27719
  • MerlinW
    Max Payne egy scriptelt csőshooter - interaktív mozi volt. Tized annyit sem kellett dolgozni alatta a hardvernek, mint bármelyik GTA-ban, szóval elég merész dolog egy ahhoz hasonlítani.
  • Skyline
    Ugyan az a motor van alatta ami a GTA 4 és a Max Payne alatt is ment. A GTA 4-et elcseszték, a Max Payne-el nem voltak gondok és ezzel sem hinném hogy nagy bakot lőnek. Ráadásul sokkal nagyobb nem lehet a gépigény...Nem beszévle arról hogy ha nextgenre belövik akkor egy közepes pc-n vígan kell hoznija a szintet vagy még többet.
  • Tikal #10751
    én eljátszok vele PS4-n is :D
  • JaSoN HuNTeR #10750
    Akkor lebontjuk a rockszar székházát!
  • speed01
    Én is várom, de pontosan mit is várunk? - Egy olyan játékot ami kibebaszott optimalizálatlan lesz, mint a 4 esetében volt. Ha ugyan az lesz, akkor a RS elássa magát a szememben... (Nem ez lenne az első.) -.-'
  • Tikal #10748
    közben a játék kapott egy újabb rakás tartalmat, egyre jobban várom az őszt :)
  • Overburner
    Megnéztem volna az arcod xD
  • TomStorm
    Az volt a legdurvább mikor megálltam tengerparton,leparkoltam kis sportgéppel egyik részen,enyhén lejtős volt,napozós csajok elött és mire visszaértem a verdámat ellepte a dagály:D
    Visszakaptam persze:-)
  • Overburner
    Ez mekkora jó már :D
  • CS@
    Bár idővel nem sok vizet zavar majd a biztosítási összeg kifizetése egy autó megsemmisülése esetén, de az is nagyon jó 5let, ami egy régebbi patchben jött:
    Az fizeti a biztosítónak a pénzt, akinek a hibájából történt a káreset. Így ha egy vicces kedvű egyén felrobbantja az autódat vagy egy barátod begangol vele a tóba, akkor ingyen kapod vissza a gépet, mert a biztosítási költséget az ő számlájukról vonják.
  • Overburner
    Jó látni ilyen infókat mindig tanul az ember. :D Királyság lesz a téma az biztos.
  • Lacika1992
    Köszönöm a válaszokat :)
    Akkor van értelme kocsit tuningolni :D nem lett volna egészséges ha a trollok mindet ellopják :D
  • TomStorm
    Ebből látszik nem sok közöm volt online részhez mert csak meccseket játszottam.Egy ingatlant se vettem pedig tele voltam voltam pénzel(ha még a Hack incidensre emlékeztek amit bár megoldottak de a pénzt meghagyták játékosoknak:)Hát semmire nem költöttem 1 milliárdból:D
    Mondjuk jó ideje már nem is játszok.

Nekem biztos elég lesz a 2 ingatlan ha azt veszem ami történt..
  • Tikal #10740
    Igen, két ingatlanod lehet maximum. Csak egy volt sokáig,de a legutóbbi update-tel adtak még egyet, mert sokan nyavajogtak hogy 10 autó nem elég :)

Remélem mire kijön Pc-re megnyitják a kaszinót is és a lóversenypályát :)
  • TomStorm
    Miért csak 2 garázs lehet online?
  • Tikal #10738
    Nagy értékű autókat csak vásárolni lehet. Azokra automatikusan kapsz biztosítást, így ha felrobban csak hívod a biztosítót és már hozzák is az újat. Olcsó autókkal csak begurulsu egy paynspray-be és kötsz rá bíztosítást meg raknak rá egy Track-ert így mindig tudod hol van. Ellopni nem lehet autót, ideiglenesen el tudják majd vinni a vasad, de csak vezetheti, nem tudja a saját garázsába bevinni, de beállíthatod úgy is hogy senki ne tudjon beülni, vagy csak utasként tudjanak beülni az autódba.
  • Tikal #10737
    20 lehet.
  • TomStorm
    Lényeg tegyed rá ezt az opciót azonnal ahogy megszerzed a vasad.Miközben állítod be akkor is el tudják lopni,érdemes sunyi helyre biztonságba vinni és ott beállítani.Utána ki se tudják nyitni se feltörni nem tudják
  • TomStorm
    Vannak Online is garázsok.Lehet vagy 200 járműved akár.Amire nem kötsz autóra biztosítást és ellopják annak lőttek.Viszont beállításokban van opció arra,hogy NE tudják ellopni a vasat:)
    Ha nem állítod be és ellopják akkor jelented és visszakapod.Ha nincs rá kötve semmi és nem állítod be és ellopják akkor ahogy írtam sose látod többé(de ez nagyon ritka,hogy elfelejted mind2 dolgot)
  • Gordon Blue
    gondolom majd megállsz a lámpánál a bandám egyik tagja odamegy a kocsidhoz, beleboxol, te kiszállsz hogy megverd, én meg beszállok és elkötöm a luxus kocsidat, mert nyitva hagyod az ajtót, aztán átfestetem, és elpasszolom az új tagoknak párszáz dollárért, így sose kell kocsit venni meg olcsó lesz a használt piac mi fogunk majd a legjobb kocsikkal msázkálni.

