2055
Need for Speed: The Run
-
#1372 srácok nah ki fogja megvenni a run-t? :) -
Bullitt #1371 Tudtommal itthon nem lesznek elérhetőek. -
Csokis #1370 Most olvasom a CD Galaxis oldalán:
"FONTOS: a kiadó tájékoztatása alapján a játékban található DVD lemez nem tartalmaz angol változatot. A játékban található kód azonban az Origin-en keresztül aktiválható, az Origin kliens jobb felső sarkában a FOGASKERÉK ikon / redeem the product code, és a választható nyelvek közül az EN (mint English).
Ezt követően azonban a telepítőt az Origin-ről lehet letölteni, ennek mérete kb. 11 GB, illetve az Origin kliensen keresztül lehet futtatni is."
Ezt azért egy kicsit pofátlanságnak érzem! -
#1369 ign a run-ra 6.5-öt adott :)) -
#1368 Majd pénteken megnézem a te verziódat. :) -
#1367 Stage 2-ből itt van 2 kép, Fraps-al lett csinálva, PNG (játék 1680x1050 miinden Ultra, alsó ON)
-
High end PC #1366 Te nem tudsz véletlen valamit az Underground, Most Wanted, Carbon Challenge Series-ekről? USA-ban láttam, hogy előrendelői akciók voltak, de itthoni verzióban is használhatóak lesznek? Gondolom a játék tartalmazza, csak valami hack-el fel kellene oldani. Vagy alapból tartalmazza a játék ezeket a Series-eket? Erről alig lehet olvasni valami infót. -
High end PC #1365 Jó, pénteken dobok, én is kíváncsi vagyok egyébként. -
#1364 Persze majd kiderül, dobj egy screen-t és megnézzük. :) -
High end PC #1363 Nem én találtam ki, a warez topikban szinte csak erről viskurálnak hosszasan, és várják az új cracket, amivel jobban fog menni, én nem warezoltam le, nem is fogom, NFS gyűjtőként már tegnap megvettem a Limited+World előrendelői akcióban adott verziót, majd pénteken kipróbálom. -
#1362 Nincs semmi baj a QTE-vel mert ez a stílus megköveteli ahogy sok másik játékban a QTE arra van hogy ha valami fontos történik amit ugy és olyan tempoban és kameraállásban akarnak a játékossal láttatni, ezekre van kitalálva (de közben beleszólásod van részben az eseményekbe), nem helyettesíti a játékot, mikor a játékos maga játszik, de technikailag ez a legjobb egy ilyen pörgős játékhoz, csak az a baj hogy a maradék részbe tehettek volna mást is, Vagyis nem a QTE a baj hanem hogy mellé nincs más. -
#1361 meg regebben reklamoztak ket csajjal a jatekot, ezert is jott a outrun erzes ram , de belegondolva a harom masodperc atvezetokbol kb fel masodperc jut a csajoknak. Igy tenyleg lehet benne valami, hogy megnyirbaltak. De ha mar koltottek ra, meg is csinaltak tettek volna bele, mindenki meg tudja nyomni a zold vagy a piros gombot ha nem kivancsi ra:) -
Bullitt #1360 És nem is ez a vicc, hanem, hogy E3 után ők sírtak, hogy mifasznak ez a nagy sztorizás. BlackBox kivágott egy csomó cuccot a játékból szerintem pont emiatt, érződik, hogy 1-2 helyen mintha kimaradna egy-egy átvezető. Ez egy NFS, nem pedig egy RPG, így még annyira se értem őket. Ezek a 70% körüli értékelések pont a sztori miatt jönnek, élményben simán jobb. Meg persze mindenki karrierre koncentrál, de ott a Challenge Series, meg az onlány, utóbbi tényleg nagyon jó, csak ilyen kritikák után szinte sose lesz teljes szerver... -
#1359 Most olvastam el itt egy lent linkelt oldalak velemyenyet, mindenki kifogasolja a sztorit. Oszinten ki nem szarja le azt a 3 masodpercet ami van benne osszesen. Istenem, olvassanak konyvet ha tortenetet akarnak. -
