Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Ja igen ha jól emlékszem de lehet hogy tévedek mindig a konzolos megjelenés után ha nem is egybõl, jelentették be a PC-s fos port verziót.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

ezeken nem szoktak bejelenteni ilyesmit, a konzolos megjelenés után várható csak a PC-s bejelentése szerintem
JaSoN HuNTeR
Szvsz valószínû hogy lesz PCre. GTA IV szintû portolással, de azért se fogok venni konzolt...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

DarkSector
<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rayden02
Hát majd a Take2 konferencián minden kiderül!<#ravasz1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

DarkSector
Sztenderd reklám, voltak nagyobb üzletek ahol régen olyan játékok voltak elõre reklámozva amikbõl még csak egy elméleti szinten létezõ halovány fing volt csak.

Persze hiszem én is hogy lesz pc-re, de a Rockstar azé had tudja már jobban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rayden02
Ahogy látom directX 9 ezúttal kimarad!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

tommygear
akkor csókold meg 😄
shaddam
A sírkövemre is lesz vésve attól tartok 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Coral Springs
A józsikát a szomszédból nem is fogja eltartani, de itt már komoly nézettségrõl beszélgetünk. De ha önmagában a youtube nem lenne elég, a csávó most fog magának összerakni egy új gépet szponzorpénzbõl. Mindössze annyi a dolga, hogy a videói végén reklámoz egy céget.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Jaka923
Nem szégyenled magad Shaddam?

BoneDragon

shaddam
Majd ha a gamestar írja elhiszem!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

hungary27
volt róla szó, hogy nem jön PC re?
ez már megint ilyen "sóhajtós" kategória
Malakai
Ténlyeg nem, nem tudom miért azt írtam, alvatlanság. 😛 Second Lifeot akartam.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tommygear
te meg ne legyél ilyen naív, hogy azt hiszed a jutub eltart embereket 😄
ó dehogynem haverok, közös videóban is nyalják egymás seggét 😊
akyyy
ez kurvajó hogy lehet játszani?😄 meg lehet picit Sa-zok végigviszem magyarul 😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

szabii98
Mááár nem kap annyit, mondta 1 videójába hogy kevesebbet kap és milyen szar ez 😄 hát nem majd eltartja a yt évekig

I met God. She's black

nem hiszem hogy ez a "mod" bekerulne gta 5 multijébe.. kinek sajnos kinek nem 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Rowlend
shaddam
Az ilyen elbaszott rpg modok ölték meg a san andreas multit, meg persze a sok 12 éves gyökér

Coral Springs
Az hogy mit mond, és hogy mi az igazság két külön dolog. A Tirexi -t pedig már több videójában kritizálta, nem hiszem hogy haverok lennének.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

tommygear
80-90k-t kap havonta, ezt õ maga mondta
régebben még én is bírtam, de egyszerûen irritáló lett, ilyen "gameplay maker" meg 1000+1 van a jutubon, említhetném a nagy haverját tirexit....
Malakai
Mondjuk ezt az MTA-t látva aztán Simset, meg Still Lifeot nem nagyon fikázhatják, mert nem sokkal izgalmasabb a játékmenet, legalábbis ezen a szerveren. 😊

A mod készítõi elõtt viszont le a kalappal, hogy ezt kihozták a rendszerbõl.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Coral Springs
Nem mondom azt hogy a társadalom üde foltja, viszont egy fazon az ember, és akárhogy is nézem a mûsorával több tízmilliós nézettséget csinált. Ez azt jelenti, hogy a magyar minimálbér többszörösét is megkeresi egy hónap alatt a reklámok, és a szponzorok által. Nekem meg leginkább olyan szempontból haszon, hogy egy-egy játék bemutatóját megtudom nézni anélkül, hogy felesleges idõt elpocsékolnák. Nem kötelezõ az életkép videóit is nézni a másik csatornáján. Ám mutass egy olyan embert a mai világban aki nem gyökér, õ legalább hasznot húzott belõle. De nem is ez a lényeg, csak a videóban látottakat agyaltam tovább a GTA V -re. Az ötlet életképes, sokan játszanak a szerveren.

tommygear
irritáló egy gyökér ez a herby
Coral Springs
Konkrétan más játékosokat is ki lehet akár rabolni, háth beszarok. <#hehe> <#eljen>

Coral Springs
Ilyet eltudnák viselni majd a GTA V multi -ban. A pizzafutártól kezdve a rendõrig mindenki húsvér játékos, és a dolgok majdhogynem úgy mûködnek mint real-life. A határellenõrzés (33:40) az konkrét, lol, a fûvásárlásról nem is beszélve, érdemes végignézni a videót.

