X Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor elfogadod, kell kapnod irányzékot is (a szokásos sárga guide).Én minden egyes küldetés elfogadása elõtt mentek egyet.Ha meg nem egyértelmû, nem szégyen a More Info/Tell me more gomb.
Az irányzék oda fog vezetni, ahol a célpont van, onnan meg már egyszerû.
Mondjuk Devries-ben még sosem kaptam ilyen küldetést, Omicron-ban azért akad, ott szinte mindig Xenon K-ról szól a dolog.Albion-ban meg jöhet minden, Xenon is, meg a szokásos csatahajók.Lehet hogy hibás az a rész.
Egyébként minél több harci küldetést vállalsz el és teljesítesz - én ezt vettem észre - annál több újat kapsz az adott állomáson.
Visszatöltöttem, megint elfogadtam, megint semmi.
Minek kellett volna történnie?
Ebben az esetben, pont nem egybe írandó.
A kérdés továbbra is fennáll: Mi a francért tüntették el a térképrõl a gyári hajókat?
Másik kérdésedre válaszolva.Járõröztetem õket azokban a szektorokban, ahol gyáram van.Ez csak MCE moddal lehetséges.Egy darabig viszem õket magammal, amíg a shipyardig be nem dokkoltatom javításra/felszerelésre, majd utána elküldöm védeni.Az UFO modot nem is nagyon használom, mert irreálisan mozgatja a hajókat.Az MCE Patrol Zone parancs jó a harcra.
A Lepton aranyos, gyors "kis-nagy" hajó, de a fegyverzetét felejtsük el.2 db HIT/MA, az is oldalt, hátul.Ha gyors segítség kell, akkor Balor, a gyors és tömeges pusztítás, akkor Taranis, ha látványos, akkor Sul/Arawn vagy Sucellus.
Tegnap írtad, hogy nem találsz Devries-ben Very hard fokozatú Cartel Boss küldit.Én tegnap kaptam egyet, egy Sucellus-t kellett vona levadásznom, de pont akkor készült el a Hardware Supllier gyár, tele voltam utassal is, így gondoltam késõbb megcsinálom, de addigra eltûnt az ajánlat.
A gyárhoz rendelt hajókat úgy tudod lehívni, hogy a térképen a gyárad "+" gombjával kinyitod vagy ahogy mondtad is, a gyár menüjén keresztül. Egyébként a My Property menübõl is eltünteti a gyárhoz adott hajót.
Azt ugye tudod, hogy csak az UFO-nak köszönheted, hogy bármire is alkalmasak!?!? A mod nélkül elég rapszodikus a viselkedésük, még mindig.
Ha egy balor, scaldis, lepton rajjal konfliktusban keveredek, akkor tuti, hogy a lepton lesz az elsõ, aki a segítségemre siet. Pedig...
Elkezdesz dzsojrájdolni az autópályán oda-vissza és meglátod. Ha nem, akkor épp szívat a rendszer.
Tituszt nem szoktam hekkelni, mert az kapásból 80% kasztni. Precíziós lövésekkel gyalulom két síkját (mindegy melyik kettõt. Alja-oldala, teteje-oldala.) így elhozom 96-98% között. Ugyan nincs sok jelentõsége, (mivel a motorok max. 75-ösek lesznek) de mégis...
Az a feneség ezzel, hogy ha magára hagyod, míg kalapálja szerelõ, akkor a Ríverek nagy valószínûséggel megcsipkézik. Azt' nesze neked szép fényezés!
A javítást kivárni, meg konnektorba hugyozós kategória.
Sokat lendítene a kétségek eloszlatásán, a pontosabb-összetettebb információ áramoltatása. Például a video üzeneteknél (valamilyen csoda folytán...) névvel címmel jelenne meg az arc akkor követhetõbb lenne, hogy most akkor melyik gyárad termel rendesen, melyiknek van valami sóhaja. Akár egy X3-as táblázat is elkélne!
Nálam a tíz gyárból csak kettõ-három menázser képét látom (vagy hangját hallom) rendszeresen.
Azt nem állítanám, hogy eltûnik a lóvé, mert a nullás bukszám most megen 70 milla körül tart. Úgy, hogy közben azért zajlik a fejlesztgetés.
Sajnos a valóság az ellenkezõ irányba tart: Eltûntek a térképrõl a gyári hajók. Ami baj, mert rendszeresen kölcsönveszem õket, de így csak akkor tudom, ha belépek a gyár menüjébe...
