6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
kisiku #3847 De ez alapból is benne van azzal ,hogy smalltalkozom és aztán látom az állomás mit kér és mit ad el.Ez most ezt helyettesíti?Minek?80 ezerért még le se szálljak és ezt az egy kis dolgot se csináljam meg? -
#3846 Kereskedelmi ügynököket bérelhetsz fel az állomásokon (80 ezer/fő,állomás), nem kell leszállni, smaltalkozni senkivel.
TAF -
Betyar070 #3845 Érdeklődnék, hogy mire való a TAF mod ? -
#3844 Igen ezt elfelejtettem a múltkor, változik a célpont, ha újratöltöd.
Lekopogom, ma nem fagyott le, simán fut, szárnyal mint a kisangyal.
A plotot kezdtem el, több órát szenvedtem egy tarhonyáért és egy heavy suiért, de megérte. Akkora csatát nyomtam velük az előbb, most mentem át devriesbe, a kapun meg folyamatosan nyomja át a pmc négyesével a vadászokat. Egy párból kiugrott a pilóta, de olyan tűz alatt vagyok hiába van a két faluhajó mellettem nem birok claimolni vadászt.
Erre már azt tudom mondani, hogy élveztem a dolgot, igaz közbe tartottam a lefagyástól, de semmi.
Van két mod amit használok, a "TAF", és a javítólézer, ezek eddig tökéletesen működnek. A lézer nagyon jó, direkt a kis hajók miatt raktam be, legalább javítani tudjam, ha elfogok egyet.
-
Betyar070 #3843 Köszi az észrevételt! :)
-
#3842 A fiatalító mod már nem aktuális, "finomítottak" a karaktereken. Nincsenek élőhulla banyák, még nem a tökély de már rájuk lehet nézni hányinger nélkül.
A scan is fölösleges, ha közel repülsz egy állomás valamely "i" pontja vagy dokkoló helyéhez, van amikor a felét beszkenneli egyszerre.
Azért írtam ezeket, elképzelhető nem fognak tökéletesen működni, vagy a játékot hülyítik meg (alapból is az). A legbiztosabb, ha minél kevesebb modot használsz, annál kisebb a hiba esélye. Amig ez a játék nem lesz stabil, addig rizikós bármely mod használata.
-
kisiku #3841 Igen, valószínűleg a redukált masstrafic és a no traffic modok következtében kevesebbel is beéri.
Nemrég átéreztem, azt amit Imre is, mikor mérgében abbahagyta :)
Ötödször próbálok elfoglalni egy hajót, de valami mindig szétlövi előttem.Végre kétszer jutottam el odáig, hogy már majdnem megvolt, ebből egyszer lefagyott, egyszer meg megjelent egy Fulmekron és szétlőtte álmaimat.
Mellesleg érdekes a küldetés újrasorsolása, ugyanis az előbb még Olmekron volt a célpontom (Cartel Boss Very Hard), most már Fulmekron, ami nem lenne baj, csak egyszerűen lelövik előttem.Nekem meg nem a 60 ezer kell, amit adnak érte, hanem az 50 milliós hajó. -
Betyar070 #3840 Srácok nem tudom ki, hogy van vele, de szerintem határozottan jobb lett a játék a 2.0óta. Lehet hogy mákom van de nálam eddig még nem fagyott ki a játék. Igaz én nem is gyepálom annyit mint itt a többiek (max.2-3órát megy naponta )és korán sem tartok ott. Komolyan nem kamu, tényleg még egyszer sem fagyott le. ( teljesen újrakezdtem a játékot, mentések is mentek a kukába )
A köv. scriptek futnak még alatta:
5k scan range,Ignore fuel, more crew ( bár ez nem működik rendesen ),More reduces Masstrafic, No trafic highway,Show skills,Youngfamels -
kisiku #3839 Én valahonnan leszedtem a játék összes zenéjét, lapozz vissza egy picit, ott megadtam a linkeket is.
Egyébként a Google Play-en is fent van, de fizetős, asszem egy ezres, már ha Androidos telód van.
Én csak simán leszedtem még azt az albumot is, amit meg sem jelentettek, mert ebben van az összes harci zene is, és Daniel Finney-től egyik kedvenc számom, a "Field". Ezt a számot Maelstrom-ban halljuk. -
kisiku #3838 Lefagytam Gemstone Manufacture-ben, épp Devoid Clime-ból ugrottam ide a flottával.3268 Mb ramot foglalt éppen a játék, magyarán "jogos" a fagyás.
