Grand Theft Auto 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
mondom ezt úgy, hogy õs pc gamer vagyok, a gta4 miatt vettem egy boxot anno, azóta is megvan és teljesen jó rajta játszani (fps kivételével, rts meg ugye nincs rá).
most ez kicsit szerencsétlen eset, hogy pont a konzol generációváltás elõtt jelenik meg, az új konzolokra ha kihozzák (biztos) sokkal szebb/jobb lesz.
a box max. 720p-t köhög ki (és felskálázza), lesz szájtátás de nem a grafika miatt, bár ha hozza a IV szintét (és fogja) akkor szép lesz
aki nem bírja ki úgyis vesz egy használt konzolt és tolja azon, nem vészes már az áruk (januártól pedig még olcsóbb lesz ha sokan cserélni akarják, és fogják)
shit happens
Játékok nyilván nem éreznek különbséget 16 vagy 8 giga közöt 😄
Én mindig is kizárólagos PC játékos voltam, de a mai napig vágyom rá, hogy egyszer megszeressem a konzolt, mert alapvetõen, mint a technikai fejlõdés vívmányát, borzasztóan támogatom, de egyszerûen nekem az ereimben is bill+egér irányítás folyik 😄 😄
Jót hülyültem pl. COD:MW2-vel anno öcsémmel, egész ügyes is lettem, de nem térített meg, nem ugyanaz... nem olyan...."bugyutácska" karokat húzogatni az ujjammal, hogy folyjon a cselekmény 😛
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
mondjuk a gta esetében a gamepad azért is elõnyösebb mert az autókat sokkal precízebben lehet vele irányítani
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Biztos lesz pc re is,csak mikor😞
ha kijönne hamarabb a warez (meg amúgy is), innen törölni fogok minden spoileres és konzolos hozzászólást. van hozzá külön topic.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egyébként, ha nem is kamu, nyugaton pár üzletben van személyes elõvásárlás is a korai limitált termékszám miatt.
[merlinw.org]
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
(\__/) ( X.x) ( } . { )
https://www.change.org/en-CA/petitions/rockstar-games-dont-make-a-pc-version-of-gta-v
http://www.gamesreviews.com/news/09/petition-launched-prevent-pc-version-gta-v/
"Boldogságunk nem csekély részben önmagunktól függ, s boldogtalanságunkat többször okozzák önhibáink, mint mások gonoszsága." Deák Ferenc
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ez a videó bemutatja hogy mekkora is lesz igazából a GTA V mapja.
Amúgy ez a map hivatalos?
...elég hangulatosnak tûnik az új videóból
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