27719
-
#9517 hurrá -
nú #9516 hm, ez vajon micsoda? -
#9515 Autót vehetsz neten keresztül vagy akár az utcáról beszerezve egyet bemész az autóműhelybe ahol veszel rá biztosítást meg nyomkövetőt. (ha van garázsod akkor a nyomkövető automatikusan és ingyen felszerelésre kerül.
Crew-ba csatlakozni akár a SocialGames oldalán is tudsz. (De azt hiszem GTA-ban az online fül alatt is lehet, de ebben nem vagyok biztos) -
nú #9514 Az eredeti várakozásokkal ellentétben 1 év, ezen mit nem tudtok egyébként megérteni? Igen, hülyeség volt felhozni, de nem tudom elhinni, hogy ennyire nem esik le senkinek, amit mondott a gyerek. -
#9513 a játék 2013 szeptemberében jelent meg konzolokra, ha 2014 márciusában megjelenne PC-re, akkor nem 1 évet csúszna a PC-s változat, hanem 6 hónapot -
#9512 jo, pont ezért irtam HA március körül jön. :D -
#9511 Üdv!
Valaki tudna abban segíteni, hogyan lehet új autót szerezni? Nagyon gyatra ami most van.
Valamint van valami Crew ahova lehet csatlakozni, ill. hogyan lehet?
Köszönöm! -
ktomi22 #9510 ez így nem igaz.. ígérik a pc megjelenest..csak ncisn datum -
#9509 pc-t nem ígérték semmikorra... -
#9508 ahanem.
legelőször március-áprilisra lett ígérve :)) aztán lett szeptember, most újra Q1 ;) -
ldavid #9507 újabban ~6 hónap már egy év? -
#9506 -
#9505 a pc pont 1 évet fog késni, ha márciusba kijön :DDDDDDDD -
#9504 nem szóltak semmit csak néztek -
#9503 és hogy fogadta a közönség a bajuszt? :D
ma végre felmentem újra Online, fejlődtem is kb. 4-5 szinten... rájöttem hogy legjobban autóversenyzéssel (főleg ha többen vagyunk) első helyen, illetve kocsik eladásával a LSC-be lehet keresni... igaz, a Custom-s nem folyamatosan veszi a kocsikat, de addig pedig lehet a boltokat rabolni, vagy versenyezni :)
van valaki itt, aki akar fejlődni, új cuccokat megnyitni, és ebben kölcsönösen segíteni a másiknak? nem nagy meló a dolog egyébként, elnézve a versenynél ha ketten játszunk, akkor ott pikkpakk összelehet szedni egy rakás RP-t és pénzt is :) -
#9502 trevor szakállat akarok. jó 5évig biztos biztos nem kéne borotválkozzak amilyen lassan nő :( de hitler bajuszt már kipróbáltam. -
#9501 ink jöjjön később, csak legyen normálisan megcsinálva.
spec én nagyon örülnék, ha lehetne a multit moddolni keményen és egy teljesen reallife szervert lehetne létrehozni ... -
#9500 A cheateket lehet menteni valahogy? Mert a sztoris mentésem mellet csinálnék egy cheateset,ha néha hülyülni van kedvem... -
Coral Springs #9499 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#9498 2020 októbere előtt. -
#9497 2014 Q1 a legvalószínűbb. -
#9496 december vagy tavasz vagy nyár vagy soha.. majd kiderül :D -
#9495 A PC kiadás mikorra várható?
Én ezen a srácon szoktam hülyére röhögni magam...KYR SP33DY
Itt a vonattal lehet vicces dolgokat csinálni...
-
nú #9494 A holland csapat, 8-1-re. -
#9493 Ez komoly! És még le is zuhan.
Azt hinné az ember hogy sértetlenül átmegy a kocsin mintha mi sem történt volna. GTA IV-ben kamionnal nekirongyoltam a metrónak szemből. Vajon ki nyert? -
#9492 zsir :D bar picit nagyobb robbanast vartam. -
Leky #9491 Igen. -
#9490 :DDD Nem is tudtam hogy össze lehet törni az utasrepcsit. :D
Hogy lehet bejutni a reptérre anélkül körözni kezdenének? Meg kell venni az ott lévő hangárt? -
nú #9489 :DDDD
egyszerűen imádom ezt a játékot, pedig még csak nem is játszottam vele :D Hogy lehet ennyi random hülyeséget összehozni :DDD pár napja néztem egy videót, ott is összehoztak minden olyat, amit el se lehet képzelni, hogy meg lehet csinálni :D -
-
#9487 srácok, szerintetek a GTA V Xbox GOD verzió miért lehet csak 7GB? -
#9486 ingyenreklám -
#9485 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#9484 Az nem noti lesz ,hanem egy "gamer PC" ha lehet annak mondani!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#9483 1szerintem csak a noti jelenik meg akkor, a játék nem :D -
#9482 Még egy összeesküvés-elmélet! -
#9481 aha.. jövő október:) -
#9480 Na már a HP is trollkodik!
forrás -
#9479 Nyugoccság van! Maj\' jön, csak elment borér! :D -
#9478 JÖJJÖN MÁR BAZMEG!