Na, megfigyeltem én is, hogyan megy, legjobban a Xenon hajók fordulnak, akár egymással szembe is fordulunk 10 cm-re a másiktól és lőjük egymást.
Nincs ezzel baj, már hozzászoktam.Megint lelőttek egy Olmekron-t, mielőtt elfoglalhattam volna.
Amíg a 64 bites verzió meg nem jelenik, én nem kezdem újra. -
Betyar070 #3837 Érdeklődnék,hogy a 2.0 menüben hallható zenét milyen programmal lehet kiszedni? Eszméletlen jól sikerült, és szeretném mp3 formátumban is megszerezni. -
#3836 Vihar előtti csend van itt.
Állítólag két héten belül lesz valami megint, ez csak egy elejtett mondat amit a steamen olvastam.
Kisviku, nem feltétlenül sebeznek meg találnak el mindig, elég az is, hogy sokkal több vadász, dron támad egyszerre. Általában ötösével nyomja ki magából a dronokat egy hajó, itt amire kilősz egyet már kirepült a következő ötös adag. Egyre csak halmozódik az élvezet, sztm nincs olyan gyorstüzelő aki pár mp alatt kiiktatná az összes kíséretet. Legalább van egy kis kihívás a dologban, bár az idő múlásával ez is rutinná válhat.
Azt megfigyeltem, ha találok egy "fedezéket", akkor a dronok is "elbújnak", szeretnek hátulról támadni. Az éles fordulókat (trükkös iván) úgy csinálják, hogy elsuhannak mellettem majd hirtelen megállnak fordulnak és már gyorsítanak, ez kb egy másodperc. A borzzal ha "kanyarodsz" alapból lelassul, ugyanazt a manővert amit a dronok vagy vadászok csinálnak, egy emberileg irányított hajó képtelen ilyen gyorsan végrehajtani. Persze van benne egy kis csalás, ezt idővel ki lehet taktikázni.
Engem inkább a játék instabilitása bosszant, ez a bármikor "lefagyás" opció megöli azt a kevés játékélményt.
A régebbi részeknél is voltak nehézségi fokozatok.
Tegnap "sikerült" berepülnöm egy tarhonya belsejébe, pár perc kellett a kiszabaduláshoz, és persze abban a pillanatban a hajóm hull-ja a felére csökkent. Mindig előjönnek a régi hibák, amit már mintha orvosoltak volna egyszer, kétszer... -
kisiku #3835 Hát akkor klasszikus...többet sebeznek, mindig eltalálnak,stb, mint amit az FPS játék botoknál mondtam.Minek egyáltalán nehézségi fokozat ide?De legalább nem fagy le, ez is valami. -
#3834 Kérni kell egy bérletet amely használható az összes mérnöknél.
Komolyra fordítva, érezhetően nehezebb, tényleg többször javíttattam a hajót. Fél óra alatt összeszkenneltem közel három milliót, hármas pajzsra meg motorra futotta belőle. Elvállaltam egy pár kill-es küldetést, az első kettőnél még javában az autópályán rodeóztam, mikor jött a "mission failed" üzenet, szóval még időm se volt odaérni már kinyírták a célpontot.
A harmadiknál odaértem, úgy kb két percig bírta hajóm, hármas behemót pajzs (60000)kevésnek bizonyult, pedig "csak" heavy sui egy tucat vadásszal volt az ellenség.
Az viszont jónak mondható, hogy folyamatos öt órányi játék alatt egyszer fagyott le. -
kisiku #3833 Na és milyen, megéri újrakezdeni?Mert nekem azzal nincs bajom, ha sokan vannak. -
#3832 Hard fokozat
Istvánnak, nem forgolódnak élesebben, csak jóval többen vannak.
-
kisiku #3831 Ez komoly?Király!Gratulálok az Ego-nak!Tehát lehet újrakezdeni...nem baj,akkor legalább üresek lesznek a gyárak...talán.
Én lekopogom, egész sokáig kibírta most fagyás nélkül, igaz highwayben nem nagyon mentem, csak Maelstrom-ban, ott meg semmi nincs, ami lassítana.
