Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
A Run-hoz kell egy jó PC is... Az elég sok cigi és alkohol árából jönne ki.
Én most nem a kiégett fiatalokról beszélek. Én azokra értettem, akik értelmesebbek, de nem engedhetik meg maguknak, hogy játékot vásároljanak! Sajnos én sem tudom megengedni magamnak, hogy minden játékot megvásároljak azonnal, csak évekkel késõbb jóval barátibb áron.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Alien69
Én spec személyesen veszem át, igaz az 576-ban. Ha nem adják egybõl a nfxw-t, nem is veszem át. Akik egyébb úton rendelik, azaz posta/futár/pikkpakk mittomén, azoknak is JOGUKBAN áll elállni az átvételtõl. Tehát, van alternatíva. <#vigyor5><#idiota>

Alien69
Hülyeség, sorry. Nyavalygás alaptalanul. Az alkohol fogyasztás az egekben. Ha valakinek nem tetszik a rendszer, el megy inni, és még jobban támogatja azt. Ergo, ha valami nem tetszik, NE támogasd ostoba módon. Márpedig a Magyar alkohol fogyasztás minden, csak nem alacsony. Két napig nem iszol, és meg van a RUN ára. <#vigyor> De ha nem a RUNé, akkor a World-é. Rengeteg fiatalt látok dohányozni. Szintén ostobaság. Ezzel mind-mind CSAK a rendszert támogatják, amit ráadásul útálnak. :-D

TBTPumpa
A World ajándékról pedig: Ha az ajándék NFS World bármilyen okból késõbb érkezne meg, akkor utólag lesz átvehetõ, illetve a következõ csomagrendeléssel tudjuk elküldeni. - CD Galaxis

Persze ahhoz, hogy megkapd, vásárolj még valami játékot és akkor azzal együtt elküldjük majd az elõzõ játékhoz kapott ajándékodat...

TBTPumpa
NFS Run Limited gyorsan elfogy a megjelenés után?
Idehaza biztos nem... Tavalyi Hot Pursuit és az idei Shift 2 is kapható még - már egész baráti áron - Limitált változatban néhány Webshopban PC-re!
Ennyit az EA féle Limitált verziójú játékokról...
Külföldi webshop-okban is beszerezhetõ még amúgy, szóval nem sok köze van most ennek a Magyarországi Gazdasági helyzethez (magyarán kevesen engedhetik meg maguknak, hogy eredeti játékszoftvert vegyenek)!

Alien69
Azért ezt másképpen kell/lehet számolni, mert pl játékon belül qrvára nem éri megvenni a 8000 SB-t, még akkor sem, amikor akcióznak. Max a legnagyobb csomagot, ha épp adnak +25%-ot hozzá, és az ajándék autót.
A DVD-s verziót meg be lehet szerezni 4000 alatt jóval, kb 3500-3600 között, és ez mérvadó. De, akkor is jelentõsen olcsóbb, ha így nézzük, akkor is.<#hehe>

Nem tudom mi ebben a meglepõ. Battlefield sem volt különb.

<#zavart2><#wilting>Akkor számoljunk!
PC-s Limited elõrendelés 10.000 Ft-ért:
- NFS Run Limited (extra tartalmakkal, megjelenés után gyorsan elfogy, és csak a sima verzió marad majd 10.000 Ft-ért)
- NFS World: dobozban 8000 speedboost kód, amit ha a játékon belül veszel, 6252 Ft-ot fizetsz, + játékbeli extra tartalmak.
Ebben az esetben ha csak az igazi pénz értékét nézzük, a Run Limitedért 3748 forintot fizetsz!

Nem nagy szám...ja...
Persze ha nem játszol a World-el, akkor nyilván mindegy.

