27719
  • Robi546
    Majd csak "lecsillapodnak" az eladások elég kevésre,aztán jelenthetik be PC-re mert még páran várnak a PC-s megjelenésre. :D Én amúgy bevallom,nem szoktam játékokat vásárolni mert nincs arra felesleges pénzem de GTA 4-et,meg az 5-öt is meg veszem már csak azért is mert sokat dolgoztak vele meg tényleg azt hallom hogy nagyon jó kidolgozott játék.
  • bertino
    gya, 29 millio eladott peldany.

fuh.
  • kill3r21
    jah de nem is kell anyira pontosan ha a missionra gondolsz
  • wollnerd #9594
    +1
    Ott is kell hogy legyen az auto-aim, mint az RDR-ben!
  • tomi890125
    ja... elég szar és bosszantó
  • Evoluti0N
    Tényleg ilyen bénán van megoldva az autós lövöldözés, hogy először el kell kezdenem lövöldözni és csak utána tudok célozni, vagy én csinálok valamit rosszul?
  • longhaul
    gta124. Galaktikus térkép megy 15 kontinenst foglal magában.
  • longhaul
    de, nem,
  • bake05
    És ezért nem jár bann?
  • LeWyTy
    Hősök
  • Fidolorous
    Jáccunk, jáccunk ! Én szívesen multizok :)
  • Coral Springs

• RiCSi1234
    De jót sírtam rajta. :DDD
  • Dency
    WTF :D
  • NagyiBMX
    Húú de kis agresszív valaki :D
  • Kandurex
    Vagy csak ennyire érdektelen...
    nálam senki sincs

MERT NINCS PC-RE MÉG KIB****** GTA V!
  • Nyico
    Csak nálam vannak Gta Online kevesen ps3-on?
  • xxdani
    Ha érdekel valakit ez a megoldás működik. Én egy Schyster Fusilade-ot használok ami felturbózva 105 ezret ér körönként.
  • xxdani
    tököm várjon rá pár óra alatt összeszedtem 10milkát :D
  • Tikal #9577
    fél misit mikor osztják? kapott már valaki?
  • Kongy
    Ez teljesen normális, tekintve, hogy egy ősöreg gépről beszélünk :) Nekem is framedroppolt rendesen :D
  • Evoluti0N
    Nem rég vettem használt PS3-at. Kaptam mellé GTA V-öt. Normális, hogy a város bizonyos területein valamennyire belassul a játék, vagy valami gond van nálam? Kéne valamit csinálnom, hogy javuljon? Többi játéknál eddig nincs gond (Heavy Rain, Red Dead Redemption, Journey)
    én nem szidom pl, de kétségkívül szebb lesz a PCs az tuti
  • CamelX
    Szemészet = ajánlott :)
  • tomsolo
    ahaha
  • akyyy
    végén
  • LocalPatriot
    Egyébként a hétvégén felvettem az élesítés opciót a TV-men maxra, és azóta olyan szinten gyönyörű, éles a grafika, hogy ihaj. PC-sek meg hogy szidják a box grafikáját...
  • CamelX
    Ebbe teljesen igazad van. Szerencsére jóbaráttól veszem, aki 1 éve szinte be se kapcsolta, ezáltal ár is = lol :) az se érdekel milyen, eddig ignoráltam mindent ami konzollal kapcsolatos. Most a GTA V tette billentette ki a mérleget úgy hogy megütötte a konzol-vége az "interested" mércét :D
  • Coral Springs
  • Snexi
    van valamilyen komolyabb videó ami a los santos helyszíneit hasonlítja össze a valódi los angelessel?
  • LocalPatriot
    Na ettől félek én is... ha már 19-es szinten ilyen küldi van, mi lesz 200-nál?:D:D

Ebben amúgy nem tudtok segíteni? "Ám azt nem tudjátok, hogy mitől lehet, hogy egyszer lefoglalták a zsaruk a kocsim, utána elloptam a telephelyről, de minden alkalommal kiírja a játék, hogy megint el kell lopnom, vagy bezúzzák... elég idegesítő."
  • Tikal #9565
    persze, már volt. mondjuk sokat segit ha tudtok kommunikálni ( headset )
  • bake05
    Ha 2"normális"ember csinálja akkor egész egyszerű és hamar megvan.Én személy szerint 3x vagy 4 x csináltam meg.De nekem is volt olyan akivel nem tudtam mert egyszerűen nem tudta mit hogyan kell meg merre.Csak hogy megnyugtassalak lesznek olyan küldik majd kicsit feljebb,hogy befonod majd a szemöldöködet is.
  • LocalPatriot
    Ezt a küldit maximum ketten csinálhatják.
    És kb 10-szer próbáltam mással, de hiába voltak lvl30+, annyira bénák voltak, hogy csak néztem. Egyedül ezt a küldit könnyebb megcsinálni. Legalábbis szerintem.
    De nyilván, ha egy normális player csatlakozik, lehet könnyebb. Neked volt már ez a küldi?
  • Tikal #9562
    Ezert kell a kuldiket többen csinalni :)
  • Nagyzoli008
    Sziasztok!

A ház előtt parkoló kocsikat le lehet cserélni? Ha igen tudnátok segíteni hogyan?
  • LocalPatriot
    Húú gyerekek, ez az online nem könnyű.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    19-es szintü vagyok, eddig semmi nehéz nem igazán volt. De Lester barátom olyan küldit adott, hogy azt hittem föladom. A küldi neve Cops Capacity. Először fel kell robbantani két rendőrautót, utána egy rendőrségi teherautót, utána 4 vagy 5 rendőrmotort, és utoljára a börtönbe parkoló rabszállító buszt. Majd a zsarukat le kell rázni. Hát ilyen nehézségű küldi a story-ban egy sem volt. Nem tudom milyen küldik lehetnek később, de ez... kiba nehéz volt.

Ám azt nem tudjátok, hogy mitől lehet, hogy egyszer lefoglalták a zsaruk a kocsim, elloptam a telephelyről, de minden alkalommal kiírja a játék, hogy megint el kell lopnom, vagy bezúzzák... elég idegesítő.
  • ldavid
    ja, ps? azt hittem boxról volt szó, sorry
  • arty
    Ebben kétségtelenül igazad van. Valamit valamiért.