Itt egyébként szép desktop háttereket lehet készíteni.
Újabb tapasztalat: van ez a Defense Grid Drone. Namost ez kihúz egy függönyt a hajónk elé, ami elvileg egy pajzs-fal lenne.Most teszteltem Maelstrom-ban, simán átlőtt rajta a Xenon.Mire jó ez?
Továbbá, tudott valaki drónnal szkennelni?Mert nekem sosem sikerült, mindig elkezdi, sosem fejezi be. -
#3830 Ki van találva ez is, ego instrukciója 64 bit-re, ne töltsük be a régebbi 32 bites mentéseket.
Megfogadtam e remek problémamegoldást, elkezdtem előröl (már nem tudom hányszor kezdtem új játékot), több mint két óra alatt NEM fagyott le egyszer sem (lekopogom). Felírom valahova, hogy emlékeztessen mily élvezetes e játék. -
Jóózsf István #3829 Engem az zavar, hogy egyszer már kitalálták... -
kisiku #3828 Erre elkezdtem írni egy választ, de nem akarok itt politizálni, ezért mást írok :) Persze, egyetértünk ebben is, ne nekünk kelljen már kitalálni, hogy mit kell csinálni. -
Although #3827 le se tagadhatja az ego hogy német cég. -
Although #3826 Lehet írni kellene az egonak lehessen megsemmisíteni gyártó és kereskedelmi állomásokat is. Meg legyen kalózkodás is komolyan mert így ideálisan szépen felépül egy kereskedelmi lánc ami a valóságba sose lesz, és unalomba fullad. -
kisiku #3825 Egyetértünk, ugyanezt mondtam én is.Megteltek a raktárak.Én tervezek egy "nullázást" egy ideje, ha megoldottam, leírom a megoldást.
Egyszerűen képtelen vagyok bármit is eladni, mert mindenhol minden van.
Veszek vagy javítok egy hajót Eternal Dawn-ban, egyből megjelenik 50 (!) darab teherhajó, képregényszerűvé lassítva a szektort és elkezdi eladni a cuccokat a hajógyárnak.Esélyem nincs,hogy a sajátomat is eladjam, akkora a telítettség.
Más.Hajógyár megint.Baromi sok drónt szereltem fel Eternal Dawn-ban a hajóimra, ergo kiürült a hajógyár készlete.De nem kér újabb adagot!
Ezért nem hogy nem tudom a hajóimat ellátni drónnal, de a dróngyáramból sem tudom eladni a hajógyárnak...
Én mondom, azt tervezem, hogy lenullázom az NPC gyárak raktárait és akkor be fog indulni minden.Szerintem ez történik újrakezdésnél is, azért nem látják ezt a hibát az új játékosok vagy azok, akik újrakezdik.
Sajnos az NPC állomásokat nem lehet szétlőni, próbáltam, nem lehet.Így még aljas módon sem tudok piacot szerezni.Akkora nagy a telítettség, hogy gyakorlatilag mára már csak a saját gyáraim vesznek egymástól.
Építettem egy hónapja kb egy Licensed Distillery-t Albion: Cuspid Splint szektorba, mivel Spacefuel kevés van ott.Ez meg csak azt gyárt.1-2 hétig nem tudtam magamnak termelni, mert mindent eladott, tolongtak az NPC hajók, hadd adhassanak el nekem valamit és hadd vihessék a piát.Most is viszik szépen,de meddig? -
Jóózsf István #3824 Hidd el Imre, hogy nálad lesz a hiba! Nálam álom szépen fut a 210, eltekintve a programozói égbekiáltó sületlenségektől és az optimalizálatlanságból eredő 16 esetenként 7 kockára lassulásoktól.
Gazdaságról megint szárba szökkent egy teória nálam: Minden termelési folyamat vége a hajógyár. Amiből ugye 4 van! Az X3-akban kb 20.
Nem is beszélve a fegyverekről amik száma kb 8, a rakétavetőkkel együtt!
Eddig (X3) folyton hiány volt fegyverekből, PAJZSOKBÓL, most meg mintha minden gyár téged szolgálna ki.
A képlet baromi egyszerű: Sűrűbben kellene a gyáraknak "lomtalanítani"! "Mintha eladtak volna egy hajót" Nem kell annak feltétlen megjelenni, csak fogyjon az a K. alkatrész!
