27719
  • dragon11
    hurrá
    hm, ez vajon micsoda?
  • xxdani
    Autót vehetsz neten keresztül vagy akár az utcáról beszerezve egyet bemész az autóműhelybe ahol veszel rá biztosítást meg nyomkövetőt. (ha van garázsod akkor a nyomkövető automatikusan és ingyen felszerelésre kerül.

Crew-ba csatlakozni akár a SocialGames oldalán is tudsz. (De azt hiszem GTA-ban az online fül alatt is lehet, de ebben nem vagyok biztos)
    Az eredeti várakozásokkal ellentétben 1 év, ezen mit nem tudtok egyébként megérteni? Igen, hülyeség volt felhozni, de nem tudom elhinni, hogy ennyire nem esik le senkinek, amit mondott a gyerek.
  • NEOreg3
    a játék 2013 szeptemberében jelent meg konzolokra, ha 2014 márciusában megjelenne PC-re, akkor nem 1 évet csúszna a PC-s változat, hanem 6 hónapot
  • dragon11
    jo, pont ezért irtam HA március körül jön. :D
  • LocalPatriot
    Üdv!

Valaki tudna abban segíteni, hogyan lehet új autót szerezni? Nagyon gyatra ami most van.
    Valamint van valami Crew ahova lehet csatlakozni, ill. hogyan lehet?

Köszönöm!
  • ktomi22
    ez így nem igaz.. ígérik a pc megjelenest..csak ncisn datum
  • kifli
    pc-t nem ígérték semmikorra...
  • dragon11
    ahanem.

legelőször március-áprilisra lett ígérve :)) aztán lett szeptember, most újra Q1 ;)
  • ldavid
    újabban ~6 hónap már egy év?
  • NEOreg3
  • dragon11
    a pc pont 1 évet fog késni, ha márciusba kijön :DDDDDDDD
  • jackoneill90
    nem szóltak semmit csak néztek
  • Yoda001
    és hogy fogadta a közönség a bajuszt? :D

ma végre felmentem újra Online, fejlődtem is kb. 4-5 szinten... rájöttem hogy legjobban autóversenyzéssel (főleg ha többen vagyunk) első helyen, illetve kocsik eladásával a LSC-be lehet keresni... igaz, a Custom-s nem folyamatosan veszi a kocsikat, de addig pedig lehet a boltokat rabolni, vagy versenyezni :)
    van valaki itt, aki akar fejlődni, új cuccokat megnyitni, és ebben kölcsönösen segíteni a másiknak? nem nagy meló a dolog egyébként, elnézve a versenynél ha ketten játszunk, akkor ott pikkpakk összelehet szedni egy rakás RP-t és pénzt is :)
  • jackoneill90
    trevor szakállat akarok. jó 5évig biztos biztos nem kéne borotválkozzak amilyen lassan nő :( de hitler bajuszt már kipróbáltam.
  • dragon11
    ink jöjjön később, csak legyen normálisan megcsinálva.
    spec én nagyon örülnék, ha lehetne a multit moddolni keményen és egy teljesen reallife szervert lehetne létrehozni ...
  • Firerock
    A cheateket lehet menteni valahogy? Mert a sztoris mentésem mellet csinálnék egy cheateset,ha néha hülyülni van kedvem...
  • Coral Springs
  • arty
    2020 októbere előtt.
  • Fpocok
    2014 Q1 a legvalószínűbb.
  • Szabi #9496
    december vagy tavasz vagy nyár vagy soha.. majd kiderül :D
  • LeWyTy
    A PC kiadás mikorra várható?

Én ezen a srácon szoktam hülyére röhögni magam...KYR SP33DY

Itt a vonattal lehet vicces dolgokat csinálni...
    A holland csapat, 8-1-re.
  • Ryder62
    Ez komoly! És még le is zuhan.

Azt hinné az ember hogy sértetlenül átmegy a kocsin mintha mi sem történt volna. GTA IV-ben kamionnal nekirongyoltam a metrónak szemből. Vajon ki nyert?
  • Hunter of Deer
    zsir :D bar picit nagyobb robbanast vartam.
  • Leky
    Igen.
  • wollnerd #9490
    :DDD Nem is tudtam hogy össze lehet törni az utasrepcsit. :D

Hogy lehet bejutni a reptérre anélkül körözni kezdenének? Meg kell venni az ott lévő hangárt?
    :DDDD

egyszerűen imádom ezt a játékot, pedig még csak nem is játszottam vele :D Hogy lehet ennyi random hülyeséget összehozni :DDD pár napja néztem egy videót, ott is összehoztak minden olyat, amit el se lehet képzelni, hogy meg lehet csinálni :D
  • Fpocok

• kill3r21
    srácok, szerintetek a GTA V Xbox GOD verzió miért lehet csak 7GB?
  • arty
    ingyenreklám
  • kill3r21
  • Rayden02
    Az nem noti lesz ,hanem egy "gamer PC" ha lehet annak mondani!
  • kifli
    1szerintem csak a noti jelenik meg akkor, a játék nem :D
  • Rayden02
    Még egy összeesküvés-elmélet!
  • Tikal #9481
    aha.. jövő október:)
  • Rayden02
    Na már a HP is trollkodik!

forrás
  • ProGabe #9479
    Nyugoccság van! Maj\' jön, csak elment borér! :D
  • Fpocok