Továbbá nagyon hiányzik az elnevezhetõség. X3-ban, ha ránéztem a térképre, rögtön tudtam melyik gyár mely hajója bóklászik arra.
Ehhh! Megint csak a telhetetlen kesergés.
De azért szép próbálkozás volt. <#integet2>#integet2>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A saját termék kereskedést nem is pénz alapra kéne tenniük, hanem egyszerû rakodásra.Kivéve akkor, ha az általam legyártott terméket NPC veszi meg a gyáramtól vagy én adom el NPC-nek.
Én a kiesõ lóvét behozom kereskedésen.Persze hogy tartanék már egymilliárdos bankszámlánál, ha normális lenne a játékmenet, ja és persze ha nem építkeznék egyfolytában.
Annyira nem hasznavehetetlenek, mert egyrészt sokat érnek, ha eladnám, de nincs szívem eladni, olyan szépek, másrészt nagyon jó velük harcolni és másokat szétzúzni.
Egyébként azóta sem találok több Titurelt, pedig mindent átnéztem.Most megépítettem egy Hardware Supllier gyárat is, ilyen nincs egész Omicronban ,meg az egész játékban.
Így a két legdrágább építõanyagot, Fusion Reactor-t és Reinforced Metal Plate-et magam gyártom.Úgyis van egy rahedli fel nem használható Refined Metalom, így ez majd megeszi.
Ezekbõl az amúgy rohadt drága anyagokból hajót, állomást, fegyvereket, meg jó pár technológiai cuccot lehet elõállítani.
S akkor még el sem kezdtem ezt a két új állomást bõvíteni, fognak még Plasma Flow Regulator-t, Chemical Compund-ot és Podkletnov Generator-t is termelni.
Közben bõvítenem kell a farmomat, mert zabál a Bofu gyár, a Bofu-t zabálja a nehéziparom, a felesleget meg eladom Omicronban.
Közben már gondolkodok a következõn...mi is legyen?Még kajagyár, csak immár hamburgeres vagy még egy technlógiai valahová az aszteroida sûrûjébe, ahol Crystal-t-Nividium Cube-ot és/vagy Antimatter/Ion/Plasma Cell-t fogok elõállítani.
Szóval nekem bejön, hogy ennyi katonai hajóm van.Lelõni úgysem lehet õket ezzel a fostalicska Skunk-kal, ahhoz ez gyenge.De tudod, amikor van 20 Balor, 4 Arawn, 3 Taranis, 2-2 Light és Heavy Sul-od, 1 Sucellusod, legalábbis ennyire emlékszem.Isteni érzés!Szerintem az egész galaxist kiirthatnám már, csak nem ez a célom.Ha már nem vezethetem õket, legalább ez a kicsi plusz legyen meg.A Freespace-ben is imádtam õket, de ott még ennyi parancsot sem fogadtak el.
Annyira jó érzés az ellenfelet lõtávon belül csalni egy ilyenhez!Feleleveníti azt, amikor ezek ellenem voltak/vannak.
A teherhajókat meg veszem, mert nem vagyok összeveszõs típus.
Küldök még képeket késõbb, most is csak azért vagyok itt, mert lefagyott.<#vigyor>#vigyor>
Kár, hogy jószerével hasznavehetetlenek!
Az én jórészt eltulajdonított teherhajó flottám azért oly terebélyes, mert amikor újrakezdtem a játékot, igyekeztem mindenkinek a s.ggét nyalni. Ez azt jelenti, hogy Albionban mindenkivel legalább 10+ viszonyban. Lúrében (ahol nem igazán számított, mert nem mozgok a szektorban) is 5-8 körül.
Így fordulhat elõ az is, hogy amikor megpillantok egy Scaldist hülye névvel (...solitude) tele ínycsiklandó építõanyaggal, akkor egyszerûen elkívánom.
A RoC-os Leptonokat azért szoktam elvenni, mert akadályoznak az építkezésben.
Ami jelenleg bosszant, hogy legtöbbször nem kapom meg a pénzt az eladás után. Ha nem figyel az ember észre se veszi, a nagyobb tételek között. De azért elég szopi ez igy.
Bocs, de nem sokat játszok, és nem vágom az osszes zónát fejbõl, foleg nem magyarul :-)
Legalább ma is mulattam eggyet itt a forumon.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mindegy, kialszom.