Ohhh! És az npc-s árszabást is el kellene felejteni. Egyszerűen nem működik! Majd én belövöm az árat. Aki hülye hozzá, majd megtanulja.
A régi rendszer sokkal jobban működött.
Huszon egynéhány "komplexxel" arra kell vetemedjek, hogy hajót foglalok a megélhetéshez?!?!? Haló! Mi jön még? Konténerezzek? Vagy értelmezzem újra a játékot, És gondoljam azt, hogy ez egy xml szerkesztős játék?
Megint a régi nóta... De hát mit tegyünk, ha aktuális marad?! -
kisiku #3823 "Fagyás utáni hibajelentés is bugos" hahaha ez annyira jó!
Sajnálnám, ha itt hagynál minket,még egy kicsit várjunk,legalább nézzük meg, milyen a 64 bit-es, mert ahogy nézem szinte minden hardverzabáló játék ma az.A németek ezt nem tudták. -
kisiku #3822 Jajj ezek a hajómozgások...bocsánat piruettek!Ez a hab a tortán.Asszem ilyet a legelső UFO mod kiadásakor produkált, de most én minden ilyen mod nélkül tolom ,gyári "mozgással" és "harccal"
Beleteleportálnak egymásba, majd engem követve utol is érnek, de hogyan?!Na mindegy, múltkor az Autopilot-nak köszönhetően valahol a nagy semmiben kikötöttem :). Megálltam, majd látom, hogy pár mp, múlva meg is jelennek a hajóim mellettem 2 cm-re!De jó, el tudnak vinni a semmiből!
Az Autopilot bevezetése jó dolog, csak nem értem a működését.Megmondom hová menjen, juszt sem oda visz,csak ritkán!Pedig kezdtem örülni, hogy végre kimehetek kábelezni vagy elszívhatok egy cigit,amíg egyik galaxisból átmegy a másikba. -
#3821 Most sikerült közel 2X5 percet játékban lenni, lefagyott mindkétszer, ezzel megérett nálam az uninstall, károsítja a gépemet ez a hulladék. -
#3820 Megerőltették azt a német precíz "agyukat".
Kisviku, mostanában találkoztál már olyannal ami nem volt hibás a játékban?
A fagyás utáni hibajelentés is bugos, erről is már sok helyen írtak.
-
Jóózsf István #3819 Ne szerkessz! A 90%-os hajókat javítják a 210-ben!
Én meg azt hittem, hogy valami behalt nálam, hogy csak ennyi volt a plot. De hát ennyi!
"Szövevényes"!!!! :-)
Továbbá: Soha többé ne tudjon billentyűzethez nyúlni aki a hajómozgásokért felel az egónál! Már nem tudok olyan betegséget felsorolni ami ne jelentkezett volna rajtam, amikor azt látom, hogy egy hajó nekifordul, farol, tolat etc. a CV-nek, rámpának, gyárnak, másik hajónak!
Had választhassam inkább az egymáson keresztül gyaloglást! Kérem! Kérem! Kérem! -
kisiku #3818 Lefagytam, írok.
Én is végigjátszottam ezt az amúgy borzasztóan titkos és elképesztően szövevényes küldetéssorozatot
Most mit mondjak?!A poén lelövése nélkül...de nincs is poén, ezért elmondom.Tehát, aki netán a kettőpontnulla előtt eljutott odáig, hogy legyen Argon Secret Service Membership engedélye, attól most elvették, és ha végigtolja ezt a "kis hadjáratot", akkor visszakapja, állítólag hozzáférve más szupertitkos küldetésekhez.
Nézzük mi az igazság:
Korábban már elmondtam, hogy semmi körítés, semmi kerettörténet, semmi briefing, semmi másodpilóta ugatás.Kb mintha egy embertől folyamatosan kapnánk, kábé 5-6 darab magunk által kiválasztható küldetést.A küldetések egy része persze hibás, lásd 3816-os hozzászólásomat.Másik fele kicsit nehéz és sokat fizet (180-200 ezer/küldetés), harmadik része pedig nevetségesen könnyű.
