Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Persze hiszem én is hogy lesz pc-re, de a Rockstar azé had tudja már jobban.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
(\__/) ( X.x) ( } . { )
ó dehogynem haverok, közös videóban is nyalják egymás seggét 😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
I met God. She's black
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
GET OVER HERE!
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
régebben még én is bírtam, de egyszerûen irritáló lett, ilyen "gameplay maker" meg 1000+1 van a jutubon, említhetném a nagy haverját tirexit....
A mod készítõi elõtt viszont le a kalappal, hogy ezt kihozták a rendszerbõl.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
GTA V (*.*)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Forza.
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17
GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17
szerintem egy gta maradjon gta. nem kell nfs undergroundba, simcitybe, maxpayne-be átmennie... (igen, a gta sa-t is abbahagytam a területfoglalós résznél - a többi 3D gtat viszont végigvittem és imádtam)
feltehetõen autotuningra nem épül majd minden küldetés, azaz nemtuningost lehagynak a rendõrök, ellenben ha lesz idõlassitás, gondolom arra hegyezik majd ki a lövöldözést, h anélkül sz*psz 😞
a több karakter közti váltogatás se tetszik, rontja a beleélhetõséget. johogy nem RTS és egy 50 tagu bandát kell vezérelni 😞
Forza.
jah, jók az "újítások", csak lassan a gta nem látszik ki az "újító" szeméthalom mögül. gondolom az is fasza lenne, ha a város csatornázásáról is nekem kéne gondoskodni, amolyan simcitysen ... hiszen újítás, az meg MINDEGY mi, jöhet!
Forza.
Am végigvittem. Bár nem jött be ez az árkád stílus amit a játék képviselt. Autók irányítása meg fizika hiánya - nekirongyolok oldalról egy emeletes busznak az meg úgy lepattant rólam hogy beépült a házba.
A GTA 4 fizikája után sajnos édes kevés volt amit a SD nyújtani tudott. Nem ilyen árkádos játékot vártam úgyhogy nálam év csalódása.
ProGabe:
What the hell is this? Grand Theft Max Payne?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018