatokat... De persze nem tud mindenki várni egy normális release-ra!
  • DarkSector
    8400-on csoda ha a menü bejön. Jól gyanakodtál...
  • nigthden
    Szasztok.
    Egy kérdésem volna.
    Mikor telepítem és kiírja a rendszer igényt minden zöld, de mégis akadozik. a viedeokartyara tippelek. GeForce 8400GS Velemeny?
  • DarkSector
    Jah de hangsúlyt arra fektetném inkább hogy a karakterekben csudás, a többi annyira nem több mint középszerű, meg a fények amik száguldás közben dobnak a látványon de maga a környezet, meg álló helyzetben a verdák inkább átlagossak.
  • MinimumGame
    A mozgást, fizikát én is észre vettem, hogy elég "elmaradott" lett. A grafika tényleg jó, a frostbite 2 azért nyújt valamit.
  • DarkSector
    Viszont 1:03-tól a faszi arca kidolgozottságra félelmetes, egy kibaszottjó mászkálós játék lenne jó inkább ezzel a motorral az autos téma nem jön össze.
  • DarkSector
    Az a baj hogy szerintem a látvány nem nagy szám, de a mozgás kifejezetten irritálóan béna (nem az irányításra gondolok), ezt legjobban talán az ugratásnál lehet látni a videó végén, nemtudom hogy lehetett volna jobbra, de ez gázos...:D
  • MinimumGame
  • sublimaze
    Egy programozó csak kódsorokat gépel, nem látja, hogy az art részleg miken dolgozik(bár biztosan megnézheti ha akarja)... :D
  • High end PC #1303
    Höhö, hát vehetjük annak is
  • DarkSector
    Ja de ez egy picit káröröm a részedről nemde? :P
  • High end PC #1301
    Vicces, de ennek örülök. Legalább akkor tudom majd kezdeni, amikor mások is.
    Másrészt akkor ez is egy magyarázat a topik kihaltságára.
  • DarkSector
    Hát mivel Origin-es a játék gondolom nem engedi majd elindítani...
    Steam-en legalábbis így van Origin-t csak sejtem hogy ugyanugy van nem 100%
  • High end PC #1299
    Szerintem az első, a warez topikba átnézve, az sokkal jobban pörög.

Más: az mit jelent, hogy itthon 18.a előtt nem lehet aktiválni? Azt, hogy játszani sem lehet vele semmilyen formában? Mert akkor nem vesztek sokat, hogy pénteken megyek csak haza.
  • DarkSector
    Személyszerint autos játékot nem veszek, pláne nem full áron.
    De szerintem inkább a második lesz a nyerő, hogy kevesebb embert érdekel.
  • High end PC #1297
    Most vagy mindenki warezol, vagy senkit se érdekel nagyon a játék. Én most vettem meg az 576-ban a Run+World pakkot, péntekig viszont nem leszek otthon, hogy kipróbáljam a gamet.
  • High end PC #1296
    Az Underground,MostWanted,Carbon challenge seriesek az itthoni változatokban elèrhetők?
  • DarkSector
    ezért vannak különbőző játékok 1-1 kategórián bellül.

Akkor gáz ha a kategória legjobbját csináltad te.
    De azért tegyük hozzá EZ CSAK A TESZTELŐKRE VONATKOZIK, akik a játékot elkészítik mind-mind csak 1-1 részét csinálják a játéknak.
  • janihunk
    Hmm én büszkén viselném a nevem a játék végén.
  • DarkSector
    Mondjuk tény hogy egy autos játékban nehéz spoilerezni, de lehet a story képekre céloz.