Próbálok melléképzelni egy sztorit, melyet asszem két mondatban meg is említenek.A lényeg, hogy az eredeti történet után, az Argon Föderáció megpróbál közelebb kerülni a megmaradt Terranokhoz, azaz a Devries-ben éldegélő Republic of Cantera-hoz, csakhogy ez a Heretic Vanguards nevű kalózcsoportnak nem tetszik, ezért fokozódó fenyegetésként megjelennek Devries és Omicron Lyrae között.Na, itt jövünk képbe és bizonyos küldetésekkel embereket kell szállítanunk, védenünk kell Argon állomásokat, járőrözni kell Omicron és Devries között.
Én már 3-szor többet írtam a sztoriról,mint az Egosoft.Erről ennyit.
Álljon itt egy kép, hogy kb mennyire gondolták komolyan az egészet.Nézzük a leírást és a két dollárjel közötti nevet.Meg sem tudták nevezni, melyik állomást kell megvédenünk.
Egyik állomásunkat, aminek neve $ AZ ÁLLOMÁS $ ...na kábé ennyire törték magukat, de mindegy, ne bántsuk őket, jobb lett a játék. -
#3817 Nálam kiborult a bili, rendszeresen lefagy, szenvedjen vele aki megalkotta.
Mi a f...nak kellett ez a sok újítgatás, inkább a hibákat javítanák ki.
Ha akkora paraszt lennék, már napszemüvegben játszanék vele, az egész egy csili-vili fényezett bili tele szarral. -
kisiku #3816 No, egy kicsit játszadoztam ezekkel a szupertitkos küldetésekkel...
- A Station Defense az oké, egész sok pénzt kapunk érte.Mindig ugyanazt kell megvédeni.
- Az Assasination könnyű.
- A Patrol a szokásos Neighborhood Watch, avagy polgárőri feladatokat adja.
- A Person Transport sem nehéz, csak az utóbbi időben sosem adja meg, hogy kit vegyek fel, csak azt hogy hová vigyem...aztán mindig Mission Failed van mert nem tudom hol, kit kell felvenni.Egyszer megmutatta, hogy az AG Core Dig-en vegyem fel, azt teljesítettem is, azóta nem mondja meg, hol vegyem fel.
Sajnálom, hogy sűrűn ki kell lépni, mert lefagy.De kacagva olvasom a rengeteg egosoft fórumos hozzászólást is.
Tulajdonképpen hány hiba lehet a játékban?Mert hiába javítottak ki vagy 2000-et, újabb 200 ezer van hátra.Öröm az ürömben,hogy ettől még játszható.
Nektek sikerült valamit kezdeni az elfoglalhatatlan-elpusztíthatatlan HV Olmekronnal Silent Void-ban?Mert nekem folyamatosan beadja, mint "Capship Needs to go" küldetést.Ő az ominózus 90%-os hajó...na jó, irány az .xml szerkesztés, legalább elfoglalhatóvá próbálom tenni.
-
kisiku #3815 Nem, nem unom, sőt, egész izgalmas lett ettől a 2.0-tól.Amit unok, hogy nem tudok semmit eladni, mert mindenhol minden a maximumon van.De ezt mondtam már korábban is.
Ha készítenek egy sandbox játékot, ami "végtelenített", arról gondoskodni kell, hogy a lehető legtöbb ideig meglegyen a vonzereje.Lehetnének új felfedezni valók, pl megnyithatnák azt a bizonyos kaput is...
Élvezem az új harcokat, élvezem, hogy sokkal nehezebb, élvezem az új hajókat, nagyon tetszik a "távolból" vásárlás,. jó, hogy csata közben jelentkeznek a hajók,stb.Ezek apróságok, de feldobják.
-
#3814 Nálam is volt hasonló eset, csak a CV-m nem mozdult az Lmekron egyszerűen eltolta, bele az épülő állomásba. A patt helyzet megvolt, kimentem meg visszajöttem a zónába, a CV visszaállt az eredeti helyére.
A hajófoglalást nehezítették, az eddig megszerezhető hajók közel felét nem sikerült begyűjtenem. Nem vagyok béna, csak az egos fiúk variáltak a dolgon. A carteles küldetéseknél majd figyeljétek meg, hogy a célhajó mindig nagyon közel van egy állomáshoz, amely folyamatosan nyomja rá az áldást. Ha még ez sem lenne elég a hajó naná, hogy egyenesen az állomás felé halad, mintha öngyilkos merénylő lenne, és ne feledkezzünk meg a kíséretéről sem. Hab a tortán, a közelben mindig van őrjáratozó nagy hadihajó, ami szintén rákattan célunkra.