Második határvidék =
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ötösével indítják és mivel fürgék, azonnal támadnak.Ki is lehet kalkulálni kábé, hogy mikorra várható egy újabb eresztés.Sajnos fel kell venni velük a harcot, fõleg az Assault és Intrepid típusokkal,mert azok komoly fegyverekkel, rakétákkal ontják ránk az áldást.
De imádom ezt a részt a játékban.
Ismétlés: Arawn és Taranis hajóknál ne szórakozzunk a fegyverzet levételével, mert vagy meghalunk vagy felesleges.Az hogy egy 50-80 milliós hajó kilõ 5-10 Marine-t, nem nagy veszteség...
Arra vigyázzunk, hogy saját hajónk ne legyen, és nagyon másnak se hagyjuk, hogy kilõje.
Annyit változott az ellenfelekben és a harcokban, hogy többen jönnek.Így esett nálam,amikor tényleg egy hajszálon múlott, hogy meg nem haltam.Egy "Cartel Boss Vulnerable" Very Hard fokozaton: 1 Arawn+3 vadász+a benne lévõ 50-60 db drón, megfejelve 1 Balor-ral .
Albionban Medium és Hard fokozaton ugyanez jelenthet Heavy/Light Sul+kíséret+drónok vagy Taranis+drónt.
Aztán Omicronban a "Take Out Enemy Agent" (ami mindig Xenon hajókat jelent) hard fokozaton 2 db K-t jelent, 2-3 db M vadász kísérettel.
A "Capital Ship must go" szintén Omicronban, Xenon K-t jelent, csak messze a távolban, lehet, hogy 2-3 szektorral odébb.
Van olyan "Cartel Raid Incoming" very hardon, ami 1 Balor + 5-6 vadász.
Najó, nekem mindegy nem, kötekedni akartam. De akkor se értem a 3100 hozzászólásod. <#circling>#circling>
Néha én sem tudom mirõl beszél, de tetszik.Ebbõl is látszik, hogy amit nem magyarok készítenek, az hogyan hangozna a nyelvünkön.Láttam már pár nevetséges magyarítást...<#vigyor>#vigyor>
Ennyit a nem ideillõ hozzászólásomról!
Lett három Balor és két Szukám belõle (mentek a zaciba). Ezeket közepes és nehéz fokozaton osztotta a gép. Nagyon nehezet nem kaptam, pedig arra utaztam.
Sajnos ezzel hadmûvelettel két szép hibába is belefutottam:
1: A Sucellust nem lehet hekkelni, mert a harmadik pontot a hajó közepébe teszi, amit maximum 53 méterre sikerült megközelíteni. (Az elsõt meg 300 méterre a hajó mögé!!?!?!) Az puszta jóindulatnak véltem, hogy a másodikat az IHC ágyú csõtorkolatához tette. Még mosolyogtam is rajta!
2: Megzavarodott a hajógyári alkusz. Amikor felkínáltam a javaimat eladásra, akkor így nézett ki a táblázat: Az oszlopok a javak nevével kezdõdnek (ugye) ezt most ugorjuk át. Az árak stimmeltek 5'xxx'xxx, 9'xxx'xxx, 8xx'xxx stb. Ezek ráadásul az enter-2-2 sorrendjében voltak. NADE!!! A hozzájuk tartozó nevek különbözõ URV-k, némely hajó éééééés; GYÁRAK (!!!!) nevei voltak!
Néhányat köhintett az agyam mire felfogtam, amit látok. Az akkugyáram nem volt squadban így nem tudtam, hogy a kedvenc baloromat adom el öt gurigáért, vagy egy frissebbet.
19-rõl 27-ig sikerült feltornásznom a viszonyt. 25 felett kínszenvedés. Kb 4-5 küldetés kell egy ugráshoz. Már kezdtem agresszívvá válni, így abbahagytam.
Óóóó. És felfedeztem egy új minijátékot is. Ha Balor-t kapunk (mint rossz fiú), akkor az a foglalás alatt (miután elmúlik a hekkelés kábító hatása) vidáman eregeti a novákat a javaink, vagy a gyárak felé.
NOVAVADÁSZAT!:
Ízlés szerint Inerciális Kalapáccsal, vagy egyéb szimpatikus fegyverrel kell megakadályozni, hogy a novák célt érjenek. Utánuk eredni és céllövölde... Lehetõleg nem belepusztulni a robbanásokba! Jó szórakozást!
