Need for Speed: The Run
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most nem a kiégett fiatalokról beszélek. Én azokra értettem, akik értelmesebbek, de nem engedhetik meg maguknak, hogy játékot vásároljanak! Sajnos én sem tudom megengedni magamnak, hogy minden játékot megvásároljak azonnal, csak évekkel késõbb jóval barátibb áron.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Persze ahhoz, hogy megkapd, vásárolj még valami játékot és akkor azzal együtt elküldjük majd az elõzõ játékhoz kapott ajándékodat...
Idehaza biztos nem... Tavalyi Hot Pursuit és az idei Shift 2 is kapható még - már egész baráti áron - Limitált változatban néhány Webshopban PC-re!
Ennyit az EA féle Limitált verziójú játékokról...
Külföldi webshop-okban is beszerezhetõ még amúgy, szóval nem sok köze van most ennek a Magyarországi Gazdasági helyzethez (magyarán kevesen engedhetik meg maguknak, hogy eredeti játékszoftvert vegyenek)!
A DVD-s verziót meg be lehet szerezni 4000 alatt jóval, kb 3500-3600 között, és ez mérvadó. De, akkor is jelentõsen olcsóbb, ha így nézzük, akkor is.<#hehe>#hehe>
PC-s Limited elõrendelés 10.000 Ft-ért:
- NFS Run Limited (extra tartalmakkal, megjelenés után gyorsan elfogy, és csak a sima verzió marad majd 10.000 Ft-ért)
- NFS World: dobozban 8000 speedboost kód, amit ha a játékon belül veszel, 6252 Ft-ot fizetsz, + játékbeli extra tartalmak.
Ebben az esetben ha csak az igazi pénz értékét nézzük, a Run Limitedért 3748 forintot fizetsz!
Nem nagy szám...ja...
Persze ha nem játszol a World-el, akkor nyilván mindegy.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Az EA megint alkotott: A játék elképzelhetõ, hogy nem azonnal, legkésõbb 2011. november 18., pénteken lesz aktiválható a neten. <#idiota>#idiota>
És elvárják, hogy eredeti játékot vegyél - Amerikában 15.-én aktiválják, így kb. akkortájt lesz majd Crack is, idehaza a vásárlók pedig várjanak 18.-ig...
Szánalmas...
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Minden nyelv és minden fájl elérhetõ benne, szóval a cracker csapatoknak már csak az exe fájllal (megkerüljék az Origin védelmét) kell ügyeskedniük és mehet a móka.
Kicsit igénytelen, hogy egy Zip-fájlban van a játék és telepíteni sem kell. Jobban szeretem a CloneDVD verziókat, azokat gyári telepítõjük van és még a lemez is gyári másolat.
Amúgy egyetértek... Kellene egy altopik is, ami a Warez verzióval foglalkozik. Nem kell összeszemetelni ezt a topikot láma kérdésekkel...
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RAR parts: 950MB (interchangeable/compatible)
Directory size after extraction: 17585MB
Compression: FreeArc Ultra (lossless; requires 1.5-2GB free RAM)
Decompression: FreeArc (freeware, 7MB only, included in upload)
Number of compressions: two
Data recovery: none
Languages: English, French, Italian, German, Spanish (Spain), Spanish (Mexico), Japanese, Russian, Chinese, Czech, Polish, Dutch
Dubbing/Audio: English, French, Italian, German, Spanish (Spain), Spanish (Mexico), Japanese, Russian
És hát õõ ez is kint van.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Remélem megszellõztetik majd megjelenéskor az új Criterion résznek is a címét, meg a trailerét, vagy legalább dobnak vmi morzsát.<#buck>#buck>
Legjobban következõnek egy Criterion-féle újabb nosztalgia résznek, majd egy Shift 3-nak örülnék, ebbõl a szempontból a HP-Shift2 páros nekem az utóbbi 9 év két legjobb NFS-e volt, ráadásul pár hónappal egymás után jött a kettõ, ezt a közelmúlt beli NFS idõszakot a Run felúlmúlni nem, max csak megközelíteni tudja, még ha nagyon jó is lesz, akkor is.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Remélem a Countach mint PS3 exkluzív kocsi fájljai, benne lesznek a PC-s verzióban is, és a modderek majd unlockolják, vagy valahogy hivatalos úton jönni fog.
De akkor is Diablot akarok<#gunyos1>#gunyos1><#duma>#duma>

Így most még messzebb van a megjelenés napja. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Megyek is HP-zni. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A Runról. A mai napig tolom online a HP -t, azt hiszem ezzel is elleszek.