2055
Need for Speed: The Run
  • DarkSector
    :)
  • Bullitt
    Értékeléseket gyűjtögetem ide.
  • High end PC #1249
    Run Limited by CD Galaxis:

Platform: Windows XP / Vista / Windows 7
    XP, hjahhh

Kategória: szimulátor

Kiadás módja: normál
    (WTF, Limited?)

CDG-s srácok remekül tudnak igénytelen copy-pastet nyomatni.
  • gduck
    De körlevélben le van írva, hogy csak borítóval felfelé lehet tartani a játékot, mert különben kiesik a hó és nem lesz lavina. De ezt ugye csak a játékboltosok kapták meg! (Digitális letöltésnél se mind1 hogy áll az egér)

UI: BronxSuoth: csak vicc volt ;)
  • Bearmanboy
    Köszönöm a válaszokat akkor majd egyszer kipróbálom a game-t, sziasztok!
  • DarkSector
    virágbolt már nem a régi, mindig kimarad vagy nem működik valami, jobb az origi...:)
  • Bronx South
    "Las Vegas-ban voltál már? Ott is van egy QTE." "Igen voltam" - Nem warezzal játszik.
  • DarkSector
    Bocs nem figyeltem 1 honapja még semmit. Akkor asszem a vga-m is szar volt. :P
  • gduck
    "Lavinanak sem amivel reklamloztak": a másolásvédelem miatt van, a lopott verzióban nincs lavina!
  • Bullitt
    És erről mind írtunk egy hónapja :D
    Free roam meg bejelentés óta tudjuk, hogy nincs benne.
  • DarkSector
    Elég szar hír.
  • alma2
    Igen voltam, gondolom ezt lathattak sokan, hogy majd ki lehet szallni az autobol, de nem. Csak egy interaktiv atvezeto resz, ahol rohangal a csavo es idoben nyomkodhatod a szines gombokat:) Megneztem a challenge modot, ott is fix palyan, varosokban fix kijelolt uton kell menni, igy nem sok eselyt latok arra, hogy barmikor is szabadon lehessem kocsikazni.
    Jut eszembe sikerult elkesziteniuk az autos jatekok call of duty-jat is, pont las vegasban kellett tobbszor nekifutnom egy ejszakai palyanak, ahol rendorok uldoztek, minden esetben ugyanugy, es ugyanott allnak meg, farolnak be eled. Sot a vegen nem is azt nezi kiket eloztel meg hanem az idod alapjan hirtelen az utolso kanyar elott kitalaja hanyadik helyen allsz. szoval valamit valamiert, az egy igen izgalmas porgos resz, de elore meg van csinalva minden pillanat benne, kar erte.
  • High end PC #1239
    Éreztem, hogy végre a BlackBox is visszatér egy hangulatos résszel, és nem a sok èvig általuk kiadott tucatszemèt lesz. Az írásod csak mègjobban felcsigázott.
  • Bullitt
    Las Vegas-ban voltál már? Ott is van egy QTE. Egyébként nincs sok ilyen jelenet, pont elég. Nem tolták a játékosok képébe, ez még mindig NFS, nem GTA. Nagyon nagy sztori csavarokra meg ne számíts. :)
  • TBTPumpa
    Ez jó kritika... Ezek alapján egészen kedvem lett a játékhoz. Kíváncsivá tett az írásod. Remélem tényleg jó móka lesz (bár nekem a tavalyi HP nagy kedvenc), mert akkor rohanok az első boltba megvenni!
  • DarkSector
    thy azért...
  • alma2
    Nem lehet kiszallni a kocsibol, legalabbis ameddig jatszottam nem lehetett. De nem nagyon latom eselyet emmel kesobbiekben sem. Bar ugye a csavar majd rafer a jatekra, ki tudja mivel probaltak megdobni.
  • alma2
    Meg egy kis info:
    Egy szakaszon belul kb 4-5 alkalommal visszamehetunk az elozo ellenorzo pontra, ha totalra tortuk a kocsit, vagy lezuhatunk pl a szakadekba. De barmikor el lehet hasznalni. Lokharito, motorhazteto, es nezd a hatam nezet van benne.
  • DarkSector
    Szép-szép, ha spoiler formában is, de picit tudsz mesélni erről a story módról? mert maga a verseny része lerágott csont, annyira nem izgat, csak halottam lesz itt story, kiszállhatsz a kocsiból...mennyire eleme a qte a játéknak? Vagy ez inkább csak amolyan 5-10másodperces kamu dolog?
  • alma2
    errol beszeltem, gyakorlatilag ugyanez, csak mai grafikaval. Bar a reginek sokkal jobb a zeneje:)