Most, hogy mindezt leírtam, fogalmazódott meg a gondolat bennem, hogy ez az új rendszer következménye?!?
Úgymint: Nem lehet a Devrí-i XL részlegen Arankát és Taranist gyártatni. Ezért nem is fordulhat elõ ez a két típus a repertoárban. Így aztán, nem is lehet nagyon nehéz küldetést vállalni a szektorban?!?!?!
"That spot looks as good as any.Launching pods.Make sure they get in piece.Launching towards target."
A kis görényünk 😊
Halál elõtt egy hajszállal:
Ezt a sérülést egy Arawn és egy Balor okozta nekem.Az Arawn az enyém lett, a másik meghalt...
Egyébként járok én is hasonló cipõben a hétköznapokban, amikor programozóknak magyarázom el, hogy mit csináljanak, úgy hogy én nem is értek hozzá,de elõbb megtalálom a hibát, csak kijavítani nem tudom helyettük, mert köt a szerzõdés...
Vissza a játékra.Nem értem mi történik akkor, ha valami merõben más részt javítanak, amit pedig már egyszer megcsináltak és jó, az meg elromlik.Mitõl van ez?Ezt az 1.24-es hotfixre mondom.
A korábbi modok implementálása nem udom, hogy nézett ki jogilag vagy üzletileg, ed alig hiszem, hogy lopták volna. Gondolom engedélyt kértek, vagy jobb esetben fizettek is valamennyit a moddereknek. Ellenkezõ esetben a gatyát is leperelhették volna róluk...De pontos információkkal sajnos nem rendelkezem e témában.
Hat ehhez csak egy nagy bravo-t tudok hozzafuzni. 😛
Errõl hallottatok már:
Novus Aeterno Sci-fi MMORTS
Eszméletlen durvának néz ki. És csak 1x-i díja van. Lehet még én is beszerzem áprilisban.
No, ez a kis frissítés szerû valami azt okozta, hogy az 1.24-ben kijavított highway ki-belépést megint elrontotta.Rendszerek közötti kék highwayen be és kilépésnél 5-10 mp-re megáll a játék és gondolkodik.Hang és kép beakad, már-már azt gondolná az ember hogy lefagyott.
Kisebb, sárga highwayeknél 2-3 mp-es az akadás.
Más újat nem látok benne.
X Rebirth 1.24 Hotfix 1 Released
február 14. - Egosoft
• Increased amount of Fuel Cells produced per cycle by Cell Recharge Factories and decreased price.
• Improved logic for ship AI to refuel earlier.
Sokkal játszhatóbb,mint induláskor, sok mindent javítottak, de még mindig nem az igazi.
Nem olyan régen írtam egy rövid összefoglalót, hogy mi megy és mi nem, de lehet, hogy újra megteszem.
Abban azt igérik, hogy az economy önfentantó lesz, nem lesz semmi respawn a levegõbõl.
Bár még mindig zavar az X3-ban, hogy a nagy hajók elég töketlenek amikor támadnak. Jószerivel, nem is érdemes egyszerre többel támadni, mert csak kinyirodnak.
Ebben legalább (a nagyon kevés csatatapasztalatbol) azt látom, hogy megállnak a cél elõtt és lövik ahogy csak tudjak. Nem fordulnak vissza köröket tenni. Ha egyszer visszatöltöm az X3-AP-t biztos belenyulok mostmár a fight scriptbe is.
Hiszen egyre kevesbe eri meg nekik foltozni a jatekot, hiszen az ara is jocskan csokkenni fog az ido elteltevel a kezdo arhoz kepest.
Jelenleg meg mindig nincs ertelme jatszani vele, mert meg mindig nincs rendesen "osszetapasztva".
Aztan a nagy AAA beharabngozo jatekukbol alig tudtak eladni 1.5 milliot.
Mi tortent ? Leportoltak a jatekot es kozel ugyanannyit adtak el belole a Steamen. Es utana ott hajbokoltak, hogy nem is gondoltak hogy ilyen eladast produkalnak a tolvajok kozott.
Amugy a trend is valtozik konzolon egy 1.5 millios eladas kicsinek szamitott, 7-8millional kezdodott a "szam". Amit manapsag csak a nagy nevu jatekok erik el es az atlag a 3.5-nel megragad konzoltipusonkent manapsag mar a 1.5 millios eladas veszteseget hoz altalaban a nagy fejlesztesi koltsegek miatt.