meg csajoknak belelövünk majd a kocsijukba, aztán jót nevetünk a buta tyúkokon hogy kilukadt a kerekük!
    Ez lesz majd online.
    meg szervezünk online gyorsulási versenyeket a bandámmal, illegálisat, 5 ezer dollár lesz a rajthoz állás, de a nyeremény 50 ezer aki megnyeri, a második csak 10 ezret kap, a harmadik pedig 5 ezret, szóval megéri rajthoz állni.
    meg lesznek olyanok is ahol a slusszkulcsot lehet feltenni tétnek, persze lehet majd boxolni is, pl átadom a kulcsot, de azért beboxolok egyet a győztesnek, meg bunyózunk egy jót! aztán mindneki megy a dolgára.
    kb én így képzelem el
  • Lacika1992
    Egyébként online saját kocsid csak az lehet amit megveszel?
    Meg ellophatják?
    Vagy ezek a dolgok hogy működnek? valaki felvilágosíthatna :)
  • Overburner
    Jogos, GTA V körül meg sok más körül is divatba jön ez a átköltés. Bár ez tényleg semmit mondó csak hogy lesz valami azt annyi.
  • arty
    Szánalmas oldal, szép cikket költöttek egy semmitmondó válaszból:

az eredeti kotakun:
    "Koller: GTA V is going to be, I think, a title we'll talk about more in the weeks and months to come, but GTA V and the GTA franchise is something that will be something very special on PlayStation."

• Overburner
    Na ja így egy kicsit fura :D
  • Fpocok
    Ha lett volna pcn már korábban, akkor a videóban most igazi labda lenne :D
  • TomStorm
    Zsír:DD
  • Overburner
    Ezt most találtam Nagyon nagy :D
  • Overburner
    Adja isten.
  • TomStorm
    Semmi zajongás nem volt,nem is értem.Én azt írtam azzal indulok neki.Nem kell mindenben a rosszat keresni.Még szerencsém is lehet,hogy nem kell upgrade ki tudja..
  • TomStorm
    Nem zajongok.Én cseréltem le kisebbre i7-et meg adtam el 4GB Ram-ot.Ez van nem volt pénz:)
    Majd ha lesz akkor megkapja a procit ismét
  • Overburner
    Hála istennek nekem a 7850 mellett van egy fx8350-em és faszán kihajtják egymást. GPU limitem van :I
  • Ra1n
    *:)
  • Ra1n
    Amellett a proci mellett ne zajongjun ha bàrmiféle jàték szarul megy, még a 760-ast sem hajtja ki rendesen,nemhogy arròl beszéljünk hogy a 4 mag évek òta kell...:(
  • Overburner
    Csak felvetettem mint ötlet :D Az is lehet.
  • ldavid
    egyelőre még semmit nem mondtak, mi lesz.
    lehet nem is ingame dolog lesz, hanem valami kegészítő, mint a PS3-hoz volt a fejhallgató a bundle csomagban.
  • Overburner
    Ötletnek tökéletes! Küld el a Sony-nak emailben xD
    majd egy ilyen "leszoptam a sony faszát, ezért van ez a jó kabát" feliratú dzseki
  • Overburner
    Lehet valami extra ruha meg hasonlók. Watch Dogs-al is ua volt asszem valami küldetés volt meg 1 ruha azt annyi. Valami hasonlóra gondolok itt is xD nem valami óriási dologra mert abbol meg felháborodás lenne azért.
  • Lacika1992
    Remélem a ps4 annyival lesz több hogy abba lesz macska, többibe meg nem lesz macska :DDDd epic lenne
  • Overburner
    Ez jogos ebbe még bele se gondoltam. Hát igen a cikk is leírja hogy régóta haverságba vannak.