• alma2
    na, hogy a jatekrol is legyen szo kb masfel ora jatek utan a kampanyban.

Kb 30 palya lehet benne, az izgalmas kezdes utan azt hittem, csak ugy ontani fogja az atvezeto animaciokat, de gyakorlatilag az elso utan meg is szuntek. A jatekban nyomat sem lattam eddig. Lavinanak sem amivel reklamloztak, ba rmeg nem ertem fel a hegyekbe, de semmi kornyezeti interakcio a szokasos kitorom a tablat stb mellett. A kocsik nagyon szepen tornek. Minden palya 5-10 kilometer hosszu. Mindet kulon betolti, tehat igen valtozatosak es latvanyosak egyazon terueleten belul is, san francisco, nemezeti park, las vegas, death valley stb).Szerintem messze a legszebb autos jatek idaig.
    Az elejen 5 auto kozul valaszthatunk, (limited verziosok talan 7) ami gyakorlatilag egy plusz nehezsegi fokozat valasztasi lehetoseg, mert van amelyik kocsi picit jobban csuszkal. Van benne szint lepes, az elso palya uta mar meg is kapjuk a nitrot. Aztan ilyen okorsegeket, ha szemkozti savban megyunk toltodik a nitro stb. Vannak elszorva benzinkutak a palyan, ahol autot tudunk cserelni. Haromfele verseny mod volt idaig benne, (Vegre nincs korpalya ertelemszeruen! ) elozz le x autot a cel elott, erd el a kapukat x idon belul, meg ennek egy variacioja. Igazai arkad jatek, szerpentines palyan erosen fekezni is kell, driftelni is tud a kocsi egy ido utan. Annak ellenere, hogy tenyleg bena arkad jatek nem zavart az iranyitasa, mint pl az elozo reszenel ahol 5 percig birtam.
    Eddid mondanam, melto utodja az elso igen az elso resznek, valami hasonlo kellemes erzes fogott el mikor jatszottam vele mint anno.

Gondolom lesznek meg csavarok benne, mert azert igy meg lehet hamar unni. Jut eszeme regen kb 20 eve volt egy outrun resz, amikor szinten amerikan kellett atatukozani, es ha vesztettunk egy adott szakaszon akkor a csaj atult a vetelytarshoz, na ahhoz tudnam leginkabb hasonlitani a jatekot, csak mai tenyleg gyonyoru grafikaval, sajatos, szeirntem nem idegesito arkad iranyitassal.

Jo jatekot.
  • DarkSector
    OMG bocs, most látom hogy elnéztelek, összekevertelek ibhu-val, azt hittem te akartál MX440-el játszani...

Sorry

Vedd tárgytalannak az 1223-ast. :P
  • fery02
    Ekkora igaz választ már régóta nem olvastam fórumszerte! :O
    Le a kalappal, nagyon tetszik!
  • DarkSector
    Már nem is emlékszem.
  • DarkSector
    Valóban csak manapság erre már külön ipart építettek, csak a változás maradt el.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

OFF:
    Érdekesség:
    Isten az atyám, dögöljek meg most néztem a Deus Ex-et dx9 - dx11 ben.
    Csak érdekességképpen, mert régen dx10-es karim volt.
    Hát lehet nem mondok el nagy titkot. SEMMI eltérés nem volt.
    Manapság a Dx inkább talán feldolgozásban jó, de ha a Crysis 2-ből indulok ki, inkább ne, mert csak lassabb lesz a játék.
    Ezt a karit is csak azért vettem mert árban olcsó volt, de ahogy látom most 2011-ig nem láttam játékot amiben megéri a dx11.