Nagyon gyorsan kell mozgásképtelenné tenni célunkat, mielőtt beér egy állomás lőtávolságába, persze olyan hajón amin hat hajtómű van ez eltart egy darabig. A kísérő hajók persze hevesen ránk másznak, kereszttűzben elég macerás megállítani célhajónkat, ami ráadásul még dronjait is nyakunkra küldi.
Ha ilyen szemszögből nézzük, akkor jóval nehezebb megszerezni egy hajót, és persze tovább is tart mint eddig.
Albionos hajókra rárakták a capshieldet is, Argon hajókon még nincsenek.
-
Jóózsf István #3813 Na ilyet sem láttam még!
Jött egy Lyramekron, hogy hozza a 3 darab plazma löveget az egyik építkezéshez, be is állt, de úgy érezte, hogy a másik oldaláról kényelmesebben tud pakolni. Ezért megfordult, de mivel nem tudott megpördülni a CV mellett ezért a CV begyújtotta a hajtóműveket, és odébb ment!!!!! Az Lm áll ott, ahol a cv volt, hogy kipakoljon, de mivel nincs ott ezért nem tud. Patt helyzet! Az építkezés meg áll 83%-on. Jeeeaaah! -
Jóózsf István #3812 Nyugodtan bevallhatod, hogy unod.
Mi is! -
kisiku #3811 Igen, akkor nem szóltam.Valóban a játék optimalizálatlansága a hiba.
Akkor várjuk meg a hivatalos 64bit-es patchet.Nekem most fagyott ki Darned Hot Air-ben, de el is érte a 3.2-t, képet akartam lopni a könyvhöz...
Na asszem megyek és belustulok egy kis Family Guy előtt
Gondolom ismeritek a két klasszikus informatikus mondást:
"Van programod hétvégére vagy írjak egyet?"
"Milyen szép az idő egy kis gémezéshez" :)
Szóval ezeken alapulva hagyom egy kicsit lélegezni a gépet, mert ez a rengeteg X öregíti.Később folyt.köv. -
#3810 Nem hiszem, hogy a hardwer kevés lenne, második generációs i5 K proci, 6950 2GB-os videókártya, 8GB memória van, 8.1 windows alatt, a driverek is naprakészek.
A hiba nem az én készülékemben van, maga a játék egy nagy kupac ..., az nem normális (lentebb a képen látszik), hogy egy hajó a gyomrában levő összes dront egyszerre fossa ki magából. Csak akkor fagy le ha Albionban harcolok, Omicronban vagy Devriesben nem. -
kisiku #3809 A hardverrel egy picit sajnos egyetértek, nekem sem bírja az I5-ös néhol.Hát eljött az 5 év lassan.2009 szeptembere óta hajtom ezt a kis négymagost.Ideje újat venni. -
kisiku #3808 Nem eddig is négy volt rajta, de csak kettőt kellett kilőni asszem.
Elég érdekes a harc: az egy dolog, hogy idétlen a mozgásuk, meg egymásba "belemennek" szó szerint, de az, hogy közvetlenül 2 centire ugrik a hajóm az ellenfélhez az kiverte a biztosítékot nálam.
Tegnap klasszikus Xenon I és K párost próbáltam legyűrni, úgy hogy csak kicsit segítek a hajóimnak.Hát közvetlenül "ráugrott" egyik szektorból a Xenon I-re, így aztán kikapott még a Fulmekron is.Minek a távolsági fegyver, ha ráugrik?
Ahogy néztem Omicron-ban nincs is Hard vagy Medium fokozatú Cartel Boss, csak Very Hard.Albion-ban Very Hard-on a Taranis mellék beraknak egy Heavy Sul-t is, ami nem baj,csak a vadászgépeket szerintem kicsit túllőtték a célon.Olyan mintha a fegyverem semmit nem érne ellenük.A hadihajókat szépen lefegyverzem és elfoglalom, de a vadászokat szerintem túl erősre csinálták.
Ja, persze, hogy az AI hadihajót védik vadászok, de ha én rendelem az enyém mellé, akkor semmi nem történik,áll mint f*sz a lakodalomban. (magyar mondás-hasonlat)