RiCSi1234

GTA V (*.*)

Jaka923
403 😄

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tommygear
404 <#eljen>
arty
szerintem azt eldöntötték az elõzõ részekben... 😉 most arról szól a dolog, hogy telenyomják olyanokkal, amitõl esetleg mjd még jobban fogy(hat) - függetlenül attól, hogy szerintem ez illik-e vagy sem a gta-ba 😊

Forza.

jackoneill90
Sa coop se lett volna rossz, ha nagyobb távolságba el lehetett volna távolodni egymástól, képernyõosztás mint lego harrypoterben, meg külön jármûveken utazgatni, versenyezni.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hát, hogy mitõl gta a gta szerintem a fejlesztõk döntik el, aztán valakinek tetszik valakinek nem... Sokak szerint a SA volt a legjobb gta ez a rész is talán nekik készül. Nagyon sok állítólagos dolog kerül bele amivel pl engem is megvesznek kilóra, de én még mindig úgy gondolom, hogy a felsoroltak nagy része csak mendemonda.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Egyébként Szerintetek újra lehet majd mentõs tûzoltós taxis küldetéseket végezni? Szerintetek a rendõrözés is tovább lesz fejlesztve mint a 4 ben volt?

GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17

Hát nemtom ti hogy vagytok vele de nekem ezek az újítások mind bejönnek😄. Már csak azzal lenne probléma ha a játék kiadását még tovább késleltetnék (szerencsére kicsi a valószínûsége)

GTA 5 várható megjelenés: 2013.9.17

arty
igen, az RDR-ben is jól jött sokszor a deadeye

szerintem egy gta maradjon gta. nem kell nfs undergroundba, simcitybe, maxpayne-be átmennie... (igen, a gta sa-t is abbahagytam a területfoglalós résznél - a többi 3D gtat viszont végigvittem és imádtam)
feltehetõen autotuningra nem épül majd minden küldetés, azaz nemtuningost lehagynak a rendõrök, ellenben ha lesz idõlassitás, gondolom arra hegyezik majd ki a lövöldözést, h anélkül sz*psz 😞

a több karakter közti váltogatás se tetszik, rontja a beleélhetõséget. johogy nem RTS és egy 50 tagu bandát kell vezérelni 😞

Forza.

Még ha dlc-be adnák ki sem érdekelne bármekkora pofátlanság, de nagyot dobna a játék élettartamán... 😊

Jojobaba
na igen, de ahhoz többet kéne dolgozni rajta a netkód miatt, az meg legalább 2 hét plusz

Úh az pedig de jó lenne.

Jojobaba
ezzel akarják megoldani, hogy ne kelljen coopot beletenni

Jah az undead nightmare már húzós dead-eye nélkül, de a sima RDR lazán végigjátszható nélküle(egy két konkrétan dead-eye-os feladatot leszámítva).

Mért a RDR kurva nehéz deadeye nélkül? Ne mondd már! Azt meg nem mondtam, hogy mindegy mik az újítások, csak azt, hogy amiket írnak nekem azok tetszenek. Elnézést... Én biztos vagyok benne, hogy jól fogják megcsinálni ezt a játékot úgy, hogy az újítások se menjenek a rovására... Ha nem tetszik nem használod, vagy nem játszol a játékkal. Anno én mondtam az autótuningra, hogy tök fölösleges a gta-ba, aztán eléggé le lettem kapva érte, hogy azért mert nekem nem jön be még másnak bejöhet. És nyilván, akkor sem azt mondtam, hogy ne legyen benne és most sem mondom, mert valakinek ez tetszik.

arty
ha ott van, vszeg anélkül igen nehéz lenne kivitelezni dolgokat 😞

jah, jók az "újítások", csak lassan a gta nem látszik ki az "újító" szeméthalom mögül. gondolom az is fasza lenne, ha a város csatornázásáról is nekem kéne gondoskodni, amolyan simcitysen ... hiszen újítás, az meg MINDEGY mi, jöhet!

Forza.

Nem kötelezõ használni a speckó képességeket. RDR-t is végiglehet tolni dead-eye nélkül, és bár szélsõséges példa de még a maxpayne-t is bullet-time nélkül. Szerintem jók ezek az újítások.

Ryder62
Nope, csak aznapra elég volt belõle.

Am végigvittem. Bár nem jött be ez az árkád stílus amit a játék képviselt. Autók irányítása meg fizika hiánya - nekirongyolok oldalról egy emeletes busznak az meg úgy lepattant rólam hogy beépült a házba.

A GTA 4 fizikája után sajnos édes kevés volt amit a SD nyújtani tudott. Nem ilyen árkádos játékot vártam úgyhogy nálam év csalódása.

ProGabe:

What the hell is this? Grand Theft Max Payne?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018