Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom mi a rákot kell most tényleg ezen vitáznatok, 2007-es építésû gépeken lehet, hogy nem volt 30 FPS fölött stabilan a játék, de BAZMEG MÁR 2013-AT ÍRUNK 😄 Aki most egy 2 magos géppel (tegyük már tényleg hozzá, hogy azért a 4 mag már pár éve standard, ha új gépet vett az ember) veri itt a nyálát, az verje nyugodtan, magasról szerintem le van már szarva, ennél azért már nagyobb elvárások nyugodtan lehetnek a fejlesztõk oldaláról is. Másrészt meg az elõzõ részbõl is lehetett tanulni, hogy 4 magos proci nem árt, szóval azóta volt 5 év, még elõttünk legalább fél, nyugodtan lehet menni, venni új procit, vga-t. Ha régi a gép, akkor is van tuti még elfekvõben vagy használtan az annak idején best-of procik itt-ott már olcsón, plusz így akkor alaplap csere sem kell. Ennyi.
arty
"És már az elözõ,2 magos gépemnél sem kellett nagyon kompromisszumokat kötnöm."

Hazudsz. Vagy neked a 20fps nem elég nagy kompromisszum? 😉

Forza.

JaSoN HuNTeR
Enyémen sokszor leesik az fps 25 alá. Ennek a játéknak semmisejó. Minden rendszeren lassú. fosport.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Snexi
Nekem jóval gyengébb gépem van, de teljesen normálisan megy maxon.És már az elözõ,2 magos gépemnél sem kellett nagyon kompromisszumokat kötnöm.

arty
+1

Forza.

shaddam
Szavazzuk már meg hogy faszkorbács járjon a linkeléséért!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

arty
melyikek?

Forza.

Jaka923
Ja 😄
Szegény GameStart akkor utálta meg az SG Fórum 95%-a, amikor beetették ezzel a népet.

tommygear
dehát az rdr pc változatát mai napig portolja a gamestar 😊
tommygear
elég sok
arty
hány?

Forza.

Jaka923
Csak az a baj ezzel az infóval, hogy már sokszor eljátszották ezt a "felkerült az xy webshopba a játék" trükköt. Erre a legjobb példa, hogy a RDR PC-s verziójával is elkövették ezt a bakit vagy inkább szándékos reklámhúzást.

tommygear
szerintem se lesz fél éves csúszás most
tommygear
ez is hülye duma, hány csõjáték van ami igénytelenül lett portolva és szarul fut?
ha olyan fos módon csinálták volna meg az mp3-mat mint a gta 4-et akkor az mp is egy rakás szar lett volna....
Kandurex
curgen->nextgen->pc

pénzügyileg így éri meg

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zeller01
<#eljen> így van! 😊

. : Z E L L E R : .

Jaka923
az még eddig be sincs jelentve, szóval akármi lehet
GTA Vice City Nights-cal mi újság van, lesz abból valami vagy csak fake?
(Tudom-tudom, ez nem GTA 5, de máshová nem tudom írni)
arty
ez persze baromi nagy csúsztatás... persze, nyomhatod 20fps-el manapság is. normális vga és egy jó 4 magos cpu kell neki, ez még ma sem "alsóbb kat"

Forza.

arty
nem bizonyított az semmit: egy csõjáték persze hogy jobban fut, mint egy sandbox...

Forza.

tommygear
bocs nem neked ment, hanem a #4866-ra
tommygear
Coral Springs
Technikailag annyi történt, hogy a GTA IV idejében még újnak számító RAGE engine azóta tovább lett fejlesztve.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jaka923
Tegyük hozzá, hogy alacsony részletességgel. Proci szempontjából egy Core i5 elkel neki, ha valaki magas részletességen akarja játszani és egy HD7850/GTX660.

Myselor
alapból még nincs is pc-s bejelentve kár parázni még ilyeneken<#gonosz1>
Snexi
nem értem miért paráztok elõre.Technikailag alig történt elõrelépés (ránézésre) a 4-hez képest,ma meg már egy alsóbb kategóriás gamer pc is simán elfuttatja

Jaka923
A GTA IV PC-s portját készítõ Rockstar Toronto már nem létezik, az új PC-s csapat pedig a Max Payne 3-mal bizonyított, úgyhogy nem kell ennyire félni.

