2055
Need for Speed: The Run
-
#1332 Minek...:D Képzeld el ül a gép előtt..."jaj, spacet kell nyomni...törlöm is!" :DD -
#1331 gondolom meg se vártad a versenyt... -
kokos #1330 Ajajaj!Most vettem észre,már gyanus volt ez a space,enter,jobbra nyíl nyomkodásos fa@ság....frostbite 2...grat!Már törlöm is!Mert ha nem akkor széttöröm a billt!
Ez a nyomkodás "valahogy nem jött át"! -
#1329 Mert ha csináltak volna jobb játékokat szerinted a Call of Duty-nál csináltak volna jobbat akkor nem azt vették volna.
Lo..aszt a fejlesztők ezt adták, nem volt más megvették mert nincs másik. -
Bullitt #1328 Inkább a vásárlóké, Call of Duty megmutatta, hogy erre van igény: gyorsan eldobható játékokra, QTE-kkel. -
#1327 Igen ez a nehézséget válts több lesz a játékidőt is rühellem.
Mikor egy játéknál a nehézségi fokozat miatt nyúlik meg átlagos időre a játék hosszúsága az szánalmas.
A könnyű fokozatban kellene kapásból több órának lenni.
De ez manapság a mai játékokban így megy. 10 óra lesz a játékidő, mert egy 20 méteres távon 100x elbuukik a játékos, ez valóban nagy ötlet. :P
Persze ez nem a te hibád, hanem a játékfejlesztőké.
Tisztelet a kivételnek. -
#1326 Ez végülis jó kifogás, csak tudod mikor pocsék szar multit nyomnak nem helyettesítik a fasza story alapú single kampányokat.
Biztos ez van ha írták valahol de akkor megbasszhatják. Nem azért mert nem veszek játékot, hanem mert nem a multi miatt veszek meg egy játékot.
Ha csak multi lesz akkor marha egyszerű dolgom lesz mert nem kell játékot se vennem. -
Bullitt #1325 Ez a két óra hatalmas baromság. A GameTrailers mondta ezt a videó review-ba, mert a verseny végén ennyit mutat a timer. Két óra a konkrét versenyzés, DE! Ebbe nincs benne a QTE, az átvezetők, az összes Rewind, amit bizony használni fogsz versenyek alatt. Legjobb esetben, legkönnyebb szinten is minimum 5 órát fogsz ülni a Run előtt. És ez a 2 óra a legkönnyebb nehézségi szinten értendő. Első végigjátszás után meg van már extrém nehézség, na azzal akár 10 órára is nyúlhat.
Ha mondjuk játszol 4-5 órát a Shift 2-vel, ott sem vezetsz többet, ha stopperrel mérnéd. -
#1324 Több helyről azt hallom, olvasom, hogy a játékot 2 óra alatt ki lehet tolni, ez azé nem semmi! Ugyan ez a BF3 is, 3 óra alatt ki lehet tolni kb. Gyanús hogy ezek a dolgok egyre több olyan játéknál elő fognak fordulni, ahol van online opció is, egy alternatív védekezés a warezzal szemben, a single playert lebutítják, de az igazi játék, élmény csak online lesz elérhető. -
#1323 Kevés is. :P -
High end PC #1322 Nekem a BF3 ellenörzője a pofámba vágta pirossal, hogy az 5970 4GB karim kevès a játèkhoz :D -
#1321 Jóaz csak felesleges para mert a 8400-as vga-ra véletlen zöld utat jelez...:D
Mondjuk a hsz-al kapcsolatban nem kérdeztük TBTPumpát hogy ő ellenőrizte-e egy 8400-assal a többi verziót mert szerintem ugyanúgy átengedné.
