27719
-
nú #10713 azért szerintem az jelzésértékű, hogy az E3-on is a Sony jelentette be ezt és nem a M$. -
#10712 Az biztos de akkor a Xbone-osok szívnak xD Bár lehet ők is kapnak majd valamit. Csak még csönd van róla. -
TomStorm #10711 Annyi pénzért amennyibe kerül PS4-re,ne csodálkozzunk ha kapnak extrákat:) -
TomStorm #10710 Ne már.Ismét láthattuk,hogy van macska!!:))
->Cat -
#10709 Különleges PS4 extrák? Hm most a Watch Dogs jutott eszembe abba is PS4 only cucc volt 1-2 dolog. -
nú #10708 De milyen zaj bazz, ez nem videó, ez renderelt kép,milyen kibaszott zaj lenne még képen?? Ezeket szar minőségű digi-streamre találták ki kb. -
#10707 most komolyan, mi értelme annak, hogy ott az új video meg a régi, és az egyiken bekarikázza hogy itt van fű, itt meg nincs, következő vágáson: lesznek új tengeri élőlényEK, és akkor megmutatja a cápát :DD Vagy kihangsúlyozza hogy átdolgozták a Paleto Bay Sawmill-t, mintha az a hely akkora jelentőséggel bírna úgy egyébként :D hát ember, az egész játék IMPROVED lesz akkor meg minek mutogatni, láttam magamtól is... Na ezért írtam hogy szánalmas, mert nulla értelme van, semmi újat nem tudtam meg belőle amit eddig ne láttam volna már a SAJÁT szememmel is :D -
Lacika1992 #10706 A videóba mikor látszik a műszerfal az egy az egyben egy honda műszerfala :)
legalábbis a fordulatszámmérő meg a benzin mutatója meg a motor hőmérséklet mutatója, mivel az enyémbe is így néz ki :) csak most vettem észre hogy néztem gtaplace-n a képeket, remélem ilyen is lesz nem csak egy agyon renderelt videó volt -
#10702 pedig igaz, elég csak az onlybabes letölteni, tv-re rákötni az meg odarajzolja a f@szt -
RYO21 #10701 Pontosan, ezért is ajánlott ezeket csak filmnézéskor használni. -
#10700 Amelyek gyönyörű input laggal járnak együtt:) -
RYO21 #10699 Nem, viszont ismerek olyan technikákat, amelyek képesek a digitális kép zajszűrésére, és kis mértékben való feljavítására, és ezeket szeretettel alkalmazzák a TV gyártók. -
nú #10697 neked is elment a fél 6-os? -
#10695 -
RYO21 #10694 Nem beszél hülyeséget. -
TomStorm #10693 Mármint nem értheted meg én mit,hogyan kalibrálok itthon.Ezt csak én látom -
#10692 lol.... -
TomStorm #10691 Nem érdekes nem a te dolgod és nem is értesz hozzá,hagyjuk -
nú #10690 nálam AMD X6 1090T, 8 csiga ram és Radeon 6770 1 csiga volt, azon lehet ment is volna, de má' nincs meg -
TomStorm #10689 Igen.Mindenki erre gyűjtött egy évig Haswell processzorra!Tovább:D -
nú #10688 ezen most röhögtem, milyen képjavító cuccok? :DDDDDDDDDDDDDDDDD képkockainterpoláción kívül, ami kétségtelen jó dolog néha, ha kevés az fps. -
#10687 Igen, gyüjtögetett mindenki szorgosan a perselybe (persze ha nem Hörcsögölte el) ,hogy most megvehesse álmai játékához álmai gépét. -
#10686 úúúúúú 9500gt a régi gépemben még mindig az zörög, de egy szavam nem volt rá mindig meg állta a helyét :) -
RYO21 #10685 Én ezzel indulok: Intel Pentium E2200, 2 Gb Ram, nvidia 9500GT. De lehet h amire megjelenik a játék addigra az egész konfig elfüstöl. -
#10684 Mindenki kapott egy évet, hogy megvegye a maga Haswell processzorát:) -
#10683 Na majd meglássuk mit bírnak a vasak meg milyen lehetetlen gépigényt kérnek neki. :) addig meg tényleg kár lesz találgatni :D csak gondoltam felhozom hátha valaki valami infót tud róla. -
TomStorm #10682 Tökéletes!TV-men olyan képjavító dolgok vannak,hogy meg nem állapítod,hogy az a játék minimumban megy azt most mondom.. -
#10681 Én azért bizakodom ,hogy meg küzd vele, mondjuk lehet addig beadja a kulcsot ,de lehet kiküszöböltem, na majd kiderül, de nem fogom hagyni hogy ne fusson legalább egy közepes felbontáson :D -
nú #10680 minimumban menni is fog -
TomStorm #10679 Az egy korrekt VGA,semmi gond nem lesz.Ha azzal gondja lesz a játéknak akkor baj van:) -
TomStorm #10678 Én jelen állás szerint ezzel indulok neki:
i3;4GB RAM;GTX 760;sima HDD;107-es Plazma;X360 vezetékes kontroller -
#10677 Hát majd azért meg lesem vele, a AC : Black Flagnél is pozitívan csalódtam benne, néztem a videókat ,milyen jó kis tengeri csaták meg milyen nagy szépen meg csinált vízfelületek , és Hihgon elfutott, fpst azt mondjuk nem néztem, de nem volt akadás ,se fps drop. -
#10676 Nekem 7850 2gb OC-m van és idáig minden játék megy ultrán 1080p-ben még a WD is. Remélem a GTA is fog menegetni. :D -
TomStorm #10675 Nincs még hivatalos gépigény.A VGA viszont necces.Azt cseréld le ha van addig rá lehetőséged(15-20e.ft között megveszik).Nem kell sokat dobnod rá egy sokkal jobbra.. -
#10674 Jaah meg remélem ,nem valami eszement gépigény lesz, tényleg arról mondtak valamit, kb milyen vasra tervezik a dolgot ? Kb. 2éves a gépem , Radeon HD7770 video kártya , 4mag 2,8mhz, 2x4gb ram... olyan kis átlagos masina. -
#10673 Nekem is van San Andreashoz térkép meg minden lóhere! Imádom. -
#10672 Én grafikailag gondoltam. Tehát kb egyenlő lesz a 3 cucc. Semmi fárasztás, tudom h PCmasterrace. -
#10671 Arra számolok én is :) Remélem adnak hozzá egy szép kis kézikönyvet mint a kis testévrének (San Andreas) , mondjuk ott meg vettem amit lehetett kapni az 576konzolban ilyen kézikönyv benne volt az addigi létező összes gtanak a leírása , a gyüjthető dolgoktól kezdve amit a játékban benne van. Régi szép idők :) -
TomStorm #10670 Díszdoboz+ egy CHOP figura de nagy lenne már!:) -
TomStorm #10669 Az kell nekem is.Max 18-20K-ig mennék el árban