#1358 Tegnap kiprobaltam en is pc-n a viragbolti verziot.Elsore annyira nem jott be,de a ahogy beletolam ket orat alig tudtam letenni.Grafika szerintem jo,bar neha az atvezetokben baromi csunya hattertexturak vannak,az autok szepen kidolgozottak,a fak,hatter nem mindig.Sfbol eljutottam Vegasig,majd utna meg toltam kicsit.Ami a legnagyobb pozitivuma,az az hogy tenyleg nincs ket egyforma szakasz.Toltam nappali versenyeket,ejszakaiakat,volt egy homokviharos is,mondanom sem kell mennyire hangulatos volt.Szerpentines szakaszok lennenek a legjobbak,ha nem ezt a fos fizikat teszik ala es lehet egy normalis csusztatast csinalni.Tovabba megemlitenem meg hogy ide baromira lehetett volna egy shift szintu belsonezetet tenni,akkor egybol a legelso nfseket hozna.Sajnos eleg rovidek a szakaszok,pedig nagyon elvezetesek lennenek hosszabb verzioban is.Hangokkal nincs baj.Egyelore szamomra pozitiv a demo utan,bar teny hogy ha tenyleg ennyire rovid,akkor az gaz es penzt nem adnek erte,foleg hogy EA es blackbox.Ami nalam sokat dob,az az hogy van nappal,ejszaka,eso ho minden.Nalam eddig 10/7,5-8 alja.,hp fizika jobban bejott.Osszesegeben nem kellett volna sok hogy maradandot alkossanak.Blackboxtol kiveteles jatek. -
#1357 most jutottam a vegere normal nehezsegen, 2 ora 24 percet ir, normal fokozaton nyugodtan meg lehet szorozni 3-4-5x idovel ki milyen bena, illetve mennyire nem all melle a szerencse, mert valljuk be jobban hasonlit egy szerencse jatekhoz, mint egy autoshoz. Tudatosan amerika kozepe fele, annyira szivatjak az embert a palyatervezessel, pont ott csuszol ki, pont ott egy korlat stb. nem ritka, hogy 3-5 x ujrakezdesz egy szakasz mire a vegere ersz. Nekem annyira hozta a os nfs hangulatot, szerintem sok eve nem ajtszottam vegig egyetlen egy arkad autos jatekot sem ezt leszamitva. A grafika osszekep gyonoryu, messze a legszebb amit lathattunk eddig autosban, nem art a turelem es a sok mely levegovetel, mert rengetegszer az utolso masodpercekben szivat meg, termeszetesen az ellen folyamatosan csal, attol fugg, hogy terveztek a palyat, mi a cel. Szerintme rengeteg ziccert hagytak ki benne, de hat kell tartalekolni a kovetkezo reszig, ami nem titok fel is vezetik a vegen. A nem letezo autos fizika ellenere, ha ezt elfogadjuk szamomra bosszanto volt, hogy az autok iranyitasanak nehezedeset gyakorlatilag ugy oldottak mneg, hogy egyre lassabban regal az iranyvaltasra. Hiaba latod tobb szaz meterre az autot, egyszeruen nincs eselyed sem legtobbszor kikerulni, mert keves ra az a 3 masodperc, mert a kocsi nem mozdul :)
Igy a vegen mar csak a easy vagy normal iranyithatosagu kocsikkal mentem, hogy legyen eselyem kikerulni a forgalmat. Egy szo mint szaz aki kinotte a tegyek matrixat meg gagyi neon csovet az auto aljara korszakat ( bar szeirntem ez sose volt az nfs resze) es a regi reszek hangulatara, adrenalin pumpajara vagyik teljesen meg fogja kapni. -
#1356 Szerintem ez baromság.
Neten videókban is ugyanezt látom, a kocsik kereke iszonyat ronda, ha azon lehetne javítani, meg a fizikán, asszem jobban menne a pozitív értékelés.
Szerintem se autos játékra van ez a motor.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgymeg a BF-et sem kell félteni. Ott is rövid a játék és olyan dolgok vannak amik szinte hihetetlenek, az ember ha jobban megnézi az agya felrobban, szóval inkább karakterek szempontjából (illetve fényeffektek) jó a motor a többi az elhanyagolható.