Alien69
Jaja, ez yo ötlet. Akinek nem kell, én szívesen átveszem mondjuk harmadáron. :-D

ha nem nagy szám akkor szívesen fogadom a kódokat.... 😄

Alien69
Attól még az értéke 4000 forint. Aki megy NFS World-ben, annak tuti jó dolog. <#buck>

gduck
Az EASTORE változatnál SHIFT2 vagy HP közül lehet választani. Csak ott 50 euró a játék ára XD

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

TBTPumpa
A World amúgy is ingyenes és csak egy letöltési kódot kapsz hozzá dobozban... Nem nagy szám.
Az EA megint alkotott: A játék elképzelhetõ, hogy nem azonnal, legkésõbb 2011. november 18., pénteken lesz aktiválható a neten. <#idiota>
És elvárják, hogy eredeti játékot vegyél - Amerikában 15.-én aktiválják, így kb. akkortájt lesz majd Crack is, idehaza a vásárlók pedig várjanak 18.-ig...
Szánalmas...

Nem tudom láttátok-e, de a Run elõrendelõinek (akár sima, akár Limited) adnak ajándékba NFS World-öt is. Na már most, a Limited ugyanannyi, mint a sima, 10k. Megéri elõrendelni a Limitedet.

TaRka0107

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Bronx South
Én leszek szívesen, de nálam az eredeti játék megvétele tolódik, bár ennek sztem nincs köze a hg joghoz.

TBTPumpa
Zip fájlba csomagolt verzió... Unlocked.
Minden nyelv és minden fájl elérhetõ benne, szóval a cracker csapatoknak már csak az exe fájllal (megkerüljék az Origin védelmét) kell ügyeskedniük és mehet a móka.
Kicsit igénytelen, hogy egy Zip-fájlban van a játék és telepíteni sem kell. Jobban szeretem a CloneDVD verziókat, azokat gyári telepítõjük van és még a lemez is gyári másolat.

Amúgy egyetértek... Kellene egy altopik is, ami a Warez verzióval foglalkozik. Nem kell összeszemetelni ezt a topikot láma kérdésekkel...

Multi 13-mat töltöm 17.17gb.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Inkább nyisson valaki off topikot és oda menjen. Ez maradjon tiszta. Valaki nem akar HG lenni? Nekem nem kell még egy dolog a nyakamba, ezért jó lenne, ha valaki más vállalná... 😄

Van repack verzió, az ~9GB!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Upload size / to download: 9332MB
RAR parts: 950MB (interchangeable/compatible)
Directory size after extraction: 17585MB
Compression: FreeArc Ultra (lossless; requires 1.5-2GB free RAM)
Decompression: FreeArc (freeware, 7MB only, included in upload)
Number of compressions: two
Data recovery: none
Languages: English, French, Italian, German, Spanish (Spain), Spanish (Mexico), Japanese, Russian, Chinese, Czech, Polish, Dutch
Dubbing/Audio: English, French, Italian, German, Spanish (Spain), Spanish (Mexico), Japanese, Russian

igen, ez a hány gigás verzió <#idiota><#idiota>

Ez hány gigás verzió?

felesleges, crack nincs hozzá, hétfõn meg már úgyis lehet menni megvenni

Need for Speed The Run Limited Edition – MULTI8 – FULL

És hát õõ ez is kint van.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Holnapra tippelném. Vagy inkább hétfõre.

TBTPumpa
Lassan már illene megkapnunk az utolsó trailer-t a játékból (ami egyben a Launch trailer is lesz), mert kedden már játszás lesz ezerrel!

Má nem kell sokat aludni <#idiota>
Remélem megszellõztetik majd megjelenéskor az új Criterion résznek is a címét, meg a trailerét, vagy legalább dobnak vmi morzsát.<#buck>

Legjobban következõnek egy Criterion-féle újabb nosztalgia résznek, majd egy Shift 3-nak örülnék, ebbõl a szempontból a HP-Shift2 páros nekem az utóbbi 9 év két legjobb NFS-e volt, ráadásul pár hónappal egymás után jött a kettõ, ezt a közelmúlt beli NFS idõszakot a Run felúlmúlni nem, max csak megközelíteni tudja, még ha nagyon jó is lesz, akkor is.

