27719
-
ratgab #9557 Én úgy tudtam ps3-on nem tudsz rá játékokat installálni. Mert, hogy sok játék igényli. GTA 5 is felrak 8 gb-t. Ezt elvileg nem tudod pendrive-ra installálni, csak ha raksz bele új 2,5"-os winyót. -
ratgab #9556 És arra tudsz is telepíteni játékokat? -
ldavid #9555 32gb usb3-as pendrive megvan ~6k-ból, és halkabb is mint a vinyó -
ratgab #9554 Használt cucc mindig kockázatosabb a szememben. -
#9553 Jah, még a végén jobban jár ;)))
(keret + használd notebook hdd olcsobb, mint amivel a gyári superslim 500gigása drágább mint a 12gigása) -
#9552 Hihetetlen.. Azt egyáltalán nem gondoltam volna hogy az index hírportál jön be épp.... -
Coral Springs #9551 -
#9550 Ja hogy léteznek még idióták?
Steam aktiválás előtt nem lesz soha warez. -
Ironman2 #9549 Ezreket megszivatott a kalóz GTA5! -
ratgab #9548 Csak arra ügyelj, hogy ne 12 gb-s superslimet vegyél az szarra sem elég. Tanulj az én káromból, ugyanis én elkövettem ezt a hibát!
Most vehetek bele winyót, meg rögzítőkeretet. -
#9547 Vazze ,most láttam ,hogy Trevornak megskalpolták a pöcsét -
CamelX #9546 Én is monitorra veszek PS3-at soon... röhögve megéri, már ha van legalább 2 exkluzív ami érdekel. TV-t büdös életbe nem veszek, ha csak nem szakad rám a bank :D -
nú #9545 Karácsony táján venni fogok egy nagyobbat, lehet akkor meggondolom mondjuk :) Mindig elfelejtem ezt az opciót. De addig talán hír is lesz a PC-sről. Igazából abban gondolkodtam még, hogy tekintve a játékokra nagyjából semennyi időráfordításomat + a kényelmetlen sarkomat a gépemmel, inkább venni kéne valami PS4-et vagy nemtom. Csak elég kemény lesz azoknak is a nyitó ára. -
#9544 #9532 Igen kérlek 2x holtra játszottam azt a szart amire harmadszorra nem fogok beruházni egy játék kedvéért
#9542 És ha nem? de ha igen? a lényeg hogy nem az enyém... de nem is érdekel, csak itt van. -
#9543 nincs monitorod? 16:9-es monitoron, vga kábellal vagy hdmi kábellel teljesn jól elhasználható a box -
#9542 Miaz hogy anyáméké....nem te vagy a férfi a háznál? -
#9541 Így van!! AGYÁK KI!! :) -
nú #9540 én is vennék már komolyan mondom, mert akkor még ott a red-dead is stb, csak kéne egy normális TV is, az meg már így húzós... -
Loco #9539 En is csak ezert vettem boxot. Az utolso forintot is megerte. -
#9538 mellékesen jegyzem meg én is ezért vettem most ps3at, egyébként én is pc-s vagyok, de nem volt kedvem várni rá -
#9537 a telefonkönyvben ott a neve. belemész . view gamer card (azt hiszem így hívják) ott meg van egy olyan hogy join active session vagy mifene (fejből nem az igazi) ekkor becsatlakozol oda feltéve ha van hely. Ha meg éppen host-ols valamit akkor ott meg my friend alatt meghívható a küldetésre. -
#9536 Értettem Főnők! -
HUNsnoop #9535 Hellosztok!
Kérdésem , mi módon lehet megtalálni havert a gta online-ban? -
nú #9534 menj már a hülyeségeiddel a francba plz -
#9533 mert a netes videok homályosak, ezért nem látni az apró részleteket - ugymint pixel :) -
#9532 tehát már kétszer vettél egy tök felesleges sz*rt?
okos lehetsz ;))) -
#9531 Tv-den is lehet állítani, attól is sok függ. Legfőképp a "sharpness"-t vedd le szinte nullára, de Tvje válogatja. -
Nyico #9530 Nézegettem neten a videókat és ott tök simának tűnik a játék. Nálam viszont nagyon élsimítatlanok a dolgok a HD tv-n. Ez ilyen vagy csak valami beállítás kérdése? (Játék mód be van kapcsolva a tv-men) -
#9529 Jó várakozást! -
#9528 Azért azt is hozzátenném hogy most is van itthon egy szinte vadonat új gyári Xbox360, csak az anyáméké. De azért hogy játszogassak vele picit még a játékot sem éri meg megvenni.. AGYÁK KI PCRE!! -
#9527 Akár menyire is szeretnék játszani, csak ezért az egy játékért nem vennék harmadszor is egy Xbox360at (mer PS3 meg sosem kellene)... ha meg chippelem akkor ugrik a netes móka... a játékon kívül semmire nem jó a konzol... már volt pár szerintem rohadt felesleges...egyáltalán konzolt gyártani felesleges .... -
#9526 Úgy tűnik a japán löncs is sikeres volt!
Report: GTA V Had The Best Launch Of Any Grand Theft Auto Game In Japan -
#9525 A kulcs szó a mégtöbb pénz, DE ha Pc-re is megjelenne, nemhogy több kevesebb lenne a bevétel, hiszen PC-n 1)olcsóbb 2)több warez 3 konzolgyártók igy jobban járnak, hiszen minden kópiából csöppen nekik 4) és mikor a jobb/játékélmény miatt kiéhezve várják a PC-sek többen veszik meg mint ha megjelenéskor jött volna ki.
Ez az elmélet nem igaz használható minden játékra!!! Egyébiránt így növelik a Konzolok exkluzivitását hosszútávra hogy csak adott platformokon elérhető, így aki GTA-ni akar még gépet is vesz, így generálva mégtöbb bevételt, de ehhez tényleg minőségi azaz ilyen húzócímnek kell lennie. Saját példámból kiindulva pl 80%-ban GT5 miatt vettem PS3-mat, és ezzel nem vagyok egyedül aki játék miatt megveszi alá gépet is, mert nincs pc-re! Meg mostmár tényleg nevetséges áron vannak a konzolok, nemhogy használtan... -
#9524 Pénzt -
#9523 Ez már nem marketing? a rekord kiadású játék hányszorosát keresték meg már csak a meglévő két platformal? még hátra van 3-4-5? mitakarnak ezek? -
#9522 pénz -
#9521 De mért nem lehet egyszerre mindenre kiadni? -
ldavid #9520 eredetileg csak egy tavasz volt bejelentve, de miután elhalaszották szerintem mindenki nyugodtan törölhette volna még csak az emlékét is, hiszen abszolút jelentéktelen, és ezért teljesen felesleges vele foglalkozni.
arra ki emlékszik a 4 mikor jött volna ki előszört? senki
#9510 ki ígéri? a gémsztár? semmi hivatalos info nincs még.
persze nyilván bejelentik majd talán év vége körül. -
#9519 Nagyon szépen köszönöm! -
nú #9518