Egy érdekes fotó, nézzétek a hátteret. Fák meg bokrok még elmennek, de a domb után egy 2d-s fénykép adja a látótávolságot. :P KÉP -
#1355 Nekem a HP-ben nagyon bejött ez az autolog dolog :) -
High end PC #1354 Te most mit èrtetlenkedsz? -
vg #1353 A tét annyi, hogy tudod, hogy valaki más ellen játszol, nem a gép ellen. Szerintem ez nem unalmas, sőt. Izgalmas. Egyből látod, hogy a barátod jobb időt teljesített és ott a kihívás, hogy te még jobbat csinálj. Ilyesmiről szól. Shift 2-ben nagyon jól működik. -
#1352 Carbonnal kezdve azóta megjelent nfs-ek közül egyedül az Undercovert vittem végig. -
#1351 Hát ezzel én is így vagyok, az Undercover óta csak belenézek nyomom pár órát és vége (ja nem, a Shift -et végigvittem) egyszerűen unalomba fullad a sk egyforma verseny, tükörpályán meg fordított tükör meg a franc tudja még min. -
janihunk #1350 Na mind1 várok még tesztekre inkább meg multis videókra az a biztos. -
vg #1349 Ott az autolog. Jó dolog az, főleg ha barátokkal/ellen játszol. (Nem tudom PC-n van autolog, de nyilván van.) -
janihunk #1348 Az oké de fejlődésre megy vagy mi? Vagy csak verseny és semmi különösebb tét? -
vg #1347 Versenyezni kell ott is. -
janihunk #1346 Multija milyen lesz? Érdemes megvenni? Mert toltam egy kicsit azzal a rossz crack-el és nagyon bejött a játék. De nem tudom a multija milyen lehet. -
kokos #1345 Ne hidd,hogy ha megveszed jobb lesz!FB2-(dereng?)BF3 semmivel sem jobb a törtnél az eredeti.Ennek is kell vagy 2gb patch,mint a BF3-nak és talán jó lesz. -
High end PC #1344 A warez jelenleg low grafikát enged, bármire állítod, ès szaggat minden konfigon. A warez topikban ez olvasható. Rossz a törès, semmi köze ennek a FB2-höz. Meg kell venni, ès akkor nem lesz gond. -
#1343 Azt írják hogy rossz a Crack. Ezért nem lehet állítani a grafikát és ezért lassú is. Pedig jó lenne már ha valami biztos infó lenne, mert a boxom javíthatatlan, így mégis PC-re kellene megvennem. De a konfigom nem a legerősebb... -
#1342 Ha valaki történetre, sok-sok filmes körítésre vágyik, játszik egy jó RPG-t, pl. Witcher2, esetleg L.A. Noire stb... -
#1341 Ja még annyi, hogy ez a történetvezetős dolog is számomra egy nagy FAIL, valahogy nagyon izzadságszaga van. Inkább helyezték volna a vezetési élményre, a versenyekre a hangsúlyt. Gáz. -
#1340 (grafikai nem folyamatosságot HIGH mellett értem, ULTRA kb. ugyanúgy megy szóval, tökmindegy) -
#1339 Tegnap kipróbáltam a játékot. Vélemény: a grafika szerintem határozottan gyengébb, mint HP-ben volt, és nem megy tükörsimán az i7 @ 3.6GHz, Ti560, 8GB DDR3 gépemen! Ez igen, a Frostbyte2 jó választás volt. Hangulat, vezetési élmény és a grafikai nem folyamatosság révén az összhatás nálam legfelejbb egy gyenge közepes. Kár érte... -
#1338 De legalább végre egy nfs amit nem hagyok abba a hosszúsága miatt :D -
#1337 Szép. El kell ismerni.
Bár ez a kamera rángás kurvaidegesítő, nálam simán játszhatatlanná válik egy autósjáték ettől. -
Bullitt #1336 Csak sztori mód, Challenge Series és Online van. -
URH #1335 Basszus. Nem mondjátok, hogy itt sincs quick race mod!? Ez most komoly? EA tényleg ilyen szemét?
Valaki erősítsen már meg. Még nem próbáltam a játékot. :S -
#1334 Jó az ő dolga, ha ez végett töröl egy játékot, privát esemény. :) -