igen az egyertelmuen latszik,de mostmar megnyugodtam lattam par videot ahol valahogy megtanultak vezetek, mondjuk a hp-ben is mar tulzas volt minden kanyart driftelve venni 😄

gduck
Nem igazán csúszik meg kanyarodáskor a kocsi, ezért ha nem fékezel pattogsz az út két széle között 😄 Teljesen más az irányítás, mint a HP-ben volt!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

broman191
Akkut balf4szság nyilván, látszik nem az irányítás sz4r. Vakok is, bénák is. Nem egyenesben kell egy gombot folyamatosan nyomni, hanem ki kellene térni valamerre, vagy kanyarodni, már gáz van...<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Inkább szimplán bénák. Nekem nem volt gondom az irányítással 2 perc után. 😄

vagy az osszes ujsagiro,fejleszto, teszter ennyire bena, vagy tenyleg ennyire dodzsemautokazasban fogunk reszt venni? :/

Újabb gameplayek

TBTPumpa
Nehezen telnek a napok... Még 1 hét! Nagyon kíváncsi vagyok a játékra. Ha tetszeni fog akkor megveszem Karácsonyra magamnak, ha nem, akkor visszatérek a tavalyi Hot Pursuit-hoz és tárt karokkal fogom még jobban várni a Criterion következõ NFS játékát.

Bronx South
Jó cikk. <#eljen>

Hát a videók alapján elég érdekes az irányítás. Mikor ütközött mintha egy tankot vezetne 200-zal.. Semmi fizika. Elég kiábrándító. 😞
Miura SV, Countach QV, Murciélago SV, Aventador, Gallardo, Sesto Elemento, minden jó Lambó benne lesz a játékban, kivéve a kedvencemet, a Diablot 😞

Remélem a Countach mint PS3 exkluzív kocsi fájljai, benne lesznek a PC-s verzióban is, és a modderek majd unlockolják, vagy valahogy hivatalos úton jönni fog.
De akkor is Diablot akarok<#gunyos1><#duma>

Sesto Elemento. Mentem is vele amúgy a kanadai teszten, kis szörnyeteg 😄

Jé javult a törés is. Viszont az nagyon zavar hogy olyan értésem van mint ha repülne az autó a föld felett mert alig van alatta árnyék. Remélem ez csak konzolos videó volt mer ha ilyen lesz pc-n is hát akkor fölösleges volt a frostibe 2 re építeni a játékot.

TBTPumpa
Egyáltalán nincs már messze a megjelenés! Jövõ hét kedden már játszhatsz is vele!

fery02
Tök jó ilyen rally-s érzésû verseny, határozottan tetszik.
Így most még messzebb van a megjelenés napja. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Gametrailers megint hozott videókat:

fery02
"A mai napig tolom online a HP -t, azt hiszem ezzel is elleszek." <#eljen>
Megyek is HP-zni. 😊

Bronx South
Letoltam majdnem egy évet a 2 -ben, azt is nyõgvenyelõsen, szal nem a mellemre verve írom ezt. Az 1 az nem csak mikor elkezdtem vele játszani, hanem két év után is ugyanazt az élményt nyújtotta, megunhatatlan játék, és hogy meg lett a mentésem belekezdtem most a harmadik évembe is. A 2 hatalmas fless volt mikor elkezdtem vele játszani, elbohóckodtam a küldetésekkel, csak mikor kerestem azt amiért megvettem, sajnos rá kellett döbbenjek arra hogy mekkora egy szar, utána mint ha dominó indult volna el, feltárult elõttem az összes hibája.

A Runról. A mai napig tolom online a HP -t, azt hiszem ezzel is elleszek.

Bronx South
De megnyugodtam most. Írtam korábban hogy engem zavar ez a külsõ kamerás lötyögés, de a motorháztetõ nézetet nem baszták el. <#eljen> Ha nincs belsõ nézet akkor motorháztetõ nézetben játszom, de az utóbbi idõben volt pár játék ahol elbaszták a motorháztetõ nézetet így kénytelen voltam külsõ nézetbe tolni, de ez a Runban képtelenség lenne.

Pff, na akkor asszem ezt ki sem próbálom... Vicces, hogy a tavalyi Hp majdnem fullon ment élvezhetõ sebességgel, itt meg elméletileg a minumumot sem ütöm meg. Annyira nem néz ki jól videók alapján, hogy ekkora igénye legyen.

[HUN]FaTaL
A videó alapján ez is egy fos úgyhogy nem feltétlen. 😄

Majd meglátjuk.

http://goo.gl/gd6Zi5

fery02
Állításod igaz is lehet, de mindenesetre már csak 9 napig.