Kb annyifasztseér a teszt mint ahogy a többi szarban sem, ahol meg pirosba dobál ki azt utána vígan fut a játék. -
#1320 hehe eddig jó, nem csinál semmit, csak zene van :DDD -
#1319 én a darkot töltöttem le, akkor azt hagyjam? -
#1318 Én is ma vettem, és közölték, hogy 18.-n játszhatok is vele. A BF3-al is hamarabb kezdhettünk játszani, igaz, trükközéssel. -
High end PC #1317 Ettől függetlenül az 576-ban is megvehető tegnap este óta, èn ma vettem náluk. -
#1316 Hát én átverekedtem magam a dolgon, az Origin telepítésénél átváltott magyar nyelvre a telepítő.Viszont 18.-ig nem lehet játszani mert van benne egy védelem ami nem engedi hogy a játékot futtatni. A CD Galaxis előbb kezdte el árusítani mint lehetett volna; az 576-ban 18 van megjelenésnek. -
#1315 Mi a fakk van ezzel? Telepíteni akarom. Választható nyelvek:
Cestina, Polski, Ruszkij. FAKK! Sehol az angol? Mi a fene van? Ha telepítem pl Cestina "nyelven", hogy a rákba lesz pl Angol? -
#1314 Azért kihalt a topik, mert még nincs normális és megbízható crackelt Release... Csak tákolmányok vannak, hiányzó fájlokkal és hibás noname crack-ekkel! Meglásd, ha lesz egy Reloaded, Razor vagy Skidrow verzió pörögni fog a topik is (lusták lesznek átmenni az Offtopikba már előre látom)! -
#1313 8400-hoz nekem pl nem kéne telepitő hogy tudjam mire elég. :) -
#1312 Csak nem te is a tákolmány DARK verziót töltötted le?
Az eredeti telepítő sokkal jobb, igényesebb és nem ír ki fals adatokat... De persze nem tud mindenki várni egy normális release-ra! -
#1311 8400-on csoda ha a menü bejön. Jól gyanakodtál... -
nigthden #1310 Szasztok.
Egy kérdésem volna.
Mikor telepítem és kiírja a rendszer igényt minden zöld, de mégis akadozik. a viedeokartyara tippelek. GeForce 8400GS Velemeny? -
#1309 Jah de hangsúlyt arra fektetném inkább hogy a karakterekben csudás, a többi annyira nem több mint középszerű, meg a fények amik száguldás közben dobnak a látványon de maga a környezet, meg álló helyzetben a verdák inkább átlagossak. -
MinimumGame #1308 A mozgást, fizikát én is észre vettem, hogy elég "elmaradott" lett. A grafika tényleg jó, a frostbite 2 azért nyújt valamit. -
#1307 Viszont 1:03-tól a faszi arca kidolgozottságra félelmetes, egy kibaszottjó mászkálós játék lenne jó inkább ezzel a motorral az autos téma nem jön össze. -
#1306 Az a baj hogy szerintem a látvány nem nagy szám, de a mozgás kifejezetten irritálóan béna (nem az irányításra gondolok), ezt legjobban talán az ugratásnál lehet látni a videó végén, nemtudom hogy lehetett volna jobbra, de ez gázos...:D -
MinimumGame #1305 -
sublimaze #1304 Egy programozó csak kódsorokat gépel, nem látja, hogy az art részleg miken dolgozik(bár biztosan megnézheti ha akarja)... :D -
High end PC #1303 Höhö, hát vehetjük annak is -
#1302 Ja de ez egy picit káröröm a részedről nemde? :P -
High end PC #1301 Vicces, de ennek örülök. Legalább akkor tudom majd kezdeni, amikor mások is.
Másrészt akkor ez is egy magyarázat a topik kihaltságára. -
#1300 Hát mivel Origin-es a játék gondolom nem engedi majd elindítani...
Steam-en legalábbis így van Origin-t csak sejtem hogy ugyanugy van nem 100% -
High end PC #1299 Szerintem az első, a warez topikba átnézve, az sokkal jobban pörög.
Más: az mit jelent, hogy itthon 18.a előtt nem lehet aktiválni? Azt, hogy játszani sem lehet vele semmilyen formában? Mert akkor nem vesztek sokat, hogy pénteken megyek csak haza. -
#1298 Személyszerint autos játékot nem veszek, pláne nem full áron.
De szerintem inkább a második lesz a nyerő, hogy kevesebb embert érdekel. -
High end PC #1297 Most vagy mindenki warezol, vagy senkit se érdekel nagyon a játék. Én most vettem meg az 576-ban a Run+World pakkot, péntekig viszont nem leszek otthon, hogy kipróbáljam a gamet. -
High end PC #1296 Az Underground,MostWanted,Carbon challenge seriesek az itthoni változatokban elèrhetők? -
#1294 ezért vannak különbőző játékok 1-1 kategórián bellül.
Akkor gáz ha a kategória legjobbját csináltad te.
De azért tegyük hozzá EZ CSAK A TESZTELŐKRE VONATKOZIK, akik a játékot elkészítik mind-mind csak 1-1 részét csinálják a játéknak. -
janihunk #1293 Hmm én büszkén viselném a nevem a játék végén. -
#1292 Mondjuk tény hogy egy autos játékban nehéz spoilerezni, de lehet a story képekre céloz.