Nem magyarázom túl, és nem arról beszéltem, hogy mennyire van jól optimalizálva hanem arról, hogy hülyeség az említett játékokhoz hasonlítani. Kicsit szélsõséges példa, de mintha azért sírnék, h szarul fut a gta pedig a supermario hasít gépemen.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

BoneDragon
Nem kell túlmagyarázni, mindenki tudja hogy szarul van optimalizálva. Csak reménykedni lehet, hogy ezt már jobban megoldják.

Jah, csak ott kábé 0 fizikát kell számolnia az engine-ek míg a gta-ba még az emberek mozgásában is van fizika.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Pedig sajnos a jelenlegi hardware-hez lesz optimalizálva a játék valószínûleg, ez is pénz forrás... hiába idõt múlt technológia mivel konzol port, miért lenne jó ha minden játék elfutna a régi hardware-el, nem tudnák a gyártók rávenni a népet a fejlesztésre.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

JaSoN HuNTeR
+1, Sleeping dogs és a Just Cause 2 érdekes modon milyen szépen van optimalizálva, pedig azok is nagyon szépen kivannak dolgozva.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Én meg kibírom a PC-s megjelenést, ha pedig nem adják ki akkor ez van ha ki is adják nem reménykedek a jó portolásba...
Nekem megvan eredetibe az összes PC-s GTA ami eddig megjelent.

A GTA IV még mindig akad a gépemen+ tele van bugokkal a játék.
PS3on eredetibe is akad nekem a multiplayer és elsõ indításnál 5 percet tölt sõt néha még a singleplayerbe is.

Myselor
egyetértek veled tökre,nevetséges sok esetben az ilyen dolog,de eljátszák sokan,viszont itt lentebb írták hogy ne várjatok vegyetek konzolt.tényleg igaza van 30ért már kapsz,egy 40 körül simán kijössz játékkal együtt,aztán eladod végülis,ez nem olyan nagy pénz,és nem kell várnod,se idegeskedni semmi miatt.
Nem fogok GTA, sõt semmi más olyan játék miatt gépet fejleszteni, ami még a jelenlegi konzolgenerációra jön ki. Ha egy játék elfut 360-on, de a középkategóriás gépemen nem, akkor az a fejlesztõcsapat feldughatja magának a ne mondjam meg mit. Ha a GTA 5-nél is olyan ügyesek lesznek, mint a 4-nél voltak, akkor egy darabig az én pénzemre ne számítsanak.
JaSoN HuNTeR
Szerintem vegyél egy konzolt. Manapság már 30k használtan. Nem egy nagy pénz.

Ryder159
Én már egy éve új gépre gyûjtök, de valami mindig közbejön. Vagy drága fényképet készítenek rólam, vagy más marhaság. Most pl. lakásfelújítás és költözés még a nyár folyamán. Remélem mire ez jön PC-re addigra meg lesz a gép.

Coral Springs
Nyugdíjaztassák, majd játszanak Xbox -on. Ma már egy alsó kategóriás VGA is támogatja a DX11 -et. Ha valakinek több(!) mint egy év nem volt elég idõ gépet fejleszteni, az így járt. Nekem egy HD6870 -em van két éve, azóta is fullon visz mindent. Jobb helyeken 40 ezer Ft alatt megkapod.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

SUNNY84HUN
komolyan mondom a búváros kép tiszta Jason Statham a szállító 1 bõl 😄

gyanúsan jó lesz a cucc , bár sztem sokan nyugdíjaztatják a kártyájukat a új dx támogatás miatt

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Rayden02
Lövék is a lilákat rendesen!<#eplus2>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Coral Springs
Komoly az utolsónál a feka mûsor. Jó látni amúgy a Grove Street -i viselet még mindig menõ. <#hehe> <#eljen>

Rayden02
Kiszivárgott képek,ha minden igaz!
Amúgy a newswire-n osztották meg!<#zavart1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SUNNY84HUN
és hol vannak a képek <#fejvakaras><#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Rayden02
<#vigyor5>

Rayden02

shaddam
Elég döglött az oldal. Régem fél óra alatt minimum 30 komment lett vola, most meg reggel óta semmi.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Jaka923
Ettõl még a megjelenés akár jövõre is lehet.