Ezt a tesszalációs szarságot se vágom, oké hogy a techdemokban hemzseg a textúra röntgenképe a fehér vonalaktól, de játékokban LOF..SZT nem látok eltérést.
    Van ez a Unigine Heaven techdemo, nah majd ha egy játékban ilyen térbeli elváltozások lesznek a normál játékokban mint ott a kövek falak cserepek-nél na majd akkor érdemes lesz vele foglalkozni
    ON
  • fery02
    Jaj he mennyémá!
  • Maxtreme
    ugyanaz mint a farcry esetében :)

darksector: Ha nagyon szakmaiak akarunk lenni, volt ezen kívül ott még dx8.1, dx9a, dx9b, dx9c(sm3) :))

De lényeg a lényeg a gt520 nemigazán gamer kártya nah :)
  • Alien69
    Ettől függetlenül, felfele is lehetséges "ugrani", ha a játék engedi. Anno, mekem is MX440-m volt. A Pirates nevű játékkal nyomultam éppen, és lecseréltem a kártyát egy Ati 9600XT-re, ami akkor egy közép kategória volt. A két kártya Dx7 ->Dx9. A Pirates "ment" mind a két kártyán, de a hogyan, az nem mindegy. A Dx7-ben a víz egy szürke massza volt, míg Dx9-ben TÉNYLEG víz volt, ha laposan néztem a felszínre, tükröződött, ha felülről, láttam a vízben úszkáló halakat. Csoda volt az a váltás.
    Persze ez MOST nem lesz lehetséges.
  • DarkSector
    Mély tisztelettel kérdem (semmi cikizés) :

Értesz a kocsikhoz?
    Mert kb olyan mintha biciklid lenne egy autóversenyen.

Kb attól is nagyobb az eltérés sebességre.
    És Maxtreme barátunk amit mondott még csak hab a tortán.
    A DX technológia, olyan mint a CD-DVD amit hallgatsz illetve nézel.
    ....Dx7, Dx8, Dx9, Dx10 (illetve Dx10.1), Dx11

Lemez-lemez, mégsem mindegy hogy egy CD lejátszóba raksz-e DVD-t vagy fordítva.
    Fordítva megy, hogy egy Dx9-es szoftvert lejátszol egy Dx11-es gépen (Dx11-es videókarival).
    Vagyis eleve nem kompatibillis a rendszereddel.
    Ha feltelepíted, netán ha engedné....utána INDÍTÁSKOR kapsz egy hibaüzenetet, hogy "directx error"

Sőt továbbmegyek az OPRENDSZERNEK is tudnia kell ezt a technológiát.
    Dx10 és Dx11-hez már Vista vagy Win7 kell.

További leírás ezzel kapcsolatban: KATT
  • Bearmanboy
    Értem, köszönöm s megkérdezhetem miért lesz lassú?
  • Maxtreme
    el fog indulni jó eséllyel, csak krva lassú lesz.
  • Maxtreme
    A miheztartás végett, a most wanted volt az utolsó nfs (2005) ami ilyen szintű vga-val ment! :)De már ez is csak nagyon nyögvenyelősen.
  • Bearmanboy
    S az én kártyámnak mennyi esélye van?
  • Maxtreme
    kizárt és esélytelen.. Ennek a játéknak minimum dx10-et támogató vga kell, a tied dx7-es.
  • Bearmanboy
    Néztem a gépigényét a játéknak min. 9800GT-t javasolnak de nem vagyok járatos a videokártyák terén így nem tudom hogy ez a kártya mennyire lesz kb. elég ezért is kérdeztem meg.

ibhu - az a kártya biztosan kevés lesz :)
  • Puhos
    Szia!

Van neted használd ki!
  • ibhu
    Sziasztok! Szerintetek egy Nvidia MX400 vga-al elfog indulni a játék?!
  • Bearmanboy
    Sziasztok! Szerintetek egy Nvidia Geforce GT520 1GB-os vga-al elfog indulni a játék?!
  • gduck
    NEM! Földrajz óra látható a felvételen!
  • High end PC #1212
    Élvezhető arcade?